QUOTE(Nanita @ 2013 02 13, 17:26)
gabby-jz ir Elenna,labai simpatiskos jusu virtuveles.
O ypac patiko stalvirsiai.Elenna,kai mazam pavz rodet stalvirsi,pasirode kai koks kakaliukas
margumas ir spalvos nepatiko bet dabar visumoj
Gal tik del grindu prikibciau,kaip pirmoje tiek antroje virtuveje,pilksvam fone jos labai ryziai atrodo.Bet gal tik nuoraukoj taip,realiai gal kitaip ziurisi.Zodziu,daug nesikabinesiu nes neuzilgo mano virtuve atkeliaus
daug neigiamo i savo darza nesinori isgirst
O siaip viskas kas dabar jums krenta i akys,nepatinka,po dvieju,triju savaiciu pamirsite ir nebepastebesite.Taip teigia draugai,kurie turi naujai irengtas virtuves
Kiek praejo savaiciu nuo uzsakimo kai baldai atkeliavo pas jus?Atrodo,kad labai reitai.Nuo musu,keturios savaites praejo ir dar nedaro,nuo kitos savaites prades.Siaip sutarti parasyta iki sesiu savaiciu tai kaip viskas normaliai.Bet jau taip norisi ko greiciau tureti
stalvirsiu ir as esu labai patenkinta , visi kas ateina labai giria ciupineja,nes jis toks irgi teksturinis fainas ir kas man dar labai patinka jis man derinas us spintelem kazkuo ar tom isilginem juostom kurios panasios i fasadu tuos prasviesejimus kurie kartu bendroj visumoj man tikrai graziai ziuris, nera tokio nesuderinamumo, ir sviesos pakanka, cia per foto atrodo gal niuru ir tamsoka bet gaudziau gaudziau nu tamsina tas fotikas ir viskas o gyvai tikrai ner tamsuma, bet to kur as darbuojus stoviu grynai priesais langus, ir smagu sedet prie langu, ne taip kaip ankciau budavo nugara visi i mane ir i langus - ziuredavom i siena.
nu lauksim daugiau kas pasirodys savasias, kam cia eile bus