Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(*Emilina* @ 2013 02 26, 10:31)
jis yra vietinis pas mus, baldus dauguma pas ji uzsakineja, ir uosviai virtuve pas juos daresi, del kokybes nelabai skundziasi... bet va toks bendravimas tai nepatiko... vos ne, ka cia mano vyras galva jam kvarsina... ir sake "aplamai, tu per daug i viska gilinies) (nes uzklause kaip tvirtina sienines spintas prie itempiamu lubu), mazdaug koks tau skirtumas kaip doh.gif

As tai iskart tokio baldziaus paklausciau, jei toks mandras ir turintis tiek daug klientu ir gali sau leisti prarasti naujus klientus, tai mes pasiieskosim naujo zmogaus, kuriam nekvarsinsim galvos.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 27, 00:24)
Svarbu tik, kad kotas kokybiškas būtų irnesakyk.gif

Uz tai pirmiausiai reik issiaiskint is kokio medzio droztas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 27 vasario 2013 - 02:50
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 27, 01:12)
O pas mane iseina kazkur 450lt. As dar galvoju gal jie primeta daugiau specialiai, nes reikia pirkti dideli lapa MDF, o likuciai lieka. Reikes dar paklausti po kiek jie skaiciavo.

man rodos jus biski "paklydusi" ir jums jau niekas nepades doh.gif ....greiciausiai "jie" jokio lapo neperka,tai apie ka ten klausit? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 26, 18:11)
o tai kiekviena ir kiekvienas,kuris cia ateina,tai vis nuo tu paciu klausimu pradeda thumbup.gif

blush2.gif Skaičiau, ir po internetą daviaus, ir milijoną nuotraukų apžiūrėjau biggrin.gif Reikia kažkaip man susidėlioti nuo ko pradėti... Puolu prie buitinės, po to prie pakabinamų spintelių, tada sumastau, kad pirmas reikia sugalvoti kokios grindys bus doh.gif Čia jau suprantu, kad su manim bėda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux.pa @ 2013 02 27, 09:52)
Čia jau suprantu, kad su manim bėda biggrin.gif

Nebus mirksiukas.gif cia tik pradzioje nuo minciu kruvos galva skauda mirksiukas.gif
Ramiai apgalvokit viska, visas mintis ir norus susirasykit, prisirinkit patikusiu virtuves interjeru nuotrauku, nuvaziuokit i baldu salonus pasirinkti minciu.
As ir pradzioje issirinkau buitine technika (nes tai "suvalgo" didele suma pinigu, skirtu virtuvei), po to prasidejo paieskos virtuves baldu. Na, grindu nekeisiu, pasiliksiu naturalu parketa (tik ji atnaujinti reikes).
Klausimas tiems, kas savo virtuves atnaujinot:
Kur dejot senus virtuves baldus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 27 vasario 2013 - 09:14
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 27, 08:10)
Nebus  mirksiukas.gif cia tik pradzioje nuo minciu kruvos galva skauda mirksiukas.gif
Ramiai apgalvokit viska, visas mintis ir norus susirasykit, prisirinkit patikusiu virtuves interjeru nuotrauku, nuvaziuokit i baldu salonus pasirinkti minciu.
As ir pradzioje issirinkau buitine technika (nes tai "suvalgo" didele suma pinigu, skirtu virtuvei), po to prasidejo paieskos virtuves baldu. Na, grindu nekeisiu, pasiliksiu naturalu parketa (tik ji atnaujinti reikes).

Labai ačiū smile.gif Mums viską reikia keisti, nusipirkom butą, gyveno seneliukai, tai norisi viską susitvarkyti iš karto. Tai va, kad reikia viską ramiai susidėlioti.. Sunku, nes reikia viską spėti sumastyti iki balandžio 1d, ir daug ką nuveikti per 2savaites doh.gif Na, bet čia ne apie tai tema biggrin.gif
Neapsisprendžiu-gartraukį įmontuojamą, ar paprastai pakabinti. Man visai gražu kai paprastai, tik gal vientisumas būtų jei įmontuojamas..Ir jei man kaitlentė gaunasi ne tiesiai virš ventiliacinės angos, tai jau tada turbūt tik slėpti teks g.gif
Papildyta:
Aš galvoju gal dabartinius pigiai parduosiu, bus kam gera proga įkokį nuomojamą butuką ar pan rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux.pa @ 2013 02 27, 10:36)
Ir jei man kaitlentė gaunasi ne tiesiai virš ventiliacinės angos, tai jau tada turbūt tik slėpti teks g.gif

Pas mus taip pat, tai...teks visa ta nuejima iki ventiliacijos paslepti po pakabinamom lubom+gausis 1 uzsisukimas, del to reikes galingesnio gartraukio.
As pasirinkau imontuojama.
Nu va...as ir galvoju pardavinet. Pas mus senu laiku nat. medzio komplektas su daug stiklo, kazin ar pirks kas toki g.gif Nu gal i koki soda kas ir paimtu g.gif
biggrin.gif Pas mus ir remontai startuos po Velyku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 27 vasario 2013 - 09:42
QUOTE(Elenna @ 2013 02 27, 02:47)
Uz tai pirmiausiai  reik issiaiskint is kokio medzio droztas  biggrin.gif

Aš UŽ natūralumą biggrin.gif

QUOTE(GAUBE @ 2013 02 27, 09:10)
Kur dejot senus virtuves baldus?

Jau pernai žiemą per kaminą parūko biggrin.gif
Atsakyti
Zadejau,savo virtuves,nuotraukas.Gal per daug bet neturiu fotografo igudziu,vienu kadru nemoku visko nufotkint.Tad gavosi paklode biggrin.gif
user posted image
zaliuzes ne zalsvos doh.gif o gelsvos,tokios spalvos kaip sviestuvas.
user posted image
Zinau,ka sakysite del mikrobangines biggrin.gif geriau,kad butu paslepta.O mum taip narejosi tongue.gif user posted image
derinys violetiniai zalias,man pats paciausiau wub.gif
user posted imageuser posted image

as savo virtuve patenkinta,seima irgi.Dar jauciames kaip butume sveciuose biggrin.gif ant staigio neiseina prisimint kas kur randasi.Bet jau,pamazu iprantame.Nesigailiu,kad dariau L formos virtuve,man tos papildomos vietos labai reikejo,kitaip visu savo turimu turtu neisdeliociau,o dabar net keleta lentynu tusciu turiu. rolleyes.gif darbuotis irgi patogu,viskas po ranka.Kriaukle super,gyli tokia.Ir plauti indus tikrai patogu nes nera jau taip jinai kampe,atsiremiu i desini stalciu ir plaunu biggrin.gif Maisytuvas dar besina bet turi siandien atvaziuoti dizaineris,pasiziuret,tikiuosi pakeis nes taska plaunant i visas puses,gerai,kad dekingos plytes,visiskai nieko ant ju nesimato ir kai sviecia saule,blizga taip graziai.Matiniai,mano,virtuvei,inesa jos savo cinkeli smile.gif
Vienintele ka neapgalvojau,tai kur sudeti chemikalus,valiklius turiu omeny.Dabar ten kur siuksliu kibiras.Ateiciai,sakau vyrui reikia prie dureliu,is vidaus,prisukti krepseli koki,ten ir sudeciau rolleyes.gif Tai tiek... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 27, 10:06)

Zinau,ka sakysite del mikrobangines  biggrin.gif geriau,kad butu paslepta.O mum taip narejosi 

Maisytuvas dar besina

Mano akim, tai viskas gerai su ta mikrobange 4u.gif Tik va gartraukis užkliuvo ax.gif Aš jį būčiau leidus žemin sulyg tuo karnyzu, pirkus baltą ar su medžio panele darius. Tada ir spintelių lygis būtų vienodas smile.gif
O šiaip labai gražu 4u.gif Balta, šviesu, tvarkinga thumbup.gif

O nuotraukoj nė nematyt, kad skiriasi spalva nuo plautuvės bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu Mindija 4u.gif
del gartraukio juostos drinks_cheers.gif apie ja pagalvojau tuomet kai pamaciau Elennos virtuves nuotraukas,saunuole,gudriai sugalvojo smile.gif gaila,kad protelio man neuzteko,taip sugalvoti biggrin.gif .bet ir dizaineri galejo gi ka patart,ispet..Bet jau zinokite pripratau,ir taip nekrenta ta juosta i akis,kaip krito pirma diena smile.gif

del maisytuvo,tai yra,yra skirtumas.Bet jau tiek to su ta spalva,man svarbu,kad jis atliktu savo funkcija normaliai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 27 vasario 2013 - 10:34
QUOTE(Nanita @ 2013 02 27, 09:06)
Zadejau,savo virtuves,nuotraukas.
Kriaukle super,gyli tokia.Ir plauti indus tikrai patogu nes nera jau taip jinai kampe,atsiremiu i desini stalciu ir plaunu  biggrin.gif
Vienintele ka neapgalvojau,tai kur sudeti chemikalus

Labai jauki, svarbu jums patinka smile.gif O gal galėtumėt pasakyti kokia Jūsų kriauklė? Ir aš panašią nusižiūrėjau, tik neapsisprendžiu ar su pilnu šalia padėklu imti, ar su tokiu nediduku, praktiškai puodeliams, nes bus indaplovė g.gif
Dėl chemikalų galvoju i tą trikampį po kriaukle, giliau. o pradžioj šiukšlinė tikriausiai.
Papildyta:
Ir dėl apšvietimo neapsisprendžiu, mėgstu, kad kur darbastalis būtų ypatingai šviesu. žiūriu į Jūsų nuotraukas, klausimas iškilo ar pakanka apšvietimo nuo tų lempučių? Kaži kaip geriau, ar apšvietimą montuot kažkur į virtuvinį, ar va taip lubas nuleist. Lubose tokį nuleidimą galvojau daryti priešais virtuvinį, kur bus stalas valgomasis, ir nuo jų nuleist šviestuvą. Kažkokia neapsisprendyla doh.gif blush2.gif
Atsakyti