[quote=plashtake,2013 02 13, 23:11]
Papildyta:
[/quote]
kazi kaip tas virsutines pasiekti reiketu kopeciu
Papildyta:
[quote=Kasco E-robot,2013 02 14, 00:45]
[quote=Elenna,2013 02 13, 16:16]
nu va ikeliu savaja , pasireiskit
tik fotikas suds tai sunku perteikt tirkaji vaizda ir kaip suprantama dar daug visko truksta( saldytuvo kedziu plyteliu akcentuku,ant langu kazko
very nice....very nice.....man tik ta rankenele po duchofke kazkaip nesiziuri...todel atitinkamai pas save jos nedejau....o siaip nera prie ko prikibti-puiku
[/quote]
kaip cia reiketu suprasti ne sarkastiskai
, jei rimtai tai is jusu tokio verdikto nesitikejau, na dekui
maniau kai jau skelsit tai maza nepasirodys
visada noretus aisku ir daugiau ir graziau, bet ziuri zmogus i galimybes, na jei noramaliai tai gerai tadu
nu jo su tuo stalciuku deja ir ta problemele yra kur minejau pora kabliuku, tai vienas isitaise o sis ir ant ribos, ba jei paleisi ji ciut matos kad su apatiniu spinteliu krastais daugiau islindes, jei sukelis vercia orkaite atidarant, kiba vezt jiem kad patrumpintu ir is naujo sukantuotu nu nedaug ten nesimato bet as zinau ir mane nervina
Papildyta:
[quote=sapnu mergelka,2013 02 13, 18:59]Elenna, nu super
kaip smagu žiūrėt tas foto
Nors mano pačios virtuvė bus visiškai kitokia, bet gražu man ir pas tave, ir pas gabby, nu, naujas dakitas yr naujas daiktas
[/quote]
zinok man taip ir buvo , nes pradzioj be svarstymo tik sviesios pieno baltumo galvoju, bet trenke i mane kazkas supratau kad visad norejau tamsios ir prie ko ta balta,ir jei nebus tamsi tai visa gyvenima gailesiuos
Papildyta:
[quote=apelsinka:),2013 02 14, 00:13]
Grazi isejo virtuve. Dabar matau kaip mano apatines spinteles atrodys.
Kokia cia pluokste labai i mano isrinkta panasi.
Ir kriaukle graziai ziurisi. Dabar galvoju ir man reikejo kvadratine pirkti
Pas mus juoda apvali bus. O kokios spliteles isrinkot i tarpa?
Niuska*, laukiam tavo dabar
[/quote]
bolderaja rusva pusis... o kriaukle isirinkau kvadratine tai man kvadratine graziau, jei tureciau apvalia apvali butu graziau