QUOTE(Nanita @ 2013 02 28, 23:38)
Aciu,apelsinka
Mum ta stala kaip pats Dievas nusiunte
Jau tikrai buvau praradus vilti,kas surasiu toki,kuris tikrai bus prie sirdies ir normalios kainos.
Nuejau pamatuoti
nuo stalvirsio iki arciausios kedes 97cm.Tikrai vietos pakanka.Stalas nepriremtas i siena,koks 15cm tarpas likes.Stalvirsis,duropal geltonas marmuras.Hetisch furnitura.Kaina,vien baldu apie 5,500lt.
O stalciai tandemboxai?
Pluokste pas jus laminuota?
Tiek daug baildu pas jus UZ nedidele kaina (lyginant su mano
)
Pas mus virsutiniu spinteliu beveik nebus, vieta tik puodeliams sudeti, bet daugiau stalciuku.
Gal galima kontaktus i AZ kas jums dare virtuve, jei ne si kart gal ateiciai prireiks.
Papildyta:
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 01, 00:20)
as prilipdziau led juostele be jokiu profiliu,per visa spinteliu ilgi (ten dar foto nebaigta iki galo)......ir be jokio profilio,nes mano nuomone tas profilis trukdys sviesai sklisti,be to juostele truputi "vingiuoja,kyla ,leidziasi,sukasi",nes yra ir gartraukis,yra indu dziovykles dugnas ir spinteles dar lauzia 90 kampa...o as norejau viska apeiti be kirpimu,dalijimu i dalis
Tai kur pas tave ta juosete priklijuota? Prie spinteliu apacios ar prie sienos? Kokio galingumo pas tave ta juostele? Kur jungikli geriau daryti?