QUOTE(monikiux.pa @ 2013 03 02, 22:42)
O jei stiklo keramika? Kažin bus skirtumas? Neskaitant kainos
Va ko aš labiausiai bijau Keiktis ir nervotis, kad nežinojau/pagailėjau pinigo ar pan
Tikrai, kad įdomiai, turbūt būčiau šoką gavus ir puolus aiškintis, kad ne tą atsiuntė Va va, o jei ne vienas, ir maistą tikrai dažnai gaminu, nebus po to, kad galus darysiuos bešveisdama
Va ko aš labiausiai bijau Keiktis ir nervotis, kad nežinojau/pagailėjau pinigo ar pan
Tikrai, kad įdomiai, turbūt būčiau šoką gavus ir puolus aiškintis, kad ne tą atsiuntė Va va, o jei ne vienas, ir maistą tikrai dažnai gaminu, nebus po to, kad galus darysiuos bešveisdama
jei keramika tai valysis manau taip pat,o del braizymosi reikia klaust tu kas naudoja stiklo keramines kaitlentes......man vis dar paslaptis kas cia per stiklo keramika,nes pvz turiu laikrodi keramikini,tai jis nesibraizo,daryk ka nori....bet ten tikrai ne kazkokia fufeline stiklo keramika.....cia gaunasi ,kad mano stiklas grudintas,o ten stiklas uzkeramintas
ta ta,is virsaus tokia nuotrauka galima padaryt,man rodos ten dar kataloge pafotosopinta,bet is virsaus taip ir yra
valymas tikrai nesuteiks dziaugsmo....as karta per savaite valau,tai dar kenciu nesikeikes