Nes pvz. jei susigundote gera kaina ir įsigyjate pigesnę, bet po 2 metų matote, kad ją jau verkiant reiktų pakeisti, tai ne viskas taip paprasta: plautuvė prie stalviršio yra klijuojama ir yra didelė rizika, kad gražiai kriauklės išlupti nepavyks - sugadins stalviršį. Ir ką tai reiškia? Ogi reikės pirkti ne tik plautuvę, bet ir naują stalviršį
[/quote]
tai juk ne su supermomentu ar spurgytem klijuojama....ne taip paprasta matai
Papildyta:
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 21, 13:25)
Kai kam gal tai ir gąsdinimai , kitiems - pamąstymai dėl kriauklių kokybės. Šiaip abejoju, kad plautuvę taip gražiai atkrapštysi. Nes ji sutepama silikonu, kad priliptų prie stalviršio ir būtų didesnis sandarumas. Jei jo nėra - gali išsipūsti stalviršis.
Bet tai tik pastebėjimai, neteko matyti, kaip "atkrapštoma" sena plautuvė Esu iš pačių baldininkų girdėjus, kad daugiau ar mažiau stalviršis pažeidžiamas. Vienais atvejais keisti nereikia, kitais - tenka... Ir tie baldininkai ne garažiniai
Bet tai tik pastebėjimai, neteko matyti, kaip "atkrapštoma" sena plautuvė Esu iš pačių baldininkų girdėjus, kad daugiau ar mažiau stalviršis pažeidžiamas. Vienais atvejais keisti nereikia, kitais - tenka... Ir tie baldininkai ne garažiniai
vejus snekat......net nera prasmes gincytis....tie jusu baldininkai kaip suprantu ne garaziniai,tik garazuose dirba
Papildyta:
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 21, 13:31)
priskaldet cia malku....pagal jusu fantazijas galima manyti,kad namuose negalima butu pakeisti lempuciu,duru,saldytuvo,kilimo,sampuno,muilo ir tt...gryzkit is marso
Papildyta:
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 21, 13:44)
Čia manau, kad Jūs klystat, nes santechnikas kriauklės į baldą nemontuoja Jis ją tik parduoda, jis gali rekomenduoti vieną ar kitą gamintoją ar modelį, o baldininkai ją įstato.
vel pasakos vaikam....baldininkai ispjauna skyle,o jau jusu reikalas kas ir kaip montuos-jus,jusu vyras,"baldininkai" ar ufonautai
Papildyta:
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 21, 20:32)
Aferistams rūpi tik pinigus gauti. Aferistai gali būti ir firma ir garažininkas. Taip pat ir tie ir tie gali būti sąžiningi, tad dėsningumo čia nėra. Rekomendacijos patenkintų buvusių klientų svarbus dalykas. Jeigu pvz. Jūsų patenkinti draugai pasidarė baldus firmoje "XXX" arba pas pavienį meistrą Vardenį Pavardenį ir sakys viskas tenkina, tai ir Jūs ten darykite.
as uz visas patalpas kaip jus tik nepavadintumete-garazas,"garazas",imone,"tipo imone su patirtim",rimta firma ir tt......man iskaba ne rodiklis,man darbas ir kokybe rodiklis