Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(monikiux.pa @ 2013 03 03, 14:32)
O kokį ėmėt, ieškau ir aš. Įmontuojamo ir be šaldiklio, nes šaldiklį atskirą turim.

Mūsų su šaldikliu. Nors ir turim rūsyje atskirą šaldiklį, bet pagalvojau, kad lakstyk kas kart tai ledukų, tai prieskonių (daugumą šaldau) ar dar ko.. g.gif Nu nesąmonė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux.pa @ 2013 03 03, 14:32)
Gal galit pasidalinti kokį ax.gif

AEG SCS51800S0 ,bet jis su 3 šaldiklio stalčiais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 03, 11:10)

Ir va dar ką išsisaugojau blush2.gif Kažkaip man atrodo tikrai gerai ta lentyna sudėt visokiom kempinėlėm ir šveistukams g.gif
user posted image

Kaip man toks stalčiukas tiktų thumbup.gif Iš kokio čia puslapio?
Atsakyti
Skaitantiems anglų kalba ( ir ne tik mirksiukas.gif )- straipsnių ir iliustracijų rinkinys apie VIRTUVES
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 03, 16:22)
Kaip man toks stalčiukas tiktų  thumbup.gif Iš kokio čia puslapio?

Jei neklystu Blancos kataloge radau 4u.gif Tik kaina neaišku kokia. Parodysiu baldžiui, kad esmė būtų aiški ko noriu ax.gif

Va dar vieną nuotrauką turiu užseivinus blush2.gif Jei rinkčiausi medinį stalviršį, tikrai norėčiau, kad būtų taip wub.gif

user posted image

O kur dingo ta paslauga "prisegti paveikslėlį" atsakant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 03, 13:43)
Nu nesąmonė unsure.gif

Aš planuoju balkone laikyt g.gif

QUOTE(xde @ 2013 03 03, 14:14)
AEG SCS51800S0  ,bet jis su 3 šaldiklio stalčiais mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 03 03, 16:22)
Kaip man toks stalčiukas tiktų  thumbup.gif Iš kokio čia puslapio?

as kai mamai ieskojau virtuves toki stalciuka po kriaukle numacius, tai baldzius sake galima is bet ko pagaminti.. nereikia tu super bloom ar hetich furnituru, su paprastu begeliu.. tik reik uzrodyt ko nori..
Atsakyti
Sveiki.Planuojant virtuvę iškilo klausimas kur darote rozetes garintuvui ir el. orkaitei? Vyras rozetę orkaitei siūlo daryti už orkaitės, ar nekais man ji nuo orkaitės?pasidalinkite patirtimi prašau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2013 03 04, 09:27)
Sveiki.Planuojant virtuvę iškilo klausimas kur darote rozetes garintuvui ir el. orkaitei? Vyras rozetę orkaitei siūlo daryti už orkaitės, ar nekais man ji nuo orkaitės?pasidalinkite patirtimi prašau  bigsmile.gif

Sveiki.Rozete orkaitei;vyras padare uz orkaites.Tiksliau ne rozete bet pajunge laidus,su rozete orkaite neejo prie par sienos pristumdyti.O gartraukio rozete prie pat lubu.
Atsakyti
Sveiki.Planuojant virtuvę iškilo klausimas kur darote rozetes garintuvui ir el. orkaitei? Vyras rozetę orkaitei siūlo daryti už orkaitės, ar nekais man ji nuo orkaitės?pasidalinkite patirtimi prašau  bigsmile.gif

Mums patarė daryt šalia orkaitės,indaplovės,šaldytuvo ,o garintuvui dar nedarėm.
Atsakyti
Sveiki.Planuojant virtuvę iškilo klausimas kur darote rozetes garintuvui ir el. orkaitei? Vyras rozetę orkaitei siūlo daryti už orkaitės, ar nekais man ji nuo orkaitės?pasidalinkite patirtimi prašau   bigsmile.gif

Na, rozetės orkaitei geriau nedaryti tiesiai už jos - saugumo sumetimais. Reiktų daryti žemiau jos. Labai gerą puslapį radau su visokiais naudingais patarimais: http://virtuvesbalda...vimo-pagrindai/ .
Nežinau, kas jie per gamintojai, kokia pagamintų baldų kokybė (kainą kol kas iš daugelio apklaustų pasiūlė mažiausią g.gif ), bet patarimų gerų duoda, ir nuotraukų gražių prikėlę tinklapin. Gal kas darėtės virtuvę pas juos? Galvoju, jei taip išsamiai viską paaiškina, gal ir baldus gamina kokybiškus ir funkcionalius... g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 04 kovo 2013 - 10:40
Stiklo keramikos kaitlentę geriausiai valo be jokios chemijos Amway scrub buds nerūdijančio plieno kempinėlės, kol kas geresnio dalyko tam reikalui neradau.
Gartraukiui rozetę reikia daryti atsižvelgiant koks tokio modelio laido ilgis. Tad geriausiai kuo aukščiau sienoje kur jis bus ir montuojamas. Mes tai pražioplinome, todėl teko gadinti jau nudažytą sieną, bet kadangi ant sienos sumontuota baldinė plokštė tai ten nieko nesimato.
Atsakyti