Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 11, 12:50)
Nu sveikučiai, kas dar mane pamenat biggrin.gif Pc vis dar pas meistrus, tai nei savo tvarinio neįkeliu iki šiol biggrin.gif Pas tėvukus prisijungiau, parodysiu, kas gavosi.

user posted image
user posted image

Beje, dovanotą veidrodinę kaitlentę keikiu, kriauklę taip pat. Norėjau akmens masės, bet vyro nebuvo, kai montavo virtuvę, o jis buvo pasakęs pjaut 49cm kriauklei, ir jo prekiaujamos akmens masės jau per mažos tai skylei, tai paėmėm tekos matinę skardinę, maniau bent priežiūra bus lengva, tai kažkokia nesąmonė - matosi kiekvienas vandens lašas!!!!!!!! Žiauriai nusivyliau.

Man labai gražu thumbup.gif Mano virtuvė irgi labai nedidelė, todėl aktualus išdėstymas.

Gal jau kalbėjot, bet trumpai, kodėl nepatinka kaitlentė?
Atsakyti
QUOTE(RaimaS @ 2013 02 12, 09:35)
Labai norejau parodyti ale kopija sios Siguldos virtuves, pritaikyta kitokio dydzio virtuvei blush2.gif
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
gabby_jz, sveikinu su nauja virtuve thumbup.gif wub.gif
Man grazi, tik atvira lentina daryciau uzdara.

Labai laikiu Elennos dar mirksiukas.gif

O mano jauciu dar negreitai bus. doh.gif
Musu pazystamas meistras iki siol kainos negali paskaiciuoti. Jei iki savaites galo nepaskaiciuos, negadinsim sau nervu uzsakinesim kitur.
Atsakyti
user posted image

Ar čia man vaidenasi, ar indaplovė tikrai įmontuota po orkaite? Patogu?
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2013 02 12, 16:17)

idomus sprendimas :)bet realiai paziurejus nelabai yra daugiau,kur ja patalpinti tokioje mini virtuveje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2013 02 12, 16:17)

pas mus lygiai tokia pat virtuvė, aš dar virš indaplovės indaują susiprojektavau, o tik tada orkaitė thumbup.gif išėmiai indus ir susidėjai iškart drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lizarde: 12 vasario 2013 - 15:34
pasidalinu ir savo virtuves projektu. vis suku galva, ar bus patogi naudotis,kiek stalciu reikia (nesu turejusi ir neisivaizduoju,ka patogu i juos deti), ir dar mintis kirba del dvidurio saldytuvo,nes tie imontuojami labai jau mazyciai..
virtuves projektas
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2013 02 12, 09:43)
graži virtuve  wub.gif ta pilka spalva labai labai  wub.gif
jei jau kabinetis tai man grindis nepatinka , krenta ziauriai i akis  unsure.gif gal ir mano problema , nes nevisrskinu tokiu spalvu  blush2.gif

o man grazu tokios grindys nes mano tokios (senai sudetos tai nelupom derinom prie ju) biggrin.gif mano ir spinteles kai rudos tai kazkaip susisaukia kartu, va gabytes vietoj man gal ir graziau ziuretus grindys kokios pilkai balksvos ar pilksvos lengvai kazkas tokio butu isvis wub.gif
einu pafotkinsiu ir imesiu nors ir be to tarpo kur plyteles , galejau diena dabar biski kitaip gal prie apsvietimo bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2013 02 12, 09:43)
graži virtuve  wub.gif ta pilka spalva labai labai  wub.gif
jei jau kabinetis tai man grindis nepatinka , krenta ziauriai i akis  unsure.gif gal ir mano problema , nes nevisrskinu tokiu spalvu  blush2.gif

man ir ta grindu spalva nei i tvora nei i mieta....uznesa i viena daikta,bet nesakysiu,nes as pats gal uznesu i ta pati daikta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(plashtake @ 2013 02 12, 15:50)
pasidalinu ir savo virtuves projektu.
virtuves projektas

su kokia programa papaiset virtuve savo?
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 02 12, 17:46)
einu pafotkinsiu ir imesiu

lens.gif
Atsakyti
gabby, Elenna drinks_cheers.gif sveikinu su naujom virtuvėm friends.gif 000552.gif labai džiaugiuosi už jus wub.gif gabby, tavo viruvė šauni thumbup.gif ir man visai gražu tos šviesios spintelės viršuj. Elenna, bistriai savo virtuvę į eterį bigsmile.gif
Atsakyti