Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 02 27, 21:15)
Susibalamūtijau na niet doh.gif  Rimtai taip gerai traukia? g.gif Tai aš jau pliusiuką pasidėjau ant Elica ELITE 26, o jo galingumas 800m3/h. unsure.gif
Tai rūpužke, jis man blynus iš keptuvės ištrauks doh.gif

Psiuo, einu toliau gartraukio ieškot angel_sadangel.gif

Na,matot iki siol gyvenau be gartraukio tai man atrodo,kad sis elica tikrai neprastas.Va siandien kepiau baklazanus aliejuje,apvoliuotos miltuose,be gartraukio jau pilni namai butu dumu.Plius ant kaitlentes vire sriuba ir troskinosi mesa.Jau zinot ka valgem pietu biggrin.gif Tai ijungys antra padeti,viska itrauke. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 27, 20:46)
Na,matot iki siol gyvenau be gartraukio tai man atrodo,kad sis elica tikrai neprastas.Va siandien kepiau baklazanus aliejuje,apvoliuotos miltuose,be gartraukio jau pilni namai butu dumu.Plius ant kaitlentes vire sriuba ir troskinosi mesa.Jau zinot ka valgem pietu  biggrin.gif Tai ijungys antra padeti,viska itrauke. smile.gif

Beširdė... cray.gif Dabaigė mane visiškai...su baklažanais karsta.gif
Ryt padūminsiu ar aš anytos virtuvę, ot bebe.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 27, 22:13)
Beširdė... cray.gif  Dabaigė mane visiškai...su baklažanais karsta.gif
Ryt padūminsiu ar aš anytos virtuvę, ot bebe.gif

Dovanokit besirdziai biggrin.gif

GAUBE,jums zadeta foto smile.gif user posted image
user posted image

Gal dabar aiskiau smile.gif

ojej,kaip antroj viskas geltona smile.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 27 vasario 2013 - 23:03
QUOTE(monikiux.pa @ 2013 02 27, 10:38)
Aš galvoju gal dabartinius pigiai parduosiu, bus kam gera proga įkokį nuomojamą butuką ar pan rolleyes.gif

Labai nenusipiginkit, ka tik savaji pardaviau per 1 val. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 28, 11:55)
Labai nenusipiginkit, ka tik savaji pardaviau per 1 val. mirksiukas.gif

O kaip fainai, mano iš vokiečių bus parvežti. Įmontuojama orkaitė, el.kaitlentė, šaldytuvas, gartraukis, pakabinamos spintelės, kriauklė biggrin.gif Aišku ne naujausias virtuvinis, bet viskas yra, tik tiek kad nedidukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikiux.pa: 28 vasario 2013 - 13:05
QUOTE(monikiux.pa @ 2013 02 28, 14:04)
O kaip fainai, mano iš vokiečių bus parvežti. Įmontuojama orkaitė, el.kaitlentė, šaldytuvas, gartraukis, pakabinamos spintelės, kriauklė biggrin.gif  Aišku ne naujausias virtuvinis, bet viskas yra, tik tiek kad nedidukas smile.gif

Lauksim foto mirksiukas.gif
Nanita-aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 28 vasario 2013 - 13:30
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 28, 12:07)
Lauksim foto  mirksiukas.gif

blush2.gif Turbūt nesupratot, nes aš kvaišelė visiškai ne į temą parašiau blush2.gif Aš čia apie dabartinį, kurį grįžus į LT pasiūlysiu nusipirkt kam nors smile.gif
Atsakyti
Nanita, patiko Jusu virtuvele smile.gif
ar pirmas stalciukas prie lango pilnai atsidaro?
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 02 28, 16:56)
Nanita, patiko Jusu virtuvele  smile.gif
ar pirmas stalciukas prie lango pilnai atsidaro?

Aciu. smile.gif Taip,pilnai.Stalciai ne iki pat sienos padaryti,yra 4 cm tarpas kuri slepe panelis.Nezinau kaip teisingai vadinasi blush2.gif Tokia pat juostele virsuj prie sienos i kamoe kur kriaukle.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 28, 17:26)
Aciu. smile.gif Taip,pilnai.Stalciai ne iki pat sienos padaryti,yra 4 cm tarpas kuri slepe panelis.Nezinau kaip teisingai vadinasi  blush2.gif Tokia pat juostele virsuj prie sienos i kamoe kur kriaukle.

Labai grazi Jusu virtuve wub.gif Sakykit, kur gaminotes ja? Ir kokia kaina? Gal sakete, bet nesekiau.
Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2013 02 28, 18:26)
Labai grazi Jusu virtuve  wub.gif  Sakykit, kur gaminotes ja? Ir kokia kaina? Gal sakete, bet nesekiau.

Aciu. smile.gif Parasysiu i az
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 28, 18:55)
Aciu. smile.gif Parasysiu i az

taip taip,man taip pat patiko,grindu spalva pagyvina erdve,nes jei butu visos spalvos kaip virtuves fasadu,tai jau gautusi toks "muiliukas"....beja,ar man taip atrodo,ar tarpas tarp stalvirsio ir virsutiniu spinteliu gana mazas,nes kranas beveik remiasi?smile.gif......... tongue.gif
Atsakyti