Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 28, 23:20)
as prilipdziau led juostele be jokiu profiliu,per visa spinteliu ilgi (ten dar foto nebaigta iki galo)......ir be jokio profilio,nes mano nuomone tas profilis trukdys sviesai sklisti,be to juostele truputi "vingiuoja,kyla ,leidziasi,sukasi",nes yra ir gartraukis,yra indu dziovykles dugnas ir spinteles dar lauzia 90 kampa...o as norejau viska apeiti be kirpimu,dalijimu i dalis bigsmile.gif

aš jaučiuosi biški atsilikusi,gal nušviestumėte kas čia per daiktas ta LED juosta blush2.gif
maždaug kainos,jau supratau,kad metrais matuojama ir prijungiama kažkaip prie elektros blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 28, 22:10)
vot kai idesit i ta profili,butu malonu pamatyti kaip svies bigsmile.gif
user posted image

Nu va, kad ir šitam tinklapyje radau, kad 14,4w viename metre g.gif Mano galva, tai ne silpnos visai. Nors... Tų metrų visai nedaug gaunasi pas mane, jei ir po gartraukiu dėt, tai viso 3,1m.
Jungiklį mes irgi darėm prie rozečių, lygiai kaip pas jus smile.gif
Arba gal su baldžium šnekėt, kad įfrezuotų tą profilį tiesiog į spinteles... Bet tada po gartraukiu nebus... Nu žodžiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 01, 08:38)
aš jaučiuosi biški atsilikusi,gal nušviestumėte kas čia per daiktas ta LED juosta  blush2.gif
maždaug kainos,jau supratau,kad metrais matuojama ir prijungiama kažkaip prie elektros  blush2.gif

Va toks daiktas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 01, 00:38)
yra uzklijuota ant spinteliu dugno,gale,prie pat sieneles....bandziau per viduri spinteliu,bandziau arciau krasto,bet nepatiko....ten man pats tas....juostele yra 24w penkiems metrams.....jungikli jus darykit ten kur jums patogiau,pas mane jungiklis yra vienoje eileje su rozetemis kaireje puseje,matosi-desineje 3 rozetes,kaireje dvi rozetes ir jungiklis......

Bent foto, tai tamsoka atrodo g.gif Bet turbut dirbant virtuvej dega ir lubu sviestuvai, uztenka matyt? Nes as irgi kaip kitos seimininkes ant darbastalio noriu daaaaug sviesos!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slyva: 01 kovo 2013 - 09:23
QUOTE(slyva @ 2013 03 01, 10:23)
Bent foto, tai tamsoka atrodo g.gif Bet turbut dirbant virtuvej dega ir lubu sviestuvai, uztenka matyt? Nes as irgi kaip kitos seimininkes ant darbastalio noriu daaaaug sviesos!

nuotraukoje tamsiai atrodo,o is tikro yra labai sviesus stalvirsis,as daznai nejungiu centrines lempos vakare,nes sviesos pakanka ir visai virtuvei.........cia yra silpniausia juostele ( 4.8w vienam metrui,o yra ir stipresniu)....siaip as ja jungiu visa laika,ar sviesu ar tamsu,ar diena ar naktis bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 03 01, 09:53)
Nu va, kad ir šitam tinklapyje radau, kad 14,4w viename metre g.gif Mano galva, tai ne silpnos visai. Nors... Tų metrų visai nedaug gaunasi pas mane, jei ir po gartraukiu dėt, tai viso 3,1m.
Arba gal su baldžium šnekėt, kad įfrezuotų tą profilį tiesiog į spinteles... Bet tada po gartraukiu nebus... Nu žodžiu doh.gif
Papildyta:
Va toks daiktas 4u.gif

jus labai optimistiska del tu profiliu,ar isfrezavimo i spinteliu dugna.....ar jus uztikrinta,kad sviesa is led juosteles esancios kazkur ten viduje profilio gerai svies ir sklaidys sviesa i apacia?....as nesu uztikrintas........na ,nebent jus prichimicinsit daug juosteliu ir gerokai galingesniu.............butinai paskui parodykit kaip gavosi thumbup.gif

mano specifikacija is mineto puslapio...4.8w metrui:
Specifikacija:
Spalva: balta šilta
Maitinimo įtampa 12VDC
Suvartojama galia 1m/4,8W
Apšvietimo kampas 120 °
Matmenys plotis 8mm x storis 2mm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 01 kovo 2013 - 09:44
Mielieji gal kas gali man paaiškinti šiuos pavyzdžius?
1 pvz.
2 pvz.
3 pvz.

Ar aš klaidingai suprantu, kad ten virš kaitlenčių mikrobangės? Jie gal tos kaitlentės nenaudoja ar kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 03 01, 09:51)
Mielieji gal kas gali man paaiškinti šiuos pavyzdžius?
1 pvz.
2 pvz.
3 pvz.

Ar aš klaidingai suprantu, kad ten virš kaitlenčių mikrobangės? Jie gal tos kaitlentės nenaudoja ar kaip?  g.gif

Cia yra montuojamos mikrobangines kartu su gartraukiu.
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 01, 09:41)
nuotraukoje tamsiai atrodo,o is tikro yra labai sviesus stalvirsis,as daznai nejungiu centrines lempos
jus labai optimistiska del tu profiliu,ar isfrezavimo i spinteliu dugna.....ar jus uztikrinta,kad sviesa is led juosteles esancios kazkur ten viduje profilio gerai svies ir sklaidys sviesa i apacia?....as nesu uztikrintas........na ,nebent jus prichimicinsit daug juosteliu ir gerokai galingesniu.............butinai paskui parodykit kaip gavosi thumbup.gif
mano specifikacija is mineto puslapio...4.8w metrui:
Specifikacija:
Spalva:                    balta šilta
Maitinimo įtampa      12VDC
Suvartojama galia      1m/4,8W
Apšvietimo kampas  120 °
Matmenys                plotis 8mm x storis 2mm

Nieko aš nežadau chimičint biggrin.gif Tai *****, o kaip liuminescencinės lempos, gi ir be dangtelio nededa jų g.gif

O bigsmile.gif Radau,, kad būna ir skaidrių dangtelių thumbup.gif

Vis tiek ten visko bus ir dulkių ir riebalų, tai gal geriau jau čiut mažiau tos šviesos, bet bent jau tik brūkšt brūkšt ir nusivalys lengvai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 28, 21:26)
Pas.mus Led lemputes(galagenkes).Ekspozicijoje kai ziurejome juosteles ir lemputes tai juosteles vos vos sviecia.Nuo lempuciu daugiau sviesos.O man gaminant reikia gero apsvietimo.Megstu kai sviesu  smile.gif

Kiek stipriai šviečia priklauso nuo ledų galingumo, nesvarbu ar tai atskiros lemputės, ar juostelė. Yra tiek juostelių stipriai šviečiančių tiek lempučių mirksiukas.gif
Atsakyti
Paįvairinimui :
1. klasikinės virtuvės dalis
2.
lauko virtuvė bigsmile.gif
3. Vyno kampelis ax.gif

Dėl mikrobanginės nesuprantu kaip ten telpa kartu su gartraukiu. Atrodo, kad ten vietos tik prieskoniam ir telieka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rokoko Mūza: 01 kovo 2013 - 10:09
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 03 01, 10:08)

3. Vyno kampelis  ax.gif

thumbup.gif Tokį vyno kampelį reiks draugams rekomenduot įsitaisyt biggrin.gif Patiems tai pavojinga, ba nesunkiai kokio svečio ir savaitę galima neišprašyt paskui iš namų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 03 01, 08:53)
Papildyta:
Va toks daiktas 4u.gif

14,4w vienos iš galingiausių ledų naudojamų baldų apšvietimui, su tokiu galingumu Jums tikrai bus šviesu. O led juostelė įdėta į spečialų profilį gražiau skleidžią šviesą, ją išskaido vienodu srautu į visas puses. Profilis gali būti frezuojamas į spintelių dugną, arba tvirtinasi po spintelėmis. Į profilį įdėta juostelė gražiau atrodo, nei pati viena priklijuota prie spintelių.
Atsakyti
QUOTE(JiElė @ 2013 03 01, 11:06)
Kiek stipriai šviečia priklauso nuo ledų galingumo, nesvarbu ar tai atskiros lemputės, ar juostelė. Yra tiek juostelių stipriai šviečiančių tiek lempučių  mirksiukas.gif

ant smugio nufotkinau:

user posted image
Atsakyti