Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(lietinga @ 2013 03 04, 18:31)
Nelabai iseitu voztelt  lotuliukas.gif . As nusipirkau ketaus keptuve,nes nusibodo kasmet teflonines susibraiziusias metyt laukan. Tai dziaugiuos,kad iki kriaukles abiem rankom davelku. Bet uztat turiu "amzina" daikta biggrin.gif . Ziuresim kuri kuria pergyvensim g.gif

Nieko, galėsit ir jūs į testamentą įtraukt irnesakyk.gif

Atsakyti
Galvojau rasyt i aquasanitos,tema bet persigalvijau ir rasau cia smile.gif Ar zinojot(nes as tai ne)kad aquasanitos kriaukles gamina ir Lietuvoje blink.gif Maisytuvus ne.Moki kaip uz italu originala o gauni lietuviska patdelka g.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 03 04, 17:34)
kas lėmė tos firmos pasirinkimą?

Pasiūlė geresnę kainą negu kitos įmonės, neturėjau rekomendacijų, neturėjau daug laiko rašinėti ir važinėti po firmas, ir šiaip, reikėjo kuo greičiau kažką susiveikti, nes labai terminas kraustymosi spaudžia nestuke.gif biggrin.gif
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 04, 18:09)
malonu,bet as tik uz ketaus groteles dujinems kaitlentems....puodai,indai,vonios ir kiti sakarmakar is ketaus tai  man nelabai...juolab spiziniu radiatoriu niekas manes nepriverstu susikabint g.gif

Mano mama nusipirko dėvėtus špižinius radiatorius ir metė lauk skardinius biggrin.gif Bute šilčiau, kad ir grožio nėr biggrin.gif
QUOTE(Biškis @ 2013 03 04, 18:11)
mes indukcine rinkomes, tiksliau vyras cia uz ja buvo visom keturiom uz tokia.  biggrin.gif Pliusu kalna privardino, o as tuo tarpu sugebejau viena dideli minusa iskasti - musu  petelne skepshultas spizinis per didelio skersmens 

Mano špižinės keptuvės turbūt irgi per didelės, kaip ir puodai, bet galvoju, kad indukcinėj vistiek tiks g.gif nes tinkamo dydžio gal tik mažiausias puodukas su rankena yra rolleyes.gif Bet labai labai džiaugiuos, kad indukcinėj tiks mano numylėtos špižinės keptuvės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 04, 22:54)
Mano špižinės keptuvės turbūt irgi per didelės, kaip ir puodai, bet galvoju, kad indukcinėj vistiek tiks  g.gif nes tinkamo dydžio gal tik mažiausias puodukas su rankena yra  rolleyes.gif Bet labai labai džiaugiuos, kad indukcinėj tiks mano numylėtos špižinės keptuvės  wub.gif

Jau visai susivėliau unsure.gif Jei kaitvietės skersmuo pvz 21cm, o puodo ar keptuvės 24cm, tai norit pasakyt, kad kaitlentė jų "nepripažins" ir tokio dydžio puodų nebus galima naudot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 05, 09:51)
Jau visai susivėliau unsure.gif Jei kaitvietės skersmuo pvz 21cm, o puodo ar keptuvės 24cm, tai norit pasakyt, kad kaitlentė jų "nepripažins" ir tokio dydžio puodų nebus galima naudot? g.gif

Naudotis tikrai bus galima. Svarbu,kad nebutu atvirksciai-kaitviete didesne uz keptuves skersmeni. Pamatuok tiksliai pati keptuves"dugniuka",dazniausiai net didelio skersmens keptuviu,jis nera didesnis nei 22 cm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietinga: 05 kovo 2013 - 09:56
QUOTE(lietinga @ 2013 03 05, 09:55)
Naudotis tikrai bus galima. Svarbu,kad nebutu atvirksciai-kaitviete didesne uz keptuves skersmeni. Pamatuok tiksliai pati keptuves"dugniuka",dazniausiai net didelio skersmens keptuviu,jis nera didesnis nei 22 cm.

Tai tada dar blogiau blink.gif Kaitlentės info rašo, kad...

Priekinė (-is) kairioji (-ysis): 190×220 mm, 2,3/3,7 kW,
Priekinė (-is) dešinioji (-ysis): 190×220 mm, 2,3/3,7 kW,
Galinė (-is) kairioji (-ysis): 190×220 mm, 2,3/3,7 kW,
Galinė dešinioji: 190×220 mm, 2,3/3,7 kW

Tai jei puodas kokių 12-18cm tai jau pypiec? Nekais? unsure.gif

Pamatavau keptuvę, nuo jo biggrin.gif Nors skersmuo 26cm, bet dugno tai tik 19cm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 05, 10:11)
Tai tada dar blogiau blink.gif Kaitlentės info rašo, kad...

Priekinė (-is) kairioji (-ysis): 190×220 mm, 2,3/3,7 kW,
Priekinė (-is) dešinioji (-ysis): 190×220 mm, 2,3/3,7 kW,
Galinė (-is) kairioji (-ysis): 190×220 mm, 2,3/3,7 kW,
Galinė dešinioji: 190×220 mm, 2,3/3,7 kW

man rodos,kad turi buti ir mazesnio diametro kaitviete,nu ta prasme,viduriukas susimazinantis,juk nebus visos keturios tik nuo 19 cm?
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 05, 10:17)
man rodos,kad turi buti ir mazesnio diametro kaitviete,nu ta prasme,viduriukas susimazinantis,juk nebus visos keturios tik nuo 19 cm?

Radau kitą aprašymą:
"Visų 4 kaitviečių skersmuo yra nuo 19 iki 21 centimetro. Jų galingumas gali būti nuo 2,3 iki 3,7 kilovato. Čia galėsite dėti įvairaus skersmens indus iki 21 cm skersmens ir kaitvietė prie šio dydžio prisitaikys."

Oooo, gerai tada biggrin.gif
Atsakyti
Tiesiog,jei puodas bus labai daug mazesnis nei 19 cm,tai kaiviete paprasciausiai neisijungs,reiktu rinktis bent artimo diametro puodus ir viskas bus tvarkoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietinga @ 2013 03 05, 11:02)
Tiesiog,jei puodas bus labai daug mazesnis nei 19 cm,tai kaiviete paprasciausiai neisijungs,reiktu rinktis bent artimo diametro puodus ir viskas bus tvarkoje  smile.gif

Juokaujat? unsure.gif Kad visos 4 kaitvietės vienodo dydžio g.gif
Visai išsimušiau iš vėžių doh.gif lotuliukas.gif
Apie šitą modeliuką galvoju blush2.gif
Atsakyti
em... va ka radau interneto platybese:"indukcinės kaitlentės ekonomiškesnės - jos šildo tik tą kaitvietės dalį, ant kurios stovi puodas, ir tai padeda taupyti elektros energiją. Tiesa, jei labai mažą puodą pastatysite ant didelės kaitlentės, ji nešils, nes puodo paviršius turi užimti ne mažiau kaip trečdalį kaitlentės."

taigi sakau,visus mikroskopinius puodus von is virtuves,ir viskas bus tvarkoje! biggrin.gif

prisiskaiciau ir pati tos indukcines pradejau noret doh.gif

Atsakyti
sveiki 4u.gif vis seku jūsų tema ir nusprendžiau paklausti, kaip manot prie šito stalviršio http://www.nikpol.co...-valentino-grey gerai atrodys ši plautuvė http://arsan.lt/plau...0-41-beige.html?
Atsakyti