QUOTE(irisas @ 2013 02 14, 15:53)
na taip, mes gi tikri lietuviai, pakonsultuok, padėk patarimais, parekomenduok, o kai pats pasidalint info tai nenori
Tuomet tikras lietuvis ir nepagelbės renkantis gartraukį, kaitlentę ir plautuvę
jūs tikrų tikriausia lietuvė
Man irgi įdomu, nepagaunu kodėl toookia paslaptis
Dar būtų neblogai parašyti kokios plokštės, nes nuo to kaina labai smarkiai priklauso.
Papildyta:
ir aš
Užtai jeigu dėsiu savo virtuvės baldus, tai nepagailėsiu ir kainos parašyt, nematau tame nieko paslaptingo
o man atrodo nepriimtina kainas viesai askaluot, mano cia nuomone, nesakau jog nesakysiu, per az kam rupi galiu imest,
kodel nebrangi man tai labai brangi gal
tai jei taip matos tai ir nuspreskit kiek verta, kam dar klaust
kas akylai seke ir kam idomu buvau senoj temoj rasius kiek mazdaug bet aisku tingit pagrist atgal suprantu kaip ir daugelis cia musu, raisiau net ir plokste kokia du pusl atgal
Papildyta:
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 14, 15:51)
Man irgi labai idomu kiek kainavo.
Kadangi n firmu paskaiciavo ir kaina vos ne dvygubai skiriasi.
Savo finansu viesinti nereikia.
Cia gi matosi kad neprabangi virtuve.
Kazkam kas tik planuoja daryti virtuve manau labai praverstu uz kiek ir kokia virtuve galima uzsisakyti.
Papildyta:
Beja as ne lietuve jei ka
brang brangi - viduj auksine furnitura sudeta
Papildyta:
kitas dalykas ir ka gali is kainos nuprest, ka ji sako, baldus sakantis zinomoj firmoj kaina ryskiai skirias, bet tai nereiskia kad skirias kokybe ir medziagos, mechanizmai, tada reikia rasant kaina ir isskaidyt viska nuo plokstes iki varztuku ir vat kaip sakot skirtingi baldziai skirtingai kainas rauna nezinia del ko, man vienas su pigesnem medziagom paskaiciavo ant 500 brangiau nei kitas su geresnem ir macius abieju darbus labiau patiko tiek kokybe tiek isvaizda to kur daro pigiau, tai vat kaip (o as rinkaus is tu kur kainos ir kokybe santykis buvo normaliausias (nes i uzklausas siuntinejau viska ta pati, o kainos buvo min 2600 - max netoli 6000 , tai matyt kitur papuoliau ten kur tikrai ne mano nosiai...)
Papildyta:
ir gal as bulvem lasiniais atsiskaiciau, todel ir negaliu ivardint kainos