Nanita-labai grazi virtuve.
Kur pirkot stala, uztenka vietos 4 asmenims pavalgyt?
Kokio stiprumo LED lemputes dejot ir kiek?
Ar gartraukis isvestas i ventiliacine anga?
As issirinkau kriaukle:
http://www.aquasanit.../cuba-sqc150-87
Teko pasinaudoti sveciuose kelias dienas, labai patiko. Tik spalva bus kitokia.
Buitinei chemijai pagal projekta paskirtas stalcius po kriaukle, toks kiauras. Mikrobange labai mazai naudojames, bet dar nesiryztu atsisakyt, tad pagal projekta gaus uzdara spintele.
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 27, 12:31)
As issirinkau kriaukle:
Buitinei chemijai pagal projekta paskirtas stalcius po kriaukle, toks kiauras. Mikrobange labai mazai naudojames, bet dar nesiryztu atsisakyt, tad pagal projekta gaus uzdara spintele.
As issirinkau kriaukle:
O ar netruksta prie kriaukles to padekliuko? Ar patogu be jo? Grazi jusu kriaukle, bet as kai ipratus prie to padekliuko, man tai norisi...
QUOTE(slyva @ 2013 02 27, 12:54)
O ar netruksta prie kriaukles to padekliuko? Ar patogu be jo? Grazi jusu kriaukle, bet as kai ipratus prie to padekliuko, man tai norisi...
Kaip sveciuose seimininkavau, netruko. Indus is indaploves iskrauni i spintele, viska ka reikia nuplauti ir nusausint, sudedi i ta maza kriauklyte...kazkaip nepasigedau Jei koki puodeli ar maza lekstele isplausi irgi ten tilps.
Nors mano seimyna didele, daug sunaudojam indu, tad indaplove dirbs pilnu tempu
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 26, 22:12)
HELP!!!
Is n virtuves paskaiciavimu isrinkau tinkamiausia kaina. Viruve lenkiska LMDP ir blizgi Termopalo LMDP ( 2.8 kvadratiniu metru ) paskaiciavo 5770LT. Tada paprasiau, kad man vietoje Thermopalo 2.8kv paskaiciuotu blizgi dazyta MDF. Man paskaiciavo 6570 LT. As sutikau, atvaziavo i vieta ir paaiskejo kad jie skaiciavo blizgi MDF, bet nepoliruota. Kai pasakiau kad noriu poliruotos pasake kaina 6980 lt.
Jauciu, kad mane mulkina Termopalo pluokste nepigi irgi apie 90lt kainuoja su ja paskaiciavo 5770lt, o su MDF dar 1200lt. Nejaugi blizgi MDF tokia brangi?
Su stiklu ir apsvietimu 8000lt kainuos tokia maza virtuve, net rankos nusiledo
Is n virtuves paskaiciavimu isrinkau tinkamiausia kaina. Viruve lenkiska LMDP ir blizgi Termopalo LMDP ( 2.8 kvadratiniu metru ) paskaiciavo 5770LT. Tada paprasiau, kad man vietoje Thermopalo 2.8kv paskaiciuotu blizgi dazyta MDF. Man paskaiciavo 6570 LT. As sutikau, atvaziavo i vieta ir paaiskejo kad jie skaiciavo blizgi MDF, bet nepoliruota. Kai pasakiau kad noriu poliruotos pasake kaina 6980 lt.
Jauciu, kad mane mulkina Termopalo pluokste nepigi irgi apie 90lt kainuoja su ja paskaiciavo 5770lt, o su MDF dar 1200lt. Nejaugi blizgi MDF tokia brangi?
Su stiklu ir apsvietimu 8000lt kainuos tokia maza virtuve, net rankos nusiledo
Tikrai laaabai daug Jums paskaičiavo, MDF blizgus poliruotas 2,8m realiai kainuoja nuo 800-1000lt, priklausomai pas kokius baldininkus užsakote, ir dar reiktų atmesti termopalo plokštę iš šios sumos. Taigi galutinė kaina nedaug skiriasi mdf nuo Termopalo blizgios. Iš patirties galiu pasakyti, kad MDF poliruotas daug gražiau atrodo nei blizgi plokštė. Poliruotas MDF daug labiau blizga, o ir pvc kantelių nėra, dėl ko durelės gražiau atrodo ir atsparesnės drėgmei
Papildyta:
QUOTE(monikiux.pa @ 2013 02 27, 09:38)
Labai ačiū Mums viską reikia keisti, nusipirkom butą, gyveno seneliukai, tai norisi viską susitvarkyti iš karto. Tai va, kad reikia viską ramiai susidėlioti.. Sunku, nes reikia viską spėti sumastyti iki balandžio 1d, ir daug ką nuveikti per 2savaites Na, bet čia ne apie tai tema
Neapsisprendžiu-gartraukį įmontuojamą, ar paprastai pakabinti. Man visai gražu kai paprastai, tik gal vientisumas būtų jei įmontuojamas..Ir jei man kaitlentė gaunasi ne tiesiai virš ventiliacinės angos, tai jau tada turbūt tik slėpti teks
Papildyta:
Aš galvoju gal dabartinius pigiai parduosiu, bus kam gera proga įkokį nuomojamą butuką ar pan
Neapsisprendžiu-gartraukį įmontuojamą, ar paprastai pakabinti. Man visai gražu kai paprastai, tik gal vientisumas būtų jei įmontuojamas..Ir jei man kaitlentė gaunasi ne tiesiai virš ventiliacinės angos, tai jau tada turbūt tik slėpti teks
Papildyta:
Aš galvoju gal dabartinius pigiai parduosiu, bus kam gera proga įkokį nuomojamą butuką ar pan
Jei kaitlentė gaunasi šone vintiliacijos angos, tai gražiau kai gartraukis montuojamas, lengviau paslėpti į šoną nueinančią gofrą
Papildyta:
QUOTE(Nanita @ 2013 02 27, 10:06)
Zadejau,savo virtuves,nuotraukas.Gal per daug bet neturiu fotografo igudziu,vienu kadru nemoku visko nufotkint.Tad gavosi paklode
zaliuzes ne zalsvos o gelsvos,tokios spalvos kaip sviestuvas.
Zinau,ka sakysite del mikrobangines geriau,kad butu paslepta.O mum taip narejosi
derinys violetiniai zalias,man pats paciausiau
as savo virtuve patenkinta,seima irgi.Dar jauciames kaip butume sveciuose ant staigio neiseina prisimint kas kur randasi.Bet jau,pamazu iprantame.Nesigailiu,kad dariau L formos virtuve,man tos papildomos vietos labai reikejo,kitaip visu savo turimu turtu neisdeliociau,o dabar net keleta lentynu tusciu turiu. darbuotis irgi patogu,viskas po ranka.Kriaukle super,gyli tokia.Ir plauti indus tikrai patogu nes nera jau taip jinai kampe,atsiremiu i desini stalciu ir plaunu Maisytuvas dar besina bet turi siandien atvaziuoti dizaineris,pasiziuret,tikiuosi pakeis nes taska plaunant i visas puses,gerai,kad dekingos plytes,visiskai nieko ant ju nesimato ir kai sviecia saule,blizga taip graziai.Matiniai,mano,virtuvei,inesa jos savo cinkeli
Vienintele ka neapgalvojau,tai kur sudeti chemikalus,valiklius turiu omeny.Dabar ten kur siuksliu kibiras.Ateiciai,sakau vyrui reikia prie dureliu,is vidaus,prisukti krepseli koki,ten ir sudeciau Tai tiek...
zaliuzes ne zalsvos o gelsvos,tokios spalvos kaip sviestuvas.
Zinau,ka sakysite del mikrobangines geriau,kad butu paslepta.O mum taip narejosi
derinys violetiniai zalias,man pats paciausiau
as savo virtuve patenkinta,seima irgi.Dar jauciames kaip butume sveciuose ant staigio neiseina prisimint kas kur randasi.Bet jau,pamazu iprantame.Nesigailiu,kad dariau L formos virtuve,man tos papildomos vietos labai reikejo,kitaip visu savo turimu turtu neisdeliociau,o dabar net keleta lentynu tusciu turiu. darbuotis irgi patogu,viskas po ranka.Kriaukle super,gyli tokia.Ir plauti indus tikrai patogu nes nera jau taip jinai kampe,atsiremiu i desini stalciu ir plaunu Maisytuvas dar besina bet turi siandien atvaziuoti dizaineris,pasiziuret,tikiuosi pakeis nes taska plaunant i visas puses,gerai,kad dekingos plytes,visiskai nieko ant ju nesimato ir kai sviecia saule,blizga taip graziai.Matiniai,mano,virtuvei,inesa jos savo cinkeli
Vienintele ka neapgalvojau,tai kur sudeti chemikalus,valiklius turiu omeny.Dabar ten kur siuksliu kibiras.Ateiciai,sakau vyrui reikia prie dureliu,is vidaus,prisukti krepseli koki,ten ir sudeciau Tai tiek...
Nanita, Jūsų laaaabai graži virtuvė Tik labai aukštos pakabinamos spintelės
Savo virtuve patenkinta,seima irgi.Dar jauciames kaip butume sveciuose ant staigio neiseina prisimint kas kur randasi.....
LABAI GRAZI IR JAUKI VIRTUVYTE O KOKIA VIRTUVES KVADRATURA? IR KUR STOVI SALDYTUVAS?
LABAI GRAZI IR JAUKI VIRTUVYTE O KOKIA VIRTUVES KVADRATURA? IR KUR STOVI SALDYTUVAS?
QUOTE(JiElė @ 2013 02 27, 11:07)
Iš patirties galiu pasakyti, kad MDF poliruotas daug gražiau atrodo nei blizgi plokštė.
tai gražiau kai gartraukis montuojamas, lengviau paslėpti į šoną nueinančią gofrą
Papildyta:
tai gražiau kai gartraukis montuojamas, lengviau paslėpti į šoną nueinančią gofrą
Papildyta:
Čia MDF tai spintelių korpusas?Šonai, durelės? Nemuškit apie medžiagas dar neišsiaiškinau, kad suprasčiau kaip ir kas
Dėl gartraukio ir aš taip mastau, kad gražiau išlenkimą bus paslėpti.. Tik tada jau reikia spintelių iki lubų
Dėl vietos stokos norėčiau spintelių iki lubų, tik kaip padaryt, kad jos neatrodytų nenatūraliai ištemptos? Dvigubas daryt
QUOTE(JiElė @ 2013 02 27, 13:07)
Tik labai aukštos pakabinamos spintelės
Pas mus ir bus iki lubu, bet esam auksti, tai ko gero pasieksim
Apatines spinteles ir projektavom aukstesnes 91, nes nugara paskausta nuo dabartiniu
Papildyta:
QUOTE(monikiux.pa @ 2013 02 27, 13:15)
Dvigubas daryt
Mes 2-gubas darysim kur i virsu atsidaro.
QUOTE(monikiux.pa @ 2013 02 27, 11:12)
Ir dėl apšvietimo neapsisprendžiu, mėgstu, kad kur darbastalis būtų ypatingai šviesu. žiūriu į Jūsų nuotraukas, klausimas iškilo ar pakanka apšvietimo nuo tų lempučių? Kaži kaip geriau, ar apšvietimą montuot kažkur į virtuvinį, ar va taip lubas nuleist. Lubose tokį nuleidimą galvojau daryti priešais virtuvinį, kur bus stalas valgomasis, ir nuo jų nuleist šviestuvą. Kažkokia neapsisprendyla
Jei mėgstate šviesą, būtinai įsirenkite apšvietimą po pakabinamom spintelėmis, taip pat bendrą patalpos apšvietimą lubose, jei kartu yra valgomojo zona virtuvėje, gražu ir funkcionalu virš stalo. Jei nuleidinėjate lubas šiek tiek ir tik jose įsirengiate apšvietimą, tuomet kai gaminate nuo jūsų krenta šešėlis, ypač jei patalpa aukšta. Kada yra apšvietimas po pakabinamom spintelėm, tuomet apšviečiamas darbastalis ten kur Jūs ir dirbate.
QUOTE(monikiux.pa @ 2013 02 27, 12:12)
Labai jauki, svarbu jums patinka O gal galėtumėt pasakyti kokia Jūsų kriauklė? Ir aš panašią nusižiūrėjau, tik neapsisprendžiu ar su pilnu šalia padėklu imti, ar su tokiu nediduku, praktiškai puodeliams, nes bus indaplovė
Dėl chemikalų galvoju i tą trikampį po kriaukle, giliau. o pradžioj šiukšlinė tikriausiai.
Papildyta:
Ir dėl apšvietimo neapsisprendžiu, mėgstu, kad kur darbastalis būtų ypatingai šviesu. žiūriu į Jūsų nuotraukas, klausimas iškilo ar pakanka apšvietimo nuo tų lempučių? Kaži kaip geriau, ar apšvietimą montuot kažkur į virtuvinį, ar va taip lubas nuleist. Lubose tokį nuleidimą galvojau daryti priešais virtuvinį, kur bus stalas valgomasis, ir nuo jų nuleist šviestuvą. Kažkokia neapsisprendyla
Dėl chemikalų galvoju i tą trikampį po kriaukle, giliau. o pradžioj šiukšlinė tikriausiai.
Papildyta:
Aciu Kriauke aquosanita beige 110.Be padeklo man butu ne kas,darzoves nuplaunu,padedu,kad nuvarvetu vanduo.Indus isplaunu,apverdziu,kad padziutu biskiuka,tada i dziovykla sudedu.Gal kas turi indaplove,padekliuko nereike,nezinau.. Galima ir taip chemikalus,kolkas taip ir stovi pas mane,bet,kad pasekt,turi siuksledeze patraukt,nepatogu man.Kas del apsvietimo,pati megstu,kad butu labai sviesu.Tad kai gaminu ijungiu galagenkes lubuose ir LED lemputes.Pilnai pakanka,visas stalvirsis apsviestas. Virs stalo kai valgome,biski mazai sviesos,bet silpnas galingumas dabartines lemputes,paprasata lempute.Zadam Led galingesne nupirkti..
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 27, 12:31)
As issirinkau kriaukle:
As issirinkau kriaukle:
Aciu.
Stala Skrajoj nupirkome,rasiau keleta psl atgal apie ji Lietuviskos gamybos,uosis.Ar keturiems uztenka dar nezinau valgome tryse,tad vietos per akys.Megstam is labai dideliu leksciu vagyti,tai ir joms vietoms,ir dubeniui su salotom,padazams,vietos daugiau nei pakanka.
LED astuonios.5 kairiau,ir 3 ten kur mikrobangine.Galinguma nezinau Nesigylinu taip gyliai.Bet suzinosiu,paciai dabar idomu Taip,gartraukis isvestas i anga,delto ir dareme nuleistas lubas,ten jis pasleptas .uzdara mikrobangine turi drauge,tai kai ateinu,tos dureles visa laik atidarytos,tai viedina,tai sildo maist.man visa laika prieiti ir uzdaryti tas dureles norisi
Papildyta:
.aukse555.Aciu Musu maza virtuve,nepilni 9kv.saldytuvas,prie iejimo i virtuve is desines neidejau nuotraukos,kur jo biskiuka matosi.
JiEle,aciu
aukstos bet tokiu pati norejau.Pasekt is virsau,reikia kedes,bet sukisau ten,labai retai naudojamus daiktus,tikrai man ju laaabai retai prireikia.
QUOTE(monikiux.pa @ 2013 02 27, 12:15)
Čia MDF tai spintelių korpusas?Šonai, durelės? Nemuškit apie medžiagas dar neišsiaiškinau, kad suprasčiau kaip ir kas
Dėl gartraukio ir aš taip mastau, kad gražiau išlenkimą bus paslėpti.. Tik tada jau reikia spintelių iki lubų
Dėl vietos stokos norėčiau spintelių iki lubų, tik kaip padaryt, kad jos neatrodytų nenatūraliai ištemptos? Dvigubas daryt
MDF (tai dažyta medžio dulkių plokštė) paprastai naudojama durelėms, taip pat jei yra poreikis daromi ir matomi šonai, kad tai kas išoriškai matoma būtų vienos spalvos ir blizgu. Korpusas - tai spintelių vidus, paprastai naudojama plokštė. Jei kas neaišku apie medžiagas, galite klausti, suprantama, kad visi visko nežino
Dėl pakabinamų spintelių iki lubų,kad neatrodytų labai ištemptos reiktų žiūrėti koks Jūsų patalpos aukštis. Jei pakabinamų spintelių aukštis gaunasi metras arba daugiau, rekomenduočiau daryti dviem eilėm. Arba galima daryti ne visai iki lubų, paliekant 10-15cm tarpą, tuomet vizualiai jos sumažėja.
QUOTE(Nanita @ 2013 02 27, 13:27)
* Taip,gartraukis isvestas i anga,delto ir dareme nuleistas lubas,ten jis pasleptas .uzdara mikrobangine turi drauge,tai kai ateinu,tos dureles visa laik atidarytos,tai viedina,tai sildo maist.man visa laika prieiti ir uzdaryti tas dureles norisi
** Musu maza virtuve,nepilni 9kv.saldytuvas,prie iejimo i virtuve is desines
** Musu maza virtuve,nepilni 9kv.saldytuvas,prie iejimo i virtuve is desines
Aciu uz atsakyma
Linkiu 4-to valgytojo/-os
Koki gartrauki pirkot ir kokio galingumo?
*nuotraukoje nesimato to lubu nuejimo, bet bandau isivaizduot.
Aha, jei mikrobange daznai naudociau, ko gero ir dureles butu atviros
**musu tokia pati, todel ir sudomino
Saldytuvas ir desineje.
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 27, 12:32)
labai šaunus palinkėjimas