Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Nes pvz. jei susigundote gera kaina ir įsigyjate pigesnę, bet po 2 metų matote, kad ją jau verkiant reiktų pakeisti, tai ne viskas taip paprasta: plautuvė prie stalviršio yra klijuojama ir yra didelė rizika, kad gražiai kriauklės išlupti nepavyks - sugadins stalviršį. Ir ką tai reiškia? Ogi reikės pirkti ne tik plautuvę, bet ir naują stalviršį smile.gif
[/quote]

tai juk ne su supermomentu ar spurgytem klijuojama....ne taip paprasta matai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 21, 13:25)
Kai kam gal tai ir gąsdinimai lotuliukas.gif , kitiems - pamąstymai dėl kriauklių kokybės. Šiaip abejoju, kad plautuvę taip gražiai atkrapštysi. Nes ji sutepama silikonu, kad priliptų prie stalviršio ir būtų didesnis sandarumas. Jei jo nėra - gali išsipūsti stalviršis.

Bet tai tik pastebėjimai, neteko matyti, kaip "atkrapštoma" sena plautuvė smile.gif Esu iš pačių baldininkų girdėjus, kad daugiau ar mažiau stalviršis pažeidžiamas. Vienais atvejais keisti nereikia, kitais - tenka... Ir tie baldininkai ne garažiniai smile.gif

vejus snekat......net nera prasmes gincytis....tie jusu baldininkai kaip suprantu ne garaziniai,tik garazuose dirba thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 21, 13:31)
Tada ir man ramiau, jei tai galima padaryti gražiai smile.gif
O lupo laminuoto stalviršio?

priskaldet cia malku....pagal jusu fantazijas galima manyti,kad namuose negalima butu pakeisti lempuciu,duru,saldytuvo,kilimo,sampuno,muilo ir tt...gryzkit is marso drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 21, 13:44)
Čia manau, kad Jūs klystat, nes santechnikas kriauklės į baldą nemontuoja smile.gif Jis ją tik parduoda, jis gali rekomenduoti vieną ar kitą gamintoją ar modelį, o baldininkai ją įstato.

vel pasakos vaikam....baldininkai ispjauna skyle,o jau jusu reikalas kas ir kaip montuos-jus,jusu vyras,"baldininkai" ar ufonautai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 21, 20:32)
Aferistams rūpi tik pinigus gauti. Aferistai gali būti ir firma ir garažininkas. Taip pat ir tie ir tie gali būti sąžiningi, tad dėsningumo čia nėra. Rekomendacijos patenkintų buvusių klientų svarbus dalykas. Jeigu pvz. Jūsų patenkinti draugai pasidarė baldus firmoje "XXX" arba pas pavienį meistrą Vardenį Pavardenį ir sakys viskas tenkina, tai ir Jūs ten darykite.  smile.gif

as uz visas patalpas kaip jus tik nepavadintumete-garazas,"garazas",imone,"tipo imone su patirtim",rimta firma ir tt......man iskaba ne rodiklis,man darbas ir kokybe rodiklis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 19, 21:50)
Kaip tas maišytuvas jums? Beieškodama gartraukio, radau Tekos maišytuvus doh.gif Tai va tokį patį ir nužiūrėjau blush2.gif Tik įdomu ar patogus, nesitaško labai aplink ant stalviršio?

man Teka maisytuvas nepadare ispudzio, nors pries 6 metus buvo cia rekomenduojamas, nupirkome ir naudojome
si karta pasirinkome Ganshrohe, net nera ka lyginti, tobulas smile.gif

QUOTE(miig @ 2013 02 20, 16:52)
sveikos, o kuom yra ypatingos granitinės kriauklės? arba lietos?
susidarė įspūdis kad dabar visi tik tokias deda  g.gif  KODĖL?
jos nesibraižo, nesimato lašiukų? ar yra kokia didesnė paslaptis

QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 20, 17:22)
Granitinės plautuvės kuria prabangos pojūtį, ant jų nesimato vandens lašai, vanduo jose nesitaško ir t.t. Privalumų daugiau turi kokybiškesnės plautuvės: Franke ar Blanco (antibakterinės, atsparios braižymui, aukštai temperatūrai, rūgštims), visos kitos - prastesnės kokybės, t.y. keičia spalvą (nuo maisto, karšto vandens), sunkiau valosi, dėmių atsiradimo rizika. Aišku, daug kas priklauso nuo šeimininkės įpročių bei priežiūros. Gal kuri turi ir paprastesnę granitinę ir nesiskundžia smile.gif
Trūkumas - didesnė kaina bei priežiūra (jei turite baltą ar juodą). Pati turiu juodą Franke, priežiūros nereikalauja, bet nuo dėvėjimosi (jau 6metai) šiek tiek pašviesėjo. Bet ne tiek, kad būtų akivaizdžiai matytųsi  smile.gif

dalinai sutinku su Jumis
pries 6 metus pirkome Franke akmens mases plautuve, buvome patenkinti, jokiu priekaistu del kokybes ir prieziuros smile.gif
irenginejat nauja virtuve rugpjucio menesi, nebuvo niekur mums reiklaingo Franke modelio ir spalvos, nebuvo laiko laukti kol atvez ir nusipirkome lietuviska, iki siol nematau skirtumo tarp Farnke ir AquaSanita ax.gif
jei reiketu baltos ar juodos spalvos, gal nerizikuociau pirkti lietuviskos, bet kadangi reikejo smelio spalvos surizikavome ir kol kas esame patenkinti smile.gif
Atsakyti
pries 6 metus pirkome Franke akmens mases plautuve, buvome patenkinti, jokiu priekaistu del kokybes ir prieziuros smile.gif
irenginejat nauja virtuve rugpjucio menesi, nebuvo niekur mums reiklaingo Franke modelio ir spalvos, nebuvo laiko laukti kol atvez ir nusipirkome lietuviska, iki siol nematau skirtumo tarp Farnke ir AquaSanita ax.gif
jei reiketu baltos ar juodos spalvos, gal nerizikuociau pirkti lietuviskos, bet kadangi reikejo smelio spalvos surizikavome ir kol kas esame patenkinti smile.gif
[/quote]
Tik kad tos lietuviskos Kinijoja gaminamos biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristilav: 22 vasario 2013 - 07:46
[quote=kristilav,2013 02 22, 08:45]

[/quote]
Tik kad tos lietuviskos Kinijoja gaminamos biggrin.gif .
[/quote]
o cia nuo kada Kaunas kinijai priklauso o ne lietuvai? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plyta: 22 vasario 2013 - 08:58
QUOTE(Nanita @ 2013 02 21, 10:27)
apelsinka wink.gif,nupirkome mes pagaliau stala thumbup.gif balta,tiksliau pieno baltumo,apvalu.Tip top spalva i struktura kaip virtuvinio fasadas.ir keturios kedes.Medinis,uosis.Tik neisiskleidzia.Galejo padaryti,plius 200t ir iki veliku butu padare bet laikas spaudzia tad paemem kas buvo  smile.gif Pirkome Skrajoj.Musu komplektas lietuviu gamybos.Skurdokas Skrajoj pasirinkimas sviesiu bet jei nebuvai tuoj parduotuvei,uzsuk,gal is katalogo ka issirinksi,uzsakysi.
Nieko,kad tujinu? blush2.gif

Turbut zinau apie ka kalbate. Firma Tau baldas lygtai. Ieini ir iskart i kaire iki galo? Maciau ten prie virtuves stovejo sviesus. Mes ten irgi ziurejome, prizadejo mums kad gali pagaminti stala koki tik norime. Ben man nepatiko, kad jie nedaro ant vienos kojos (nors ir sako kad nestabilus ir t.t. bet man graziau su viena.)
Atsakyti
Domėjausi aquasanita kriauklėmis ,el.paštu atsakė:
Paprastai plautuves gaminame paprastas ,bet galime pagaminti ir su antibakterine danga. I bendra mase dedasi sidabro jonai ,kurie 99% naikina bakterijas.
Tokia plautuve brangesne apie 15%.
Gal kas turite juodas plautuves?Kaip jų būklė panaudojus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xde: 22 vasario 2013 - 11:08
QUOTE(xde @ 2013 02 22, 11:00)
Domėjausi aquasanita kriauklėmis ,el.paštu atsakė:
Paprastai plautuves gaminame  paprastas ,bet galime pagaminti ir su antibakterine danga. I bendra mase dedasi sidabro jonai ,kurie 99% naikina bakterijas.
Tokia plautuve brangesne apie 15%.
Gal kas turite juodas plautuves?Kaip jų būklė panaudojus?

Ar tik nebus kaip su Dormeo čiužiniais? Kai finale išaiškėjo, kad jokio sidabro pluošto nė kvapo nerasta biggrin.gif

Šitos įtikanamiau atrodo (bent jau man) http://www.youtube.c...h?v=Q3iOU1gn45Q
Atsakyti
Matau, kad pats vėjus pradėjai kalbėt ax.gif Spėju, arba geri šampaną, arba kokį rašaliuką, nes mėgsti rizikuoti smile.gif

Kai kalbama apie firmas ar pavienius asmenis, rodiklis: patikimumas ir kokybė. Bet mokesčius turi mokėti visi, ar įmonės, ar smulkūs patentininkai.

Kai kalbate apie pieną ir baldus - kaip juos galite sulyginti? Plokštė miškuose neauga lotuliukas.gif Kas perka žaliavą, ją perdirba, gamina - tas jau ir moka mokesčius. Čia ne savą karvę pasimelžt ir kaimynei parduot smile.gif

O įmonės patikimumą pasitikrinti labai paprasta - Credit info! Ten matysite, kokia įmonės būklė. Jei įmonė iš sukčiaujančių - jos veiklos rodikliai bus prasti.

Nuo bankroto neapsaugotas nei vienas, nei firma, nei patentininkas, kuris sugalvos išvažiuot į Norvegiją.. Bet įmonė duoda tvirtesnes garantijas, t.y. popierines.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 22, 12:34)
Ar tik nebus kaip su Dormeo čiužiniais? Kai finale išaiškėjo, kad jokio sidabro pluošto nė kvapo nerasta biggrin.gif

Šitos įtikanamiau atrodo (bent jau man) http://www.youtube.c...h?v=Q3iOU1gn45Q

As lietuviska nupirkau juoda kriaukle.
Kazkaip nesukau labai galvos kuri pirkti. Buvo nuolaida ir paemiau. Man graziau granitines atrodo nei metalines.

Kas darete dazyta MDF fasada, ar rinkotes blizgu dazyma su poliravimu ar be?
Dabar mane klausineja meistras o as nezinau ka atsakyti. Kaina + 100 uz kv.m.
Jau ir taip jauciu kaina isaugs nuo pirmo paskaiciavimo, net jau bijau samata sulaukti. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 22, 11:50)
As lietuviska nupirkau juoda kriaukle.
Kazkaip nesukau labai galvos kuri pirkti. Buvo nuolaida ir paemiau. Man graziau granitines  atrodo nei metalines.

Dėl skonio (oij, tik nabandykit ragaut plautuvės lotuliukas.gif ) nesiginčinu drinks_cheers.gif
Vienam metalinė, kitam akmens masė.... thumbup.gif

O šiaip jei pradėt gilintis, tai žinant kiek bakterijų yra kempinėj su kuria plaunami indai, tai jau pačios plautuvės danga (antibakterinė ar ne) tai jau toooookia bereikšmė pasidaro........ biggrin.gif
Ir jei šeimininkė nevala ir plautuvės neprižiūri, tai to viso priskretusio mėšlo jokia danga steriliu nepadarys smile.gif
Atsakyti

priskaldet cia malku....pagal jusu fantazijas galima manyti,kad namuose negalima butu pakeisti lempuciu,duru,saldytuvo,kilimo,sampuno,muilo ir tt...gryzkit is marso drinks_cheers.gif
Papildyta:

Chahaha, moku daugiau nei gali įsivaizduot lotuliukas.gif Kaip ir bet kuri silpnosios lyties atstovė. Bet pats spėju tik liežuvį galąst ir tesugebi drinks_cheers.gif

Kiekvieną žmogų gali apibūdint tai, kaip jis atrodo, taip, kaip jis bendrauja. Kadangi iš Jūsų pusės nieko argumentuoto bei logiško neteko skaityti, tai .... esi dvilypė asmenybė, norinti gauti pakankamai dėmesio, interneto platybėse skleisdamas tuščius ar ironiškus pasisakymus tongue.gif
Atsakyti
Vakar galvojau, kur galeciau sutaupyti. Nuvaziavau i Brasa paziurejau Italiska cargo krepsiuka. 137lt dabar visai patiko. O blum apie 260lt.
O mestras siandien pasake kad gauna Bluma su nuolaida tai man kainuotu 180 lt, kai suprantu nenori kita furnitura nauduoti.
Man idomu, cia visuose firmose furnitura skaiciuoja jau su nuolaida?
As galvojau i stalciukus, paskui susipirksiu kilimelius, deklus ir kt., bet jei su nuolaida tada apsimoka iskarto uzsakineti. g.gif
Atsakyti