QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 02, 23:59)
jei keramika tai valysis manau taip pat,o del braizymosi reikia klaust tu kas naudoja stiklo keramines kaitlentes......man vis dar paslaptis kas cia per stiklo keramika,nes pvz turiu laikrodi keramikini,tai jis nesibraizo,daryk ka nori....bet ten tikrai ne kazkokia fufeline stiklo keramika.....cia gaunasi ,kad mano stiklas grudintas,o ten stiklas uzkeramintas
ta ta,is virsaus tokia nuotrauka galima padaryt,man rodos ten dar kataloge pafotosopinta,bet is virsaus taip ir yra
valymas tikrai nesuteiks dziaugsmo....as karta per savaite valau,tai dar kenciu nesikeikes
gaminantis vyras
tai bent
Turiu ir aš stiklo keramikos kaitlentę. Gaila, kad jos būna tik juodos ar retkarčiais ir baltos spalvos. Turiu juodą, tai viskas matosi kaip ant delno
ir dulkės..
Išsivalai - visa graži nauja (su mikropluošto pašluoste nusausinu), bet tik užsikaisk keptuvę ir vsio, ate švarus paviršiau...
Elektrinę būtų daug paprasčiau prižiūrėt, nes neturėtų jokių laikiklių. Pas mane iš ketaus, tai jie veliasi tiesiog ant akių, gražiai jų išvalyt nepavyksta, jų paviršius toks grubus, kad ten kimba kas tik nori. Pas mamą emaliuoti, tai jų priežiūra daug paprastesnė, jų paviršius slidus, nešvarumai nusivalo gan lengvai. Nors sako, kad ketaus -tai jau amžini, bet mieliau antrąkart rinkčiausi emaliuotus.