Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 02 27, 10:49)
Aš UŽ natūralumą  biggrin.gif

Tai jo jau geriau neskubet pataupyt palaukt bet gera isirinkt biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki vis suku galvą ir nesugalvoju. Vis bandau dėlioti spinteles ir vis trūksta vietos. eisiu prie esmės: Yra 2.30 cm virtuvės siena. virtuvė yra L formos. Tad dabar pagrindinė problema Kampas. Dėstau: 15 cm cargo, 60 cm, orkaitė, 45 cm indaplovė, 50 cm spintelė ir 60 x 60 cm kampas. 50 cm spintelė tai yra kriauklė su po ja esančia šiukšliadėže. Labai noriu ištraukiamos šiukšliadėžės, bet tokiu atveju uždarau, bet kokį priėjimą prie kampo. Karuselės dėti negaliu, vietos nepakanka. Tai va klausimas jums gal esate ką girdėję ar matę tokias ištraukiamas sistemas kaip pvz. Bet, kad būtų ištraukiamas ir kibiras ir tuo pačiu lentynos? Tokių nemačiau, tikriausiai būtų nepatvaru. Beje iškart už spintelės eis kampu stalčiai. Noriu išvis to kampo nematyt, bet MB nesutinka, nes virtuvė maža, o vieta nepanaudota. Yra minčių? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 27, 11:06)
Zadejau,savo virtuves,nuotraukas.Gal per daug bet neturiu fotografo igudziu,vienu kadru nemoku visko nufotkint.Tad gavosi paklode  biggrin.gif
user posted image
zaliuzes ne zalsvos doh.gif o gelsvos,tokios spalvos kaip sviestuvas.

as savo virtuve patenkinta
Vienintele ka neapgalvojau,tai kur sudeti chemikalus,valiklius turiu omeny.Dabar ten kur siuksliu kibiras.Ateiciai,sakau vyrui reikia prie dureliu,is vidaus,prisukti krepseli koki,ten ir sudeciau  rolleyes.gif Tai tiek... smile.gif

Gera mintis del chemikalu padejimo, as ir pamastysiu,nes mane baldziai pavede, jiem buvau liepus padaryt atskira lentynele jiem, bet kai jie jau isvare tik tada supratau kad sito ner,,,
Nugi silta jauki grazi virtuvyte ir svarbiausia patiem patinka 4u.gif
Man ir tik noretus vieno lygio gartraukio, nes pas save miriau griuvau bet toki pasidariu, ir as grindis bucia darius panasias bet ryskesnio spalvinio ale artimo kaip stalo ir spinteliu tada isvis toks derinukas butu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 27 vasario 2013 - 13:04
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 02 27, 12:55)
Sveiki vis suku galvą ir nesugalvoju. Vis bandau dėlioti spinteles ir vis trūksta vietos. eisiu prie esmės: Yra 2.30 cm  virtuvės siena. virtuvė yra L formos. Tad dabar pagrindinė problema Kampas. Dėstau: 15 cm cargo, 60 cm, orkaitė, 45 cm indaplovė, 50 cm spintelė ir 60 x 60 cm kampas.  50 cm spintelė tai yra kriauklė su po ja esančia šiukšliadėže. Labai noriu ištraukiamos šiukšliadėžės, bet tokiu atveju uždarau, bet kokį priėjimą prie kampo. Karuselės dėti negaliu, vietos nepakanka. Tai va klausimas jums gal esate ką girdėję ar matę tokias ištraukiamas sistemas kaip pvz. Bet, kad būtų ištraukiamas ir kibiras ir tuo pačiu lentynos? Tokių nemačiau, tikriausiai būtų nepatvaru. Beje iškart už spintelės eis kampu stalčiai. Noriu išvis to kampo nematyt, bet MB nesutinka, nes virtuvė maža, o vieta nepanaudota.  Yra minčių?  rolleyes.gif

O kiek Jūs turite vietos prie kitos sienos nuo kampo?
Tai ką Jūs žiūrite kampinį mechanizmą, tai jis netinkamas kur yra plautuvės spintelės. Jei teisingai supratau, tai Jūs norite, kad plautuvės spintelė ir kampas būtų kartu, tai viso spintelė 110cm. O šiukšlių kibiro ir lentynų kampinio mechanizmo nėra ir būti negali, nes jam trugdytų plautuvės dubuo ir sifonas su vamzdžiais. Jei norite ištraukiamos šiukšledėžės, tuomet darykite plautuvės spintelę su stalčium ištraukiamu kuriame bus sumontuota šiukšledėžė. Tačiau tuomet neturite priėjimo prie kampo, čia aktualu kiek turite vietos užsisukus prie kitos sienos. Kokio ilgio planuojate stalčius?
Atsakyti
Nanita, labai šauni ir jauki Jūsų virtuvė smile.gif
Gal galit išduot paslaptį - kur įsigijot stalą su kėdėm?
Atsakyti
Kitos sienos matmenys bus 1.50 ir dar + 1 m baro. Baro atviro nepaliksiu. Ketinu daryti du stalčių blokus po 50 cm gylio ir pločio dar nžn. Norėjau kad gautųsi taip: 60 cm kampinė spintelė+ 90 cm stalčiai (iš viso 1.50) ir tada jau stalčių blokas po baru paliekant vietos atsisėsti iš šono. P.S kadangi gylis bus 50 cm prie kitos sienos tai kampinė spintelė gali būti ir 50 x 60. (Ten kur 2.30 siena visur bus gylis 60 cm dėl buitinės technikos). Tikriausiai teks dėti arba paprastą šiukšlių kibirą arba aukoti stalčių ilgį ir dėti tą ištraukiamą mechanizmą.
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 02 27, 13:33)
Kitos sienos matmenys bus 1.50 ir dar + 1 m baro. Baro atviro nepaliksiu. Ketinu daryti du stalčių blokus po 50 cm gylio ir pločio dar nžn. Norėjau kad gautųsi taip: 60 cm kampinė spintelė+ 90 cm stalčiai (iš viso 1.50) ir tada jau stalčių blokas po baru paliekant vietos atsisėsti iš šono.  P.S kadangi gylis bus 50 cm prie kitos sienos tai kampinė spintelė gali būti ir 50 x 60. (Ten kur 2.30 siena visur bus gylis 60 cm dėl buitinės technikos). Tikriausiai teks dėti arba paprastą šiukšlių kibirą arba aukoti stalčių ilgį ir dėti tą ištraukiamą mechanizmą.

Reiktų žiūrti technines charakteristikas, kiek pamenu kampinio mechanizmo gylis pritaikytas standartinėms 60cm gylio spintelėm ax.gif
Aš rinkčiausi daugiau stalčių, o kampą kartu su plautuve, tada liktų vietos ne tik šiukšledėžei po plautuve, bet ir kampe pasidėti daržoves ir buitinę chemiją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 02 27, 14:33)
Kitos sienos matmenys bus 1.50 ir dar + 1 m baro. Baro atviro nepaliksiu. Ketinu daryti du stalčių blokus po 50 cm gylio ir pločio dar nžn. Norėjau kad gautųsi taip: 60 cm kampinė spintelė+ 90 cm stalčiai (iš viso 1.50) ir tada jau stalčių blokas po baru paliekant vietos atsisėsti iš šono.  P.S kadangi gylis bus 50 cm prie kitos sienos tai kampinė spintelė gali būti ir 50 x 60. (Ten kur 2.30 siena visur bus gylis 60 cm dėl buitinės technikos). Tikriausiai teks dėti arba paprastą šiukšlių kibirą arba aukoti stalčių ilgį ir dėti tą ištraukiamą mechanizmą.

As panasiai dariau skaitant is aprasymo, kampu taip ir stalciai bare is mano vidines puses kur darbuojus, lb patogu ir fainai visai, cia as gaminu cia seimyna sedi pries mane laukia nesimaiso po kojom biggrin.gif cia tik iskepu is keptuves jiem i lekstes snai snai cia tik stalciu atsidarau saukstus sakutes padalinu viskas thumbup.gif ir viskas bendrame darbastalyje todel kai biski nevala esu maziau prisitaskau (spinteles 60 60 60 ir kampu tas pusbaris 150 is kurio 90 stalciai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 27 vasario 2013 - 13:51
QUOTE(ValSve @ 2013 02 27, 13:29)

praeitam puslapyje yra atsakymas doh.gif Negi taip sunku paskaityt porą postų po foto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 02 27, 15:00)
praeitam puslapyje yra atsakymas  doh.gif Negi taip sunku paskaityt porą postų po foto  doh.gif

as kai panasiai pasiuliau paskaityt ankstesnius puslapius,tai man paaiskino,kad cia ateinama diskutuot,tobulet.......ir kad cia ne istorijos pamoka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 27, 13:32)
Aciu uz atsakyma 4u.gif
Linkiu 4-to valgytojo/-os mirksiukas.gif
Koki gartrauki pirkot ir kokio galingumo?
*nuotraukoje nesimato to lubu nuejimo, bet bandau isivaizduot.
Aha, jei mikrobange daznai naudociau, ko gero ir dureles butu atviros  biggrin.gif
**musu tokia pati, todel ir sudomino
Saldytuvas ir desineje.

Oj nezinau,nezinau del ketvirto/os. 4u.gif Ir noriu ir bijau...
Gartraukis elica Gea 650 m3/h.Triju padeciu.Trecios dar nenaudojau.Uztenka antros.Nors ir garavo nemazai smile.gif .Jei domina nuleidima galiu pafotkin veliau.Graziai padare ta nuleidima.Tokia svelni banga.Man patinka.
Kas del virsutiniu spintuciu.As ir planavau horizontalias.Bet su baldininku apskaiciavom ir nusprendeme,kad i tokias,vertikalias daugiau tilps lentu ir tas lentas gali tvirtinti su kokio nori tarpu tarpusavi.Auksciau,zemiau.Priklauso ka planuoji tes sudet.O i hirizontalias tilptu tik viena lenta,gali ir dvi bet tada tarp ju butu,jau nepamenu bet berods,musu atvieju po 15cm.Kas tokiam tarpe tilp.Beveik nieko.Tad as pasirinkau praktiskesni varianta ir esu to patenkinta.Sviesi spinteliu spalva tai smegenu nespaudzia gal su tamsia atrodytu labiau griozdiskai...
QUOTE(Elenna @ 2013 02 27, 14:02)
Gera mintis del chemikalu padejimo, as ir pamastysiu,nes mane baldziai pavede, jiem buvau liepus padaryt atskira lentynele jiem, bet kai jie jau isvare tik tada supratau kad sito ner,,,
Nugi silta jauki grazi virtuvyte ir svarbiausia patiem patinka 4u.gif
Man ir tik noretus vieno lygio gartraukio, nes pas save miriau griuvau bet toki pasidariu, ir as grindis bucia darius panasias bet ryskesnio spalvinio ale artimo kaip stalo ir spinteliu tada isvis toks derinukas butu wub.gif

Aciu.Grindys gan ryskios.Nuotraukoj atrodo biski kitaip.Norejau tamsesniu bei ryskesniu kad balbai isrysketu.Su sviesiom grindim atrodytu sviesi dezute.Bet kiek zmoniu tiek nuomoniu 4u.gif
QUOTE(ValSve @ 2013 02 27, 14:29)
4u.gif

Aciu.Skrajoj.Tau Baldzius imone. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 27, 15:14)
Oj nezinau,nezinau del ketvirto/os. 4u.gif Ir noriu ir bijau...
Gartraukis elica Gea 650 m3/h.Triju padeciu.Trecios dar nenaudojau.Uztenka antros.Nors ir garavo nemazai  smile.gif .Jei domina nuleidima galiu pafotkin veliau.Graziai padare ta nuleidima.Tokia svelni banga.Man patinka.
Kas del virsutiniu spintuciu.As ir planavau horizontalias.Bet su baldininku apskaiciavom ir nusprendeme,kad i tokias,vertikalias daugiau tilps lentu ir tas lentas gali tvirtinti su kokio nori tarpu tarpusavi.Auksciau,zemiau.Priklauso ka planuoji tes sudet.O i hirizontalias tilptu tik viena lenta,gali ir dvi bet tada tarp ju butu,jau nepamenu bet berods,musu atvieju po 15cm.Kas tokiam tarpe tilp.Beveik nieko.Tad as pasirinkau praktiskesni varianta ir esu to patenkinta.Sviesi spinteliu spalva tai smegenu nespaudzia gal su tamsia atrodytu labiau griozdiskai...
Aciu.Grindys gan ryskios.Nuotraukoj atrodo biski kitaip.Norejau tamsesniu bei ryskesniu kad balbai isrysketu.Su sviesiom grindim atrodytu sviesi dezute.Bet kiek zmoniu tiek nuomoniu  4u.gif

Aciu.Skrajoj.Tau Baldzius imone. smile.gif

Na jo gal foto ir spalvos neperteikia, bet as ne kad sviesesniu bet butent irgi apie tamsias tokias i pilkuma tamsu sendinta apie toki spalvini turejau minti kuris savyje turetu panasumo i spintelese ir stale esancias spalvas blush2.gif o foto atrodo jos i ruduma ane, o spinteles i balta pilkuma toki ane ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 27 vasario 2013 - 14:25