Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(*Emilina* @ 2013 02 13, 17:22)
o kurioj vietoj tos virtuves seimininkai integravo indaplove?

jusu vietoje indaplove montuociau kriauklei is desines,zinoma,jei vietos jai ten uztenka rolleyes.gif o priejimas i kampine spintele butu is bariuko spinteliu puses,tik reikia gerai paskaiciuoti,kad uztektu vietos atidaryti duris ir nekliutu rankeneles
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2013 02 13, 17:59)
ir smagu sedet prie langu, ne taip kaip ankciau budavo nugara visi i mane ir i langus -  ziuredavom i siena.
nu lauksim daugiau kas pasirodys savasias, kam cia eile bus  biggrin.gif

o kiek cm palikote atsisedimo vietai iki lango? vienam sedint kitam asmeniui patogu ten atsisesti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plashtake @ 2013 02 13, 18:38)
jusu vietoje indaplove montuociau kriauklei is desines,zinoma,jei vietos jai ten uztenka  rolleyes.gif o priejimas i kampine spintele butu is bariuko spinteliu puses,tik reikia gerai paskaiciuoti,kad uztektu vietos atidaryti duris ir nekliutu rankeneles
Papildyta:
o kiek cm palikote atsisedimo vietai iki lango? vienam sedint kitam asmeniui patogu ten atsisesti?  ax.gif

cia patogiausias variantas, kuris tik galejo buti mano 3ant2 virtuvej mirksiukas.gif
89 cm sedejimui, ne tokia virtuve musu kad sokius rengtume , tai tenka suktis is padeties ir esu labai patenkinta situ sprendimu kadangi anksciau tai neprasilenkdavome tiesiojoje, vienoj pusej spinteles buvo kitoj stalas ir tam tarpe jau bokindavomes uzpakaliais alkunem biggrin.gif , dabar as darbuojus savo zonoj vidinej, seimyna sedi laukia, viskas liuks, ypac patogu vaikus pamaitint per stala thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 02 13, 16:07)
o kaip pacios butines technikos isdestymas?

mes dar irgi tik planuojame,neuzsisakeme dar,tai vis apmastymuose,ka ir kaip patogiau pasidaryti smile.gif virtuves isplanavimas irgi L formos,tik musu virtuve uzdara, tai sprendeme, ar daryti su baru ar sala ir pan. Pagal paskutini plana: ukine spinta su imontuota orkaite, salia saldytuvas, tada kaitlente, tada kampu sukasi virtuve tai cia bus pagrindinis darbastalis, o tada jau kriaukle arciau lango, idaplove is jos desines, o virs jos- dar vienas darbastalis. esu ikelusi nuoroda, berods psl.3,kur galima vizualiai pamatyti projekta smile.gif
Atsakyti
Elenna, nu super thumbup.gif kaip smagu žiūrėt tas foto bigsmile.gif Nors mano pačios virtuvė bus visiškai kitokia, bet gražu man ir pas tave, ir pas gabby, nu, naujas dakitas yr naujas daiktas first.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 02 13, 17:22)
...o ir pati kartais paleidziu  vandens srove taip, kad vajei vajei doh.gif  doh.gif

Tai juk po kriaukle ant pajungimo vamzdelių yra kraniukai, jais susimažinkit vandens padavimą ir nebus tokių problemų mirksiukas.gif
Atsakyti
oho, biski virtuviu padave thumbup.gif tikrai grazios ir skoningos virtuvytes mirksiukas.gif o svarbiausia, kad pacioms tinka ir patinka mirksiukas.gif as ir pasidziaugsiu, kad maniske jau rytoj atkeliauja, laukiu nesulaukiu ir labai bijau, kad ko nebuciau prikliurkinus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Niuska* @ 2013 02 13, 19:01)
oho, biski virtuviu padave thumbup.gif tikrai grazios ir skoningos virtuvytes mirksiukas.gif o svarbiausia, kad pacioms tinka ir patinka mirksiukas.gif as ir pasidziaugsiu, kad maniske jau rytoj atkeliauja, laukiu nesulaukiu ir labai bijau, kad ko nebuciau prikliurkinus doh.gif  lotuliukas.gif

matau,kaune gyvenate, o kur virtuve uzsisakete? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elenna @ 2013 02 13, 18:44)
cia patogiausias variantas, kuris tik galejo buti mano 3ant2 virtuvej  mirksiukas.gif
89 cm sedejimui, ne tokia virtuve musu kad sokius rengtume , tai tenka suktis is padeties ir esu labai patenkinta situ sprendimu kadangi anksciau tai neprasilenkdavome tiesiojoje, vienoj pusej spinteles buvo kitoj stalas ir tam tarpe jau bokindavomes uzpakaliais alkunem  biggrin.gif , dabar as darbuojus savo zonoj vidinej, seimyna sedi laukia, viskas liuks, ypac patogu vaikus pamaitint per stala  thumbup.gif

joa, 2 metrai,tai sunku prasilenkti seimynai doh.gif
o tie 89 cm vaikams tai sociai,o suaugusiems?
Atsakyti
QUOTE(plashtake @ 2013 02 13, 19:49)
matau,kaune gyvenate, o kur virtuve uzsisakete? smile.gif
Papildyta:

joa, 2 metrai,tai sunku prasilenkti seimynai  doh.gif 
o tie 89 cm vaikams tai sociai,o suaugusiems?

sociai ir suaugisiam su ta salyga kai zinai jog kitaip jau nebus biggrin.gif pas mus storu labai suaugusiu nera biggrin.gif tai telpam laisvai tikrai nesispraudziam
Papildyta:
QUOTE(sapnu mergelka @ 2013 02 13, 18:59)
Elenna, nu super thumbup.gif  kaip smagu žiūrėt tas foto bigsmile.gif Nors mano pačios virtuvė bus visiškai kitokia, bet gražu man ir pas tave, ir pas gabby, nu, naujas dakitas yr naujas daiktas first.gif

drinks_cheers.gif ta va va kol atsidziaugi paskui papranti ir atrodo kad taip ir buvo biggrin.gif kukli ta mano paprasta virtuvyte, bet kitokios ir nesivaizdavau, kaip sako grozis paprastume, nesinorejo kazko reziancio, o ir finansai riboti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(plashtake @ 2013 02 13, 18:38)
jusu vietoje indaplove montuociau kriauklei is desines,zinoma,jei vietos jai ten uztenka  rolleyes.gif o priejimas i kampine spintele butu is bariuko spinteliu puses,tik reikia gerai paskaiciuoti,kad uztektu vietos atidaryti duris ir nekliutu rankeneles
Papildyta:
o kiek cm palikote atsisedimo vietai iki lango? vienam sedint kitam asmeniui patogu ten atsisesti?  ax.gif

taip ir bus pas mus, indaplove tilps desineje mirksiukas.gif del to priejimo i kampine spintele dar neaisku... nes nenusprendeme kokio tipo tas bariukas bus... esu numaciusi mazdaug...bet neaisku ar taip ir bus.

QUOTE(plashtake @ 2013 02 13, 18:47)
mes dar irgi tik planuojame,neuzsisakeme dar,tai vis apmastymuose,ka ir kaip patogiau pasidaryti  smile.gif  virtuves isplanavimas irgi L formos,tik musu virtuve uzdara, tai sprendeme, ar daryti su baru ar sala ir pan. Pagal paskutini plana: ukine spinta su imontuota orkaite, salia saldytuvas, tada kaitlente, tada kampu sukasi virtuve tai cia bus pagrindinis darbastalis, o tada jau kriaukle arciau lango, idaplove is jos desines, o virs jos- dar vienas darbastalis. esu ikelusi nuoroda, berods psl.3,kur galima vizualiai pamatyti projekta  smile.gif

as jusu vietoje daryciau pirmiau saldytuva, o tada orkaite, na kaip pas mus mirksiukas.gif kazkaip man logiskiau atrodo mirksiukas.gif

Merginos, kas turite tamsaus pavirsiaus spinteles, kaip su ju prieziura, ar lieka pirstu atspaudai, ar labai jos tepliojas? nu man grazu... bet bijau kad kasdien sveist nereiktu doh.gif doh.gif nes dabar kur gyvename tai sekcija tamsi... siaubas kiek prieziuros reik doh.gif

Papildyta:
del bariuko, mastau kazka panasaus daryt

user posted image

bet siauriau, ir siaip kazkodel mazai vilties turiu, kad tai bus igyvendinta....nes reiks kazkaip susideliot kad ir vynas tilptu, ir dar kedes pristumt butu gerai biggrin.gif

dar grazu

user posted image

butinai darysimes taip
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Emilina*: 13 vasario 2013 - 19:50
QUOTE(*Emilina* @ 2013 02 13, 20:49)
taip ir bus pas mus, indaplove tilps desineje mirksiukas.gif del to priejimo i kampine spintele dar neaisku... nes nenusprendeme kokio tipo tas bariukas bus... esu numaciusi mazdaug...bet neaisku ar taip ir bus.
as jusu vietoje daryciau pirmiau saldytuva, o tada orkaite, na kaip pas mus mirksiukas.gif  kazkaip man logiskiau atrodo mirksiukas.gif
Merginos, kas turite tamsaus pavirsiaus spinteles, kaip su ju prieziura, ar lieka pirstu atspaudai, ar labai jos tepliojas? nu man grazu... bet bijau kad kasdien sveist nereiktu doh.gif  doh.gif  nes dabar kur gyvename tai sekcija tamsi... siaubas kiek prieziuros reik doh.gif
Papildyta:
del bariuko, mastau  kazka panasaus daryt

bet siauriau, ir siaip kazkodel mazai vilties turiu, kad tai bus igyvendinta....nes reiks kazkaip susideliot kad ir vynas tilptu, ir dar kedes pristumt butu gerai biggrin.gif
dar grazu

butinai darysimes taip

o geras,nebuvau maciusi tu stalciuku po spintelemis bigsmile.gif kazin, ar praktiska? jie ant begeliu ar ratuku? ax.gif

nesuprantu,kodel visi daro pirma saldytuva,paskui orkaite ir tada stalvirsi g.gif kodel butent tokia tvarka?? jauciu,kad kazko neapgalvojau g.gif

tamsiai rudos spinteles pas mano teta yra,daryta is plokstes, is tolo atrodo,kad ruda oda aptrauktos thumbup.gif matines, tai pirstu antspaudai matosi,kai ieskai ju,siaip i akis nekrinta thumbup.gif

vynine turim mes dabar,tai man labai nepatogios tos lentyneles - nepatogu isvalyti. daug kartu patogiau butu ta sujungtais "pusmenuliukais" vynine montuoti smile.gif

pas jus ta antra bariuko varianta isivaizduoju. galetu buti ir ant dailiu kojyciu,ziurint koki stiliu renkates cool.gif O pirma varianta tai reiktu siaurinti spinteles/vynine ir deti ant virsaus gerokai platesni stalvirsi po kuriuo ir pakistumei kedes
Papildyta:
cia dar toks nestandartinis bariukas,gal minciu kokiu geru pakis
user posted image
Papildyta:
idomesnis,o gal ir ergonomiskesnis, virtuves sprendimas
user posted image
desinysis sonas kitu rakursu:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plashtake: 13 vasario 2013 - 22:13
QUOTE(plashtake @ 2013 02 13, 23:07)

nesuprantu,kodel visi daro pirma saldytuva,paskui orkaite ir tada stalvirsi  g.gif  kodel butent tokia tvarka?? jauciu,kad kazko neapgalvojau g.gif

Todėl, kad iš orkaitės ištrauktą karštą blėką būtų kur padėti, nereikėtų su ja per visą virtuvę lėkti bijant, kad kas pasipainios po kojom ir nelaimė atsitiks doh.gif
Aišku šaldytuvas šalia stalviršio irgi patogu, bet vardan saugumo patogumą tenka aukot.
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2013 02 13, 23:12)
Todėl, kad iš orkaitės ištrauktą karštą blėką būtų kur padėti, nereikėtų su ja per visą virtuvę lėkti bijant, kad kas pasipainios po kojom ir nelaimė atsitiks doh.gif
Aišku šaldytuvas šalia stalviršio irgi patogu, bet vardan saugumo patogumą tenka aukot.

hmm,tokiu atveju idealiausia,kai orkaite ir saldytuvas stovi is sonu tarp darbastalio g.gif

dar vienas bariuko sprendimas:
user posted image

Atsakyti