Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(xde @ 2013 02 22, 11:00)

Gal kas turite juodas plautuves?Kaip jų būklė panaudojus?

antrą kartą lietuviškos nepirkčiau. Nei juodos, nei kitokios. Turiu juodą, labai matosi pabraižymai, graži būna tik šlapia. Gerai, kad vanduo nekalkėtas, būtų dar baisiau ax.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 02 22, 11:34)
Ar tik nebus kaip su Dormeo čiužiniais? Kai finale išaiškėjo, kad jokio sidabro pluošto nė kvapo nerasta biggrin.gif

biggrin.gif labai tikėtina.

QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 22, 11:49)
Bet įmonė duoda tvirtesnes garantijas, t.y. popierines.

Kažin ar labai tvirtos tos garantijos, pasižiūrėjus, kas pastaruoju metu darosi su "Patogia virtuve" g.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 22, 11:35)
Turbut zinau apie ka kalbate. Firma Tau baldas lygtai. Ieini ir iskart i kaire iki galo? Maciau ten prie virtuves stovejo sviesus. Mes ten irgi ziurejome, prizadejo mums kad gali pagaminti stala koki tik norime. Ben man nepatiko, kad jie nedaro ant vienos kojos (nors ir sako kad nestabilus ir t.t. bet man graziau su viena.)

taip,tikriausiai apie ta pati.TAU baldzius. smile.gif Graziau ir man ant vienos ir ne tik graziau bet ir patogiau prie tokio prisest smile.gif Bet savu patenkinta irgi.Tik su valymu bus bedu,kadangi matinis pavirsius,jis nelakuotas,tai laseis riebao,ar tai pirstu antspaudai,viskas matosi jai sonu ziuri.Galvoji gal ji palakuoti g.gif nes bijau jei vaikas su fomasteriu(megejes piesti)brukstels jau nenuvalysiu.
Atsakyti
QUOTE(Mascara @ 2013 02 22, 13:05)

Kažin ar labai tvirtos tos garantijos, pasižiūrėjus, kas pastaruoju metu darosi su "Patogia virtuve"  g.gif

Bet turėdami popierius, Jūs drąsiai galite kreiptis į teismą, tai juk oficialus daiktinis įrodymas smile.gif Išlaidų ir nervų pakainuos, bet teisybę turėtumėte surasti. Reikia tik advokato, kuris į tai žiūrėtų rimtai.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 22, 13:06)
taip,tikriausiai apie ta pati.TAU baldzius. smile.gif Graziau ir man ant vienos ir ne tik graziau bet ir patogiau prie tokio prisest  smile.gif Bet savu patenkinta irgi.Tik su valymu bus bedu,kadangi matinis pavirsius,jis nelakuotas,tai laseis riebao,ar tai pirstu antspaudai,viskas matosi jai sonu ziuri.Galvoji gal ji palakuoti  g.gif nes bijau jei vaikas su fomasteriu(megejes piesti)brukstels jau nenuvalysiu.

Reikejo su jais pasitarti, jie ten viska gali padaryti ir palakuoti ir nudazyti. Aisku galima ir patiems.
Kada bus nuotraukos? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apelsinka:): 22 vasario 2013 - 12:11
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 22, 13:11)
Reikejo su jais pasitarti, jie ten viska gali padaryti ir palakuoti ir nudazyti. Aisku galima ir patiems.
Kada bus nuotraukos?  mirksiukas.gif

Vyras ramina,sako medinis gi,perdazysime jei ka. smile.gif

Gleciau ir dabar,bet nera galutinio vaizdo.Plyteles neklijuotos,orkaite,saldytuvas,mikrobangine kitam kambari.Maisytuvas neprisuktas.Maisai pilni irankiu,puodu ant grindu.Zodziu bardakas smile.gif Kita savaite plyteles uzklijuos,tada butinai idesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 19, 21:50)
Kaip tas maišytuvas jums? Beieškodama gartraukio, radau Tekos maišytuvus doh.gif Tai va tokį patį ir nužiūrėjau blush2.gif Tik įdomu ar patogus, nesitaško labai aplink ant stalviršio?

Mes turim Rubinetos panašios formos, na tekant srovei tikrai nesitaško į šonus, juk žemyn bėga smile.gif O kriauklė gili, tai nepastebėjau didesnio taškymosi, nei su kokiu lenktu žemyn maišytuvu smile.gif

QUOTE(AlvidaVilius @ 2013 02 21, 15:57)
Sveikos Mamytės  4u.gif kadangi daugelis jau turit virtuves, tai nusprendžiau paklausti patarimo  smile.gif gal truputi ne  į tema, bet tinkamesnės kaip ir neradau, norėjau pasiteirauti dėl buitinės technikos, man reikia dujinės kaitlentės ir labiau linkstu ant juodo stiklo, tik va visi atkalbinėja, sako nepatvari, sunkiai valosi... kokias jus naudojat'? ir ar tikrai taip sunku ja prižiūrėt'? mano manymu bet kuria reikia valyt ir saugot smile.gif ir gal žinot ar tiesa kad stiklokeraminės geriau valosi ir patvaresnės nei stiklas'? ar verta permokėti  g.gif būsiu labai dėkinga jei pagelbėsit  mirksiukas.gif

Na aš jau kartosiuos, bet veidrodiniu paviršium - tikras košmaras, gyvenime daugiau jaučiu nepirkčiau jokių stiklinių (ir šitos nepirkau, dovanota), verdi kokias bulves, sekunde pavėluoji pradengt puodą, keli lašiukai nutyška, bet jau atrodo tragiškai, reik valyt. O taip imt ir nuvalyt greitai irgi neišeina, pavalai - viskas išsimozoja, jau reik valyt, sausint, blizgint.... Nu žodžiu ne maaaaaaan.
O dėl stiklo ir stiklokeramikos - diskutuota nemžai Parduotuvių ir išpardavimų (berods) temose apie kaitlentes, narys Speedy ten prikomentuoja vis ir patarinėja, kaip supratau, skirtumas tikrai yra tarp jų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 22 vasario 2013 - 15:59
Siandien buvau pas baldininkus del virtuves spalvu. Pacias spinteles noriu daryti baltas, o stalvirsi medzio spalvos. Taciau gamintojai nepataria rinktis baltos plokstes, nes sako, kad prie kantavimo, laikui begant, pasidaro nesvarumu ,,remelis'', kurio neimanoma isvalyti. Ar susuduret su tuom? Pasidalinkit savo patirtimi
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 22, 12:50)
As lietuviska nupirkau juoda kriaukle.
Kazkaip nesukau labai galvos kuri pirkti. Buvo nuolaida ir paemiau. Man graziau granitines  atrodo nei metalines.
Kas darete dazyta MDF fasada, ar rinkotes blizgu dazyma su poliravimu ar be?
Dabar mane klausineja meistras o as nezinau ka atsakyti. Kaina + 100 uz kv.m.
Jau ir taip jauciu kaina isaugs nuo pirmo paskaiciavimo, net jau bijau samata sulaukti. unsure.gif

as dariaus blizgu poliruota,nematau prasmes matiniams MDF pavirsiams...tuo atveju kai nenorejau apatiniams fasadam blizgaus pasirinkau LMDP,kurios dekoru yra galybes thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 22, 12:49)
Matau, kad pats vėjus pradėjai kalbėt  ax.gif Spėju, arba geri šampaną, arba kokį rašaliuką, nes mėgsti rizikuoti smile.gif

Kai kalbama apie firmas ar pavienius asmenis, rodiklis: patikimumas ir kokybė. Bet mokesčius turi mokėti visi, ar įmonės, ar smulkūs patentininkai.

Kai kalbate apie pieną ir baldus - kaip juos galite sulyginti? Plokštė miškuose neauga  lotuliukas.gif Kas perka žaliavą, ją perdirba, gamina - tas jau ir moka mokesčius. Čia ne savą karvę pasimelžt ir kaimynei parduot  smile.gif

O įmonės patikimumą pasitikrinti labai paprasta - Credit info! Ten matysite, kokia įmonės būklė. Jei įmonė iš sukčiaujančių - jos veiklos rodikliai bus prasti.

Nuo bankroto neapsaugotas nei vienas, nei firma, nei patentininkas, kuris sugalvos išvažiuot į Norvegiją.. Bet įmonė duoda tvirtesnes garantijas, t.y. popierines.

cha cha...geriu ir sampana ir rasala,bet rizikuoti nemegstu...nezinau kaip tai susije......

pienas ir baldai-tai kaip palygint maximos lenkiska piena ir mociutes namini piena,kuri ji parduoda salia parduotuves ant saligatvio- tai gal tai mociutei dar isigyti kasos aparata?......pienas dar gali pasirodyti ir skanesnis doh.gif ....

ta credit info galit susikisti i viena vieta....nenustebciau jei dar pasiulytumet paskambint i gelvora ar kokia kita ragu ir kanopu kontora g.gif ....

Papildyta:
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 22, 13:02)
priskaldet cia malku....pagal jusu fantazijas galima manyti,kad namuose negalima butu pakeisti lempuciu,duru,saldytuvo,kilimo,sampuno,muilo ir tt...gryzkit is marso drinks_cheers.gif
Papildyta:

Chahaha, moku daugiau nei gali įsivaizduot  lotuliukas.gif Kaip ir bet kuri silpnosios lyties atstovė. Bet pats spėju tik liežuvį galąst ir tesugebi  drinks_cheers.gif

Kiekvieną žmogų gali apibūdint tai, kaip jis atrodo, taip, kaip jis bendrauja. Kadangi iš Jūsų pusės nieko argumentuoto bei logiško neteko skaityti, tai .... esi dvilypė asmenybė, norinti gauti pakankamai dėmesio, interneto platybėse skleisdamas tuščius ar ironiškus pasisakymus  tongue.gif

pasitikrink savo logini mastyma pries rasydama thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 22, 13:09)
Bet turėdami popierius, Jūs drąsiai galite kreiptis į teismą, tai juk oficialus daiktinis įrodymas  smile.gif  Išlaidų ir nervų pakainuos, bet teisybę turėtumėte surasti. Reikia tik advokato, kuris į tai žiūrėtų rimtai.

dar nesu girdejes,kad popierius butu daiktinis irodymas....greiciau pagalbine priemone nuejus i viena vieta g.gif
Papildyta:
QUOTE(Llaume @ 2013 02 22, 17:00)
Siandien buvau pas baldininkus del virtuves spalvu. Pacias spinteles noriu daryti baltas, o stalvirsi medzio spalvos. Taciau gamintojai nepataria rinktis baltos plokstes, nes sako, kad prie kantavimo, laikui begant, pasidaro nesvarumu ,,remelis'', kurio neimanoma isvalyti. Ar susuduret su tuom? Pasidalinkit savo patirtimi

jei butu dazytas MDF (matinis ar blizgus) tada nekiltu problemu...o sito kanto nuotrauku jau buvo ideta ankstesnese temose...pats idejau...aisku,kad nepatarciau, baltas LMDP fasadams man pati slyksciausia spalva,karkasui tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 22, 14:03)
Vakar galvojau, kur galeciau sutaupyti. Nuvaziavau i Brasa paziurejau Italiska cargo krepsiuka. 137lt dabar visai patiko. O blum apie 260lt.
O mestras siandien pasake kad gauna Bluma su nuolaida tai man kainuotu 180 lt, kai suprantu nenori kita furnitura nauduoti.
Man idomu, cia visuose firmose furnitura skaiciuoja jau su nuolaida?
As galvojau i stalciukus, paskui susipirksiu kilimelius, deklus ir kt., bet jei su nuolaida tada apsimoka iskarto uzsakineti. g.gif

Pas mus visa furnitura blumai,cargo is Brasos su pritraukimu(viskas gerai su jo thumbup.gif ).Man atrodo Blumo cargo virs 300 buvo.Blumam padare 15-25%(ar 15-30% g.gif .),priklausomai nuo pacios furnituros.Brasoj nuolaidu nedare.Vyras pats surinkinejo virtuve.
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 22, 12:03)
Vakar galvojau, kur galeciau sutaupyti. Nuvaziavau i Brasa paziurejau Italiska cargo krepsiuka. 137lt dabar visai patiko. O blum apie 260lt.
O mestras siandien pasake kad gauna Bluma su nuolaida tai man kainuotu 180 lt, kai suprantu nenori kita furnitura nauduoti.
Man idomu, cia visuose firmose furnitura skaiciuoja jau su nuolaida?
As galvojau i stalciukus, paskui susipirksiu kilimelius, deklus ir kt., bet jei su nuolaida tada apsimoka iskarto uzsakineti. g.gif
Tokios parduotuvės kaip Brasa, Agva ir kt. yra skirtos ne žmogui iš gatvės, o baldininkams kurie iš šių parduotuvių perka dideliais kiekiais, todėl ir nuolaidas turi. Klientams patiems visiškai neapsimoka pirkti ką nors iš furnitūros, tikrai bus tik brangesni baldai, nupirksite nevisai tai ko reikia, baldininkui apsunkinsite darbą, viskas eisis lėčiau, tad baldininkas norės ir didesnio atlyginimo. Na, nebent norėtumėte ekspoziciją apžiūrėti. smile.gif Neseniai į mane kreipėsi vieni klientai kurie savo nuožiūra ir pagal savo supratimą buvo prisipirkę visokios furnitūros. Apžiūrėjus viską ir apsvarsčius, kad bus daug vargo ir gaišaties, o baldai bus nelabai kokie to užsakymo atsisakiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 22 vasario 2013 - 19:12
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 22, 20:05)
Tokios parduotuvės kaip Brasa, Agva ir kt. yra skirtos ne žmogui iš gatvės, o baldininkams kurie iš šių parduotuvių perka dideliais kiekiais, todėl ir nuolaidas turi. Klientams patiems visiškai neapsimoka pirkti ką nors iš furnitūros, tikrai bus tik brangesni baldai, nupirksite nevisai tai ko reikia, baldininkui apsunkinsite darbą, viskas eisis lėčiau, tad baldininkas norės ir didesnio atlyginimo. Na, nebent norėtumėte ekspoziciją apžiūrėti.  smile.gif Neseniai į mane kreipėsi vieni klientai kurie savo nuožiūra ir pagal savo supratimą buvo prisipirkę visokios furnitūros. Apžiūrėjus viską ir apsvarsčius, kad bus daug vargo ir gaišaties, o baldai bus nelabai kokie to užsakymo atsisakiau.

Jei tureciau daug pinigu nueiciau i pirma salona ir uzsisakyciau, nesukciau sau galvos. O kai pinigu nera, reikes skolintis, tai ir ieskau kur galeciau sutaupyti.
Nemanau, kad tas italiskas krepsys labai skirsis nuo blumo. Ir man jis labiau patiko nes 5 cm gilesnis ir 5 cm platesnis, nei blumo. Aisku jei su nuolaida man uzsakys butu apie 40lt skirtumas tik, daug nesutaupysiu. Bet ...
PVZ. kiek kainuoja LED juostele 3m su transformatorium ir profiliu?
Man sake 300lt, vyras paziurejo kazkuram elmo.lt sako galima daug pigiau nusipirkti apie 100lt. As skieptiskai kol kaz ziuri, bet gal jis ir teisus. g.gif
Papildyta:
QUOTE(kristilav @ 2013 02 22, 19:16)
Pas mus visa furnitura  blumai,cargo is Brasos su pritraukimu(viskas gerai su jo thumbup.gif ).Man atrodo Blumo cargo virs 300 buvo.Blumam padare 15-25%(ar 15-30% g.gif .),priklausomai nuo pacios furnituros.Brasoj nuolaidu nedare.Vyras pats surinkinejo virtuve.

As supatau, kad baldininkai turi 30 proc. nuolaida.
O kodel jums padare tokias nuolaidas, jei vyras ne baldininkas?
Papildyta:
Dešimtukas,
Gal patarsit kur stiklo sienele galima pigau uzsisakyti?
Nes vieni baldininkai paskaiciavo 400lt,
o firma kuri mes pasirinkom 700lt. Gal pigiau butu patiems kreiptys i firma kur dazo stiklus, ar baldininkai irgi nu nuolaida uzsako?
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 22, 15:58)
Mes turim Rubinetos panašios formos, na tekant srovei tikrai nesitaško į šonus, juk žemyn bėga smile.gif O kriauklė gili, tai nepastebėjau didesnio taškymosi, nei su kokiu lenktu žemyn maišytuvu smile.gif

Tai liuksas tada biggrin.gif Reiks tokio tipo ir ieškot, o dėl gamintojo, tai nežinau unsure.gif Priklausys kaip seks'is ( smileysex.gif ) vyrui išaiškint, kad reikia maišytuvo už štukytę doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti