Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(vilimex @ 2013 02 14, 01:12)
Turiu klausima, gal kas uzsakinejote Patogi virtuve? kokie atsiliepimai? Galvoju negi man vienai cia nepasiseke?

o kas nutiko, as girdejau daug negeru atsiliepimu,,,
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 02 13, 15:16)
nu va ikeliu savaja , pasireiskit

puiki thumbup.gif stalvirsis labai patiko , tikrai graziai ziurisi 4u.gif
galeciau vel prikibti prie grindu biggrin.gif bet tiek to biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilimex @ 2013 02 14, 00:12)
Turiu klausima, gal kas uzsakinejote Patogi virtuve? kokie atsiliepimai? Galvoju negi man vienai cia nepasiseke?

braize projekta, skaiciavo , bet atsisakem ju paslaugu, mergina su kuria bendravom kaip mirstanti gulbe... be iniciatyvos ir minciu, ka prasiau ta braize doh.gif v.z. isivaizduoju kokia butu virtuve doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 02 14, 02:02)
o kas nutiko, as girdejau daug negeru atsiliepimu,,,

QUOTE(natuliona @ 2013 02 14, 09:22)
braize projekta, skaiciavo , bet atsisakem ju paslaugu, mergina su kuria bendravom kaip mirstanti gulbe... be iniciatyvos ir minciu, ka prasiau ta braize  doh.gif v.z. isivaizduoju kokia butu virtuve  doh.gif

Jeigu pradeciau vardinti visus brokus, turbut puslapio neuztektu.. As jau pries gera pusmeti buvau ikelusi kelias foto su brokais, tuo metu zadejo pataisyt, buvo atvaziaves pats savininkas su meistru. Bet veliau ivykiai pradejo rutuliotis kita linkme, jis kaip supratau skiriasi ar issiskyre su zmona, pirmini UAB likvidavo, isteige kita UAB jau jo zmona, tik liko dirbti su tuo paciu vardu Patogi Virtuve, tokiu budu nusikrate atsakomybes nuo visu ankstesniu Vitalijaus klientu. Dabar bandau su ja kalbetis.. dar nezinau kaip seksis.. bet man ji tokia neorganizuota, nesugebanti priimti sprendimu.
Atsakyti
QUOTE(plashtake @ 2013 02 13, 23:11)
o geras,nebuvau maciusi tu stalciuku po spintelemis  bigsmile.gif  kazin, ar praktiska? jie ant begeliu ar ratuku?  ax.gif

praktiska tikrai, virtuvej visada atsiras kur ka pasideti... o ziurint i musu ateities virtuve, joje nebus super daug vietos, todel darysimes toki varianta, isnaudosim kiek imanoma vietos. Pirincipas ju toks pats kaip ir visu stalciu mirksiukas.gif
QUOTE(Nateja @ 2013 02 14, 00:16)
Pas mus labai panasi virtuve, tik be bariuko.
Tai pirma pastaba butu - kur desit indus?I stalciu turbut, tai gerai, kad tas stalcius butu prie indaploves ir tuo paciu prie kriaukles..Jei indaplove is desines, tai indu stalcius dar desiniau?Kaip ir po bariuku jau?
Jei siuksliu deze isvaziuojama, o ne atsidarancios spinteles, tai kaip ir indaplove nesvarbu kur, kairej ar desinej, bet jei siuksliu dezes spinteles dureles atsiveriancios, tai indaplove geriau is kaires, po darbastaliu. Nes dedant i indus i indaplove prireikia kazka ismest i siuksliu deze, tai dureles atsidarytu is virykles puses. Kaip ir darbastalis, kur pagrinde bus pjaustoma, maisoma yra tarp kriaukles ir virykles, ten taip pat prireikia ka nors ismest, ir jei tas pats dureliu atsidarymas, tai patogu.
Dar man baldininkai bande pritraukt, kad virykle butu centruota, t.y. vienodai atitraukta nuo spinteliu krastu, kad nereiktu atsiremus i kita spintele stovet prie virykles, nors pas mus ir atitraukta virykle nuo kitu spinteliu per 9 cm.
Tai tiek pasidalinau kartu ir savo rupesciais:)

Aciu, atsizvelgsim;) aisku truksta tos spinteles virs kriaukles, na bet nera galimybes jos ten ikisti... meginsim rasti geriausia varianta 4u.gif
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 14, 00:34)

Emilina,
Stalčiai plintuso vietoje po spintelėmis įdomus sprendimas, bet pačios spintelės konstrukcija iš esmės skiriasi nuo tokios spintelės kur šio navaroto nėra. Visos virtuvės apatinės dalies montavimas, reguliavimas ir kt. sudėtingesni, medžiagos daugiau sueis, na ir stalčiai patys nepigūs. Brangus malonumas, o pasidėjimas menkas ir nepatogus.  smile.gif

Del dulkiu kas cia komentavo, tai tuomet galima visas spinteles, kurios reciau varstomos, ivardint kaip dulkiu surinkejas... visur dulkes kaupias, ir visur jas valyti reikia, tik cia jau kiekvienam pagal save;) Bet as manau, kad tai puiki vieta laikyti retai naudojamus daiktus, kad ir tas pacias skardas kepimui, kuriu pas mane siuo metu penkios yra... doh.gif
Atsakyti
Gal kas turi dviguba kriaukle? Kaip pvz. cia
http://www.voniosstu...utuve-sp0792-94
Ar pasiteisina, ar nebutina? Man atrodo, turetu buti patogu isplautus indus dziovinti kitoj kriauklej, ir neatrodytu virtuve apkrauta, kad ir svariais indais doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 14, 00:34)
gabby,
Pas mane patį namuose tarp viršutinių spintelių ir lubų yra 11 cm tarpelis ir atrodo normaliai, galėsiu nuotrauką parodyti. Gal geriau tos juostelės viršuje nebūtų, tada nesimatytų to kreivumo

Na kazkaip pamanem, kad dulkes ten rinksis, todel sugalvojom ta juostele...
Dozatoriu plovikliui pirkau senukuose smile.gif
Elena, jei ne paslaptis, kiek galiausiai atsiejo virtuvinis?
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 14, 14:33)
Na kazkaip pamanem, kad dulkes ten rinksis, todel sugalvojom ta juostele...
Dozatoriu plovikliui pirkau senukuose smile.gif
Elena, jei ne paslaptis, kiek galiausiai atsiejo virtuvinis?

parasiau i az mirksiukas.gif
o as durna pabijojau to dozatoriaus galvoju nerasiu ir tt dar ta sklyle pjauk,(senamadiska pabuvau biggrin.gif ) skyleta kriaukle bus visa galvoju lotuliukas.gif bet noriu grazaus siaip pasistatyt salia koki kaip akcenta dozatoriu
Atsakyti
kas per mada rašyti kainas į Až biggrin.gif Visiems kitiems lygiai taip pat įdomu biggrin.gif Prašom Elenna, Gabby_jz ir kitus parašyti kiek kainavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 02 14, 13:51)
kas per mada rašyti kainas į Až biggrin.gif Visiems kitiems lygiai taip pat įdomu  biggrin.gif Prašom Elenna, Gabby_jz ir kitus parašyti kiek kainavo  4u.gif

Aš nebent galiu parašyt kiek man nervai kainuoja besirenkant gartraukį, kaitlentę ir plautuvę lotuliukas.gif Išprotėt baigiu doh.gif

O šiaip tai jo, mes gi lietuviai, norisi pasidžiaugt garsiai už tai kiek kas mokėjo (ar permokėjo) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 02 14, 14:51)
kas per mada rašyti kainas į Až biggrin.gif Visiems kitiems lygiai taip pat įdomu  biggrin.gif Prašom Elenna, Gabby_jz ir kitus parašyti kiek kainavo  4u.gif

tokia ir mada, jei kam labai rupi asmeniskai pasiklausia subtiliai, kodel tureciau viesinti savo finansus, o gal dar kam rupi kiek uzdyrbu, kokia alga mano paklauskit, ir paskui su savo lyginkit biggrin.gif na nebut lietuviai, uz kiek uz kiek biggrin.gif nei daugiau nei maziau o uz tiek kiek baldziai paskaiciavo su darbu ir medziagom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 02 14, 15:31)
tokia ir mada, jei kam labai rupi asmeniskai pasiklausia subtiliai, kodel tureciau viesinti savo finansus, o gal dar kam rupi kiek uzdyrbu, kokia alga mano paklauskit, ir paskui su savo  lyginkit  biggrin.gif na nebut lietuviai, uz kiek uz kiek  biggrin.gif nei daugiau nei maziau o uz tiek kiek baldziai paskaiciavo su darbu ir medziagom  4u.gif

Man irgi labai idomu kiek kainavo.
Kadangi n firmu paskaiciavo ir kaina vos ne dvygubai skiriasi. doh.gif
Savo finansu viesinti nereikia.
Cia gi matosi kad neprabangi virtuve.
Kazkam kas tik planuoja daryti virtuve manau labai praverstu uz kiek ir kokia virtuve galima uzsisakyti.

Papildyta:
Beja as ne lietuve jei ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 14, 14:15)
Aš nebent galiu parašyt kiek man nervai kainuoja besirenkant gartraukį, kaitlentę ir plautuvę lotuliukas.gif Išprotėt baigiu doh.gif

O šiaip tai jo, mes gi lietuviai, norisi pasidžiaugt garsiai už tai kiek kas mokėjo (ar permokėjo) biggrin.gif

na taip, mes gi tikri lietuviai, pakonsultuok, padėk patarimais, parekomenduok, o kai pats pasidalint info tai nenori doh.gif Tuomet tikras lietuvis ir nepagelbės renkantis gartraukį, kaitlentę ir plautuvę doh.gif
jūs tikrų tikriausia lietuvė doh.gif doh.gif
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 14, 14:43)
Man irgi labai idomu kiek kainavo.
Kadangi n firmu paskaiciavo ir kaina vos ne dvygubai skiriasi.  doh.gif
Savo finansu viesinti nereikia.
Cia gi matosi kad neprabangi virtuve.
Kazkam kas tik planuoja daryti virtuve manau labai praverstu uz kiek ir kokia virtuve galima uzsisakyti.

Man irgi įdomu, nepagaunu kodėl toookia paslaptis doh.gif Dar būtų neblogai parašyti kokios plokštės, nes nuo to kaina labai smarkiai priklauso.
Papildyta:
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 14, 14:51)
Beja as ne lietuve jei ka  biggrin.gif

ir aš drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif Užtai jeigu dėsiu savo virtuvės baldus, tai nepagailėsiu ir kainos parašyt, nematau tame nieko paslaptingo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 14 vasario 2013 - 14:54