Sveiki. Gal kas patars kokia dujine kaitlente issirinkti. Sesuo turi juodo stiklo,tai keikia,kad nespeja valyti. Maciau yra dar balto stiklo, gal jos lengviau priziurimos. Bet jos itariau geriausiai ziuretusi ant sviesaus stalvirsio.
Baikit čia pizdavot tą mano stalviršį Ba imsiu dar ir apsigalvosiu
Matyt prieskoniais mažai įtrynė...
QUOTE(kackac @ 2013 03 01, 12:13)
Turi giminaitė granito stalviršį. Negaliu būti jos virtuvėje - man kapinėm atsiduoda... Bet čia tik mano tarakonai
QUOTE(JiElė @ 2013 03 01, 13:26)
Pritariu, Jums, lietinga. Kodėl žmonės turintys didelias pajamas negali imt ir nusipirkt plautuvės už 1800, o gal net už 3000litų? Nes kažkam tai atrodo tuštybė? Nes turėtų viską rinktis papigiai?Kiekvienas įsirenginėja savo namus pagal savo pajamas. Ir neturėtų tai kitiem užkliūti
Papildyta:
Bet tikriausiai kai uždegate savo led lemputes, sviestas iš karto prabangiai blizga
Papildyta:
Bet tikriausiai kai uždegate savo led lemputes, sviestas iš karto prabangiai blizga
ne savo,kinietiskas lemputes .....jus cia labai nusipiginot-granitas,naturalumas,buk tai aukstos pajamos........as skaitau,kad normali plautuve ir stalvirsis turi buti lieti is gryno aukso,visa kita yra disovkes,arba kaip sakau-tustybes muge,arba puota maro metu
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 01, 13:49)
ne savo,kinietiskas lemputes .....jus cia labai nusipiginot-granitas,naturalumas,buk tai aukstos pajamos........as skaitau,kad normali plautuve ir stalvirsis turi buti lieti is gryno aukso,visa kita yra disovkes,arba kaip sakau-tustybes muge,arba puota maro metu
Na tai ir toliau švaistykitės savo samojais ir juokitės pats iš jų.
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 01, 13:49)
buk tai aukstos pajamos........
Vat būtent ir renkuos tą granitą, nes neturiu tiek pinigų, kad užsisakyt Corian'o stalviršį
Nežinau ties kuria vieta čia jums kvepia prabanga, jei sutariau stalviršį už 800lt/kv.m.
Man jis atsieis viso labo +/- 2000lt
Stengiuos rast kainos/kokybės santykį (nes tikrai turiu skaudžios patirties)
Ir jei būčiau apskretus pinigais, tikrai nesėdėčiau čia ir neklausyčiau jūsų patarimų kurie yra tikrai labai naudingi
QUOTE(Mindija @ 2013 03 01, 14:06)
Nežinau ties kuria vieta čia jums kvepia prabanga, jei sutariau stalviršį už 800lt/kv.m.
Tai pigiai prasisuksit.
Man pakeite suzalota Termopal stalvirsio gabala. Dabar viskas lyg ir grazu. Jauciu,dabar bijosiu ta vieta ir paliest,kad vel neissipustu .
O granitiniu stalvirsiu juk buna ir labai graziu spalvu,nebutinai imti pilka kaip cepelinas atspalvi,tuomet ir nebus panasu i monumenta is kapu .
QUOTE(lietinga @ 2013 03 01, 14:12)
O granitiniu stalvirsiu juk buna ir labai graziu spalvu,nebutinai imti pilka kaip cepelinas atspalvi,tuomet ir nebus panasu i monumenta is kapu .
Noriu juodo Ir mėtom su čiobreliais įtrinsiu (sako kvėpavimo takams gerai), kad kapinėm nedvoktų
QUOTE(Mindija @ 2013 03 01, 14:08)
Baikit čia pizdavot tą mano stalviršį Ba imsiu dar ir apsigalvosiu
neimkit giliai i plaucius .........juokai juokais,o jums dirbti reikes virtuveje,ir kuo maksimaliai patogia ir kokybiska ja turesit,tuo geriau
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 01, 15:16)
Noriu juodo Ir mėtom su čiobreliais įtrinsiu (sako kvėpavimo takams gerai), kad kapinėm nedvoktų
uh...juodas man labai grazu (granitinis).....
ką geriau kabinti virtuvėje: medines žaliuzes, romanetes iš medžiagos, bambuko ar džiuto, kaip dėl jų valymo, kokie minusai/pliusai.
QUOTE(S.Sandra @ 2013 03 01, 12:04)
Sveiki. Gal kas patars kokia dujine kaitlente issirinkti. Sesuo turi juodo stiklo,tai keikia,kad nespeja valyti. Maciau yra dar balto stiklo, gal jos lengviau priziurimos. Bet jos itariau geriausiai ziuretusi ant sviesaus stalvirsio.
Ir man labai rūpi šis klausimas. Ir stalviršis mano taip pat bus šviesus. Skaičiau, kad stiklo keramika lengvai valosi, atspari braižymams, tik nežinau kiek teisybės. Būtų gerai, kad gal kuri pasidalintų konkrečiai jau naudojamu modeliuku dujinės kaitlentės
QUOTE(monikiux.pa @ 2013 03 01, 20:02)
Ir man labai rūpi šis klausimas. Ir stalviršis mano taip pat bus šviesus. Skaičiau, kad stiklo keramika lengvai valosi, atspari braižymams, tik nežinau kiek teisybės. Būtų gerai, kad gal kuri pasidalintų konkrečiai jau naudojamu modeliuku dujinės kaitlentės
tas zodis "kuri" mane subalamutino ....bet idedu savo papiguska:
600lt
Noriu paklausti jau uzsakinejusiu ir gaminusiu baldus. Dar pati nesusiduriau su gamintojais, tai nezinau kaip ten buna. Reikes gal pradeti ir man maratona. Bet kaip viskas vyksta? As turiu pasipaisiusi planeli ranka, jei toki nusinesiu, baldziai vis tiek darosi sau projekta kazkoki? Kiek tai kainuoja? O jei prasysiu dizaineres kad suprojektuotu man virtuve, tai ar nebus, kad jiems vis tiek netiks, na kazkas netikslu, kazko neimanoma gal padaryti ar ka, ir reikes dar persipaisyt patiems? Ar nereikes 2 kartus moketi uz ta projektavima?