Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 28, 19:23)
taip taip,man taip pat patiko,grindu spalva pagyvina erdve,nes jei butu visos spalvos kaip virtuves fasadu,tai jau gautusi toks "muiliukas"....beja,ar man taip atrodo,ar tarpas tarp stalvirsio ir virsutiniu spinteliu gana mazas,nes kranas beveik remiasi?smile.gif......... tongue.gif

nu ne beveik tongue.gif 10cm dar iki spinteliu.45 cm tarpas.Jei neileistos lemputes butu 50.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 28, 18:55)
nu ne beveik  tongue.gif 10cm dar iki spinteliu.45 cm tarpas.Jei neileistos lemputes butu 50.

O tai kokias lemputes įleidinėjot, kad net 5 cm reikėjo žemint? g.gif

Mes į lubas dėjom 1cm LED po 1w lemputes foniniam apšvietimui, Tai jos ten skaitosi baldinės, į plokštę montuojamos blush2.gif
O po viršutinėm spintelėm sakiau paprasčiausiai LED juostą profilyje prilipinsiu ir tiek žinių ax.gif
Atsakyti
Pas.mus Led lemputes(galagenkes).Ekspozicijoje kai ziurejome juosteles ir lemputes tai juosteles vos vos sviecia.Nuo lempuciu daugiau sviesos.O man gaminant reikia gero apsvietimo.Megstu kai sviesu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JiElė @ 2013 02 27, 13:07)
Tikrai laaabai daug Jums paskaičiavo, MDF blizgus poliruotas 2,8m  realiai kainuoja nuo 800-1000lt, priklausomai pas kokius baldininkus užsakote, ir dar reiktų atmesti termopalo plokštę iš šios sumos. Taigi galutinė kaina nedaug skiriasi mdf nuo Termopalo blizgios. Iš patirties galiu pasakyti, kad MDF poliruotas daug gražiau atrodo nei blizgi plokštė. Poliruotas MDF daug labiau blizga, o ir pvc kantelių nėra, dėl ko durelės gražiau atrodo ir atsparesnės drėgmei  4u.gif

Tai as irgi pagalvojau, kad mano svajoniu virtuve visgi grazus blizgus poliruotas MDF. wub.gif Isrinkau kazkokia spalva pieno baltumo, ziuresim kaip bus. Tik dabar del kainos norisi issiaiskinti, ir kita savaite (tikiuosi) uzsakysim. Mesitrai labai demesingi, nesinori keisti.

Nanita, miela, jauki virtuve isejo wub.gif Ir staliukas labai tinka. Ir vietos pas jus atrodo daug. Koks tarpas iseina nuo stalo iki spinteliu? As dar neuzsakau stalo bijau, kad vaikstant kedes maisysis po kojom. biggrin.gif

O koks pas jus stalvirsis? Ir kiek isejo baldai? Kokia furnitura?
Mano isrinkta duropalo stalvirsi pakeite i ecopala E-Fantasia/TF, nes reikia 1200cm, dar nemaciau gyvai kaip atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apelsinka:): 28 vasario 2013 - 22:02
QUOTE(Mindija @ 2013 02 28, 21:52)
O tai kokias lemputes įleidinėjot, kad net 5 cm reikėjo žemint? g.gif

Mes į lubas dėjom 1cm LED po 1w lemputes foniniam apšvietimui, Tai jos ten skaitosi baldinės, į plokštę montuojamos blush2.gif
O po viršutinėm spintelėm sakiau paprasčiausiai LED juostą profilyje prilipinsiu ir tiek žinių ax.gif

nu nu...ir kokiam cia dar profilyje prilipinsit...idomu butu pamatyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 28, 21:26)
Pas.mus Led lemputes(galagenkes).Ekspozicijoje kai ziurejome juosteles ir lemputes tai juosteles vos vos sviecia.Nuo lempuciu daugiau sviesos.O man gaminant reikia gero apsvietimo.Megstu kai sviesu  smile.gif

Ne, nu p....c, vėl bemiegė naktis laukia doh.gif lotuliukas.gif Man ir šviesos reikia... g.gif O tai kažkas gi dėjo čia tą juostą, kaži gerai šviečia, ar ten nėra galingesnių pasirinkt g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 28, 22:01)
nu nu...ir kokiam cia dar profilyje prilipinsit...idomu butu pamatyt g.gif

Įsivaizdavau, kad panašiai tokiam g.gif

user posted image

Arba jei prie sienos, kampiniame g.gif

user posted image

Ar aš nusiblūdinu eilinį kartą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 28 vasario 2013 - 22:09
QUOTE(Mindija @ 2013 02 28, 23:07)
Ne, nu p....c, vėl bemiegė naktis laukia doh.gif  lotuliukas.gif Man ir šviesos reikia... g.gif O tai kažkas gi dėjo čia tą juostą, kaži gerai šviečia, ar ten nėra galingesnių pasirinkt g.gif
Papildyta:
Įsivaizdavau, kad panašiai tokiam g.gif

user posted image

Arba jei prie sienos, kampiniame g.gif

user posted image

Ar aš nusiblūdinu eilinį kartą? g.gif

vot kai idesit i ta profili,butu malonu pamatyti kaip svies bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 28 vasario 2013 - 22:14
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 28, 22:10)
vot kai idesit i ta profili,butu malonu pamatyti kaip svies bigsmile.gif

o kaip Jūsų virtuvėje(atskiriu jau pagal foto biggrin.gif ) padaryta?
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 28, 22:37)
Tai as irgi pagalvojau, kad mano svajoniu virtuve visgi grazus blizgus poliruotas MDF.  wub.gif Isrinkau kazkokia spalva pieno baltumo, ziuresim kaip bus. Tik dabar del kainos norisi issiaiskinti, ir kita savaite (tikiuosi) uzsakysim. Mesitrai labai demesingi, nesinori keisti.
Nanita, miela, jauki virtuve isejo  wub.gif  Ir staliukas labai tinka. Ir vietos pas jus atrodo daug. Koks tarpas iseina nuo stalo iki spinteliu? As dar neuzsakau stalo bijau, kad vaikstant kedes maisysis po kojom.  biggrin.gif

O koks pas jus stalvirsis?  Ir kiek isejo baldai? Kokia furnitura?
Mano isrinkta duropalo stalvirsi pakeite i ecopala E-Fantasia/TF, nes reikia 1200cm, dar nemaciau gyvai kaip atrodo.

Aciu,apelsinka smile.gif Mum ta stala kaip pats Dievas nusiunte smile.gif Jau tikrai buvau praradus vilti,kas surasiu toki,kuris tikrai bus prie sirdies ir normalios kainos.
Nuejau pamatuoti biggrin.gif nuo stalvirsio iki arciausios kedes 97cm.Tikrai vietos pakanka.Stalas nepriremtas i siena,koks 15cm tarpas likes.Stalvirsis,duropal geltonas marmuras.Hetisch furnitura.Kaina,vien baldu apie 5,500lt.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 02 28, 23:34)
o kaip Jūsų virtuvėje(atskiriu jau pagal foto biggrin.gif ) padaryta?

as prilipdziau led juostele be jokiu profiliu,per visa spinteliu ilgi (ten dar foto nebaigta iki galo)......ir be jokio profilio,nes mano nuomone tas profilis trukdys sviesai sklisti,be to juostele truputi "vingiuoja,kyla ,leidziasi,sukasi",nes yra ir gartraukis,yra indu dziovykles dugnas ir spinteles dar lauzia 90 kampa...o as norejau viska apeiti be kirpimu,dalijimu i dalis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 28, 23:38)
Aciu,apelsinka  smile.gif Mum ta stala kaip pats Dievas nusiunte  smile.gif Jau tikrai buvau praradus vilti,kas surasiu toki,kuris tikrai bus prie sirdies ir normalios kainos.
Nuejau pamatuoti  biggrin.gif nuo stalvirsio iki arciausios kedes 97cm.Tikrai vietos pakanka.Stalas nepriremtas i siena,koks 15cm tarpas likes.Stalvirsis,duropal geltonas marmuras.Hetisch furnitura.Kaina,vien baldu apie 5,500lt.

O stalciai tandemboxai?
Pluokste pas jus laminuota?
Tiek daug baildu pas jus UZ nedidele kaina (lyginant su mano smile.gif)
Pas mus virsutiniu spinteliu beveik nebus, vieta tik puodeliams sudeti, bet daugiau stalciuku.
Gal galima kontaktus i AZ kas jums dare virtuve, jei ne si kart gal ateiciai prireiks.
Papildyta:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 01, 00:20)
as prilipdziau led juostele be jokiu profiliu,per visa spinteliu ilgi (ten dar foto nebaigta iki galo)......ir be jokio profilio,nes mano nuomone tas profilis trukdys sviesai sklisti,be to juostele truputi "vingiuoja,kyla ,leidziasi,sukasi",nes yra ir gartraukis,yra indu dziovykles dugnas ir spinteles dar lauzia 90 kampa...o as norejau viska apeiti be kirpimu,dalijimu i dalis bigsmile.gif

Tai kur pas tave ta juosete priklijuota? Prie spinteliu apacios ar prie sienos? Kokio galingumo pas tave ta juostele? Kur jungikli geriau daryti?
Atsakyti

Tai kur pas tave ta juosete priklijuota? Prie spinteliu apacios ar prie sienos? Kokio galingumo pas tave ta juostele? Kur jungikli geriau daryti?
[/quote]

yra uzklijuota ant spinteliu dugno,gale,prie pat sieneles....bandziau per viduri spinteliu,bandziau arciau krasto,bet nepatiko....ten man pats tas....juostele yra 24w penkiems metrams.....jungikli jus darykit ten kur jums patogiau,pas mane jungiklis yra vienoje eileje su rozetemis kaireje puseje,matosi-desineje 3 rozetes,kaireje dvi rozetes ir jungiklis......
Atsakyti