Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Nanita @ 2013 02 27, 15:14)
*Oj nezinau,nezinau del ketvirto/os. 4u.gif Ir noriu ir bijau...
**Gartraukis elica Gea 650 m3/h.Triju padeciu.Trecios dar nenaudojau.Uztenka antros.Nors ir garavo nemazai  smile.gif
***.Jei domina nuleidima galiu pafotkin veliau.Graziai padare ta nuleidima.Tokia svelni banga.Man patinka.

* lotuliukas.gif , as 12 metu galovojau, bijojau, bet noras nugalejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
** g.gif , tai kodel visi aiskina, kad jei bus uzsisukimas, gartraukio galia sumazeja 30 % g.gif
Man ir Jusu pasirinktas gartraukis patinka, bet po tokiu paaiskinimu, jau pradejau dairytis galingesniu doh.gif
***butu labai gerai, jei nesunku blush2.gif
Del grozio- drinks_cheers.gif , as aplamai nemegstu astriu kampu, jei tiketi prietarais, jie nera gerai. Bet tu prietaru paisyt kartais neiseina, nes galva neisnesa kaip ka "apeiti".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 27 vasario 2013 - 14:25
fasadas kaip tik ne pilkas smile.gif pieno baltumo pagrindas ir jis a le pratrintas,padevetas biggrin.gif rudom smulkiom juostelem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 27, 15:24)
fasadas kaip tik ne pilkas  smile.gif pieno baltumo pagrindas ir jis a le pratrintas,padevetas  biggrin.gif rudom smulkiom juostelem  smile.gif

Aaa nes foto tai atrodo kad spintutes sendintos i pilkas ir stalas toks o grindys ii ruda, taj man kazkaip iskart to tokio tamsaus pilkumo tokio trinto norejos, bet gyvai jauciu kitaip ir dar zymiiai graziau viskas ane, nes kai vyrui parodziau nufotkinus savo virtuve sako fe nieko cia gero atrodo, o gyvai ji zymiai gyvene fainesne
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 27, 15:22)
* lotuliukas.gif , as 12 metu galovojau, bijojau, bet noras nugalejo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
** g.gif , tai kodel visi aiskina, kad jei bus uzsisukimas, gartraukio galia sumazeja 30 % g.gif 
Man ir Jusu pasirinktas gartraukis patinka, bet po tokiu paaiskinimu, jau pradejau dairytis galingesniu doh.gif
***butu labai gerai, jei nesunku blush2.gif
Del grozio- drinks_cheers.gif , as aplamai nemegstu astriu kampu, jei tiketi prietarais, jie nera gerai. Bet tu prietaru paisyt kartais neiseina, nes galva neisnesa kaip ka "apeiti".

Vis netyciuko laukiam kaip su pirmu biggrin.gif Jau tada nebutu kur detis.O tai dabar daug tokiu,o gal ne,kalbu...
Del gartraukio jokia as patareja.Pas mus buvo taip.Vyras prisimene,kad buves klasiokas n metu virtuvemis uzsiema,nuvaziavome jis plautuve su maisytuvu pasiule ir gartrauki.Sake geras.Patikejom,uzsisakeme biggrin.gif As istikro i viska ramiau ziuriu.Norejau,kad virtuves ikurtuves taptu malonumu o ne vargu..Nors buvo ir bemiegiu nakciu biggrin.gif
QUOTE(Elenna @ 2013 02 27, 15:30)
Aaa nes foto tai atrodo kad spintutes sendintos i pilkas ir stalas toks o grindys ii ruda, taj man kazkaip iskart to tokio tamsaus pilkumo tokio trinto norejos, bet gyvai jauciu kitaip ir dar zymiiai graziau viskas ane, nes kai vyrui parodziau nufotkinus savo virtuve sako fe nieko cia gero atrodo, o gyvai ji zymiai gyvene fainesne

Ir stalas silto atspalvio smile.gif siaip realiai graziau istikro.Mano vyras taip pat pasake lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 27, 15:52)
As istikro i viska ramiau ziuriu

Saunuole thumbup.gif
Man po "prigrybavimu" vonios kambari (kaip buvo aibe "patareju") paranoja blush2.gif
Vyras po vonios kambario kurimo liko tik "vykdytoju" , nesikisa niekur. Pasako grazu arba ne...
Zodziu...fainuoles Jus visos, kurios interjerus kuriat pacios thumbup.gif
As tik pries kelias savaites issiaiskinau ka reiskia zodis furnitura blush2.gif , dabar, gavus skaiciukus jau supratau....., bet tenkina mane musu pasirinkto baldziaus vizijos, patarimai, tad ...uzsimerkiau rolleyes.gif
Atsakyti
Nanita, ačiū už atsakymą 4u.gif
QUOTE(irisas @ 2013 02 27, 15:00)
praeitam puslapyje yra atsakymas  doh.gif Negi taip sunku paskaityt porą postų po foto  doh.gif

Kai anksčiau turėjau daugiau laiko ir daug kam padėjau su planavimu, tai tikrai nebuvo sunku pakartot atsakymus į kai kuriuos klausimus N KARTŲ.
Dabar to laiko turiu žymiai mažiau ir nemanau, kad supyks tas žmogus, kurio klausiu, jei atsakys kelis kartus.
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2013 02 27, 15:34)
Nanita, ačiū už atsakymą  4u.gif

Kai anksčiau turėjau daugiau laiko ir daug kam padėjau su planavimu, tai tikrai nebuvo sunku pakartot atsakymus į kai kuriuos klausimus N KARTŲ.
Dabar to laiko turiu žymiai mažiau ir nemanau, kad supyks tas žmogus, kurio klausiu, jei atsakys kelis kartus.

Na matot, paskaityt tą patį puslapį, kur yra įdėta foto užima ne daugiau laiko, nei klausimo pateikimas smile.gif Dėl kitų klausimų yra normalu, kad jie nuolat kartojasi biggrin.gif Kalbėjau apie konkretų atvejį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 27, 11:16)
Mes 2-gubas darysim kur i virsu atsidaro.

Va nebent toks variantas, tada kitaip atrodo, bent jau man smile.gif

QUOTE(JiElė @ 2013 02 27, 11:18)
Jei mėgstate šviesą,

Labai labai ačiū už patarimus, tikrai pasinaudosiu 4u.gif

QUOTE(Nanita @ 2013 02 27, 11:27)
Aciu  smile.gif Kriauke aquosanita beige 110.Be padeklo man butu ne kas,darzoves nuplaunu

Dėkui, tos firmos ir aš jau žiūrinėjau smile.gif

QUOTE(JiElė @ 2013 02 27, 11:30)
MDF (tai dažyta medžio dulkių plokštė) paprastai naudojama durelėms, taip pat jei yra poreikis daromi ir matomi šonai, kad tai kas išoriškai matoma būtų vienos spalvos ir blizgu. Korpusas - tai spintelių vidus, paprastai naudojama plokštė. Jei kas neaišku apie medžiagas, galite klausti, suprantama, kad visi visko nežino  drinks_cheers.gif
Dėl pakabinamų spintelių iki lubų,kad neatrodytų labai ištemptos reiktų žiūrėti koks Jūsų patalpos aukštis. Jei pakabinamų spintelių aukštis gaunasi metras arba daugiau, rekomenduočiau daryti  dviem eilėm. Arba galima daryti ne visai iki lubų, paliekant 10-15cm tarpą, tuomet vizualiai jos sumažėja.

Neralu bigsmile.gif Kiek informacijos, be galo dėkinga 4u.gif
Papildyta:
Lubų aukštis 2,5m.
Papildyta:
O apie tarpelį ir aš galvoju, nemažai pavyzdžių yra, man gražiai žiūrisi. Tai va ir mąstau, ar su tarpeliu, ar dviem aukštais.
Atsakyti
QUOTE(monikiux.pa @ 2013 02 27, 18:41)

Papildyta:
Lubų aukštis 2,5m.
Papildyta:
O apie tarpelį ir aš galvoju, nemažai pavyzdžių yra, man gražiai žiūrisi. Tai va ir mąstau, ar su tarpeliu, ar dviem aukštais.

O Jūs kai nueisite pas baldininkus paprašykite, kad padarytų du projektus, vieną su dvigubom spintelėm, kitą su vientisom, bet ne iki pat lubų, ir matysite kauris jums priimtinesnis variantas. Kada nusipaišo pagal matmenis projektas realiai matote patinka Jums tai ar ne.
Tiesa, ne visi baldininkai daro vizualizacijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JiElė @ 2013 02 27, 18:40)
O Jūs kai nueisite pas baldininkus paprašykite, kad padarytų du projektus, vieną su dvigubom spintelėm, kitą su vientisom, bet ne iki pat lubų, ir matysite kauris jums priimtinesnis variantas. Kada nusipaišo pagal matmenis projektas realiai matote patinka Jums tai ar ne.
Tiesa, ne visi baldininkai daro vizualizacijas  4u.gif

Pabandysiu, gal darys g.gif Tikiuos, kad darys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 27, 14:14)

Gartraukis elica Gea 650 m3/h.Triju padeciu.Trecios dar nenaudojau.Uztenka antros.Nors ir garavo nemazai  smile.gif

Susibalamūtijau na niet doh.gif Rimtai taip gerai traukia? g.gif Tai aš jau pliusiuką pasidėjau ant Elica ELITE 26, o jo galingumas 800m3/h. unsure.gif
Tai rūpužke, jis man blynus iš keptuvės ištrauks doh.gif

Psiuo, einu toliau gartraukio ieškot angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 27, 15:03)
as kai panasiai pasiuliau paskaityt ankstesnius puslapius,tai man paaiskino,kad cia ateinama diskutuot,tobulet.......ir kad cia ne istorijos pamoka thumbup.gif

oj tik nereikia namioku tongue.gif as kalbejau apie senas temas
Atsakyti