Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Elenna @ 2013 02 13, 16:16)
user posted image
i  nevalyta langa demesio nekreipti  biggrin.gif

thumbup.gif
Liuks tvarkinga, paprasta, grazu. O klausyk gal neviska esu skaicius, o kaip garu surinkejas pasislepe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RaimaS: 13 vasario 2013 - 15:45
QUOTE(RaimaS @ 2013 02 13, 16:30)
thumbup.gif
Liuks tvarkinga, paprasta, grazu. O klausyk gal neviska esu skaicius, o kaip garu surinkejas pasilepe?

tai va tokios ir norejom kad tiktu bendram buto interjere, isblizginta prabanga ne mums blush2.gif
pasleptas spintelej pagal mano nora bigsmile.gif , kad butu lygios ir nesimatytu nei jis nei baisus musu vamzdynas vamzdalynas,,,tai kai mazai verdu ir tik ant galiniu kaitvieciu ji ciut patraukus pradeda veikti nereik atidaryt spinteles jei kazka tokio gaminciau visa diena ant visu tai tektu atsidaryt spintele ir isitraukt gartrauki, bet dar ne karto netraukiau, uzteko galiniu, o toliau bus matyt..
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 11, 12:58)
Vieno dalyko tikrai nežinau, butuose, kuriuose yra elktrinės viryklės - mažesnis elktros tarifas, o ar jis mažesnis jeigu elektra maisto gaminimui naudojama individualiame name?  g.gif

Taip, mažesnis ir individualiame name.

Ir, kiek žinau, norint naudoti elektrinę viryklę ir mokėti už elektrą mažesniu tarifu, reikia, kad būtų trifazis elektros įvadas. Ir bute, ir name.
Atsakyti
Gaby, grazi virtuvele, maza bet kompaktiska smile.gif
gal galima butu kaip nors pakeisti kriaukle i akmens mases? ji ir gylesne butu ir nesimatytu vandens lasai g.gif

Elena, grazi virtuvele, ypac patiko stalvirsio spalva smile.gif

bus idomu pamatyti galutini varianta kai isikursite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 02 13, 14:39)

Identiskoje kaip jusu virtuveje esu jau buvusi, man pasirode viskas labai patogu ir gerai su tokia virtuve, pati savo naujuose namuose irgi butent apie toki varianta mastau!

Tiesa ten kur saldytuvas tai nebuvo ukines spintos, bet mano galva inai labai reikalinga!
Atsakyti
QUOTE(-Neužmirštuolė- @ 2013 02 13, 15:49)

Ir, kiek žinau, norint naudoti elektrinę viryklę ir mokėti už elektrą mažesniu tarifu, reikia, kad būtų trifazis elektros įvadas.

Nereikia trifazio smile.gif bet reikia min 7 kw galios.
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 02 13, 17:11)
Identiskoje kaip jusu virtuveje esu jau buvusi, man pasirode viskas labai patogu ir gerai su tokia virtuve, pati savo naujuose namuose irgi butent apie toki varianta mastau!

Tiesa ten kur saldytuvas tai nebuvo ukines spintos, bet mano galva inai labai reikalinga!

o kurioj vietoj tos virtuves seimininkai integravo indaplove?

ir siaip klausimas, kurios turit kriaukle prie lango... Ar neapsitasko? nes pvz vyras mano kai plauna puodeli, tai visa virtuve aptaskyta buna...o ir pati kartais paleidziu vandens srove taip, kad vajei vajei doh.gif doh.gif
Atsakyti
gabby-jz ir Elenna,labai simpatiskos jusu virtuveles. smile.gif O ypac patiko stalvirsiai.Elenna,kai mazam pavz rodet stalvirsi,pasirode kai koks kakaliukas blush2.gif margumas ir spalvos nepatiko bet dabar visumoj thumbup.gif Gal tik del grindu prikibciau,kaip pirmoje tiek antroje virtuveje,pilksvam fone jos labai ryziai atrodo.Bet gal tik nuoraukoj taip,realiai gal kitaip ziurisi.Zodziu,daug nesikabinesiu nes neuzilgo mano virtuve atkeliaus biggrin.gif daug neigiamo i savo darza nesinori isgirst biggrin.gif O siaip viskas kas dabar jums krenta i akys,nepatinka,po dvieju,triju savaiciu pamirsite ir nebepastebesite.Taip teigia draugai,kurie turi naujai irengtas virtuves smile.gif
Kiek praejo savaiciu nuo uzsakimo kai baldai atkeliavo pas jus?Atrodo,kad labai reitai.Nuo musu,keturios savaites praejo ir dar nedaro,nuo kitos savaites prades.Siaip sutarti parasyta iki sesiu savaiciu tai kaip viskas normaliai.Bet jau taip norisi ko greiciau tureti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 13 vasario 2013 - 16:31
QUOTE(Nanita @ 2013 02 13, 17:26)
gabby-jz ir Elenna,labai simpatiskos jusu virtuveles. smile.gif O ypac patiko stalvirsiai.Elenna,kai mazam pavz rodet stalvirsi,pasirode kai koks kakaliukas blush2.gif margumas ir spalvos nepatiko bet dabar visumoj  thumbup.gif Gal tik del grindu prikibciau,kaip pirmoje tiek antroje virtuveje,pilksvam fone jos labai ryziai atrodo.Bet gal tik nuoraukoj taip,realiai gal kitaip ziurisi.Zodziu,daug nesikabinesiu nes neuzilgo mano virtuve atkeliaus  biggrin.gif daug neigiamo i savo darza nesinori isgirst  biggrin.gif O siaip viskas kas dabar jums krenta i akys,nepatinka,po dvieju,triju savaiciu pamirsite ir nebepastebesite.Taip teigia draugai,kurie turi naujai irengtas virtuves  smile.gif
Kiek praejo savaiciu nuo uzsakimo kai baldai atkeliavo pas jus?Atrodo,kad labai reitai.Nuo musu,keturios savaites praejo ir dar nedaro,nuo kitos savaites prades.Siaip sutarti parasyta iki sesiu savaiciu tai kaip viskas normaliai.Bet jau taip norisi ko greiciau tureti  rolleyes.gif

stalvirsiu ir as esu labai patenkinta , visi kas ateina labai giria ciupineja,nes jis toks irgi teksturinis fainas ir kas man dar labai patinka jis man derinas us spintelem kazkuo ar tom isilginem juostom kurios panasios i fasadu tuos prasviesejimus kurie kartu bendroj visumoj man tikrai graziai ziuris, nera tokio nesuderinamumo, ir sviesos pakanka, cia per foto atrodo gal niuru ir tamsoka bet gaudziau gaudziau nu tamsina tas fotikas ir viskas o gyvai tikrai ner tamsuma, bet to kur as darbuojus stoviu grynai priesais langus, ir smagu sedet prie langu, ne taip kaip ankciau budavo nugara visi i mane ir i langus - ziuredavom i siena.
nu lauksim daugiau kas pasirodys savasias, kam cia eile bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 13 vasario 2013 - 17:04
Super Labai grazios mergaiciu virtuvytes thumbup.gif wub.gif baltai pavydziu kad jau galit seimininkauti virtuveje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 02 13, 15:16)
nu va ikeliu savaja , pasireiskit  biggrin.gif

wub.gif Labai gražiai žiūrisi thumbup.gif Paprasta, gražu, jauku....

Jau ir aš pradedu tamsios norėt virtuvės doh.gif Nuo baltos ant juodos kai šoksiu lotuliukas.gif

Atsakyti
Dėl tamsių spalvų ir aš nesigailiu - visai nesumažino erdvės, aišku gal davė šiokią tokią optinę apgaulę gan ilgi stalčiai su ilgom rankenom ir pailgos viršutinės spintelės, nes ta siena tik 210cm, bet tikrai man pačiai neatrodo tokia jau trumpa, kaip kad tuščia kai stovėjo thumbup.gif Aišku ir stalviršis su viršum kai šviesūs, tai taip neužsitamsino patalpa.
Atsakyti