Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(slyva @ 2013 03 06, 06:47)
man jau darosi bloga nuo tu virtuviu, vakare atsigulu su daug visokiu minciu, o ryte atsikelus norisi iskart prie kompo toliau skaityti, braizyti doh.gif

drinks_cheers.gif Tik man ne kiek su pačia virtuve, kiek su tinkama buitine technika unsure.gif Čia kažkuri mergelikė rašė dėl šaldytuvo, va sėdžiu ir galvoju...O gal tikrai ne įmontuojama... Patinka man kai šaldytuve daug vietos, ir šaldiklis jei bus ne didelis gal ir nieko blogo g.gif
Vėl apmąstymai, pavargau galvot lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano svajonių spalvos virtuvei wub.gif http://www.houzz.com...itchen-new-york
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 06, 09:25)
Kazkur ir as perskaiciau ta minti, kad mikrobange tinkama vaikams maista pasisildyti... Tai dar kokius 5 metus mums jos tikrai nereikes smile.gif Paskui turbut jau butu gerai... Bet matyt taip ir reikes daryt, nepalikinet jokios skyles, o kai jau prireikes tos mikrobanges, pastatysim ant stalvirsio.

Man buvo labai aktualu, kad vaikas galetu pasisildyt maista, nes nori but labai savarankiskas doh.gif Mikrobanges baisiai nenoriu namuose, tai radau sprendima, pirkau orkaite su garais, ji labai greitai pasildo maista 4u.gif

Saldytuvas montuojamas, o kad butu pakankamai vietos, tai saldytuvas su saldikliu atskirai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux.pa @ 2013 03 06, 10:29)
drinks_cheers.gif Tik man ne kiek su pačia virtuve, kiek su tinkama buitine technika unsure.gif Čia kažkuri mergelikė rašė dėl šaldytuvo, va sėdžiu ir galvoju...O gal tikrai ne įmontuojama... Patinka man kai šaldytuve daug vietos, ir šaldiklis jei bus ne didelis gal ir nieko blogo g.gif

Tai jūs gi geriausiai žinot kokio jums reikia mirksiukas.gif
Aš tai iš tos kategorijos, kur "šaldytuve pelė pasikartų" biggrin.gif Nu nežinau... 4 asmenų šeima mes kuo puikiausiai sutilpom į 140cm šaldytuvą su atskiru šaldikliu, tai pačiam šaldytuve kiek tos vietos, dvi lentynos gal buvo, daržovių stalčiai... g.gif
Kad dedu tik sviestą, surio gabaliuką, nu kiaušiniai, majonezas, kečupas dar...daržovės, dešrigalis koks... Maistą gaminu kasdien, tikrai ne savaitei, tai jei lieka keli kotletai ar samtis sriubos, tai supilu į mažą dubenėlį ir padedu.
O va mano mama... doh.gif Viena gyvena, šaldytuvas dvimetris, o kai atvažiavau į svečius tai torčiukui vietos nebuvo kur padėt lotuliukas.gif Nežinau kaip ji ten sugeba, bet prikišta visko, stiklainių stiklainiukų, indelių indukų ir dar biesas žino ko doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(agniukee @ 2013 03 06, 10:36)
Man buvo labai aktualu, kad vaikas galetu pasisildyt maista, nes nori but labai savarankiskas  doh.gif  Mikrobanges baisiai nenoriu namuose, tai radau sprendima, pirkau orkaite su garais, ji labai greitai pasildo maista  4u.gif

Saldytuvas montuojamas, o kad butu pakankamai vietos, tai saldytuvas su saldikliu atskirai  thumbup.gif

Penkių metų pats pasišildo garinėj? bigsmile.gif
Ne neeee, maniškės tai kai pasikurtų tą garinę, tai pirtis namie garantuota jaučiu būtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux.pa @ 2013 03 06, 11:29)

man irgi tas pats doh.gif biggrin.gif
o man ir saldiklio norisi ne miniatiurinio... todel ir galvoju apie neimontuojama...
bliamba, neturiu jegu prie buitines technikos atidziau prisesti, ten visokie ismatavimai, funkcijos - man jau dabar viskas i galva nebetelpa.

QUOTE(agniukee @ 2013 03 06, 11:36)
Man buvo labai aktualu, kad vaikas galetu pasisildyt maista, nes nori but labai savarankiskas  doh.gif  Mikrobanges baisiai nenoriu namuose, tai radau sprendima, pirkau orkaite su garais, ji labai greitai pasildo maista  4u.gif

Saldytuvas montuojamas, o kad butu pakankamai vietos, tai saldytuvas su saldikliu atskirai  thumbup.gif

O kokia jusu orkaite? ar cia yra visokiu su tais garais?

Gal ir geras toks variantas, bet tada ir virtuves didesnes reikia smile.gif Nors jei nebutu mikrobanges, tada kaip tik atsiranda man laisva vieta saldikliui. nu reikia paziuret... doh.gif NORIU ATOSTOGU lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 06, 11:46)
Papildyta:
Penkių metų pats pasišildo garinėj? bigsmile.gif
Ne neeee, maniškės tai kai pasikurtų tą garinę, tai pirtis namie garantuota jaučiu būtų lotuliukas.gif

Jam tik start knopke reikia paspaust ir po minutes issijungia 4u.gif Labai lengvai pas mus programuojama 4u.gif Pasirinkus maisto produkta ir kiek gramu ji pati zino kiek laiko jai maista ruost thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agniukee @ 2013 03 06, 10:50)
Jam tik start knopke reikia paspaust ir po minutes issijungia  4u.gif Labai lengvai pas mus programuojama 4u.gif Pasirinkus maisto produkta ir kiek gramu ji pati zino kiek laiko jai maista ruost  thumbup.gif

Kai faina bigsmile.gif
Na bet pas mus jau pozna batia , turim kokią turim ax.gif
Atsakyti
O man neimontuotas saldytuvas tai kaip spuogas ant nosies... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 06, 10:47)
Gal ir geras toks variantas, bet tada ir virtuves didesnes reikia smile.gif Nors jei nebutu mikrobanges, tada kaip tik atsiranda man laisva vieta saldikliui. nu reikia paziuret... doh.gif NORIU ATOSTOGU  lotuliukas.gif

O po orkaite nenorit montuot šaldiklio? Juose vietos tikrai daugiau nei šaldytuvo šaldiklyje..
Ar pas jus orkaitė bus po kaitlente?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti