Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(slyva @ 2013 03 01, 20:48)
Noriu paklausti jau uzsakinejusiu ir gaminusiu baldus. Dar pati nesusiduriau su gamintojais, tai nezinau kaip ten buna. Reikes gal pradeti ir man maratona. Bet kaip viskas vyksta? As turiu pasipaisiusi planeli ranka, jei toki nusinesiu, baldziai vis tiek darosi sau projekta kazkoki? Kiek tai kainuoja? O jei prasysiu dizaineres kad suprojektuotu man virtuve, tai ar nebus, kad jiems vis tiek netiks, na kazkas netikslu, kazko neimanoma gal padaryti ar ka, ir reikes dar persipaisyt patiems? Ar nereikes 2 kartus moketi uz ta projektavima?

geriausiai, kad is karto baldininkai patvirtintu jusu plana, nes jie gamins baldus, viskas dazniausiai pagal standartus, o jau spalvas derinsite su dizainere smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 01, 18:28)
tas zodis "kuri" mane subalamutino  g.gif ....bet idedu savo papiguska:

600lt

Balamūtina ir mane biggrin.gif O kaip valosi? Gerai? Nesibraižo paviršius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux.pa @ 2013 03 01, 22:40)
Balamūtina ir mane biggrin.gif O kaip valosi? Gerai? Nesibraižo paviršius? g.gif

valosi sunkiai,nes yra tos dujines....visos dujines panasiai sunkiai valysis,ten yra grudintas stiklas,tai braizosi,nezinau is kur,bet jau keletas ibrezimu yra,kol kas akiu nedrasko,bet........... tongue.gif
Atsakyti
Sveiki,tauškaliai ir protų bokštai 4u.gif Atsakingai skaičiau visas temas gal po kelis kartus,ale vistiek durna tongue.gif .Pribrendau virtuvės remontui,maždaug viziją turiu,tik ploto mažai turiu biggrin.gif Bet ne tame esmė.Esmė tame,jog noriu vyno spalvos stalviršio,na,tokio sodraus ir ryškaus.Ir kiek klausinėjau,visi sako,jog tokio nėrrrrrrrrr....Gal kas susidūrėte,žinote,kur galima rasti?
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 03 01, 23:28)
Sveiki,tauškaliai  ir protų bokštai 4u.gif Atsakingai skaičiau visas temas gal po kelis kartus,ale vistiek durna tongue.gif .Pribrendau virtuvės remontui,maždaug viziją turiu,tik ploto mažai turiu biggrin.gif Bet ne tame esmė.Esmė tame,jog noriu vyno spalvos stalviršio,na,tokio sodraus ir ryškaus.Ir kiek klausinėjau,visi sako,jog tokio nėrrrrrrrrr....Gal kas susidūrėte,žinote,kur galima rasti?

akivaizdu,kad jus turesit problemu su savo "projektu"..............o diagnoze taip pat nusistatet tikslia thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2013 03 01, 19:48)
Noriu paklausti jau uzsakinejusiu ir gaminusiu baldus. Dar pati nesusiduriau su gamintojais, tai nezinau kaip ten buna. Reikes gal pradeti ir man maratona. Bet kaip viskas vyksta? As turiu pasipaisiusi planeli ranka, jei toki nusinesiu, baldziai vis tiek darosi sau projekta kazkoki? Kiek tai kainuoja? O jei prasysiu dizaineres kad suprojektuotu man virtuve, tai ar nebus, kad jiems vis tiek netiks, na kazkas netikslu, kazko neimanoma gal padaryti ar ka, ir reikes dar persipaisyt patiems? Ar nereikes 2 kartus moketi uz ta projektavima?

Tai ką jūs vadinate projektu, tai yra būsimų baldų vizualizacija mirksiukas.gif
Esmė yra ta, kaip turėtų atrodyti baldai, o ne brėžinys ant milimetrinio popieriaus kaip tuos baldus pagaminti... biggrin.gif
Tai yra baldžiau problema kaip pagaminti tai ko jūs norite ir tą "problemą" jis įkalkuliuoja į bendrą kainą. Tad apie kokius "2 kartus" mokėti eina kalba? g.gif

Labas rytas 4u.gif Su pirmu pavasario sniegu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 03 01, 22:28)
Esmė tame,jog noriu vyno spalvos stalviršio,na,tokio sodraus ir ryškaus.Ir kiek klausinėjau,visi sako,jog tokio nėrrrrrrrrr....Gal kas susidūrėte,žinote,kur galima rasti?

Kodėl nėra? Yra biggrin.gif
Galit iš Corian® gamint biggrin.gif
user posted image
Ir sodrus ir ryškus thumbup.gif
PVZ
user posted image
Papildyta:
Va ką radau blink.gif
Kaip jums tokia sala?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 02 kovo 2013 - 09:57
QUOTE(Mindija @ 2013 03 02, 10:50)
Kodėl nėra? Yra biggrin.gif
Galit iš Corian® gamint biggrin.gif
user posted image
Ir sodrus ir ryškus thumbup.gif
PVZ
user posted image
Papildyta:
Va ką radau blink.gif
Kaip jums tokia sala?

user posted image

oi,kaip grazu thumbup.gif ................................................ir nebrangu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikučiai, nu ir pripokštavę čia biggrin.gif

QUOTE(monikiux.pa @ 2013 02 27, 13:15)

Dėl vietos stokos norėčiau spintelių iki lubų, tik kaip padaryt, kad jos neatrodytų nenatūraliai ištemptos? Dvigubas daryt g.gif

QUOTE(Nanita @ 2013 02 27, 15:14)
Kas del virsutiniu spintuciu.As ir planavau horizontalias.Bet su baldininku apskaiciavom ir nusprendeme,kad i tokias,vertikalias daugiau tilps lentu ir tas lentas gali tvirtinti su kokio nori tarpu tarpusavi.Auksciau,zemiau.Priklauso ka planuoji tes sudet.O i hirizontalias tilptu tik viena lenta,gali ir dvi bet tada tarp ju butu,jau nepamenu bet berods,musu atvieju po 15cm.Kas tokiam tarpe tilp.Beveik nieko.Tad as pasirinkau praktiskesni varianta ir esu to patenkinta.

O mes darėm dvigubas, o dėl tų lentynų aukščių, tai kodėl gi negalima įvairių aukščių daryt horizontaliose? smile.gif Pas mus vienose vienoks aukštis, kitose kitoks, kad būtų ir aukštesniem daiktam susidėt (40cm), ir žemesniem (po 15-25cm). Labai jau norėjau atverčiamų į viršų ir laaaabai džiaugiuosi jomis smile.gif

QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 01, 20:28)
bet idedu savo papiguska:

600lt

A jūsų tikrai tokia? g.gif Aš labai šitos norėjau pradžioj, bet tai jūsų virtuvės fotkėj iš šono ji visai kitaip atrodo, nei internetiniam paveiksliuke iš viršaus smile.gif
Aš tai keikiu kasdien tą savo veidrodinę, negaliu pakęst.....

O dėl tų tuštybių mugių, tai aišku, čia gal ir per daug juodai ar baltai kalbat, bet aš tai irgi tokios nuomonės, kad jei pajamos leidžia, tai valio, viskas tvarkoj, pirk tu ką nori, kad ir auksinius baldus, bet va jei nelabai leidžia, o noras susipirkt viską, kas "geriausia" baisulinis, nes kitaip blogai jauties ir naktim nemiegi, kad pas tave nebus prašmatniausių medžiagų ar daiktų..... Tai tada jau nežinau smile.gif Nieks nesako, kad granitas ar auksas yra ne ką negeriau, nei lmdp ar plastmasė, bet taip pat juk nėra ir taip, kad lmdp yra tokia pigiena, kad turėtum jaustis ubagu...

Aj, beje, Nanita, o kokio skersmens jūsų stalas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 02 kovo 2013 - 12:07
QUOTE(S.Sandra @ 2013 03 01, 14:04)
Sesuo turi juodo stiklo,tai keikia,kad nespeja valyti.

Keikiu ir as kiekviena diena verysad.gif Lieka "smorai", dulkes is kazi kur atsiranda po nuvalymo.
Atsakyti

O dėl tų tuštybių mugių, tai aišku, čia gal ir per daug juodai ar baltai kalbat, bet aš tai irgi tokios nuomonės, kad jei pajamos leidžia, tai valio, viskas tvarkoj, pirk tu ką nori, kad ir auksinius baldus, bet va jei nelabai leidžia, o noras susipirkt viską, kas "geriausia" baisulinis, nes kitaip blogai jauties ir naktim nemiegi, kad pas tave nebus prašmatniausių medžiagų ar daiktų..... Tai tada jau nežinau smile.gif Nieks nesako, kad granitas ar auksas yra ne ką negeriau, nei lmdp ar plastmasė, bet taip pat juk nėra ir taip, kad lmdp yra tokia pigiena, kad turėtum jaustis ubagu...

pripokstavom,nes toks jau kai kuriu zmoniu stilius thumbup.gif .......ta kaitlente yra ta pati,is virsaus taip idomiai atrodo,bet cia jau "zaismas"....valosi nelengvai,kol vienas gyvenu (kazkam labai pasiseke) tai nedaug prisitasko,yra jau keletas ibrezimu,nelabai matosi,ziuresiu kas bus toliau.....

user posted image

del tos muges,cia kaip kas supranta.....as asmeniskai kai pirkau buta ir ji irenginejau tai nenorejau,kad daugiabutyje,kur buto kaina pvz 100 stuku,to buto remontas man kainuotu dar 100 ar daugiau,kad butu sudeti granitiniai stalvirsiai,brangus parketas,auksinis klozetas ir tt,sietynai su svarovskiais,brangiausia iranga ir tt......suprantat ka turiu mintyje....... drinks_cheers.gif
Atsakyti
gabby,zinoma galima. smile.gif Ir pati labai norejau atverciamu i virsu.Bet musu atvieju taip praktiskiau.Dabartiniu spinteliu ilgis 104cm.Kiekvienoje yra po dvi lentos sudetos.Ju auksti gali reguliuoti.Nemazai turiu aukstu indu.Dezutes su kruopom(brangiai uz jas mokejau,kad dabar paimt ir kitas pirkti vietoj situ biggrin.gif )Horizantalioj tureciau dvi lentas tarp kuriu butu apie 25cm aukstis.Tikrai daug ko nesutalpinciau.O dabar visi daiktai rado sau vieta thumbup.gif

Stal diametras 96 cm

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 02 kovo 2013 - 12:27