Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 11, 13:50)
Nu sveikučiai, kas dar mane pamenat biggrin.gif Pc vis dar pas meistrus, tai nei savo tvarinio neįkeliu iki šiol biggrin.gif Pas tėvukus prisijungiau, parodysiu, kas gavosi.
Spalvų stalviršio su antru spintelių aukštu vis tik nepavyko atitaikyt, tai dar nežinau, ar sienelę dėsim, ar plyteles. Išvis ta Bolderaja mane pjauna, gelsvas atspalvis ir dar kažkoks keistas rašta, lyg plėmuota būtų, ir korpusas iš jos kur matosi labai nepatinka, jau sakiau užsakysiu dureles tai atvirai lentynai, ir nesimatys to korpuso, bet gi vyrui kaip tik ta vieta labai patinka. Tamsioji plokštė gal kiek pilkesnė, nei norėjau, bet žiūrisi gražiai, ir dera prie svetainės sienos. O va stalviršis tai man tobulas  wub.gif  Tokio ir norėjau - šviesaus, medžio imitacijos, bet ne gelsvo. Ir nieko nesimato ant jo, nu žodž dievinu aš jį  thumbup.gif  Dar kas pasiteisino - šiukšlinės stalčius su atmetimo mechanizmu, žiauriai patogu, tik vienas niuansas, kad kai ne koks bluminis, tai nelabai fasadai lygiai sueina, nes atmetimui tipo vietos reikia palikt, kai labiau suverži, prasčiau atmeta. O va viršutinės spintelės su atmetimais nepasiteisino, baldininkas neįspėjo, kad tokių didelių durų gali neatmest, tai po du mechanizmus įdėta, ir vos atkrapštau. Tai gal su laiku rankenas dėsim, bet kol kas labai nekliūna, nes erdvės belen kiek, viršutinės spintelės ir ūkinės viršus beveik tušti dar  thumbup.gif Nors virtuvė tik 6 kvadratai, labai džiaugiuosi, kaip ją susiprojektavau, viskas labai patogu, vietos daug, o ir optiškai atrodo daug erdvesnė, nei buvo tuščia, visi atėję sako - kokia didelė virtuvė, nu jo, sakau, net 6kv biggrin.gif . Stalčiai labai labai geras dalykas, be to, nebereik man nei skirstymų kokių, paprašiau baldininkų, kad išpjautų kelias plokštes perskyrimam ir sakiau, kad jų netvirtintų, labai džiaugiuos dabar - atskyriau pati tom lentukėm, kur man reik, ir super  thumbup.gif  Tik nustebau, kad nebuvo šaukštinės  g.gif Nu ir prirašiau, bet kaip už tokią kainą, manau visai geras rezultatas gavosi, nors yra keli niuansai iš meistrų pusės, kur kliūna. Galit komentuot, nesupyksiu smile.gif

Beje, dovanotą veidrodinę kaitlentę keikiu, kriauklę taip pat. Norėjau akmens masės, bet vyro nebuvo, kai montavo virtuvę, o jis buvo pasakęs pjaut 49cm kriauklei, ir jo prekiaujamos akmens masės jau per mažos tai skylei, tai paėmėm tekos matinę skardinę, maniau bent priežiūra bus lengva, tai kažkokia nesąmonė - matosi kiekvienas vandens lašas!!!!!!!! Žiauriai nusivyliau.

Grazi virtuves spalva, tik man graziau ziuretusi, jei butu virsutines spinteles vienos pilkos spalvos, bet cia jau skonio reikalas smile.gif gal galite ideti nuotrauka atidaryto siuksliu stalciaus? Vis nesumastau kaip ji daryti g.gif
Atsakyti
Sveikinu gabby su pabaigtuvėmis! smile.gif Viskas lyg ir gerai, bet pastebiu kelis dalykus. Nuotraukos gal ir neperteikia spalvų, bet atrodo, kad gal būtų gražiau jeigu viršutiniai fasadai būtų tos pačios tamsesnės spalvos. Jei ir jums taip pasirodys, tai pakeisti tikrai nevėlu, bet ir skubėti nėra ko, pagyvenkit, apsipraskite, pagalvokite. smile.gif Ir dar: juostelė pagal lubas prišlifuota pagal lubų kreivumą? g.gif Nelabai suprantu, spintelės galėjo kaboti ir aukščiau, arba būti aukštesnės. Lubos kreivokos, na ir kas, mes baldininkai turime tokį posakį :"baldais sienų neišlyginsi". Vienok, čia nieko nepeikiu, kaip suprantu Jūs patenkinta, tikiuosi, kad ir mano vienas kitas patarimas davė šiokios tokios naudos. smile.gif
Jeigu nepatinka po kriaukle esančių durelių tarpeliai lyginat su kitais fasadais, galima arba pakeisti lankstus į paprastus ir įmontuoti rankenėlę, arba ieškoti kitokio fiksatoriaus, kad būtų galimybė reguliuoti tarpelį. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 11 vasario 2013 - 16:03
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 11, 13:58)
Jei bus naujas namas, nauji laidai, tai paprasičiausiai elektrinė orkaitė. Dujines orkaites renkasi žmonės iš bėdės, kada dėl senos elektros instaliacijos elektrinės pasirinkti negalima. Man yra tekę montuoti naujas dujines integruojamas orkaites, pasirinkimas jas perkant labai mažas. Taip ir nesužinojau kaip sekasi klientams jomis naudotis.

Apie kaitlentės pasirinkimą. Didžioji dalis individualių namų savininkų naudojasi suskystintomis dujomis, nes tai pigiau negu virti valgį elektra. Jeigu yra gamtinių dujų įvadas, tai iš vis kur kas pigiau net negu suskystintos dujos.
Vieno dalyko tikrai nežinau, butuose, kuriuose yra elktrinės viryklės - mažesnis elktros tarifas, o ar jis mažesnis jeigu elektra maisto gaminimui naudojama individualiame name?  g.gif

na pas mus nebus ivado... bet vyras sake, kad jei pasiteisinus yra dujine kaitlente, nesudetinga butu is rusio atvesti dujas (rusy duju balionas butu)...
Atsakyti
Beje, dovanotą veidrodinę kaitlentę keikiu, kriauklę taip pat. Norėjau akmens masės, bet vyro nebuvo, kai montavo virtuvę, o jis buvo pasakęs pjaut 49cm kriauklei, ir jo prekiaujamos akmens masės jau per mažos tai skylei, tai paėmėm tekos matinę skardinę, maniau bent priežiūra bus lengva, tai kažkokia nesąmonė - matosi kiekvienas vandens lašas!!!!!!!! Žiauriai nusivyliau.
[/quote]

uh...senai matyta......mikroskopine virtuve...mano akiai paprasta ir grazi...gal tik kazkokio "linksmumo" truksta.......as naudoju matine rupleta kriaukle,tai niekas nesimato (minimaliai) thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasco E-robot: 11 vasario 2013 - 19:58
QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 11, 12:50)

Labai graži virtuvė 4u.gif Ypač spalva thumbup.gif
Atsakyti
*Bet jis sako, kad taip kaip nupiešiau bus patogiau: galėsi visas daržoves nuplautas dėti ant to kriauklinio padėkliuko.*

O kodėl negalima dėti nuplautų daržovių ant padėkliuko esančio dešinėje? g.gif Pas mane padėklas dešinėje daug metų, visai patogu
Atsakyti
gabby_jz, labai graži jūsų virtuvė 4u.gif
Ir spalvų derinys super thumbup.gif Ir ta lentyna virš šaldytuvo labai gerai atrodo ax.gif

Na kas čia dar šią savaitę žadėjo pabaigtuves? g.gif
Atsakyti
nu va jau turiu savo svajoniu virtuve, esu laaabai patenkinta viskuom formom, spalvom kokybe, na butu galima poroj vietu prikibti jei jau taip gilintis, bet akies nerezia o greiciausiai dar ir koreguojami yra.
visiska netiesa kad tamsi virtuve ima ir sumazina turima maza erdve, nu niekaip negaliu suprast kaip mano maza 8 kv virtuvyte taip stebuklingai isdidejo blink.gif taip erdvu patogu dar niekad nebuvo, ir tikrai nieks niekur nesumazejo netgi priesingai thumbup.gif dziaugiuos kad pasilikau ties savo issvajota visada tamsia virtuve thumbup.gif o sviesi mum butu netgi netikus pagal visas esamas spalvas , gal sirdis ir nujaute ba but buvus vaistine biggrin.gif man kaip ir gabyzz labiausiai uz viskas stalvirsis patinka, pasiantrinsiu toooobulas ir grazus ir neteplus ir mano skonio ir taip graziai susisaukia su sienom bei fasadais wub.gif kiekvienas atskirai paemus turi kazka bendro su viskuo ir gaunas bendra gera visuma.
ikelsiu kai bus suklijuotos plyteles, ba nesinori vaizdo menkinti smile.gif nors gal ir ryt ax.gif sedziu ir va negaliu atsidziaugt, kazkam ji bus gal paprasta kazkam eiline, bet svarbiausia kad man gerai 4u.gif va sedziu ir negaliu atsidziaugt lotuliukas.gif
gabyz labai grazi tavo virtuve, zinok net neabejojau kad bus viskas ciki su ja, man tai grazu tas antras aukstas sviesus ivestas bent per foto tai atrodo thumbup.gif ir vaizda pagyvina, gal kazkas rinktus vienodas(as taip rinkaus), bet cia grynai skonio reikalas, ir kiekvienam savo variantas priimtiniausias
matai abiem stalvirsiai atitiko ir patinko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 12 vasario 2013 - 02:50
QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 11, 12:50)
Galit komentuot, nesupyksiu smile.gif

graži virtuve wub.gif ta pilka spalva labai labai wub.gif
jei jau kabinetis tai man grindis nepatinka , krenta ziauriai i akis unsure.gif gal ir mano problema , nes nevisrskinu tokiu spalvu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2013 02 11, 22:17)
*Bet jis sako, kad taip kaip nupiešiau bus patogiau: galėsi visas daržoves nuplautas dėti ant to kriauklinio padėkliuko.*

Manau pirmiausiai reikia zinoti, kur ir kaip bus montuojamas maisytuvas (aka kranas).
Nes pagal plautuves nuotrauka, tai skyle maisytuvui yra numatyta vienaip.

Taigi nebent sumastysit maisytyva imontuoti i stalvirsi, tada daugmaz dzin, bet jeigu skyle maisytuvui jau yra arba nenoresit „gadinti stalvirsio“ tada nelabai ir bus pasirinkimo, kaip montuoti...
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2013 02 09, 19:15)
blush2.gif  neklausiau, bet vadybininkas  vaziuoja net del  smulkmeneles. Darant projektelius, viska pataria-kas brangu, kas ne, kas patogu, kas ne,kuri plokste gerai ziurisi, kuri ne, kokia furnitura cia deti, kokia ten.....
Buvom siandien "Siguldos balduose", nu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
user posted image
1 beg.m.-prasideda nuo 2500 lt.
Ziuresiu ka musu meistrelis paskaiciuos  g.gif Man labai grazu wub.gif  wub.gif

Labai norejau parodyti ale kopija sios Siguldos virtuves, pritaikyta kitokio dydzio virtuvei blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RaimaS: 12 vasario 2013 - 09:35
QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 11, 13:50)
Nu sveikučiai, kas dar mane pamenat biggrin.gif Pc vis dar pas meistrus, tai nei savo tvarinio neįkeliu iki šiol biggrin.gif Pas tėvukus prisijungiau, parodysiu, kas gavosi.
Spalvų stalviršio su antru spintelių aukštu vis tik nepavyko atitaikyt, tai dar nežinau, ar sienelę dėsim, ar plyteles. Išvis ta Bolderaja mane pjauna, gelsvas atspalvis ir dar kažkoks keistas rašta, lyg plėmuota būtų, ir korpusas iš jos kur matosi labai nepatinka, jau sakiau užsakysiu dureles tai atvirai lentynai, ir nesimatys to korpuso, bet gi vyrui kaip tik ta vieta labai patinka. Tamsioji plokštė gal kiek pilkesnė, nei norėjau, bet žiūrisi gražiai, ir dera prie svetainės sienos. O va stalviršis tai man tobulas  wub.gif  Tokio ir norėjau - šviesaus, medžio imitacijos, bet ne gelsvo. Ir nieko nesimato ant jo, nu žodž dievinu aš jį  thumbup.gif  Dar kas pasiteisino - šiukšlinės stalčius su atmetimo mechanizmu, žiauriai patogu, tik vienas niuansas, kad kai ne koks bluminis, tai nelabai fasadai lygiai sueina, nes atmetimui tipo vietos reikia palikt, kai labiau suverži, prasčiau atmeta. O va viršutinės spintelės su atmetimais nepasiteisino, baldininkas neįspėjo, kad tokių didelių durų gali neatmest, tai po du mechanizmus įdėta, ir vos atkrapštau. Tai gal su laiku rankenas dėsim, bet kol kas labai nekliūna, nes erdvės belen kiek, viršutinės spintelės ir ūkinės viršus beveik tušti dar  thumbup.gif Nors virtuvė tik 6 kvadratai, labai džiaugiuosi, kaip ją susiprojektavau, viskas labai patogu, vietos daug, o ir optiškai atrodo daug erdvesnė, nei buvo tuščia, visi atėję sako - kokia didelė virtuvė, nu jo, sakau, net 6kv biggrin.gif . Stalčiai labai labai geras dalykas, be to, nebereik man nei skirstymų kokių, paprašiau baldininkų, kad išpjautų kelias plokštes perskyrimam ir sakiau, kad jų netvirtintų, labai džiaugiuos dabar - atskyriau pati tom lentukėm, kur man reik, ir super  thumbup.gif  Tik nustebau, kad nebuvo šaukštinės  g.gif Nu ir prirašiau, bet kaip už tokią kainą, manau visai geras rezultatas gavosi, nors yra keli niuansai iš meistrų pusės, kur kliūna. Galit komentuot, nesupyksiu smile.gif

user posted image
user posted image

Papildyta:
[quote=gabby_jz,2013 02 11, 13:50]
Spalvų stalviršio su antru spintelių aukštu vis tik nepavyko atitaikyt, tai dar nežinau, ar sienelę dėsim, ar plyteles. Išvis ta Bolderaja mane pjauna, gelsvas atspalvis ir dar kažkoks keistas rašta, lyg plėmuota būtų, ir korpusas iš jos kur matosi labai nepatinka, jau sakiau užsakysiu dureles tai atvirai lentynai, ir nesimatys to korpuso, bet gi vyrui kaip tik ta vieta labai patinka. Tamsioji plokštė gal kiek pilkesnė, nei norėjau, bet žiūrisi gražiai, ir dera prie svetainės sienos. O va stalviršis tai man tobulas wub.gif Tokio ir norėjau - šviesaus, medžio imitacijos, bet ne gelsvo. Ir nieko nesimato ant jo, nu žodž dievinu aš jį thumbup.gif Dar kas pasiteisino - šiukšlinės stalčius su atmetimo mechanizmu, žiauriai patogu, tik vienas niuansas, kad kai ne koks bluminis, tai nelabai fasadai lygiai sueina, nes atmetimui tipo vietos reikia palikt, kai labiau suverži, prasčiau atmeta. O va viršutinės spintelės su atmetimais nepasiteisino, baldininkas neįspėjo, kad tokių didelių durų gali neatmest, tai po du mechanizmus įdėta, ir vos atkrapštau. Tai gal su laiku rankenas dėsim, bet kol kas labai nekliūna, nes erdvės belen kiek, viršutinės spintelės ir ūkinės viršus beveik tušti dar thumbup.gif Nors virtuvė tik 6 kvadratai, labai džiaugiuosi, kaip ją susiprojektavau, viskas labai patogu, vietos daug, o ir optiškai atrodo daug erdvesnė, nei buvo tuščia, visi atėję sako - kokia didelė virtuvė, nu jo, sakau, net 6kv biggrin.gif . Stalčiai labai labai geras dalykas, be to, nebereik man nei skirstymų kokių, paprašiau baldininkų, kad išpjautų kelias plokštes perskyrimam ir sakiau, kad jų netvirtintų, labai džiaugiuos dabar - atskyriau pati tom lentukėm, kur man reik, ir super thumbup.gif Tik nustebau, kad nebuvo šaukštinės g.gif Nu ir prirašiau, bet kaip už tokią kainą, manau visai geras rezultatas gavosi, nors yra keli niuansai iš meistrų pusės, kur kliūna. Galit komentuot, nesupyksiu smile.gif

user posted image
user posted image

Sveiki, gal pasidalintumėt, kokios konkrečiai pas Jus spalvos (durelės ir stalviršis) su gamintojais ir kodais? Tikrai gražiai suderinta smile.gif
Atsakyti