QUOTE(Mindija @ 2013 03 06, 09:10)
Mes nusipirkom tik
duris derančias prie orkaitės, mikrobangę pirksim paprastą, neįmontuojamą.
Įmontuojamos labai jau brangios, o dar labai sunku su orkaite suderint
Kaip supratau turit dizainerę, tai lai ji ir dirba savo darbą ir naktim nemiega, o ne jūs
o, aciu, gera ideja su tom durelem. as dar su buitine technika nesu tiek issiaiskinus, uztai dar ir apmastymuose ar imontuojama ar ne saldytuva statyti. man visai grazu ir neimontuojami, o jie gal ir talpesni? Gal kas galit apsviesti kaip is tikro su jais yra? Ir turbut imontuojami brangesni?
dizainere irgi daro savo darba, bet ir man paciai idomu, ne aklai pasitiketi - ka atsiunte tas tiks
vis tiek reikia dometis, kad tureti savo nuomone.
dar pvz., nupiesus konteineri aliejams. ir dabar pas mane jis yra nuomojamam bute, bet nenaudojam, uzklijuotas kad vaikai nelistu
tai ir nezinau, ar ateity jis man gali buti reikalingas ar ne
nu alieju as tiek tikrai neturiu ir neturesiu, tai nebent ten siaip mini lentyneles istraukiamas daryt prieskoniams ar kitiems smulkiems dalykams
as ant saves pastebejau, kad iprociai daug reiskia, pati viska issidelioju taip kaip dabar turiu
o dizainere nauju minciu ipucia, tik reikia daug laiko kokia nauja ideja apsvirskinti ir priimti, nes man sunku patiket, kad kazkas naujo bus patogiau, nei dabar esu pripratus
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 06, 09:21)
Žinokit aš ir prieš mikrobanges, bet kai namie yra vaikų (maniškės labai mėgsta pašeiminikaut virtuvėje), tai nutinka visokių kuriozų
Tai sriubą prisvilina besišildydamos, tai jei kepa/šildosi bulves tai tiek pritaško, pridrabsto, kad man silpna darosi pamačius
Kai turėjom mikrobange virtuvėje tikrai švariau būdavo.
Jei į tą temą, tai užmačiau tokį dalyką, kaip "pašildymo stalčius". Tik info labai jau mažai, atsiliepimų jokių, bet jei yra "maisto pašildymo funkcija", kažin ar atstoja mikrobangę?
Kad ir pvz
šitoks
Kazkur ir as perskaiciau ta minti, kad mikrobange tinkama vaikams maista pasisildyti... Tai dar kokius 5 metus mums jos tikrai nereikes
Paskui turbut jau butu gerai... Bet matyt taip ir reikes daryt, nepalikinet jokios skyles, o kai jau prireikes tos mikrobanges, pastatysim ant stalvirsio.