Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

HELP!!!
Is n virtuves paskaiciavimu isrinkau tinkamiausia kaina. Viruve lenkiska LMDP ir blizgi Termopalo LMDP ( 2.8 kvadratiniu metru ) paskaiciavo 5770LT. Tada paprasiau, kad man vietoje Thermopalo 2.8kv paskaiciuotu blizgi dazyta MDF. Man paskaiciavo 6570 LT. As sutikau, atvaziavo i vieta ir paaiskejo kad jie skaiciavo blizgi MDF, bet nepoliruota. Kai pasakiau kad noriu poliruotos pasake kaina 6980 lt.
Jauciu, kad mane mulkina doh.gif Termopalo pluokste nepigi irgi apie 90lt kainuoja su ja paskaiciavo 5770lt, o su MDF dar 1200lt. Nejaugi blizgi MDF tokia brangi? unsure.gif
Su stiklu ir apsvietimu 8000lt kainuos tokia maza virtuve, net rankos nusiledo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 26, 22:12)
HELP!!!
Is n  virtuves paskaiciavimu isrinkau tinkamiausia kaina. Viruve lenkiska LMDP ir blizgi Termopalo LMDP ( 2.8 kvadratiniu metru ) paskaiciavo 5770LT. Tada paprasiau, kad man vietoje Thermopalo 2.8kv paskaiciuotu blizgi dazyta MDF. Man paskaiciavo 6570 LT. As sutikau, atvaziavo i vieta ir paaiskejo kad jie skaiciavo blizgi MDF, bet nepoliruota. Kai pasakiau kad noriu poliruotos pasake kaina 6980 lt.
Jauciu, kad mane mulkina doh.gif  Termopalo pluokste nepigi irgi apie 90lt kainuoja su ja paskaiciavo 5770lt, o su  MDF dar 1200lt.  Nejaugi blizgi MDF tokia brangi? unsure.gif
Su stiklu ir apsvietimu 8000lt kainuos tokia maza virtuve, net rankos nusiledo  verysad.gif

Tas jūsų "HELP"... g.gif Na jei darašytumėt sąsk.nr., tai gal ir paHELPintų kas biggrin.gif
Manau čia yra jūsų ir tik jūsų šeimos apsisprendimas 4u.gif

Aš jūsų vietoje jau geriau arba palaukčiau, pataupyčiau arba pasiskolinčiau, bet užsisakyčiau tokius fasadus kokių noriu smile.gif
Na bet jūs gal kitokia, man arba viskas arba nieko doh.gif lotuliukas.gif Užtai jau pusantrų metų be virtuvės sėdžiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 26, 23:51)
Tas jūsų "HELP"... g.gif Na jei darašytumėt sąsk.nr., tai gal ir paHELPintų kas biggrin.gif

Aš jūsų vietoje jau geriau arba palaukčiau, pataupyčiau arba pasiskolinčiau, bet užsisakyčiau tokius fasadus kokių noriu  smile.gif
Na bet jūs gal kitokia, man arba viskas arba nieko doh.gif  lotuliukas.gif Užtai jau pusantrų metų be virtuvės sėdžiu lotuliukas.gif

hehe....galiu atspeti ant ko toje virtuveje sedit tongue.gif

o i pries tai parasyta sakiniu kratini tai nera ka atsakyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 26, 22:53)
hehe....galiu atspeti ant ko toje virtuveje sedit tongue.gif

Nu davai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 27, 00:06)

ant sluotos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 26, 23:09)
ant sluotos 4u.gif

biggrin.gif Tokia jau ta mūsų moterų prigimtis... biggrin.gif Svarbu tik, kad kotas kokybiškas būtų irnesakyk.gif

Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 02 26, 23:51)

Aš jūsų vietoje jau geriau arba palaukčiau, pataupyčiau arba pasiskolinčiau, bet užsisakyčiau tokius fasadus kokių noriu  smile.gif
Na bet jūs gal kitokia, man arba viskas arba nieko doh.gif  lotuliukas.gif Užtai jau pusantrų metų be virtuvės sėdžiu lotuliukas.gif

Prie ko cia pataupyti ir palaukti???? doh.gif
As tik noriu kad mane neapgautu. Parase viena kaina man tiko, o kai atvaziavo i vieta jau kita sako. Tiesiog noriu issiaiskinti uz ka moku ir kiek gali kainuoti 2.8m kv. blizgios, poliruotos MDF pluokstes.

P.S. be virtuves jau 2 metus gyvename mirksiukas.gif , net nenoriu pasakoti, kaip vyksta gaminimo procesas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apelsinka:): 26 vasario 2013 - 23:46
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 27, 00:45)
Papildyta:

Prie ko cia pataupyti ir palaukti????  doh.gif
As tik noriu kad mane neapgautu. Parase viena kaina man tiko, o kai atvaziavo i vieta jau kita sako. Tiesiog noriu issiaiskinti uz ka moku ir kiek gali kainuoti 2.8m kv. blizgios, poliruotos MDF pluokstes.
P.S. be virtuves jau 2 metus gyvename mirksiukas.gif , net nenoriu pasakoti, kaip  vyksta gaminimo procesas  lotuliukas.gif

1kv/m blizgaus poliruoto MDF kaina yra apie 250lt.......plius minus,bet daugiau 300 neturetu kainuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 27, 01:04)
1kv/m blizgaus poliruoto MDF kaina yra apie 250lt.......plius minus,bet daugiau 300 neturetu kainuoti g.gif

O pas mane iseina kazkur 450lt. As dar galvoju gal jie primeta daugiau specialiai, nes reikia pirkti dideli lapa MDF, o likuciai lieka. Reikes dar paklausti po kiek jie skaiciavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apelsinka:): 27 vasario 2013 - 00:18
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 26, 23:45)
Papildyta:

Prie ko cia pataupyti ir palaukti????  doh.gif
P.S. be virtuves jau 2 metus gyvename mirksiukas.gif , net nenoriu pasakoti, kaip  vyksta gaminimo procesas  lotuliukas.gif

Tai netaupykit ir nelaukit, o mėtų arbatos išgerkit 4u.gif
Pas gamintojus ir klauskit kiek už kvadratą dažytos MDF skaičiuoja ir kodėl tiek smile.gif

P.S. Jaučiu man labiau pasisekė, nes teršiu anytos virtuvę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 27, 01:26)
Tai netaupykit ir nelaukit, o mėtų arbatos išgerkit 4u.gif
Pas gamintojus ir klauskit kiek už kvadratą dažytos MDF skaičiuoja ir kodėl tiek smile.gif

P.S. Jaučiu man labiau pasisekė, nes  teršiu anytos virtuvę thumbup.gif

Prisiminsit mane, kai uzsakinesit savo virtuve. lotuliukas.gif Ne taip lengva kaip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 27, 00:24)
biggrin.gif Tokia jau ta mūsų moterų prigimtis... biggrin.gif Svarbu tik, kad kotas kokybiškas būtų irnesakyk.gif

Auksiniai zodziai drinks_cheers.gif biggrin.gif sedziu ir as su skolintu tapsnokliu, ba kompas po baliu suejo biggrin.gif nelabai man eina dar cia naudotis, bet ilindau pazet kas pas jus gero kiek nauju virtuviu biggrin.gif sienos irgi virtuvej nutapsnotos doh.gif tai gerai kad bent plaunamos, bet ir tai baisiai gaila, viskas daugiau jokiu baliu namie, vieni nuostoliai biggrin.gif as snd vyrui kaip tik irgi pasidziaugiau, kad nu ziauriai patogiai susiplanavau viskas po ranka ir mano darbavimosi zona thumbup.gif kai netelpu toj vietoj tarp kriaukles ir kaitlentes prasipleciu ant didelio stalo bet viskas vienoje vietoje ner bereikalingo makalavimosi visi sveciai gyre kad ziauriai isdidejo daug erdvesne patapo ir kad siap grazi blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 27 vasario 2013 - 02:19