Sveikučiai, nu ir pripokštavę čia
QUOTE(monikiux.pa @ 2013 02 27, 13:15)
Dėl vietos stokos norėčiau spintelių iki lubų, tik kaip padaryt, kad jos neatrodytų nenatūraliai ištemptos? Dvigubas daryt
QUOTE(Nanita @ 2013 02 27, 15:14)
Kas del virsutiniu spintuciu.As ir planavau horizontalias.Bet su baldininku apskaiciavom ir nusprendeme,kad i tokias,vertikalias daugiau tilps lentu ir tas lentas gali tvirtinti su kokio nori tarpu tarpusavi.Auksciau,zemiau.Priklauso ka planuoji tes sudet.O i hirizontalias tilptu tik viena lenta,gali ir dvi bet tada tarp ju butu,jau nepamenu bet berods,musu atvieju po 15cm.Kas tokiam tarpe tilp.Beveik nieko.Tad as pasirinkau praktiskesni varianta ir esu to patenkinta.
O mes darėm dvigubas, o dėl tų lentynų aukščių, tai kodėl gi negalima įvairių aukščių daryt horizontaliose?
Pas mus vienose vienoks aukštis, kitose kitoks, kad būtų ir aukštesniem daiktam susidėt (40cm), ir žemesniem (po 15-25cm). Labai jau norėjau atverčiamų į viršų ir laaaabai džiaugiuosi jomis
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 01, 20:28)
bet idedu savo papiguska:
600lt
A jūsų tikrai tokia?
Aš labai šitos norėjau pradžioj, bet tai jūsų virtuvės fotkėj iš šono ji visai kitaip atrodo, nei internetiniam paveiksliuke iš viršaus
Aš tai keikiu kasdien tą savo veidrodinę, negaliu pakęst.....
O dėl tų tuštybių mugių, tai aišku, čia gal ir per daug juodai ar baltai kalbat, bet aš tai irgi tokios nuomonės, kad jei pajamos leidžia, tai valio, viskas tvarkoj, pirk tu ką nori, kad ir auksinius baldus, bet va jei nelabai leidžia, o noras susipirkt viską, kas "geriausia" baisulinis, nes kitaip blogai jauties ir naktim nemiegi, kad pas tave nebus prašmatniausių medžiagų ar daiktų..... Tai tada jau nežinau
Nieks nesako, kad granitas ar auksas yra ne ką negeriau, nei lmdp ar plastmasė, bet taip pat juk nėra ir taip, kad lmdp yra tokia pigiena, kad turėtum jaustis ubagu...
Aj, beje, Nanita, o kokio skersmens jūsų stalas?