Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Juodai @ 2013 03 04, 13:26)
Tai švieskit, švieskit, ieškom nebūtinai vietinių, o tų, kurie gerai padarytų darbą. Juk šiais laikais rimtas gamintojas neapsiriboja vien savo regionu smile.gif

O Jūs ieškot klasikinių natūralaus medžio baldų?
Bandžiau įdėti foto, bet neišeina, kažką netaip darau g.gif
Atsakyti
Taip, klasikinių ir greičiausia fasadus reiks daryti iš masyvo.
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 02, 23:59)
jei keramika tai valysis manau taip pat,o del braizymosi reikia klaust tu kas naudoja stiklo keramines kaitlentes......man vis dar paslaptis kas cia per stiklo keramika,nes pvz turiu laikrodi keramikini,tai jis nesibraizo,daryk ka nori....bet ten tikrai ne kazkokia fufeline stiklo keramika.....cia gaunasi ,kad mano stiklas grudintas,o ten stiklas uzkeramintas thumbup.gif
ta ta,is virsaus tokia nuotrauka galima padaryt,man rodos ten dar kataloge pafotosopinta,bet is virsaus taip ir yra unsure.gif
valymas tikrai nesuteiks dziaugsmo....as karta per savaite valau,tai dar kenciu nesikeikes cool.gif

bigsmile.gif gaminantis vyras ax.gif tai bent smile.gif
Turiu ir aš stiklo keramikos kaitlentę. Gaila, kad jos būna tik juodos ar retkarčiais ir baltos spalvos. Turiu juodą, tai viskas matosi kaip ant delno doh.gif ir dulkės..
Išsivalai - visa graži nauja (su mikropluošto pašluoste nusausinu), bet tik užsikaisk keptuvę ir vsio, ate švarus paviršiau...
Elektrinę būtų daug paprasčiau prižiūrėt, nes neturėtų jokių laikiklių. Pas mane iš ketaus, tai jie veliasi tiesiog ant akių, gražiai jų išvalyt nepavyksta, jų paviršius toks grubus, kad ten kimba kas tik nori. Pas mamą emaliuoti, tai jų priežiūra daug paprastesnė, jų paviršius slidus, nešvarumai nusivalo gan lengvai. Nors sako, kad ketaus -tai jau amžini, bet mieliau antrąkart rinkčiausi emaliuotus.
Atsakyti
QUOTE(JiElė @ 2013 03 04, 14:05)
O iš kokio Jūs miesto?
Papildyta:

Iš lmdp nedaromi stalviršiai,paprasti stalviršiai yra laminuoti aukšto slėgio laminatu, jie būna tiek matiniais, tiek blizgiais paviršiais. Nuo to kaina nesiskiria, kaina skiriasi kokio gamintojo stalviršį renkatės. Visiškai balto ir blizgaus nėra, yra šviesių blizgių, blizgiu paviršium stalviršių yra nedidelis spalvų asortimentas.
Dėl praktiškumo, tai kaip ir visi blizgūs paviršiai, labiau viskas matosi. Tačiau kaip ir visi kiti stalviršiai yra atsparūs karščiui ir t.t.

O pvz cia is ko stalvirsis pagamintas? Ar taip neiseina pasakyt paziurejus? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 04, 15:32)
bigsmile.gif gaminantis vyras  ax.gif  tai bent smile.gif

Tai jei kartą į savaitę dujinę valo, tai sakyčiau net ne gaminantis, o visas шеф-повар biggrin.gif

QUOTE(slyva @ 2013 03 04, 15:38)
O pvz cia is ko stalvirsis pagamintas? Ar taip neiseina pasakyt paziurejus? biggrin.gif
user posted image

Neišmanau tame reikale, bet manau akmens masė g.gif
Sprendžiu iš plautuvės įmontuotos po stalviršiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 04 kovo 2013 - 15:43
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 04, 14:32)
Turiu ir aš stiklo keramikos kaitlentę. tai viskas matosi kaip ant delno  doh.gif ir dulkės..
Išsivalai - visa graži nauja (su mikropluošto pašluoste nusausinu), bet tik užsikaisk keptuvę ir vsio, ate švarus paviršiau...
Nors sako, kad ketaus -tai jau amžini, bet mieliau antrąkart rinkčiausi emaliuotus.

Kaip smagu kai kas iš patirties parašo thumbup.gif Reikalingas dujinė kaitlentė, tai egi reiks bliekinę imt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 04, 16:41)

Jei būtų iš akmens masės, gal išlieta būtų plautuvė... Gal čia tikras akmuo - granitas ar marmuras, greičiau granitas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 04 kovo 2013 - 15:49
QUOTE(Juodai @ 2013 03 04, 15:49)
Jei būtų iš akmens masės, gal išlieta būtų plautuvė... Gal čia tikras akmuo - granitas ar marmuras, greičiau granitas  g.gif

Gal g.gif Tada labai graži spalva, man tokia patinka be jokio marmalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 03 04, 16:49)
Jei būtų iš akmens masės, gal išlieta būtų plautuvė... Gal čia tikras akmuo - granitas ar marmuras, greičiau granitas  g.gif

tai jauciu tada brangokas toks stalvirsis g.gif
na, padarys man dizainere projektuka, pasiuntinesiu baldininkams smile.gif
o tai is to LMDP fasadai daromi?
Atsakyti
niekada nebandžiau prisegt nuotraukos, ir pasirodo čia nemoku to padaryt... iš savo PC čia galiu ką nors įkelt ar tik iš interneto? ir kaip tai padaryt????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2 Spurgytes: 04 kovo 2013 - 16:11
QUOTE(Mindija @ 2013 03 04, 16:41)
Tai jei kartą į savaitę dujinę valo, tai sakyčiau net ne gaminantis, o visas шеф-повар biggrin.gif

malonu girdet komplimentus....kas dabar nuostabaus....valgyt reikia,o pasigamint kai dar kokia daili moteris pamokina tai visai nesunku........va,"kepiaus" lasisa....paprasta ir nereikia nieko valyt,nes ryziai verdantys nesitasko,o kepsnys orkaiteje i folija suvyniotas...vuo...... thumbup.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 03 04, 16:49)

man ir rodos,kad ten ne is drozliu tas stalvirsis..............papigiaja neis prasisukt schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 04, 17:06)
niekada nebandžiau prisegt nuotraukos, ir pasirodo čia nemoku to padaryt... iš savo PC čia galiu ką nors įkelt ar tik iš interneto? ir kaip tai padaryt????

niu va...beda....o ilekei cia su trenksmu...apie mokescius,buchalterija,sazine thumbup.gif ............daba pamiklink smegenine kaip foto idet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 03 04, 17:06)

www.radikal.ru ikelkite nuotrauka ir paspauskite ,,zagruzit''. Tada nukopijuokit antra eilute ir ja iklijuokite i teksta rasydama teksta supermamose. Jeigu nepavyktu, tai klauskit 4u.gif
Atsakyti