Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių mažyliai, 4 tema

4u.gif
Atsakyti
Jonukui clap.gif clap.gif clap.gif
Facebook maciau, saunuolis wub.gif
Labos
judam krutam ir tiek smile.gif
Atsakyti
sveikos Mažeikių mamytės:) rašau Jums su viena idėja. Esu moksleivė, ir čia vieną dieną kilo man tokia idėja filmukui, apie mergaites. Tiesiog, trumpo metro filmukas, su daug kadrų, su įvairiom mergaitėm ir visokiom jų gyvenimo akimirkom. Tai pačiai pradžiai įsivaizdavau kadrą, mamos ant rankos laikančios baltai suvystytą, arba nesvarbu, kad ir ne baltai:)), tai va, laikančią mergaitę.kažkaip sužaidžiant su natūralia šviesa krintančia nuo lango.
Tai va tokia avantiūra. Labai tikiuos rast čia, bent vieną norinčią prisidėt prie idėjos. Man tereiktų kažkur 10sec vaizdelio, visiškai minimaliai ir natūraliai. Niekur nežadu jo pardavinėt, ar panašiai, tik iš idėjos:>
Tai jeigu atsirastų norinčių parodyt savo gražiausias mergytes kamerai ir įamžint filmuke, rašyyykit, labai labai lauksiu:> nesilankau daug sm, tai gal į telefoną būtų paprasčiau : 862417235.
Jei kils klausimų kokių,rašykit,irgi,ar abejonių,manau pabendrausim, ir įsitikinsit, kad nėra ko bijot:)) lauksiu!!
P.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo path: 21 lapkričio 2013 - 20:36
liudesys cia doh.gif
Atsakyti
Labai verysad.gif
Šešiametei 4u.gif wub.gif kaip greitai bėga laikas, nuo rugsėjo gal i mokyklele jau?
aš jau po čiut informaciją grabaliojuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Valabi @ 2014 01 29, 20:38)
Labai verysad.gif
Šešiametei 4u.gif  wub.gif kaip greitai bėga laikas, nuo rugsėjo gal i mokyklele jau?
aš jau po čiut informaciją grabaliojuos blush2.gif

aciu 4u.gif aga, planuojam keliauti i mokyklele, aukletojos dave leidima, ir siaip pati nepasimetus, tik kad labai jau svajokle, biski baimes yra, ar gerai elgiames isleisdami anksciau, bet kas garantuos kad bus gerai, jei iseis beveik 8 metu?
Atsakyti
sumasciau ilyst ir va kokia naujiena pas neringa smile.gif nugi sveikint reikia ka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida:))))))) @ 2014 04 09, 14:21)
sumasciau ilyst ir va kokia naujiena pas neringa smile.gif nugi sveikint reikia ka wink.gif

ax.gif aciu smile.gif
Atsakyti
sveikos mamos , gal kas turit kokiu seimininkiu parekomenduoti sventems?
Atsakyti
nerealiai jus ce Neringut wink.gif
o i kokia mokykla zadat leist as irgi kaip Valabi jau uostinejuos abi tuo paciu rupesciu gyvenam wink.gif
Atsakyti
wink.gif
as jau mokyklas pradides apskambinau, kontaktus sudaviau del atviru duru dienos hihihi.gif
Jagminas kiek zinau rugseji darys atviru duru diena busimiems pirmokams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valabi: 23 balandžio 2014 - 19:30
mes cia vietoj vesim, etg rolleyes.gif
Atsakyti