Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(*Emilina* @ 2013 03 05, 20:19)
sveiki, pagaliau turim firmeles pabraizyta plana... gal yra pasiulymu/pastabu?
ar turite atsiliepimu apie artdeko.lt baldus?
4u.gif
user posted image

user posted image

Ar nenorit vietoje lentynų vynui dayti įmontuojamą šaldytuvą vynui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 05, 22:56)
juodai baltos patinka?

kaip jum sitas stilius?........nedaug skiriasi nuo jusu tongue.gif

user posted image

oj geeeeras lotuliukas.gif lotuliukas.gif net pasimeciau biggrin.gif blush2.gif blush2.gif rimtai negrazu? na nebutu pas mus juoda/balta, butu ruda/ balta g.gif

turbut reik vienos spalvos daryt ir bus ramybe g.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 03 05, 23:02)
Ar nenorit vietoje lentynų vynui dayti įmontuojamą šaldytuvą vynui?  4u.gif

na man tos lentynos grazuuuu wub.gif cia jau daugiau stiliaus ideja mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(slyva @ 2013 03 05, 22:58)
o, kaip issamiai  thumbup.gif is pradziu net nesupratau kodel taip pigiai biggrin.gif patys net neisivaizduojam kiek gali kainuoti, tai jau galvojam bus kokie 15k ir gyvensim be virtuves biggrin.gif bet dabar visai padoriai atrodo. lauksiu ir as is savu atsakymu.

lauksiu ir as ka gero jums siulo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 05, 21:56)
juodai baltos patinka?

Ponas, apie juodą/baltą gerai, arba tik labai gerai....user posted image

QUOTE(*Emilina* @ 2013 03 05, 22:06)
na man tos lentynos grazuuuu wub.gif  cia jau daugiau stiliaus ideja  mirksiukas.gif

Pagalvojot kaip ten dulkes reiks valyt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 05, 21:22)
Pritariu dėl šaldytuvo. Aaš savo virtuvėj irgi stumiu orkaitės spintą prie sienos, o šaldytuvą arčiau stalviršio. Grįšit namo su pilnais pirkinių krepšiais, išsikraunat ant stalviršio šalia šaldytuvo ir patogiai viską susidėliojat - nereikia žingsniuoti, kad ir vieno žingsnelio pirmyn/atgal  mirksiukas.gif
O iš orkaitės karštą skardą galima ant orkaitės durelių trumpam padėt, jei kartais netyčia karštą be pirštinės pačiupot  lotuliukas.gif , o jei su pirštine, tai nieko tokio kelis žingsnelius žengt ir padėti ant stalviršio, tik šiukštu ne ant leto akmens  rolleyes.gif  lotuliukas.gif  4u.gif

Jei kas stato orkaitė toliau nuo stalviršio, tai orkaitę būtinai įsigykite su teleskopiniais bėgeliais, tuomet nereiks nukelinėt kur dėti skardelę 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 03 05, 21:29)
Man įdomu. Aš turėsiu dvi eiles stalčių, bet va vieną bloką galvoju daryti stalčių didesnių, o kitą ir mažesnių (stalo įrankiams). Radau internete šią foto. Pagalvojau, kad geras sprendimas šitaip paslėpt skirtingus dydžius. Tik lieka klausimas ar patogu tokios rankenos ir ar labai būtų brangu. O čia šiaip pasižiūrėjimui, kad projektavimo originalumui ribų nėra

Nu žinokit tos rankenėlės gražu, bet tikrai nepatogios schmoll.gif įsivaizduokit prisidedat pilną stalčių daiktų, o stalčius platus su pritraukimu ir rankenėlės ne per visurį stalčiaus, tai atidaryti šiek tiek sudėtinga ax.gif

O tas projektas tkrai originalus lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos gal kvailas klausmas bet kur jus laikot mikrobanges? tiesiog ant stalvirsio ar paslepiat kaip nors ? imontuojat i spinteles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(RoyalBlue @ 2013 03 06, 02:12)
Merginos gal kvailas klausmas bet kur jus laikot mikrobanges? tiesiog ant stalvirsio ar paslepiat kaip nors ? imontuojat i spinteles? g.gif

su mikrobange ir man klausimas ka daryt. mes jos kol kas nei turim, nei planuojam tureti. bet dizainere ja virs orkaites imontuota palieka. Tai galvoju, ten tegul buna kokia ale lentyna, o sugalvosim nusipirkti mikrobange, ten ir pastatysim. Bet vyras sako, kad levai atrodys ta "skyle" vidury sienos, ir nezinau ka daryti. Ar dabar daryti uzdaroma spintele, o mikrobange jei reikes pastatysim ant stalvirsio. Vietos pas mus tam turetu uztekti. Kaip jus darytumet?

man jau darosi bloga nuo tu virtuviu, vakare atsigulu su daug visokiu minciu, o ryte atsikelus norisi iskart prie kompo toliau skaityti, braizyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 06, 08:47)
su mikrobange ir man klausimas ka daryt. mes jos kol kas nei turim, nei planuojam tureti. bet dizainere ja virs orkaites imontuota palieka. Tai galvoju, ten tegul buna kokia ale lentyna, o sugalvosim nusipirkti mikrobange, ten ir pastatysim. Bet vyras sako, kad levai atrodys ta "skyle" vidury sienos, ir nezinau ka daryti. Ar dabar daryti uzdaroma spintele, o mikrobange jei reikes pastatysim ant stalvirsio. Vietos pas mus tam turetu uztekti. Kaip jus darytumet?

man jau darosi bloga nuo tu virtuviu, vakare atsigulu su daug visokiu minciu, o ryte atsikelus norisi iskart prie kompo toliau skaityti, braizyti doh.gif

as priesiskai nusiteikes pries mikrobangines,todel vietos jai nenumaciau....kavos aparatas,sulciaspaude,blenderis,dat kazkokie rakandai-taip...mikrobangine-ne biggrin.gif

cia toks virtuves pvz...gal kam patiks thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 06, 07:47)

Mes nusipirkom tik duris derančias prie orkaitės, mikrobangę pirksim paprastą, neįmontuojamą.
Įmontuojamos labai jau brangios, o dar labai sunku su orkaite suderint ax.gif

Kaip supratau turit dizainerę, tai lai ji ir dirba savo darbą ir naktim nemiega, o ne jūs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 06 kovo 2013 - 08:11
QUOTE(Mindija @ 2013 03 05, 23:33)
Ponas, apie juodą/baltą gerai, arba tik labai gerai....user posted image
Pagalvojot kaip ten dulkes reiks valyt? ax.gif

pagalvojau, kad visam name dulkes siaip ar taip pacios neissivalo wink.gif grozis reikalauja auku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 06, 08:09)
as priesiskai nusiteikes pries mikrobangines,todel vietos jai nenumaciau....kavos aparatas,sulciaspaude,blenderis,dat kazkokie rakandai-taip...mikrobangine-ne biggrin.gif

Žinokit aš ir prieš mikrobanges, bet kai namie yra vaikų (maniškės labai mėgsta pašeiminikaut virtuvėje), tai nutinka visokių kuriozų doh.gif Tai sriubą prisvilina besišildydamos, tai jei kepa/šildosi bulves tai tiek pritaško, pridrabsto, kad man silpna darosi pamačius doh.gif
Kai turėjom mikrobange virtuvėje tikrai švariau būdavo.

Jei į tą temą, tai užmačiau tokį dalyką, kaip "pašildymo stalčius". Tik info labai jau mažai, atsiliepimų jokių, bet jei yra "maisto pašildymo funkcija", kažin ar atstoja mikrobangę? g.gif
Kad ir pvz šitoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 06, 09:10)
Mes nusipirkom tik duris derančias prie orkaitės, mikrobangę pirksim paprastą, neįmontuojamą.
Įmontuojamos labai jau brangios, o dar labai sunku su orkaite suderint ax.gif

Kaip supratau turit dizainerę, tai lai ji ir dirba savo darbą ir naktim nemiega, o ne jūs biggrin.gif

o, aciu, gera ideja su tom durelem. as dar su buitine technika nesu tiek issiaiskinus, uztai dar ir apmastymuose ar imontuojama ar ne saldytuva statyti. man visai grazu ir neimontuojami, o jie gal ir talpesni? Gal kas galit apsviesti kaip is tikro su jais yra? Ir turbut imontuojami brangesni?

dizainere irgi daro savo darba, bet ir man paciai idomu, ne aklai pasitiketi - ka atsiunte tas tiks smile.gif vis tiek reikia dometis, kad tureti savo nuomone.
dar pvz., nupiesus konteineri aliejams. ir dabar pas mane jis yra nuomojamam bute, bet nenaudojam, uzklijuotas kad vaikai nelistu biggrin.gif tai ir nezinau, ar ateity jis man gali buti reikalingas ar ne g.gif nu alieju as tiek tikrai neturiu ir neturesiu, tai nebent ten siaip mini lentyneles istraukiamas daryt prieskoniams ar kitiems smulkiems dalykams g.gif
as ant saves pastebejau, kad iprociai daug reiskia, pati viska issidelioju taip kaip dabar turiu biggrin.gif o dizainere nauju minciu ipucia, tik reikia daug laiko kokia nauja ideja apsvirskinti ir priimti, nes man sunku patiket, kad kazkas naujo bus patogiau, nei dabar esu pripratus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 06, 09:21)
Žinokit aš ir prieš mikrobanges, bet kai namie yra vaikų (maniškės labai mėgsta pašeiminikaut virtuvėje), tai nutinka visokių kuriozų doh.gif Tai sriubą prisvilina besišildydamos, tai jei kepa/šildosi bulves tai tiek pritaško, pridrabsto, kad man silpna darosi pamačius doh.gif
Kai turėjom mikrobange virtuvėje tikrai švariau būdavo.

Jei į tą temą, tai užmačiau tokį dalyką, kaip "pašildymo stalčius". Tik info labai jau mažai, atsiliepimų jokių, bet jei yra "maisto pašildymo funkcija", kažin ar atstoja mikrobangę? g.gif
Kad ir pvz šitoks smile.gif

Kazkur ir as perskaiciau ta minti, kad mikrobange tinkama vaikams maista pasisildyti... Tai dar kokius 5 metus mums jos tikrai nereikes smile.gif Paskui turbut jau butu gerai... Bet matyt taip ir reikes daryt, nepalikinet jokios skyles, o kai jau prireikes tos mikrobanges, pastatysim ant stalvirsio.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 06, 08:25)
ar imontuojama ar ne saldytuva statyti. man visai grazu ir neimontuojami, o jie gal ir talpesni? Gal kas galit apsviesti kaip is tikro su jais yra? Ir turbut imontuojami brangesni?

nedaug brangesni.Neįmontuojami tikrai talpesni,ypač šaldiklio dydžiu.
Atsakyti