Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 02, 13:17)
del tos muges,cia kaip kas supranta.....as asmeniskai kai pirkau buta ir ji irenginejau tai nenorejau,kad daugiabutyje,kur buto kaina pvz 100 stuku,to buto remontas man kainuotu dar 100 ar daugiau,kad butu sudeti granitiniai stalvirsiai,brangus parketas,auksinis klozetas ir tt,sietynai su svarovskiais,brangiausia iranga ir tt......suprantat ka turiu mintyje....... drinks_cheers.gif

Na taip, aš tai suprantu, irgi taip pat galvoju. Mūsų butas dar pigesnis, senam name, tai kažkaip nesinorėjo remontui atseikėt daugiau, nei pačiam butui smile.gif Juoba, kad mes toki nenusėdintys vietoj, kad nežinia kiek čia užsibūsim biggrin.gif Kol neturėjom savo būsto, išvis kraustydavomės kas 6-12mėn biggrin.gif Čia jau devinti mūsų namai biggrin.gif

QUOTE(Nanita @ 2013 03 02, 13:18)
gabby,zinoma galima. smile.gif Ir pati labai norejau atverciamu i virsu.Bet musu atvieju taip praktiskiau.Dabartiniu spinteliu ilgis 104cm.Kiekvienoje yra po dvi lentos sudetos.Ju auksti gali reguliuoti.Nemazai turiu aukstu indu.Dezutes su kruopom(brangiai uz jas mokejau,kad dabar paimt ir kitas pirkti vietoj situ  biggrin.gif )Horizantalioj tureciau dvi lentas tarp kuriu butu apie 25cm aukstis.Tikrai daug ko nesutalpinciau.O dabar visi daiktai rado sau vieta  thumbup.gif

Stal diametras 96 cm

Na šiaip aišku, pas mane gi ūkinėj spintoj dar tokia nemenka spintelė yra apie metrą aukščio, va ten irgi dvi lentynos įdėtos, tai gal jei šitos spintelės nebūtų, ir aš kitaip kalbėčiau smile.gif

O stalas nemažas jūsų, aš mąstau, ar užtektų 80cm skersmens.... APvalaus arba kvadratinio. Nes didesnis nelabai tilps pas mus. Nu 90cm max. Bet gaila būtent to stalviršio, kokį ėmėm, nebūna 90cm pločio.... sad.gif Tik 60cm.... Ot išsirinkau biggrin.gif O norėjom iš tokio pat stalviršio padaryt staliuką. Reik greičiau jau suktis su tuo stalu, nes dabar valgom svetainėj ant 40cm aukščio kavos staliuko doh.gif Baisiau nei baisu. Vyras tai ir nenori virtuvėj stalo, o man tai žiauru svetainėj, nespėju šluot ir plaut, juoba, kad normalus valgomo komplektas nelabai čia ir tilps, o jei ir tilps, tai virtuvėj bent tų 60 cm pločio tada noriu staliukėlio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 02 kovo 2013 - 12:33
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 02, 12:31)
Na taip, aš tai suprantu, irgi taip pat galvoju. Mūsų butas dar pigesnis, senam name, tai kažkaip nesinorėjo remontui atseikėt daugiau, nei pačiam butui smile.gif Juoba, kad mes toki nenusėdintys vietoj, kad nežinia kiek čia užsibūsim biggrin.gif Kol neturėjom savo būsto, išvis kraustydavomės kas 6-12mėn biggrin.gif Čia jau devinti mūsų namai biggrin.gif

Tai tada mūsų visas namas dar mažiau vertas biggrin.gif Nes stovi kaimo pakrašty 40 metų senumo biggrin.gif
Aij, bet aš neimu į galvą, nes jau tikrai nežadam niekur kraustytis biggrin.gif Tai vat ir renuovuojam po truputį, šiemet vidų reikia dasibaigt, kitąmet išorę, kažkada dar garažas ir kiemas....
Bet aš ne apie tai doh.gif Pagalvojom va su diedu, kad vargstam vargstam, o niekas to mūsų vargo nei įvertins, nei kam reikės, o noras palikt anūkams kažką yra blush2.gif
Tai va ir įtrauksim tą stalviršį į testamentą thumbup.gif Tikiuos dar trys kartos mažiausiai dėvės laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 02, 13:53)
Tikiuos dar trys kartos mažiausiai dėvės laugh.gif

Aj va priminėt pagrindinį dalyką - man greitai viskas atsibosta, aš dažnai mėgstu atsinaujint, todėl va toks pasakymas, kad trim kartom dar kažko užtektų, mane tiesiog varo į neviltį biggrin.gif Na tai tik įrodo, kokie mes visi esam skirtingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 02, 13:53)
Tai va ir įtrauksim tą stalviršį į testamentą thumbup.gif Tikiuos dar trys kartos mažiausiai dėvės laugh.gif

Sveiki visi,
ateinu cia nusiteikus rimtai jusu klausineti apie virtuves reikalus,o cia ziuriu visi geros nuotaikos ir linksmu plauciu zmones susirinke, tai kol viska perskaitau ir prisijuokiu, pamirstu ko klausti norejau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gerai, kad iki virtuves projektavimo dar koki gera menesi turiu, ir labai tikiuosi, kad visi grazias savo virtuves susiprojektave neissilakstysit, kai man tikrai reikes jusu pagalbos! mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 02, 12:59)
Aj va priminėt pagrindinį dalyką - man greitai viskas atsibosta, aš dažnai mėgstu atsinaujint, todėl va toks pasakymas, kad trim kartom dar kažko užtektų, mane tiesiog varo į neviltį biggrin.gif Na tai tik įrodo, kokie mes visi esam skirtingi  4u.gif

Man panašiai drinks_cheers.gif Todėl ir neasam klasikos gerbėjos biggrin.gif
Apie testamentą juokavau jei ką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 03 02, 13:00)
Keikiu ir as kiekviena diena verysad.gif Lieka "smorai", dulkes is kazi kur atsiranda po nuvalymo.

jei teisingai isivaizduoju tuos smorus, tai man jie labai gerai nusivalo paskui su popieriniais ranksluosciais.
Atsakyti
Mindija,baklazanams akcija,Maximoj biggrin.gif Pripirkau... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 02 kovo 2013 - 15:30
QUOTE(Nanita @ 2013 03 02, 16:29)
Mindija,baklazanams akcija,Maximoj  biggrin.gif Pripirkau... biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kasko E-robot,beveik mano skonio virtuvytę įmetėt thumbup.gif Tik manoji bus balta ar kažkas artimo baltai,stalviršis vyninis,ačiū Mindijai ir juodos grindys.Dabar turiu baltą virtuvinį,dėl spalvos pasiteisino,nes ir gerai valosi,ir nesimato pirštų ir aplamai balta nenusibostanti,stalviršis irgi šviesus,tai visai be ryšio,užpypino jis mane negyvai,tokia nuobodybė, kad ne tas žodis schmoll.gif "Gimdau" virtuvę jau antri metai,bet kai pagalvoju apie visą šiukšlyną,dulkyną ir pan,vėl nusiraminu .Žiauriai pavydžiu tiems,kurie jau jaukiai vakaroja savo ledų šviesoje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 03 02, 18:36)
Kasko E-robot,beveik mano skonio virtuvytę įmetėt thumbup.gif Tik manoji bus balta ar kažkas artimo baltai,stalviršis vyninis,ačiū Mindijai ir juodos grindys.Dabar turiu baltą virtuvinį,dėl spalvos pasiteisino,nes ir gerai valosi,ir nesimato pirštų ir aplamai balta nenusibostanti,stalviršis irgi šviesus,tai visai be ryšio,užpypino jis mane negyvai,tokia nuobodybė, kad ne tas žodis schmoll.gif "Gimdau" virtuvę jau antri metai,bet kai pagalvoju apie visą šiukšlyną,dulkyną ir pan,vėl nusiraminu .Žiauriai pavydžiu tiems,kurie jau jaukiai vakaroja savo ledų šviesoje thumbup.gif

ten imeciau su vyno spalvos fasadais,nes stalvirsio tokio kaip ir neradau,nebent kazka panasaus rasti........juodos grindys?.........niu ziurekit,neiseikit is krasto,"neprisipamidorinkit" per daug.........balta spalva-as uz thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 03 02, 15:29)
Mindija,baklazanams akcija,Maximoj  biggrin.gif Pripirkau... biggrin.gif

Akcija matyt tik sostinės Maximose, o ne mūsų kaimo schmoll.gif Nulėkiau ir ką? blink.gif Nėra blink.gif Gavau tik "vaisiaus iš "b" raidės kontorą verysad.gif Taip taip, to kur labai panašus į bananą verysad.gif

QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 02, 19:11)
ten imeciau su vyno spalvos fasadais,nes stalvirsio tokio kaip ir neradau,nebent kazka panasaus rasti........juodos grindys?.........niu ziurekit,neiseikit is krasto,"neprisipamidorinkit" per daug.........balta spalva-as uz thumbup.gif

user posted image

Ooooo kaip gražu wub.gif Čia mano juoda/balta pietų servizas labai tiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 01, 21:20)
valosi sunkiai,nes yra tos dujines....visos dujines panasiai sunkiai valysis,ten yra grudintas stiklas,tai braizosi,nezinau is kur,bet jau keletas ibrezimu yra,kol kas akiu nedrasko,bet........... tongue.gif

O jei stiklo keramika? Kažin bus skirtumas? g.gif Neskaitant kainos biggrin.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 03 02, 10:51)
Sveikučiai, ...Aš tai keikiu kasdien tą savo veidrodinę, negaliu pakęst.....

Va ko aš labiausiai bijau doh.gif Keiktis ir nervotis, kad nežinojau/pagailėjau pinigo ar pan unsure.gif
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 02, 11:17)
ta kaitlente yra ta pati,is virsaus taip idomiai atrodo,bet cia jau "zaismas"....valosi nelengvai,kol vienas gyvenu (kazkam labai pasiseke) tai nedaug prisitasko,yra jau keletas ibrezimu,nelabai matosi,ziuresiu kas bus toliau.....

Tikrai, kad įdomiai, turbūt būčiau šoką gavus ir puolus aiškintis, kad ne tą atsiuntė biggrin.gif Va va, o jei ne vienas, ir maistą tikrai dažnai gaminu, nebus po to, kad galus darysiuos bešveisdama biggrin.gif
Atsakyti