QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 02, 13:17)
del tos muges,cia kaip kas supranta.....as asmeniskai kai pirkau buta ir ji irenginejau tai nenorejau,kad daugiabutyje,kur buto kaina pvz 100 stuku,to buto remontas man kainuotu dar 100 ar daugiau,kad butu sudeti granitiniai stalvirsiai,brangus parketas,auksinis klozetas ir tt,sietynai su svarovskiais,brangiausia iranga ir tt......suprantat ka turiu mintyje.......
Na taip, aš tai suprantu, irgi taip pat galvoju. Mūsų butas dar pigesnis, senam name, tai kažkaip nesinorėjo remontui atseikėt daugiau, nei pačiam butui Juoba, kad mes toki nenusėdintys vietoj, kad nežinia kiek čia užsibūsim Kol neturėjom savo būsto, išvis kraustydavomės kas 6-12mėn Čia jau devinti mūsų namai
QUOTE(Nanita @ 2013 03 02, 13:18)
gabby,zinoma galima. Ir pati labai norejau atverciamu i virsu.Bet musu atvieju taip praktiskiau.Dabartiniu spinteliu ilgis 104cm.Kiekvienoje yra po dvi lentos sudetos.Ju auksti gali reguliuoti.Nemazai turiu aukstu indu.Dezutes su kruopom(brangiai uz jas mokejau,kad dabar paimt ir kitas pirkti vietoj situ )Horizantalioj tureciau dvi lentas tarp kuriu butu apie 25cm aukstis.Tikrai daug ko nesutalpinciau.O dabar visi daiktai rado sau vieta
Stal diametras 96 cm
Stal diametras 96 cm
Na šiaip aišku, pas mane gi ūkinėj spintoj dar tokia nemenka spintelė yra apie metrą aukščio, va ten irgi dvi lentynos įdėtos, tai gal jei šitos spintelės nebūtų, ir aš kitaip kalbėčiau
O stalas nemažas jūsų, aš mąstau, ar užtektų 80cm skersmens.... APvalaus arba kvadratinio. Nes didesnis nelabai tilps pas mus. Nu 90cm max. Bet gaila būtent to stalviršio, kokį ėmėm, nebūna 90cm pločio.... Tik 60cm.... Ot išsirinkau O norėjom iš tokio pat stalviršio padaryt staliuką. Reik greičiau jau suktis su tuo stalu, nes dabar valgom svetainėj ant 40cm aukščio kavos staliuko Baisiau nei baisu. Vyras tai ir nenori virtuvėj stalo, o man tai žiauru svetainėj, nespėju šluot ir plaut, juoba, kad normalus valgomo komplektas nelabai čia ir tilps, o jei ir tilps, tai virtuvėj bent tų 60 cm pločio tada noriu staliukėlio