Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(slyva @ 2013 02 14, 14:27)
Gal kas turi dviguba kriaukle? Kaip pvz. cia
http://www.voniosstu...utuve-sp0792-94
Ar pasiteisina, ar nebutina? Man atrodo, turetu buti patogu isplautus indus dziovinti kitoj kriauklej, ir neatrodytu virtuve apkrauta, kad ir svariais indais  doh.gif

Jeigu atsisakot tokio prietaiso, kaip indaplove, gal ir patogu, bet tokios kriaukles turbut labiau sukurtos tam, kad vienoj isplaunat, kitoj isskalaujat (ale vandens taupymas smile.gif nes kitu atveju, jei rankomis plauti indus, tai paprastai dziovinami indai dziovykleje virs kriaukles. o del dvigubos kriaukles dejimo, tai nebent didele virtuve ir negaila prarasti toki plota darbastalio 4u.gif
Dar buna kito tipo plautuves,kiek mazesnes, bet irgi dvigubos, tik skirtingu dydziu nisos, o ta mazoji paprastai turi toki dekliuka, kaip sietukas, tai labai patogus dalykas vaisiams nuplauti ir ne tik. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 02 14, 14:27)
Gal kas turi dviguba kriaukle? Kaip pvz. cia
http://www.voniosstu...utuve-sp0792-94
Ar pasiteisina, ar nebutina? Man atrodo, turetu buti patogu isplautus indus dziovinti kitoj kriauklej, ir neatrodytu virtuve apkrauta, kad ir svariais indais  doh.gif

Pati granitine kriaukle faina ir kaina gera, taciau ar reikalinga dviguba labai abejoju. Man patogiau kai salia kriaukles yra ne antra kriaukle o toks specialus pasidejimas su vandens nubegimu. Ten galima padeti nuplautus vaisius ir darzoves. Jei virtuveje turesite indaplove tai antra kriaukle vargiai ar reikalinga. Bent man taip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 02 14, 14:53)
na taip, mes gi tikri lietuviai, pakonsultuok, padėk patarimais, parekomenduok, o kai pats pasidalint info tai nenori  doh.gif Tuomet tikras lietuvis ir nepagelbės renkantis gartraukį, kaitlentę ir plautuvę  doh.gif
jūs tikrų tikriausia lietuvė  doh.gif  doh.gif

Man irgi įdomu, nepagaunu kodėl toookia paslaptis  doh.gif Dar būtų neblogai parašyti kokios plokštės, nes nuo to kaina labai smarkiai priklauso.

ir aš  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif Užtai jeigu dėsiu savo virtuvės baldus, tai nepagailėsiu ir kainos parašyt, nematau tame nieko paslaptingo  doh.gif

visiskai pritariu nuomonei ir palaikau, nuo virtuves finansu tikrai nespresi kiek zumogus uzdirba ir neklausi jo atlyginimo..

man atrodo dar aktualu butu beginius metrus parasyti.. na kad mazdaug issivaizduoti kokia ta virtuve ir kokia kaina, dar as prideciau ar yra bloom ten mechanizmai ar paparasti.. nes jie kaina iskelia.
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 02 14, 15:53)
na taip, mes gi tikri lietuviai, pakonsultuok, padėk patarimais, parekomenduok, o kai pats pasidalint info tai nenori  doh.gif Tuomet tikras lietuvis ir nepagelbės renkantis gartraukį, kaitlentę ir plautuvę  doh.gif
jūs tikrų tikriausia lietuvė  doh.gif  doh.gif

Man irgi įdomu, nepagaunu kodėl toookia paslaptis  doh.gif Dar būtų neblogai parašyti kokios plokštės, nes nuo to kaina labai smarkiai priklauso.
Papildyta:

ir aš  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif Užtai jeigu dėsiu savo virtuvės baldus, tai nepagailėsiu ir kainos parašyt, nematau tame nieko paslaptingo  doh.gif

o man atrodo nepriimtina kainas viesai askaluot, mano cia nuomone, nesakau jog nesakysiu, per az kam rupi galiu imest,
kodel nebrangi man tai labai brangi gal lotuliukas.gif tai jei taip matos tai ir nuspreskit kiek verta, kam dar klaust biggrin.gif
kas akylai seke ir kam idomu buvau senoj temoj rasius kiek mazdaug bet aisku tingit pagrist atgal suprantu kaip ir daugelis cia musu, raisiau net ir plokste kokia du pusl atgal doh.gif
Papildyta:
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 14, 15:51)
Man irgi labai idomu kiek kainavo.
Kadangi n firmu paskaiciavo ir kaina vos ne dvygubai skiriasi.  doh.gif
Savo finansu viesinti nereikia.
Cia gi matosi kad neprabangi virtuve.
Kazkam kas tik planuoja daryti virtuve manau labai praverstu uz kiek ir kokia virtuve galima uzsisakyti.

Papildyta:
Beja as ne lietuve jei ka  biggrin.gif

brang brangi - viduj auksine furnitura sudeta thumbup.gif
Papildyta:
kitas dalykas ir ka gali is kainos nuprest, ka ji sako, baldus sakantis zinomoj firmoj kaina ryskiai skirias, bet tai nereiskia kad skirias kokybe ir medziagos, mechanizmai, tada reikia rasant kaina ir isskaidyt viska nuo plokstes iki varztuku ir vat kaip sakot skirtingi baldziai skirtingai kainas rauna nezinia del ko, man vienas su pigesnem medziagom paskaiciavo ant 500 brangiau nei kitas su geresnem ir macius abieju darbus labiau patiko tiek kokybe tiek isvaizda to kur daro pigiau, tai vat kaip (o as rinkaus is tu kur kainos ir kokybe santykis buvo normaliausias (nes i uzklausas siuntinejau viska ta pati, o kainos buvo min 2600 - max netoli 6000 , tai matyt kitur papuoliau ten kur tikrai ne mano nosiai...)
Papildyta:
ir gal as bulvem lasiniais atsiskaiciau, todel ir negaliu ivardint kainos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 14 vasario 2013 - 16:10
QUOTE(vilimex @ 2013 02 14, 15:54)
Jeigu atsisakot tokio prietaiso, kaip indaplove, gal ir patogu, bet tokios kriaukles turbut labiau sukurtos tam, kad vienoj isplaunat, kitoj isskalaujat (ale vandens taupymas smile.gif nes kitu atveju, jei rankomis plauti indus, tai paprastai dziovinami indai dziovykleje virs kriaukles. o del dvigubos kriaukles dejimo, tai nebent didele virtuve ir negaila prarasti toki plota darbastalio  4u.gif
Dar buna kito tipo plautuves,kiek mazesnes, bet irgi dvigubos, tik skirtingu dydziu nisos, o ta mazoji paprastai turi toki dekliuka, kaip sietukas, tai labai patogus dalykas vaisiams nuplauti ir ne tik. smile.gif

pas mus bus kriaukle prie lango, tai nebus tos virsutines lentynos indu dziovinimui. iskart slapiu i stalciu nedesi.. nebent iskart sluostyt g.gif arba deti dziovinimui i indaplove g.gif biggrin.gif mes ir dabar turim indaplove, bet viskas ten netelpa, nemazai dar rankom plaunam, tai paskui apsikrauna virtuve puodais visokiais... aisku naujoj virtuvej indaplove planuojam didesne.
ir turesiu minty jusu patarimu apie dviguba kriaukle, su vienu mazesniu skyriuku. as vis apie jas pagalvodavau, bet niekaip nesumastydavau, kam tas maziukas skyriukas biggrin.gif

QUOTE(donnabona @ 2013 02 14, 15:59)
Pati granitine kriaukle faina ir kaina gera, taciau ar reikalinga dviguba labai abejoju. Man patogiau kai salia kriaukles yra ne antra kriaukle o toks specialus pasidejimas su vandens nubegimu. Ten galima padeti nuplautus vaisius ir darzoves. Jei virtuveje turesite indaplove tai antra kriaukle vargiai ar reikalinga. Bent man taip atrodo smile.gif

Aciu uz nuomones! Tiesiog esu gavusi patarima geriau daryt dviguba kriaukle, kad butent tu isplautu indu nesimatytu smile.gif tai ir galvoju, kaip cia is tikruju.
Dar del tu granitiniu kriaukliu noriu paklausti. Ar ju prieziura lengvesne nei plieniniu? Gal ant ju ir kalkes ne taip matosi, arba nuo spalvos gal tik priklauso?
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 02 14, 16:51)
brang brangi - viduj auksine furnitura sudeta  thumbup.gif

Jums aisku brangi. Tiek darbo buvo ideta. biggrin.gif
Plokste sorry praleidau. Nu manes i AZ irgi klausinejo kokia plokste, nors ir rasiau temoje. Man nesunku pakartuoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 14, 17:32)
Jums aisku brangi. Tiek darbo buvo ideta. biggrin.gif
Plokste sorry praleidau. Nu manes i AZ irgi klausinejo kokia plokste, nors ir rasiau temoje. Man nesunku pakartuoti.  mirksiukas.gif

tai jau taip 4u.gif brangi ne tas zodis biggrin.gif tiek nervu kainavo biggrin.gif
o kas del kainu, tai cia dar ne vienos virtuve nemaciau, kad prie foto kaina butu parasyta g.gif lietuve as kaip visos lietuves ir tuo didziuojus, bet man geda net kazkaip klaust tokiu dalyku viesai nzn,,pakonsultuot savam lygyje kiek dabar ismanau visada prasom, irgi nesunku tam cia ir esam, bet skaiciuot pinigais afisuot tiesiai i eteri man kazkaip nesinori, ne del to kad daug ar mazai, prabangu ar kuklu bet tiesiog...
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 14, 15:33)
Na kazkaip pamanem, kad dulkes ten rinksis, todel sugalvojom ta juostele...
Dozatoriu plovikliui pirkau senukuose smile.gif
Elena, jei ne paslaptis, kiek galiausiai atsiejo virtuvinis?

O ar tas dozatoriaus virsus ar metalinis,nes Ermetaze yra tik tokie plasmasiniai lenkiski schmoll.gif .Man nepatiko schmoll.gif Franke apie 170 -200lt.O gal jau ir brangiau.Pagailejau pinigu ax.gif Sako Ikejos nebrangiu yra.Lauksiu Ikejos Vilniuje kad paciupinet paciai tongue.gif Labai jau mane tas ploviklio buteliukas nervina doh.gif O Senukuose pries puse metu nebuvo dozatoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 02 14, 17:42)
tai jau taip  4u.gif brangi ne tas zodis  biggrin.gif tiek nervu kainavo  biggrin.gif
o kas del kainu, tai cia dar ne vienos virtuve nemaciau, kad prie foto kaina butu parasyta  g.gif lietuve as kaip visos lietuves ir tuo didziuojus, bet man geda net kazkaip klaust tokiu dalyku viesai nzn,,pakonsultuot savam lygyje kiek dabar ismanau visada prasom, irgi nesunku tam cia ir esam, bet skaiciuot pinigais afisuot tiesiai i eteri man kazkaip nesinori, ne del to kad daug ar mazai, prabangu ar kuklu bet tiesiog...

Tai i Az jei kiekvienas esantis sioje temoje uzklaus apie kaina,atsakysite.Jei temoje-ne? biggrin.gif Man tiesa sakant juokio skirtumo.Nes kiekvienam asmeniskai.Ir kiekvienas isikurs sau virtuve pagal savo galimybes.Tikrai nematau reikalo rasyti kainu.Jei musu seima virtuvei gali sau leist ne daugiau 10 tks.O kiti ne daugiau penkiu.Kiti 20 aukoja.Tai kas jei rasysiu kaina?Kam delti lengviau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 14 vasario 2013 - 17:20
QUOTE(Nanita @ 2013 02 14, 18:09)
Tai i Az jei kiekvienas esantis sioje temoje uzklaus apie kaina,atsakysite.Jei temoje-ne? lotuliukas.gif

taip nes tai yra asmeniska, o cia viesa ir cia mano isitikinimas toks, neprimetu jo kitiem vat paziuresiu kiek toliau bus virtuviu su kaina salia lotuliukas.gif nors ne visiem tai ir idomu, o kam idomu ir tikrai aktualu nesunku per az, nors bendrai idomu visiem kas kur uz kiek pamirsau juk lietuviai esam thumbup.gif kai kur nesaku ir as pati nemegstu uzuolanku, bet yra vietu kuriose tikrai to taktiskumo noris mirksiukas.gif
kam tikrai reikia tas pasiklaus, o kam cia sotint visus smalsuolius nematau reikalo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Nanita @ 2013 02 14, 18:09)
Tai i Az jei kiekvienas esantis sioje temoje uzklaus apie kaina,atsakysite.Jei temoje-ne?  biggrin.gif Man tiesa sakant juokio skirtumo.Nes kiekvienam asmeniskai.Ir kiekvienas isikurs sau virtuve pagal savo galimybes.Tikrai nematau reikalo rasyti kainu.Jei musu seima virtuvei gali sau leist ne daugiau 10 tks.O kiti ne daugiau penkiu.Kiti 20 aukoja.Tai kas jei rasysiu kaina?Kam delti lengviau?

tiesa, vienam tai daug kitam mazai, jei man kas butu pasakes kiek galutiniam variante ji atsieis su visa technika, kuri taip nera prabangiausia, tai dar gerai buciau pagalvojus ar isvis verta,,,nors tada buciau turbut neturejus naujos virtuves biggrin.gif nes naivia suma buvau nusistacius,,visgi virtuve yra nepigus malonumas kad ir paprastute kukli, ir kalba eina jau ne apie 4zenklius skaicius,,,man tai yra daug kazkam gal tai juokas, ir tai jokiu ileistu kriaukliu blumu ir ttt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 14 vasario 2013 - 17:28
QUOTE(Elenna @ 2013 02 14, 18:26)
taip nes tai yra asmeniska, o cia viesa ir cia mano isitikinimas toks, neprimetu jo kitiem vat paziuresiu kiek toliau bus virtuviu su kaina salia  lotuliukas.gif nors ne visiem tai ir idomu, o kam idomu ir tikrai aktualu nesunku per az, nors bendrai idomu visiem kas kur uz kiek pamirsau juk lietuviai esam  thumbup.gif kai kur nesaku ir as pati nemegstu uzuolanku, bet yra vietu kuriose tikrai to taktiskumo noris  mirksiukas.gif
kam tikrai reikia tas pasiklaus, o kam cia sotint visus smalsuolius nematau reikalo  schmoll.gif
Papildyta:

tiesa, vienam tai daug kitam mazai, jei man kas butu pasakes kiek galutiniam variante ji atsieis su visa technika, kuri taip nera prabangiausia, tai dar gerai buciau pagalvojus ar isvis verta,,,nors tada buciau turbut neturejus naujos virtuves  biggrin.gif nes naivia suma buvau nusistacius,,visgi virtuve yra nepigus malonumas kad ir paprastute kukli, ir kalba eina jau ne apie 4zenklius skaicius,,,man tai yra daug kazkam gal tai juokas, ir tai jokiu ileistu kriaukliu blumu ir ttt...

kad nepigus malonumas tai drinks_cheers.gif galvojome atsiei pigiau.Vien stalui su kedem planavome isleisti ne daugiau 600 lt.Naivuoliai lotuliukas.gif Aisku galima nupirk uz tokia kaina bet ne bus sirdziai malonus.Issvajuotas su kedem 1.500 doh.gif Gal Lenkijoje ka pigiau surasime.As net siai dienai karnizo su uzuolaidom atsisakiau.Vel,kaip minimum 300 lt.Romanetez kaba.Bet jauciu blankiai sviesiai virtuvei reikes riskaus akcento.Ziuresiu kaip bendrai atrodys.jei matysiu,kad reikia teks pataupyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 14 vasario 2013 - 17:37
QUOTE(Nanita @ 2013 02 14, 18:32)
kad nepigus malonumas tai drinks_cheers.gif galvojome atsiei pigiau.Vien stalui su kedem planavome isleisti ne daugiau 600 lt.Naivuoliai  lotuliukas.gif Aisku galima nupirk uz tokia kaina bet ne bus sirdziai malonus.Issvajuotas su kedem 1.500  doh.gif Gal Lenkijoje ka pigiau surasime.

tai va tas ir yra, nusistatai kaina kiek isleisi bet niekad netelpi i tuos remus kazkodel biggrin.gif nes kai palygini viena ir kita supranti , kad paskui gailesis, pagailejus, juk ne vieniem metam darai,, 4u.gif
mum dar kedziu reikes tai irgi kainos geros doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 14 vasario 2013 - 17:37