Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mascara @ 2013 02 13, 16:17)
Nereikia trifazio smile.gif  bet reikia min 7 kw galios.

Bent jau mūsų mieste, tai be trifazio elektros tinklams el. viryklės nepriduosi. Jie nenori apkrauti vienos fazės, todėl labiau linkę išdalinti į tris fazes.
Nors esu girdėjusi, kad dabar jau Vilniuje naujai statytuose namuose nebebūtinas trifazis, bet tai dar priklauso nuo to, kur gyveni, ir koks elektros tinklas.
Atsakyti
QUOTE(plashtake @ 2013 02 13, 19:49)
matau,kaune gyvenate, o kur virtuve uzsisakete? smile.gif

Atrasiau jums i AZ, kad nedaryt cia reklamos 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 02 13, 15:16)
nu va ikeliu savaja , pasireiskit

Faina virtuvė.
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 02 13, 16:16)
nu va ikeliu savaja , pasireiskit  biggrin.gif tik fotikas suds tai sunku perteikt tirkaji vaizda ir kaip suprantama dar daug visko truksta( saldytuvo kedziu plyteliu akcentuku,ant langu kazko  g.gif

thumbup.gif Grazi isejo virtuve. Dabar matau kaip mano apatines spinteles atrodys. biggrin.gif Kokia cia pluokste labai i mano isrinkta panasi.
Ir kriaukle graziai ziurisi. Dabar galvoju ir man reikejo kvadratine pirkti g.gif Pas mus juoda apvali bus. O kokios spliteles isrinkot i tarpa?

Niuska*
, laukiam tavo dabar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 02 13, 15:39)
Sveiki, planuojames virtuve.. pasibraizem kaip mums atrodo butu geriausia... isdestymas... spalvos nebus tokios tikrai, kriaukle taip pat bus ne tokia.
nuo kaires puses pradedant bus saldytuvas, orkaite, o toliau jau kaip matosi... Tiesa bariukas/darbastalis irgi bus siek tiek kitoks  mirksiukas.gif
gal turite pastabu, patarimu?
user posted image

Pas mus labai panasi virtuve, tik be bariuko.
Tai pirma pastaba butu - kur desit indus?I stalciu turbut, tai gerai, kad tas stalcius butu prie indaploves ir tuo paciu prie kriaukles..Jei indaplove is desines, tai indu stalcius dar desiniau?Kaip ir po bariuku jau?
Jei siuksliu deze isvaziuojama, o ne atsidarancios spinteles, tai kaip ir indaplove nesvarbu kur, kairej ar desinej, bet jei siuksliu dezes spinteles dureles atsiveriancios, tai indaplove geriau is kaires, po darbastaliu. Nes dedant i indus i indaplove prireikia kazka ismest i siuksliu deze, tai dureles atsidarytu is virykles puses. Kaip ir darbastalis, kur pagrinde bus pjaustoma, maisoma yra tarp kriaukles ir virykles, ten taip pat prireikia ka nors ismest, ir jei tas pats dureliu atsidarymas, tai patogu.
Dar man baldininkai bande pritraukt, kad virykle butu centruota, t.y. vienodai atitraukta nuo spinteliu krastu, kad nereiktu atsiremus i kita spintele stovet prie virykles, nors pas mus ir atitraukta virykle nuo kitu spinteliu per 9 cm.
Tai tiek pasidalinau kartu ir savo rupesciais:)
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 13, 13:50)

O kas ten salia krano? Indu plovyklis? Kur toki daikta pirkote? As irgi noriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 02 13, 16:22)
o kurioj vietoj tos virtuves seimininkai integravo indaplove?

prie kriaukles is desines puses.. Pas juos po bariuku laisva erdve.
Atsakyti
gabby,
Pas mane patį namuose tarp viršutinių spintelių ir lubų yra 11 cm tarpelis ir atrodo normaliai, galėsiu nuotrauką parodyti. Gal geriau tos juostelės viršuje nebūtų, tada nesimatytų to kreivumo. g.gif

Emilina,
Stalčiai plintuso vietoje po spintelėmis įdomus sprendimas, bet pačios spintelės konstrukcija iš esmės skiriasi nuo tokios spintelės kur šio navaroto nėra. Visos virtuvės apatinės dalies montavimas, reguliavimas ir kt. sudėtingesni, medžiagos daugiau sueis, na ir stalčiai patys nepigūs. Brangus malonumas, o pasidėjimas menkas ir nepatogus. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 13 vasario 2013 - 23:42
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 14, 00:34)
gabby,
Pas mane patį namuose tarp viršutinių spintelių ir lubų yra 11 cm tarpelis ir atrodo normaliai, galėsiu nuotrauką parodyti. Gal geriau tos juostelės viršuje nebūtų, tada nesimatytų to kreivumo.  g.gif

Emilina,
Stalčiai plintuso vietoje po spintelėmis įdomus sprendimas, bet pačios spintelės konstrukcija iš esmės skiriasi nuo tokios spintelės kur šio navaroto nėra. Visos virtuvės apatinės dalies montavimas, reguliavimas ir kt. sudėtingesni, medžiagos daugiau sueis, na ir stalčiai patys nepigūs. Brangus malonumas, o pasidėjimas menkas ir nepatogus.  smile.gif

drinks_cheers.gif kazkodel ir man tokia pati pirma mintis buvo, kazkaip atrodo net dulkes ten rinksis g.gif , o ir ka idesi, visokie menkniekiai kurios paskui tingis tvarkyt, nu gal kokia keptuve ar skarda kad orkaites nezkraut g.gif
Atsakyti
[quote=Elenna,2013 02 13, 16:16]
nu va ikeliu savaja , pasireiskit biggrin.gif tik fotikas suds tai sunku perteikt tirkaji vaizda ir kaip suprantama dar daug visko truksta( saldytuvo kedziu plyteliu akcentuku,ant langu kazko g.gif

very nice....very nice.....man tik ta rankenele po duchofke kazkaip nesiziuri...todel atitinkamai pas save jos nedejau....o siaip nera prie ko prikibti-puiku thumbup.gif
Atsakyti
[quote=plashtake,2013 02 13, 23:11]
Papildyta:

user posted image
[/quote]
kazi kaip tas virsutines pasiekti reiketu kopeciu biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Kasco E-robot,2013 02 14, 00:45]
[quote=Elenna,2013 02 13, 16:16]
nu va ikeliu savaja , pasireiskit biggrin.gif tik fotikas suds tai sunku perteikt tirkaji vaizda ir kaip suprantama dar daug visko truksta( saldytuvo kedziu plyteliu akcentuku,ant langu kazko g.gif
very nice....very nice.....man tik ta rankenele po duchofke kazkaip nesiziuri...todel atitinkamai pas save jos nedejau....o siaip nera prie ko prikibti-puiku thumbup.gif
[/quote]
kaip cia reiketu suprasti ne sarkastiskai biggrin.gif , jei rimtai tai is jusu tokio verdikto nesitikejau, na dekui blush2.gif maniau kai jau skelsit tai maza nepasirodys lotuliukas.gif
visada noretus aisku ir daugiau ir graziau, bet ziuri zmogus i galimybes, na jei noramaliai tai gerai tadu biggrin.gif
nu jo su tuo stalciuku deja ir ta problemele yra kur minejau pora kabliuku, tai vienas isitaise o sis ir ant ribos, ba jei paleisi ji ciut matos kad su apatiniu spinteliu krastais daugiau islindes, jei sukelis vercia orkaite atidarant, kiba vezt jiem kad patrumpintu ir is naujo sukantuotu nu nedaug ten nesimato bet as zinau ir mane nervina doh.gif
Papildyta:
[quote=sapnu mergelka,2013 02 13, 18:59]Elenna, nu super thumbup.gif  kaip smagu žiūrėt tas foto bigsmile.gif Nors mano pačios virtuvė bus visiškai kitokia, bet gražu man ir pas tave, ir pas gabby, nu, naujas dakitas yr naujas daiktas first.gif
[/quote]
zinok man taip ir buvo , nes pradzioj be svarstymo tik sviesios pieno baltumo galvoju, bet trenke i mane kazkas supratau kad visad norejau tamsios ir prie ko ta balta,ir jei nebus tamsi tai visa gyvenima gailesiuos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
[quote=apelsinka:),2013 02 14, 00:13]thumbup.gif  Grazi isejo virtuve. Dabar matau kaip mano apatines spinteles atrodys.  biggrin.gif  Kokia cia pluokste labai i mano isrinkta panasi.
Ir kriaukle graziai ziurisi. Dabar galvoju ir man reikejo kvadratine pirkti  g.gif  Pas mus juoda apvali bus. O kokios spliteles isrinkot i tarpa?

Niuska*
, laukiam tavo dabar  smile.gif
[/quote]
bolderaja rusva pusis... o kriaukle isirinkau kvadratine tai man kvadratine graziau, jei tureciau apvalia apvali butu graziau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 14 vasario 2013 - 00:04
Turiu klausima, gal kas uzsakinejote Patogi virtuve? kokie atsiliepimai? Galvoju negi man vienai cia nepasiseke?
Atsakyti