Beatricei, grazuolei mergaitei, gimtadienio proga
Ir mes sveikinam Beatrice su 2-uoju gimtadieniu
Labuka
aciu uz sveikinimus mano braskytei
aciu uz sveikinimus mano braskytei
Sveikinam sveikinam ir mes Beatrice su 2-uoju gimtadieniu
pagaliau orai atsilo nors tas vejas dar gasdina baime kad nesupustu susilus bet jau bent saule sviecia varnos kvarksi ir silciau darosi o ryt isviso iki 18 pranese kazi a pas mus tiek bus tik ant savaitgalio vesiau bet nesvarbu svarbu ziema baiges jau
Jonukui greiciau kad ligos pabegtu ir galetu dziaugtis saules spinduliais.
Man Saule savaitgali buvo pradejus viduriuot jau zaliai su gleivem ir tempos ciut buvo bet daviau vaistuku paskui geruju bakteriju ir vel gerai tai nesupratau kas jai cia buvo gal dantys nes kazko labai ilgai su jais vargsta man. Reikia kalcio vel uzsipirkt.
Ir labos nakties
pagaliau orai atsilo nors tas vejas dar gasdina baime kad nesupustu susilus bet jau bent saule sviecia varnos kvarksi ir silciau darosi o ryt isviso iki 18 pranese kazi a pas mus tiek bus tik ant savaitgalio vesiau bet nesvarbu svarbu ziema baiges jau
Jonukui greiciau kad ligos pabegtu ir galetu dziaugtis saules spinduliais.
Man Saule savaitgali buvo pradejus viduriuot jau zaliai su gleivem ir tempos ciut buvo bet daviau vaistuku paskui geruju bakteriju ir vel gerai tai nesupratau kas jai cia buvo gal dantys nes kazko labai ilgai su jais vargsta man. Reikia kalcio vel uzsipirkt.
Ir labos nakties
Sveikos gyvos
Aciu uz Jonukas jau sveikas, savaitgali praleidom laukelyje, oras puikus Pagaliau pavasaris
Tik kita savaite vesiasnia pranesa, bet tikekimes kad trumpam
Kaip atsventet Beatricios gimtadieniuka
Arabella tikriausiai dantukai mergytei cia toki poveiki dave, mes ir dar juos auginam gale
Kur kitos mamytes sulindusios
Aciu uz Jonukas jau sveikas, savaitgali praleidom laukelyje, oras puikus Pagaliau pavasaris
Tik kita savaite vesiasnia pranesa, bet tikekimes kad trumpam
Kaip atsventet Beatricios gimtadieniuka
Arabella tikriausiai dantukai mergytei cia toki poveiki dave, mes ir dar juos auginam gale
Kur kitos mamytes sulindusios
Labukas, kas cia dabar forumas mirsta a
QUOTE(Jurgit@_ @ 2013 04 23, 12:28)
Labukas, kas cia dabar forumas mirsta a
mes kai turim proga lekiam i lauka slampinet o dar kol as is lovos islipu puse dienos dingsta nes sakes paskutiniu metu labai sunkiai keliuos velai uzmigu puse dienos lovoj pavalgom i lauka ir ziurek vakaras. Dar kokiu sveciu ar patys i svecius ir lekia tos dienos migom. Savaitgaliais pas tevus ismaunam sekmadieni jau pradejau darbuotis sode pas mama veja griebiau lapus senus dar uzsilikusius valiau tai rankeles skaudejo kita svaitgali reikes vel kibt kazka. Bet pranesa lietus tai visai neidomiai
Labuka, vejas siandien nemazas, bet lauke visvien buvom...siandien buvau darbely, pasirodziau ir pareiskiau nora rudeni sugrysti...ech, nelabai mane ten traukia, bet pinigeliai is dangaus nekrinta, reiks...
Sveikos gyvos lietinga ryta
Kaip laikotes?
Mes po biski, tik orai tokie nervoja i lauka iseiti negalima
Neringa kaip jums reikalai su sanatorija?
Vaida kur tu dingusi? Valabi taip pat
Kaip norisi jau salyku, bet oras vis neleidzia islekti issikepti
Kaip laikotes?
labuka mamukai
gryztu ir as buvau dingus nes pas mus interneto nebuvo tai buvau atskirta nuo internetinio gyvenumo
visu pirma paveluotai bet nuosirdziai sveikinam Beatrice su antruoju gimtadieniu :
oi saslikui butu gerai, isviso butu galima ir pas mane ju paorganisuot tik kad tas oras nafik kada gi bus vasara ar bent jau pavasaris
gryztu ir as buvau dingus nes pas mus interneto nebuvo tai buvau atskirta nuo internetinio gyvenumo
visu pirma paveluotai bet nuosirdziai sveikinam Beatrice su antruoju gimtadieniu :
QUOTE(Jurgit@_ @ 2013 04 26, 11:21)
Sveikos gyvos lietinga ryta
Kaip laikotes?
Kaip laikotes?
oi saslikui butu gerai, isviso butu galima ir pas mane ju paorganisuot tik kad tas oras nafik kada gi bus vasara ar bent jau pavasaris
QUOTE(Jurgit@_ @ 2013 04 26, 11:21)
su ta sanatorija man atrodo gausis konkretus nulis, kaip sakant norejau geriau o gavosi kaip visad kai gavau siuntimus pas reabilitologa, as vaiku gydytojos paklausiau, kada mes vaziuosim, ji atsake kada bus popieriai sutvarkyti, na as tempiau kiek galima ilgiau (zinau kad siuntimai menesi galioja) nes norejau kad kuo siltesniu laiku isvaziuotumem, na ir ka nunesam jau atsakymus is reabilitologo, o ji man atsako kad jau vietu ner, dabar tik rugseji, o as rugseji jau i darba siulo i druskininkus, bet per toli mums...dar siulo i elektrenus, bet kazkaip netraukia ten visai...zodz...nebezinau ka ir daryt
QUOTE(Vaida:))))))) @ 2013 04 26, 12:59)
aciu
Liaba kaip laikotes? na mes siaip ne taip po ilgu apmast mu ir skaitymu nusprendem vaziuoti i Abromiskiu sanatorija...tikiuosi kad mums patiks ir viskas bus fainiai