Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(monikiux.pa @ 2013 02 26, 17:41)
O sakykit, kokias spinteles viršuj darot? Lentynėles? Ar verta stiklines dureles daryt? Prideda grožio? Ar ir kokios naudos?

šiuo metu mane apsėdusi horizontalių viršutinių spintelių manija biggrin.gif tokių, kur atsidaro durelės į viršų. apie jokias kitokias net girdėt nenoriu. stiklinės durelės su matiniu stiklu kažkada labai patiko, bet jau praėjo, daugiau nebedarysim. kai lygios vienodos durelės vientisiau, tvarkingiau atrodo. o jei tas matinis stiklas, tai nei matosi kas pro jį, nei nesimato. nelabai pasiteisino. jei galvojat apie skaidrų stiklą, tai margumynas tuo labiau. tai kaip norite, ar ramios neperkrautos virtuvės, ar kad visko kuo daugiau kad būtų biggrin.gif

QUOTE(Grantee @ 2013 02 26, 17:44)
o kokia jūsų nuomonė apie baltas virtuvės spinteles? ar nepageltonuoja ? vyrui parodžiau, tai sudurnino kad pageltonuos, o man taip gražu  g.gif

turėjom baltas, per 2 metus jokių pakitimų, nepagelto smile.gif
Atsakyti
Horizontalios spintelės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ir gražiai atrodo, ir patogios smile.gif

O jei jos dar baltos - thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Nelabai įsivaizduoju, kokios baltos durelės gali pageltonuot.. Bet jei naudoji jas viršutinėms spintelėms, tai priežiūros daug nereikalauja. Didžiausi nešvarumai kliūna apatinėms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2013 02 26, 17:11)
be šansų  lotuliukas.gif

linksmai,bet pesimistiskai blush2.gif ....as manau,nuo poziurio priklauso...jei nepadaryt didesniu klaidu,kurios maisytu ergonomiskam darbui virtuveje,tai belieka tik dziaugtis........nes kitaip galvojant gali viskas pradet nepatikt-masina,namas,darbas ir tt....peiliai amzinai buki,sviestas amzinai kietas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Grantee @ 2013 02 26, 17:44)
o kokia jūsų nuomonė apie baltas virtuvės spinteles? ar nepageltonuoja ? vyrui parodžiau, tai sudurnino kad pageltonuos, o man taip gražu  g.gif

visos spalvos grazios jei patiems patinka ir yra graziai suderintos...as pats uzsakinejau visiskai balta stalvirsi,visiskai baltas blizgias virsutines spinteles,nemazai baltos saplvos yra sieneleje virs stalvirsio...apacia panasiai kaip sokoladas........aisku,jei jus nudazysit aliejiniais dazais tai pageltonuos thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 26, 18:13)
Horizontalios spintelės  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ir gražiai atrodo, ir patogios smile.gif

O jei jos dar baltos -  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nelabai įsivaizduoju, kokios baltos durelės gali pageltonuot..  Bet jei naudoji jas viršutinėms spintelėms, tai priežiūros daug nereikalauja. Didžiausi nešvarumai kliūna apatinėms  smile.gif

tai kiek cia tu spurgyciu-dvi ar trys jau?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 26, 15:54)
*ir man buvo grazu, bet issirinkau blizge sviesiai kakavine lotuliukas.gif
**senose virtuvese buvo stiklai, netenkino jie manes...gal dabar technologijos, medziagos kitokios, siuolaikiskesnes  g.gif , bet dabartineje bus tik uzdaros spinteles ir jokiu rankenu, lentyneliu.

Tos blizgios ir man patinka, tik galvoju ar nebus kaip su kokiu stikliniu paviršiumi, kad kiekvienas prisilietimas matosi g.gif Aš irgi galvoju apie uždaras spinteles, na nebent užbaigimui kelias lentynėles, nors dabar rašydama galvoju realiai jos tik dulkėms..

QUOTE(pienės_pūkas @ 2013 02 26, 15:54)
tai kaip norite, ar ramios neperkrautos virtuvės, ar kad visko kuo daugiau kad būtų biggrin.gif

Noriu gražios, stilingos virtuvės, neperkrautos rolleyes.gif O aš nelabai išsirenku ar kad paprastai atsidarytų, ar kad į viršų g.gif Galvoju apie kriauklę kampe apvalią, o virš kriauklės ale kažkokią lentynėlę (ant stalviršio kaip padėta atrodo, į kampą įeinanti tokia), nu nemoku paaiškint doh.gif Tik labai didelė erdvė po kriaukle gaunasi, nors ten turbūt atsiras ką dėt.

QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 26, 16:22)
peiliai amzinai buki,sviestas amzinai kietas thumbup.gif

Jo jo, sutinku visiškai biggrin.gif Bet taip norisi sugebėti susikurti svajonių virtuvę, kad įėjus miela malonu būtų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 26, 17:30)

visos spalvos grazios jei patiems patinka ir yra graziai suderintos...as pats uzsakinejau visiskai balta stalvirsi,visiskai baltas blizgias virsutines spinteles,nemazai baltos saplvos yra sieneleje virs stalvirsio...apacia panasiai kaip sokoladas........aisku,jei jus nudazysit aliejiniais dazais tai pageltonuos thumbup.gif

Kaip suprantu viršutinės spintelės darytos iš balto blizgaus MDF rolleyes.gif O tada apačią iš kokios plokštės darėt: dažyto MDF ar LMDP?

Galvoju apatines spinteles daryt iš LMDP tamsios rudos spalvos su medžio tekstūra, o viršų iš to blizgaus balto dažyto MDF.Galvoju vaizdas bus gražesnis nei visą virtuvę daryt iš tamsios LMDP, o priežiūra nepalyginamai lengvesnė g.gif Gal kas taip darėtės?Gal išvis į pievas galvoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(monikiux.pa @ 2013 02 26, 18:35)
Tos blizgios ir man patinka, tik galvoju ar nebus kaip su kokiu stikliniu paviršiumi, kad kiekvienas prisilietimas matosi g.gif  Aš irgi galvoju apie uždaras spinteles, na nebent užbaigimui kelias lentynėles, nors dabar rašydama galvoju realiai jos tik dulkėms..
Noriu gražios, stilingos virtuvės, neperkrautos rolleyes.gif O aš nelabai išsirenku ar kad paprastai atsidarytų, ar kad į viršų g.gif  Galvoju apie kriauklę kampe apvalią, o virš kriauklės ale kažkokią lentynėlę (ant stalviršio kaip padėta atrodo, į kampą įeinanti tokia), nu nemoku paaiškint doh.gif Tik labai didelė erdvė po kriaukle gaunasi, nors ten turbūt atsiras ką dėt.
Jo jo, sutinku visiškai biggrin.gif Bet taip norisi sugebėti susikurti svajonių virtuvę, kad įėjus miela malonu būtų rolleyes.gif

perskaitykit sita tema ir kelias jau senesnes temas apie virtuves ir suzinosit nemazai geru dalyku (as taip dariau,iskaitant ir kitus saltinius-google,pazystami)....suzinosit ir apie uzdaras spinteles ir apie kriaukle kampe (ant kiek kampe,kad butu patogu)...pamatysit nuotrauku ir tt....o tai kiekviena ir kiekvienas,kuris cia ateina,tai vis nuo tu paciu klausimu pradeda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aiduke @ 2013 02 26, 19:07)
Kaip suprantu viršutinės spintelės darytos iš balto blizgaus MDF rolleyes.gif O tada apačią iš kokios plokštės darėt: dažyto MDF ar LMDP?

Galvoju apatines spinteles daryt iš LMDP tamsios rudos spalvos su medžio tekstūra, o viršų iš to blizgaus balto dažyto MDF.Galvoju vaizdas bus gražesnis nei visą virtuvę daryt iš tamsios LMDP, o priežiūra nepalyginamai lengvesnė g.gif Gal kas taip darėtės?Gal išvis į pievas galvoju unsure.gif

taip taip,butent.........o apatiniai fasadai pas mane LMDP ,spalva sokoladine limba (pusis).....as taip pats dariausi ir yra kazkur nuotrauku prideta,nepatingekit pavartyt senas temas thumbup.gif........tikrai ne ipievas ,jeigu jums patinka ir tinka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 26 vasario 2013 - 19:36
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 26, 19:35)
taip taip,butent.........o apatiniai fasadai pas mane LMDP ,spalva sokoladine limba (pusis).....as taip pats dariausi ir yra kazkur nuotrauku prideta,nepatingekit pavartyt senas temas thumbup.gif........tikrai ne ipievas ,jeigu jums patinka ir tinka bigsmile.gif

Dėkui labai 4u.gif Virtuvėse esu žalia,bet info virškinu bet kokį.Nors ir perskaičiau kelias temas,bet kažkaip nuotraukų neužmačiau.Einu dar kartą permest senas temas,gal pavyks atkasti ir jūsiškę virtuvę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 26, 20:11)
perskaitykit sita tema ir kelias jau senesnes temas apie virtuves ir suzinosit nemazai geru dalyku (as taip dariau,iskaitant ir kitus saltinius-google,pazystami)....suzinosit ir apie uzdaras spinteles ir apie kriaukle kampe (ant kiek kampe,kad butu patogu)...pamatysit nuotrauku ir tt....o tai kiekviena ir kiekvienas,kuris cia ateina,tai vis nuo tu paciu klausimu pradeda thumbup.gif

o tai si tema turi tobuleti ir vystytis toliau? g.gif apie ka tada cia kalbeti, jei ne viska nuo pradziu... juk tam cia ir renkames, kad galetume padiskutuot, pasitart, patarimu isgirst...ir nesvarbu virtuve dar tik svajonese, ant popieriaus lapo, ar jau net surinkta... thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 02 26, 22:22)
o tai si tema turi tobuleti ir vystytis toliau? g.gif  apie ka tada cia kalbeti, jei ne viska nuo pradziu... juk tam cia ir renkames, kad galetume padiskutuot, pasitart, patarimu isgirst...ir nesvarbu virtuve dar tik svajonese, ant popieriaus lapo, ar jau net surinkta... thumbup.gif  mirksiukas.gif

as su savo atsakymais ir prisidedu prie vystymo,negi kitaip pagalvojot........va jei buciau pasiuntes kur nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 26, 22:26)
as su savo atsakymais ir prisidedu prie vystymo,negi kitaip pagalvojot........va jei buciau pasiuntes kur nors 4u.gif

rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 02 26, 22:44)

jei perfrazuot tai-vieni mokosi is istorijos,kiti is savo klaidu drinks_cheers.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 26 vasario 2013 - 22:03