Įkraunama...
Įkraunama...

Mažeikių mažyliai, 4 tema

Beatricei, grazuolei mergaitei, wub.gif gimtadienio proga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valabi: 16 balandžio 2013 - 13:35
Ir mes sveikinam Beatrice su 2-uoju gimtadieniu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labuka 4u.gif

aciu uz sveikinimus mano braskytei mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinam sveikinam ir mes Beatrice su 2-uoju gimtadieniu clap.gif happybday.gif clap_1.gif

pagaliau orai atsilo nors tas vejas dar gasdina baime kad nesupustu susilus bet jau bent saule sviecia varnos kvarksi biggrin.gif ir silciau darosi o ryt isviso iki 18 pranese thumbup.gif bigsmile.gif kazi a pas mus tiek bus tik ant savaitgalio vesiau bet nesvarbu svarbu ziema baiges jau thumbup.gif

Jonukui greiciau kad ligos pabegtu ir galetu dziaugtis saules spinduliais. 4u.gif

Man Saule savaitgali buvo pradejus viduriuot jau zaliai su gleivem ir tempos ciut buvo bet daviau vaistuku paskui geruju bakteriju ir vel gerai tai nesupratau kas jai cia buvo gal dantys nes kazko labai ilgai su jais vargsta man. Reikia kalcio vel uzsipirkt.

Ir labos nakties 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Aciu uz 4u.gif Jonukas jau sveikas, savaitgali praleidom laukelyje, oras puikus thumbup.gif Pagaliau pavasaris thumbup.gif lotuliukas.gif
Tik kita savaite vesiasnia pranesa, bet tikekimes kad trumpam 4u.gif

Kaip atsventet Beatricios gimtadieniuka g.gif 4u.gif

Arabella tikriausiai dantukai mergytei cia toki poveiki dave, mes ir dar juos auginam gale smile.gif

Kur kitos mamytes sulindusios g.gif
Atsakyti
Labukas, kas cia dabar forumas mirsta a g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgit@_ @ 2013 04 23, 12:28)
Labukas, kas cia dabar forumas mirsta a  g.gif

mes kai turim proga lekiam i lauka slampinet o dar kol as is lovos islipu puse dienos dingsta nes sakes paskutiniu metu labai sunkiai keliuos velai uzmigu puse dienos lovoj pavalgom i lauka ir ziurek vakaras. Dar kokiu sveciu ar patys i svecius ir lekia tos dienos migom. Savaitgaliais pas tevus ismaunam sekmadieni jau pradejau darbuotis sode pas mama veja griebiau lapus senus dar uzsilikusius valiau tai rankeles skaudejo kita svaitgali reikes vel kibt kazka. Bet pranesa lietus tai visai neidomiai
Atsakyti
Labuka, vejas siandien nemazas, bet lauke visvien buvom...siandien buvau darbely, pasirodziau ir pareiskiau nora rudeni sugrysti...ech, nelabai mane ten traukia, bet pinigeliai is dangaus nekrinta, reiks...
Atsakyti
Sveikos gyvos lietinga ryta 4u.gif

Kaip laikotes? mirksiukas.gif

Mes po biski, tik orai tokie nervoja doh.gif i lauka iseiti negalima schmoll.gif

Neringa kaip jums reikalai su sanatorija? mirksiukas.gif

Vaida kur tu dingusi? Valabi taip pat g.gif

Kaip norisi jau salyku, bet oras vis neleidzia islekti issikepti doh.gif

Atsakyti
labuka mamukai 4u.gif 4u.gif

gryztu ir as buvau dingus nes pas mus interneto nebuvo tai buvau atskirta nuo internetinio gyvenumo ax.gif

visu pirma paveluotai bet nuosirdziai sveikinam Beatrice su antruoju gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif :

QUOTE(Jurgit@_ @ 2013 04 26, 11:21)
Sveikos gyvos lietinga ryta  4u.gif

Kaip laikotes?  mirksiukas.gif

Mes po biski, tik orai tokie nervoja  doh.gif  i lauka iseiti negalima  schmoll.gif 

Vaida kur tu dingusi? Valabi taip pat  g.gif

Kaip norisi jau salyku, bet oras vis neleidzia islekti issikepti  doh.gif

oi saslikui butu gerai, isviso butu galima ir pas mane ju paorganisuot smile.gif tik kad tas oras nafik kada gi bus vasara ar bent jau pavasaris
Atsakyti
4u.gif

QUOTE(Jurgit@_ @ 2013 04 26, 11:21)

su ta sanatorija man atrodo gausis konkretus nulis, kaip sakant norejau geriau o gavosi kaip visad verysad.gif kai gavau siuntimus pas reabilitologa, as vaiku gydytojos paklausiau, kada mes vaziuosim, ji atsake kada bus popieriai sutvarkyti, na as tempiau kiek galima ilgiau (zinau kad siuntimai menesi galioja) nes norejau kad kuo siltesniu laiku isvaziuotumem, na ir ka nunesam jau atsakymus is reabilitologo, o ji man atsako kad jau vietu ner, dabar tik rugseji, o as rugseji jau i darba doh.gif siulo i druskininkus, bet per toli mums...dar siulo i elektrenus, bet kazkaip netraukia ten visai...zodz...nebezinau ka ir daryt g.gif

QUOTE(Vaida:))))))) @ 2013 04 26, 12:59)
visu pirma paveluotai bet nuosirdziai  sveikinam Beatrice su antruoju gimtadieniu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  :

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Liaba 4u.gif kaip laikotes? na mes siaip ne taip po ilgu apmast 4u.gif mu ir skaitymu nusprendem vaziuoti i Abromiskiu sanatorija...tikiuosi kad mums patiks ir viskas bus fainiai mirksiukas.gif
Atsakyti