MAZEIKIU MAZYLIU IR MAMYCIU NAMUKAI
NAMUCIU GYVENTOJAI
neringa223 - pirmas vaikelis dukrytė Emilija 2008-01-29, antras vaikelis dukrytė Beatričė 2011-04-16
Jurgit@ - pirmas vaikelis dukrytė Austėja 2005-10-03, antras vaikelis sūnelis Jonas 2011-05-13
***arabella*** - pirmas vaikelis dukrytė Saulė 2011-06-09
Vitalija J. - pirmas vaikelis dukrytė Aistė 2009-01-17, antras vaikelis sūnelis Aras 2011-06-17
vaida:))))))) - pirmas vaikelis dukrytė Darija 2008-10-21, antras vaikelis sūnelis Matas 2011-07-22
joll@ - pirmas vaikelis dukrytė Paulina 2004-10-13, antras vaikelis dukrytė Mėta 2011-07-07
valabi - pirmas vaikelis sūnelis Gustas 2008-06-25, antras vaikelis sūnelis Kipras 2011-10-04
Musyte - pirmas vaikelis sūnelis Lukas 2010-12-31
sandra00 - pirmas vaikelis dukrytė Giedrė, antras vaikelis dukrytė Gustė 2010-12-13
Aciu Jurgit@'ai uz tokius grazius naujus namukus
Laba nakti prazuvele pasilabint uzsuko ziuriu ir i naujus namucius pataikiau saunuole Jurgita as juk visai jumis pamirsau garbes zodis pamirsau isvis supermamos puslapi kazkaip visur tai ten tai sen o sita ir apleidau visai jusu ne bet vat kad ilist pasikalbet kada ir jau pamirsau bet ziuriu dar is saraso neistrynet nu gerai gal nebepamirsiu jau taip visai
skaiciau kad ligos puola vaikucius tai visiems sveikateles siunciu nors nieko nuostabaus kai toks lauke oras o dar epidemija tai baisu.
Mano Saule auga nezymiai, kaip ir seniau taip ir dabar valgo nedaug, svoris mazas. Hemaglobina buvau atstacius bet paziurejus i akis jauciu vel bus nukrites. Merga mano pasiutus kaip reikalas nemazai zodeliu pasako arba bent jau bandau atspet ka sako O siaip viskas po senovei sedim namie ir skaiciuojam begancias dienas.
Beje visas su Valentino diena grazios dienos mamytes
skaiciau kad ligos puola vaikucius tai visiems sveikateles siunciu nors nieko nuostabaus kai toks lauke oras o dar epidemija tai baisu.
Mano Saule auga nezymiai, kaip ir seniau taip ir dabar valgo nedaug, svoris mazas. Hemaglobina buvau atstacius bet paziurejus i akis jauciu vel bus nukrites. Merga mano pasiutus kaip reikalas nemazai zodeliu pasako arba bent jau bandau atspet ka sako O siaip viskas po senovei sedim namie ir skaiciuojam begancias dienas.
Beje visas su Valentino diena grazios dienos mamytes
daug graziu akimirku siandien
Labuka Arabella---> uzsuk dazniau
Jurgit@---> gal tu turi numeriuka reabilitologo, nu kur reik uzsiregsitruot tai pries sanatorija reabilitacijai, juk pameciau numeri kuri gydytoja buvo davus
Jurgit@---> gal tu turi numeriuka reabilitologo, nu kur reik uzsiregsitruot tai pries sanatorija reabilitacijai, juk pameciau numeri kuri gydytoja buvo davus
QUOTE(neringa223 @ 2013 02 14, 11:06)
Labuka Arabella---> uzsuk dazniau
pasistengsiu uzsukt dazniau
Labuka ka veikiam? maniskes koso uzkniso jau, nesvarbua ar tu duodi tu visokiu vitaminu ar tu neduodi, vistiek tas pats ir kur tas vaiku imunitetas, gal mes jo visai neturim...nu bet kaip nors kapstysimes
sveikutes
neber kada prisest kazkaip tos sventes visoskios ismuso is veziu dabar dar juk mamukas lepinasi masazais kasdien tai laiko suryja bet kaip gera atsipalaiduot jauciu kad kyla jegos
sveika gryzus paklydele
Valabi kaip Jurgita minejo del sirdutes nieks neduoda matui net ir po plauciu uzdegimo ligoninej kai gulejom nieks nepasiule o as ir nepagalvojau paklaust paskui kai atsiciokinau savo gyd paklausiau sako reikejo iskart po ligonines vaziuot
dar Valabi ar einat jau i darzeli, girdejau kad vejaraupiai darzeli uzpuole?
neber kada prisest kazkaip tos sventes visoskios ismuso is veziu dabar dar juk mamukas lepinasi masazais kasdien tai laiko suryja bet kaip gera atsipalaiduot jauciu kad kyla jegos
sveika gryzus paklydele
Valabi kaip Jurgita minejo del sirdutes nieks neduoda matui net ir po plauciu uzdegimo ligoninej kai gulejom nieks nepasiule o as ir nepagalvojau paklaust paskui kai atsiciokinau savo gyd paklausiau sako reikejo iskart po ligonines vaziuot
QUOTE(Vaida:))))))) @ 2013 02 15, 16:36)
sveikutes
sveika gryzus paklydele
sveika gryzus paklydele
taip, jau einam nuo treciadienio, jau po vejaraupiu, tuo metu prasiaube, dabar sujungtos 2 grupes su kitais vaikuciais nuo pirmadienio lyg ir tik musiskiai bus, nes jau dauguma pareje
Sveikos gyvos
Stai ir mes jau po keliones namie bet neilgam
Grizom su nekokiom naujienom, esu vel be nuotaikos, mintys po galva visokiausios sukasi " UZ KA? KODEL? IR KODEL MANO MAZUKIUI TAIP NESISEKA"
Reikia greitu metu kad galvyte apziuretu ehoskopu ar kaip ten kad paziuretu ar nera "vandenes " kaskokios ir tada skambinti ve; Kardiologui registruotis aortos praputimui su balioneliu visas procesas nera labai baisus bet mane zudo vien narkoze
Jonukas tik pradejo imti visa ka duodu mokintis ko jam reikia ir vel narkoze ant nosies
Raidos centre mus tiek isgyre kad per 5men. tiek daug ismokom , pasikeitem labai stipriai ir se vel beda kita ant nosies ir vel gali btu su pasekmemis
Sakiau viskas greit isprotesiu...
Mes einam pas Belousova
Na numerio neturiu as skambinaus i mazeikiu ligonines registratura ten mus ir uzregistravo, o ligonines registraturos nr yra internete
Arabella - sveika sugrizusi ir manau daugiau musu nepamirsi
Stai ir mes jau po keliones namie bet neilgam
Grizom su nekokiom naujienom, esu vel be nuotaikos, mintys po galva visokiausios sukasi " UZ KA? KODEL? IR KODEL MANO MAZUKIUI TAIP NESISEKA"
Reikia greitu metu kad galvyte apziuretu ehoskopu ar kaip ten kad paziuretu ar nera "vandenes " kaskokios ir tada skambinti ve; Kardiologui registruotis aortos praputimui su balioneliu visas procesas nera labai baisus bet mane zudo vien narkoze
Jonukas tik pradejo imti visa ka duodu mokintis ko jam reikia ir vel narkoze ant nosies
Raidos centre mus tiek isgyre kad per 5men. tiek daug ismokom , pasikeitem labai stipriai ir se vel beda kita ant nosies ir vel gali btu su pasekmemis
Sakiau viskas greit isprotesiu...
QUOTE(Valabi @ 2013 02 12, 15:59)
Jurgita pas kokia jus einat, beje sekmes viskas bus
Mes einam pas Belousova
QUOTE(neringa223 @ 2013 02 14, 10:06)
Na numerio neturiu as skambinaus i mazeikiu ligonines registratura ten mus ir uzregistravo, o ligonines registraturos nr yra internete
Arabella - sveika sugrizusi ir manau daugiau musu nepamirsi
Jurgit@ labai tave suprantu
as tik dabar nustojau saves klausti, kodel, uz ka ir t.t. labai kaltinau save, asarojau iki begalybes, kol supratau toks likimas tokia...valia
susitaikau jau su viskuo ir su aplinkiu reakcija i prastai kalbanti vaika ir su busima ateitimi del mokykleliu, gal baigsim kaip visi, o gal reikes ir spec. esu jau susitaikiusi su blogiausiu ir su geriausiu,gerai bus jei baigsim universiteta, gerai bus ir jei baigsim tik 10kl. jis, mano, musu, jis vienintelis, nepakartojamas, mylimas iki sirdies gelmiu...
o gal pranoksim visus, likimas pameto visokiu dovanu...
labai paguosdavo kitu "viskas bus gerai" bent ta sekunde, ta minute, padedavo tiketi ir gerai...taip lengviau
TAU daud daug, mes mamos, mes viska galim
as tik dabar nustojau saves klausti, kodel, uz ka ir t.t. labai kaltinau save, asarojau iki begalybes, kol supratau toks likimas tokia...valia
susitaikau jau su viskuo ir su aplinkiu reakcija i prastai kalbanti vaika ir su busima ateitimi del mokykleliu, gal baigsim kaip visi, o gal reikes ir spec. esu jau susitaikiusi su blogiausiu ir su geriausiu,gerai bus jei baigsim universiteta, gerai bus ir jei baigsim tik 10kl. jis, mano, musu, jis vienintelis, nepakartojamas, mylimas iki sirdies gelmiu...
o gal pranoksim visus, likimas pameto visokiu dovanu...
labai paguosdavo kitu "viskas bus gerai" bent ta sekunde, ta minute, padedavo tiketi ir gerai...taip lengviau
TAU daud daug, mes mamos, mes viska galim