Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(AlvidaVilius @ 2013 03 05, 14:17)
nu stalviršis gal nelabai i ruduma... nors gal... apatinės spintelės bus http://www.hpponline...c-2800-x-2070mm  va tokios rudos... o virsutines bus dramblio kaulo spalvos blizgios... ant sienos plyteles švelniai kreminės spalvos... tai gal labai nesusipeš  biggrin.gif

Pas mane apatines spinteles irgi mali wenge biggrin.gif ,virsutines blizgi kakavine Termopalo plokste,stalvirsis panasus i jusu, o plautuve beige.Po to kaip nupirkau beige pagalvojau gal butu gerai tamsiai ruda plautuve(kaip akcentas), tik ne sahara.Bet jau pakeisti negalejau nes prajejo per daug laiko,tai ir ne bandziau.Bet pas mane virtuves grindu plyteles kaip ir dera prie plautuves.
Papildyta:
QUOTE(JiElė @ 2013 03 05, 15:05)
Prie šio stalviršiuko beige spalvos plautuvė pats tas  mirksiukas.gif
Papildyta:

Aš quasnita žinau kaip lietuviškų plautuvių gamintoją  4u.gif o kodėl Jūs galvojote, kad jos ne lietuviškos? Kažkas pristatė kaip italų gamybą?  doh.gif

Tik kai ateina supakuotos ant deziu made in China parasyta
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristilav @ 2013 03 05, 15:07)
Tik kai ateina supakuotos ant deziu made in China parasyta
ax.gif

Gal tik pačios dėžutės iš Kinijos? biggrin.gif
Atsakyti
Su plutuvem tai idomu gaunas.Nieks nieko nesake,pati kazkodel buvau isitikinus,kad jas kaip ir maisytuvus gamina Italijoje.Nera man jau taip svarbu.Tik musiskiai gaminant plautuves viens prie vieno priderint atspalvi prie maisytuvo negali,pasirodo.
Atsakyti
sveiki, pagaliau turim firmeles pabraizyta plana... gal yra pasiulymu/pastabu?
ar turite atsiliepimu apie artdeko.lt baldus?
4u.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=*Emilina*,2013 03 05, 20:19]

viskas labai grazu ir mano subjektyvia nuomone gana patogu....kadangi as asmeniskai mikrobangines neturiu,o orkaite kaiciu tik karta i savaite,tai man butu patogiau saldytuva apkeist su orkaite,nes saldytuva darineju kiekviena diena,kartais ir nakti....noretusi iskarto deti viska ant stalvirsio,o siuo atveju reiketu dar orkaite aplenkt..........bet cia tik nuomone,matyt taip niekas nedaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 03 05, 19:19)
4u.gif

Man tai patogiausia atrodo vyninė biggrin.gif Tik šnai bonką ir ant baro alc.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 05 kovo 2013 - 20:05
[quote=Kasco E-robot,2013 03 05, 20:57]
[quote=*Emilina*,2013 03 05, 20:19]
viskas labai grazu ir mano subjektyvia nuomone gana patogu....kadangi as asmeniskai mikrobangines neturiu,o orkaite kaiciu tik karta i savaite,tai man butu patogiau saldytuva apkeist su orkaite,nes saldytuva darineju kiekviena diena,kartais ir nakti....noretusi iskarto deti viska ant stalvirsio,o siuo atveju reiketu dar orkaite aplenkt..........bet cia tik nuomone,matyt taip niekas nedaro g.gif
[/quote]
O is orkaites istraukus karsta skarda kur det?O taip,snait,ir ant stalvirsio cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 03 05, 21:12)
O is orkaites istraukus karsta skarda kur det?O taip,snait,ir ant stalvirsio cool.gif

tai ka ir minejau,kad matyt visi (dauguma) daro tokia eiles tvarka...as kaip mazai kepantis orkaitei cia ismasciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 05, 21:04)
Man tai patogiausia atrodo vyninė biggrin.gif Tik šnai bonką ir ant baro alc.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif joooo, labai patogu smile.gif)

o apie ta firma kas ka zino? veliau galesiu pasidalint net ir kainomis biggrin.gif

tiesa kokia plokste yra geriausia/ pati paciausia...
jie siulo
. . Viskas is lenkiskos plokstes
. . Vidus lenkiska plokste + matomos dalys cekiska pl.
. . Vidus lenkiska plokste + matomos dalys austriska pl.
. . Vidus lenkiska plokste + matomos dalys vokiska pl.
. . Vidus lenkiska plokste + matomos dalys dazytas MDF matinis
. . Vidus lenkiska plokste + matomos dalys dazytas MDF blizgus

Blum furnitura

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 03 05, 19:19)
4u.gif
user posted image

user posted image

O kaip Jūs įlysite į kampinę spintelę? Čia kur plautuvės kairėje esanti spintelė, kokio ji dydžio, kokio pločio durelės? Bent vizualiai tai atrodo labai siauros ax.gif
Atsakyti
Emilina, kokio ilgio jusu ta siena kur kaitlente? Musu analogiska virtuve tik veidrodiniu atspindziu is kitos puses smile.gif Ir man orkaite taip visai per vidury nesigauna, arciau spintos g.gif Kokio plocio pas jus pakabinamos spinteles?
Atsakyti
QUOTE(JiElė @ 2013 03 05, 21:41)
O kaip Jūs įlysite į kampinę spintelę? Čia kur plautuvės kairėje esanti spintelė, kokio ji dydžio, kokio pločio durelės? Bent vizualiai tai  atrodo labai siauros  ax.gif

user posted image

user posted image

del atsidarymo neproblema mirksiukas.gif
Atsakyti