Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(Mindija @ 2013 02 22, 22:49)
Tai liuksas tada biggrin.gif Reiks tokio tipo ir ieškot, o dėl gamintojo, tai nežinau unsure.gif Priklausys kaip seks'is ( smileysex.gif ) vyrui išaiškint, kad  reikia maišytuvo už štukytę doh.gif  lotuliukas.gif

man rodos,kad uz stuka visa rubinetos gamykla su darbuotojais galetumet nupirkt bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif Cha cha, jūs kaip visada labai šmaikštus biggrin.gif Na taip, Rubinetos tikrai ne tiek kainuoja biggrin.gif bet šitos formos vienas brangesnių jau, apie 250lt biggrin.gif Vyras jais prekiauja, sakė neblogi.... Šito ir tas vidus jau tas guminis toks, na tas sietelis, ne taip apkalkės, tai kaip iš tokių kainų, tai gal dzin.

Bet žinot, kuo aš labiausiai džiaugiusi.... SAVO projektu thumbup.gif Gal ir per daug braižinėjaus, apgalvodama net kur ką dėsiu, bet dabar man viskas taip patogu! Negaliu kaskart atsidžiaugt, atėjus virtuvėn thumbup.gif Ir kaip gerai, kad darėm ne kampu, nu žodžiu, super duper thumbup.gif
Atsakyti
Baikit gincytis smile.gif geriau padekite man.Gal kas uzmate fimuka,kaip patiems surinkt,aquasanitos santechnika?Mums su vyru atrodo,kad vienos detales truksta o butent sifono.Mes taip vadiname ji,tokia kolba,apacioje po kriaukle buna. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 23, 08:31)
man rodos,kad uz stuka visa rubinetos gamykla su darbuotojais galetumet nupirkt bigsmile.gif

Na jei jūs vienas iš tų darbuotojų, tai tikrai jamsiu thumbup.gif
Ooooo, gyvenama vieta pasikeitė blink.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 23, 08:53)
Bet žinot, kuo aš labiausiai džiaugiusi.... SAVO projektu  thumbup.gif  Gal ir per daug braižinėjaus, apgalvodama net kur ką dėsiu, bet dabar man viskas taip patogu! Negaliu kaskart atsidžiaugt, atėjus virtuvėn  thumbup.gif Ir kaip gerai, kad darėm ne kampu, nu žodžiu, super duper  thumbup.gif

Kaip smagu skaityt thumbup.gif

QUOTE(Nanita @ 2013 02 23, 10:02)
Baikit gincytis  smile.gif geriau padekite man.Gal kas uzmate fimuka,kaip patiems surinkt,aquasanitos santechnika?Mums su vyru atrodo,kad vienos detales truksta o butent sifono.Mes taip vadiname ji,tokia kolba,apacioje po kriaukle buna. smile.gif

Ar atsirado ta detalė? g.gif

Gal žinot kur kainas Aquasanitos galima užmatyt būtų? g.gif
Papildyta:
Aij radau jau doh.gif
Atsakyti
Ne,netsirado.Siaip viskas kas instrukcijoje pavaizduota,ta mes turime.Bet vyruj nedaeina kaip sujungti prie vamzdziu,ar papildomai reikia pirkti ta sifona,senoj plautuvei buvo,atsuki,isvalai is ten brudus kai matai,kad vanduo leciau nuteka ir prisuki atgal.Cia tokios detale nera,gal jos isvis nereikia,vaziuosime tuoj i Senukus issiaskinsime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 23, 13:15)
Ne,netsirado.Siaip viskas kas instrukcijoje pavaizduota,ta mes turime.Bet vyruj nedaeina kaip sujungti prie vamzdziu,ar papildomai reikia pirkti ta sifona,senoj plautuvei buvo,atsuki,isvalai is ten brudus kai matai,kad vanduo leciau nuteka ir prisuki atgal.Cia tokios detale nera,gal jos isvis nereikia,vaziuosime tuoj i Senukus issiaskinsime  smile.gif

mes pirkome senukuose papildomai sifona nes komplekte nebuvo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 23, 11:02)
Baikit gincytis  smile.gif geriau padekite man.Gal kas uzmate fimuka,kaip patiems surinkt,aquasanitos santechnika?Mums su vyru atrodo,kad vienos detales truksta o butent sifono.Mes taip vadiname ji,tokia kolba,apacioje po kriaukle buna. smile.gif

paprastai su kriaukle sifono nebuna...nes neaisku kokio jums sifono reiketu,gal tokio,gal anokio.....as pvz staciau vieta taupanti sifona,kuris neturi po apacia jokios ten kolbos ar pusles....dabar atidarau dureles po kriaukle ir jokio sakar makar-vietos daug,nieko nenulausi...kai reikejo kazka jungt tai visas ten sulindau,kaip katinas thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 23, 09:53)
smile.gif Cha cha, jūs kaip visada labai šmaikštus biggrin.gif Na taip, Rubinetos tikrai ne tiek kainuoja biggrin.gif bet šitos formos vienas brangesnių jau, apie 250lt biggrin.gif Vyras jais prekiauja, sakė neblogi.... Šito ir tas vidus jau tas guminis toks, na tas sietelis, ne taip apkalkės, tai kaip iš tokių kainų, tai gal dzin.

Bet žinot, kuo aš labiausiai džiaugiusi.... SAVO projektu  thumbup.gif  Gal ir per daug braižinėjaus, apgalvodama net kur ką dėsiu, bet dabar man viskas taip patogu! Negaliu kaskart atsidžiaugt, atėjus virtuvėn  thumbup.gif Ir kaip gerai, kad darėm ne kampu, nu žodžiu, super duper  thumbup.gif

na,mes matyt visi irgi dziaugiames ta mazyte jusu virtuvyte...prikibti visada bus prie ko,ar prie jusu,ar prie mano,ar prie kitu.....daug planavot,uztat maziau klaidu pridaret....gerai,kad dar nesusiruoset i kinija skrist,ieskot pigesniu medvarzciu kaip sapnu mergelka dare thumbup.gif
Papildyta:

Na jei jūs vienas iš tų darbuotojų, tai tikrai jamsiu thumbup.gif
Ooooo, gyvenama vieta pasikeitė blink.gif

imone kurioje as dirbu nepaimama niekam lietuvoje...gryzau prie tikros gyvenamosios vietos - p*****a mociuciu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 23 vasario 2013 - 14:27
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 23, 15:31)
as pvz staciau vieta taupanti sifona,kuris neturi po apacia jokios ten kolbos ar pusles....dabar atidarau dureles po kriaukle ir jokio sakar makar

Pas mus irgi toks, bet va pas mus erdvė biškį neišsinaudojo, nemaniau, kad tokių sifonų būna, ir nieks nepaprotino, tai stalčius vienas ir gilus, nors tikrai galėjau daryt du stalčius smile.gif Bet nesinervuoju net dėl šito biggrin.gif Jau turiu idėją, kaip su laiku tai ištaisysiu ax.gif

QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 23, 15:31)
as pvz staciau vieta taupanti sifona,kuris neturi po apacia jokios ten kolbos ar
na,mes matyt visi irgi dziaugiames ta mazyte jusu virtuvyte...prikibti visada bus prie ko,ar prie jusu,ar prie mano,ar prie kitu.....daug planavot,uztat maziau klaidu pridaret....gerai,kad dar nesusiruoset i kinija skrist,ieskot pigesniu medvarzciu kaip sapnu mergelka dare thumbup.gif

biggrin.gif Nu mažytė, mažytė, bet vat ir džiaugiuosi, nes kiek pažįstamų tokio išplanavimo butus darėsi, tai dauuug mažesnės virtuvės gavosi optiškai, o mūsų dar tokia ot, kol stalas nestovi, tai išvis erdvu thumbup.gif O ir pasidėjimui vietos sooooočiai, vis dar neužpildau viršutinių spintukių biggrin.gif O dėl Kinijos.... na panašiu keliu ir aš jau buvau pradėjus eit, gi pusė Kauno aplėkiau lotuliukas.gif Bet kitąkart elgčiausi kitaip smile.gif
Atsakyti
Laba diena, rengiames ir mes virtuve, noreciau kad pasakytumete pliusus ir minusus, vietos gana nedaug, o buitines technikos daug. user posted image
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 23, 14:39)
Pas mus irgi toks, bet va pas mus erdvė biškį neišsinaudojo, nemaniau, kad tokių sifonų būna

kokia tokio kaina?Ar tik tokių firmų kaip pvz.Franke,Laufen yra, ar ir pigesnių?
Papildyta:
Ar montuojate džiovyklas,o gal apsieinate be jų?Kokio tipo džiovyklas renkatės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 23 vasario 2013 - 15:37
QUOTE(xde @ 2013 02 23, 16:38)
kokia tokio kaina?Ar tik tokių firmų kaip pvz.Franke,Laufen yra, ar ir pigesnių?
Papildyta:
Ar montuojate džiovyklas,o gal apsieinate be jų?Kokio tipo džiovyklas renkatės?

Kadangi turime indaplove, tai dziovykles atsisakem
Atsakyti
xde, oj nežinau firmos, vyras kai su santechnika dirba, tai parnešė kažkokį ir tiek biggrin.gif Bet tikrai ne Franke, nes ja net neprekiauja smile.gif manau, bus koks paprastesnis.

O džiovyklą mes dėjom, nors irgi indaplovė yra. Nors rankom beveik nieko nebeplaunu, bet statau indaplovę kas 2-3 dienas, tai kokią lentelę, peilius, kavos puodelius ar šiaip kokią vieną kitą lėkštutę išsiplaunu, ir gerai man džiovykla, naudojama kasdien tikrai.
Atsakyti