QUOTE(GAUBE @ 2013 02 27, 13:32)
Aciu uz atsakyma
Linkiu 4-to valgytojo/-os
Koki gartrauki pirkot ir kokio galingumo?
*nuotraukoje nesimato to lubu nuejimo, bet bandau isivaizduot.
Aha, jei mikrobange daznai naudociau, ko gero ir dureles butu atviros
**musu tokia pati, todel ir sudomino
Saldytuvas ir desineje.
Oj nezinau,nezinau del ketvirto/os.
Ir noriu ir bijau...
Gartraukis elica Gea 650 m3/h.Triju padeciu.Trecios dar nenaudojau.Uztenka antros.Nors ir garavo nemazai
.Jei domina nuleidima galiu pafotkin veliau.Graziai padare ta nuleidima.Tokia svelni banga.Man patinka.
Kas del virsutiniu spintuciu.As ir planavau horizontalias.Bet su baldininku apskaiciavom ir nusprendeme,kad i tokias,vertikalias daugiau tilps lentu ir tas lentas gali tvirtinti su kokio nori tarpu tarpusavi.Auksciau,zemiau.Priklauso ka planuoji tes sudet.O i hirizontalias tilptu tik viena lenta,gali ir dvi bet tada tarp ju butu,jau nepamenu bet berods,musu atvieju po 15cm.Kas tokiam tarpe tilp.Beveik nieko.Tad as pasirinkau praktiskesni varianta ir esu to patenkinta.Sviesi spinteliu spalva tai smegenu nespaudzia gal su tamsia atrodytu labiau griozdiskai...
QUOTE(Elenna @ 2013 02 27, 14:02)
Gera mintis del chemikalu padejimo, as ir pamastysiu,nes mane baldziai pavede, jiem buvau liepus padaryt atskira lentynele jiem, bet kai jie jau isvare tik tada supratau kad sito ner,,,
Nugi silta jauki grazi virtuvyte ir svarbiausia patiem patinka
Man ir tik noretus vieno lygio gartraukio, nes pas save miriau griuvau bet toki pasidariu, ir as grindis bucia darius panasias bet ryskesnio spalvinio ale artimo kaip stalo ir spinteliu tada isvis toks derinukas butu
Aciu.Grindys gan ryskios.Nuotraukoj atrodo biski kitaip.Norejau tamsesniu bei ryskesniu kad balbai isrysketu.Su sviesiom grindim atrodytu sviesi dezute.Bet kiek zmoniu tiek nuomoniu
QUOTE(ValSve @ 2013 02 27, 14:29)
Nanita, labai šauni ir jauki Jūsų virtuvė
Gal galit išduot paslaptį - kur įsigijot stalą su kėdėm?
Aciu.Skrajoj.Tau Baldzius imone.