QUOTE(slyva @ 2013 03 01, 10:23)
Bent foto, tai tamsoka atrodo
Bet turbut dirbant virtuvej dega ir lubu sviestuvai, uztenka matyt? Nes as irgi kaip kitos seimininkes ant darbastalio noriu daaaaug sviesos!
nuotraukoje tamsiai atrodo,o is tikro yra labai sviesus stalvirsis,as daznai nejungiu centrines lempos vakare,nes sviesos pakanka ir visai virtuvei.........cia yra silpniausia juostele ( 4.8w vienam metrui,o yra ir stipresniu)....siaip as ja jungiu visa laika,ar sviesu ar tamsu,ar diena ar naktis
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 01, 09:53)
Nu va, kad ir
šitam tinklapyje radau, kad 14,4w viename metre
Mano galva, tai ne silpnos visai. Nors... Tų metrų visai nedaug gaunasi pas mane, jei ir po gartraukiu dėt, tai viso 3,1m.
Jungiklį mes irgi darėm prie rozečių, lygiai kaip pas jus
Arba gal su baldžium šnekėt, kad įfrezuotų tą profilį tiesiog į spinteles... Bet tada po gartraukiu nebus... Nu žodžiu
Papildyta:
Va toks daiktas
jus labai optimistiska del tu profiliu,ar isfrezavimo i spinteliu dugna.....ar jus uztikrinta,kad sviesa is led juosteles esancios kazkur ten viduje profilio gerai svies ir sklaidys sviesa i apacia?....as nesu uztikrintas........na ,nebent jus prichimicinsit daug juosteliu ir gerokai galingesniu.............butinai paskui parodykit kaip gavosi
mano specifikacija is mineto puslapio...4.8w metrui:
Specifikacija:
Spalva: balta šilta
Maitinimo įtampa 12VDC
Suvartojama galia 1m/4,8W
Apšvietimo kampas 120 °
Matmenys plotis 8mm x storis 2mm