QUOTE(monikiux.pa @ 2013 03 06, 10:29)
Tik man ne kiek su pačia virtuve, kiek su tinkama buitine technika
Čia kažkuri mergelikė rašė dėl šaldytuvo, va sėdžiu ir galvoju...O gal tikrai ne įmontuojama... Patinka man kai šaldytuve daug vietos, ir šaldiklis jei bus ne didelis gal ir nieko blogo
Vėl apmąstymai, pavargau galvot
Tai jūs gi geriausiai žinot kokio jums reikia
Aš tai iš tos kategorijos, kur "šaldytuve pelė pasikartų"
Nu nežinau... 4 asmenų šeima mes kuo puikiausiai sutilpom į 140cm šaldytuvą su atskiru šaldikliu, tai pačiam šaldytuve kiek tos vietos, dvi lentynos gal buvo, daržovių stalčiai...
Kad dedu tik sviestą, surio gabaliuką, nu kiaušiniai, majonezas, kečupas dar...daržovės, dešrigalis koks... Maistą gaminu kasdien, tikrai ne savaitei, tai jei lieka keli kotletai ar samtis sriubos, tai supilu į mažą dubenėlį ir padedu.
O va mano mama...
Viena gyvena, šaldytuvas dvimetris, o kai atvažiavau į svečius tai torčiukui vietos nebuvo kur padėt
Nežinau kaip ji ten sugeba, bet prikišta visko, stiklainių stiklainiukų, indelių indukų ir dar biesas žino ko
Papildyta:
QUOTE(agniukee @ 2013 03 06, 10:36)
Man buvo labai aktualu, kad vaikas galetu pasisildyt maista, nes nori but labai savarankiskas
Mikrobanges baisiai nenoriu namuose, tai radau sprendima, pirkau orkaite su garais, ji labai greitai pasildo maista
Saldytuvas montuojamas, o kad butu pakankamai vietos, tai saldytuvas su saldikliu atskirai
Penkių metų pats pasišildo garinėj?
Ne neeee, maniškės tai kai pasikurtų tą garinę, tai pirtis namie garantuota jaučiu būtų