QUOTE(Nanita @ 2013 02 23, 11:02)
Baikit gincytis
geriau padekite man.Gal kas uzmate fimuka,kaip patiems surinkt,aquasanitos santechnika?Mums su vyru atrodo,kad vienos detales truksta o butent sifono.Mes taip vadiname ji,tokia kolba,apacioje po kriaukle buna.
paprastai su kriaukle sifono nebuna...nes neaisku kokio jums sifono reiketu,gal tokio,gal anokio.....as pvz staciau vieta taupanti sifona,kuris neturi po apacia jokios ten kolbos ar pusles....dabar atidarau dureles po kriaukle ir jokio sakar makar-vietos daug,nieko nenulausi...kai reikejo kazka jungt tai visas ten sulindau,kaip katinas
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 23, 09:53)
Cha cha, jūs kaip visada labai šmaikštus
Na taip, Rubinetos tikrai ne tiek kainuoja
bet šitos formos vienas brangesnių jau, apie 250lt
Vyras jais prekiauja, sakė neblogi.... Šito ir tas vidus jau tas guminis toks, na tas sietelis, ne taip apkalkės, tai kaip iš tokių kainų, tai gal dzin.
Bet žinot, kuo aš labiausiai džiaugiusi.... SAVO projektu
Gal ir per daug braižinėjaus, apgalvodama net kur ką dėsiu, bet dabar man viskas taip patogu! Negaliu kaskart atsidžiaugt, atėjus virtuvėn
Ir kaip gerai, kad darėm ne kampu, nu žodžiu, super duper
na,mes matyt visi irgi dziaugiames ta mazyte jusu virtuvyte...prikibti visada bus prie ko,ar prie jusu,ar prie mano,ar prie kitu.....daug planavot,uztat maziau klaidu pridaret....gerai,kad dar nesusiruoset i kinija skrist,ieskot pigesniu medvarzciu kaip sapnu mergelka dare
Papildyta:
Na jei jūs vienas iš tų darbuotojų, tai tikrai jamsiu
Ooooo, gyvenama vieta pasikeitė
imone kurioje as dirbu nepaimama niekam lietuvoje...gryzau prie tikros gyvenamosios vietos - p*****a mociuciu
Cenzūra būdinga totalitariniams režimams ir superforumams(Vikipedija).