Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(plyta @ 2013 02 21, 13:10)
nu tik nereikia gasdinti zmoniu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  puikiai meistrai isima ir ideda kriaukles ir niekas ten neissilupa. tik jei nuspresite deti kita forma tada jau gali buti problema bet ir vel jei bus didesne puikiai graziai isideda. Svarbu meistra protinga tureti  mirksiukas.gif

Kai kam gal tai ir gąsdinimai lotuliukas.gif , kitiems - pamąstymai dėl kriauklių kokybės. Šiaip abejoju, kad plautuvę taip gražiai atkrapštysi. Nes ji sutepama silikonu, kad priliptų prie stalviršio ir būtų didesnis sandarumas. Jei jo nėra - gali išsipūsti stalviršis.

Bet tai tik pastebėjimai, neteko matyti, kaip "atkrapštoma" sena plautuvė smile.gif Esu iš pačių baldininkų girdėjus, kad daugiau ar mažiau stalviršis pažeidžiamas. Vienais atvejais keisti nereikia, kitais - tenka... Ir tie baldininkai ne garažiniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 21, 13:25)
Kai kam gal tai ir gąsdinimai lotuliukas.gif , kitiems - pamąstymai dėl kriauklių kokybės. Šiaip abejoju, kad plautuvę taip gražiai atkrapštysi. Nes ji sutepama silikonu, kad priliptų prie stalviršio ir būtų didesnis sandarumas. Jei jo nėra - gali išsipūsti stalviršis.

Bet tai tik pastebėjimai, neteko matyti, kaip "atkrapštoma" sena plautuvė smile.gif Esu iš pačių baldininkų girdėjus, kad daugiau ar mažiau stalviršis pažeidžiamas. Vienais atvejais keisti nereikia, kitais - tenka... Ir tie baldininkai ne garažiniai smile.gif

vat kadangi teko matyti kaip keiciama silikonuota kriaukle(ir kelis kartus) todel ir sakau kad ismanantis savo darba zmogus padaro ta labai graziai ir tvarkingai mirksiukas.gif
O del to kurie geresni baldininkai garaziniai ar tie kurie sedi firmose galima diskutuoti iki numirimo mirksiukas.gif man atrodo kad geras baldzius neis dirbt i firma nes tures uzsakymu pakankamai ir pats save islaikys ir nematys reikalo kazkam uzdirbineti mirksiukas.gif bet cia tik mano asmeninis pamastymas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plyta: 21 vasario 2013 - 12:33
Tada ir man ramiau, jei tai galima padaryti gražiai smile.gif
O lupo laminuoto stalviršio?
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 21, 13:31)
Tada ir man ramiau, jei tai galima padaryti gražiai smile.gif
O lupo laminuoto stalviršio?

is paprasto termopalinio stalvirsio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erne1 @ 2013 02 21, 02:29)
nezinau kiek tiesos bet mums baldininkas sake kad siai dienai AQUASANITA kriaukles nieko nenusileidzia kokybe Franke....anksciau buvo prastesnes, bet dabar pradejo naudoti kazkokia sudedamaja dali kita ir kokybe tipo nenusileidzia tik kaina zymiai mazesne

Manau del kriaukliu reikia konsultuotis su santechnikos parduotuviu,salonu konsultantais o ne su baldininkais.Ir ivertint tada visus uz ir pries(kas jum svarbiau kaina ,kokybe,kur pagaminta) .Del begeliu,stalvirsiu neeinant gi i santechnikos parduotuve klausti.
Atsakyti
Čia manau, kad Jūs klystat, nes santechnikas kriauklės į baldą nemontuoja smile.gif Jis ją tik parduoda, jis gali rekomenduoti vieną ar kitą gamintoją ar modelį, o baldininkai ją įstato.
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 21, 14:44)
Čia manau, kad Jūs klystat, nes santechnikas kriauklės į baldą nemontuoja smile.gif Jis ją tik parduoda, jis gali rekomenduoti vieną ar kitą gamintoją ar modelį, o baldininkai ją įstato.

As ne apie montavimo niuansus.O pvz.ar tikrai AQUASANITA kriaukles nieko nenusileidzia kokybe Franke....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristilav: 21 vasario 2013 - 13:01
Kai parašiau, supratau, kad ne apie tai ax.gif et, sorry smile.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytės 4u.gif kadangi daugelis jau turit virtuves, tai nusprendžiau paklausti patarimo smile.gif gal truputi ne į tema, bet tinkamesnės kaip ir neradau, norėjau pasiteirauti dėl buitinės technikos, man reikia dujinės kaitlentės ir labiau linkstu ant juodo stiklo, tik va visi atkalbinėja, sako nepatvari, sunkiai valosi... kokias jus naudojat'? ir ar tikrai taip sunku ja prižiūrėt'? mano manymu bet kuria reikia valyt ir saugot smile.gif ir gal žinot ar tiesa kad stiklokeraminės geriau valosi ir patvaresnės nei stiklas'? ar verta permokėti g.gif būsiu labai dėkinga jei pagelbėsit mirksiukas.gif
Atsakyti
Kriauklę išimti nėra sunku, stalviršiui nieko neatsitiks. Jeigu įsigijus kitą kriauklę ji bus kitokios formos ir teks pjaustyti stalviršį, gali būti sunkumų, nes paprastai stalviršyje ertmės kriauklei, kaitlentei yra pjaunamos dar neprisukus stalviršio prie spintelių. Gali tekti atsukti stalviršį, tad dar reiks nuimti staljuostę, o ji gali būti klijuojama...
Sunkiausiai čia bus rasti meistrą, nes baldininkai labai nenori užsiimti perdarymais. schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 21 vasario 2013 - 15:26
Man kaip tik dabar montuoja kriaukle ir skyle ispjove jau kai stalvirsis buvo prisuktas prie spinteliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 02 21, 12:29)
O del to kurie geresni baldininkai garaziniai ar tie kurie sedi firmose galima diskutuoti iki numirimo mirksiukas.gif man atrodo kad geras baldzius neis dirbt i firma nes tures uzsakymu pakankamai ir pats save islaikys ir nematys reikalo kazkam uzdirbineti mirksiukas.gif bet cia tik mano asmeninis pamastymas 4u.gif

Tame yra daug tiesos. Teko dirbti baldus gaminančioje firmoje vadybininku. Nuolat dėdavome skelbimus, kad ieškome meistrų. Ateidavo vienas kitas, bet gerą meistrą (vidutiniškai gerą) tik viena teradome, kiti tokie stumiami traukiami. Tai į darbą neatėjo, tai broką padarė ir taip kas dieną. O vadinami garažiniai ir su universitetų diplomais būna.
Čia truputi iš kitos operos, štai man buto remontą darė meistras kuris ir disertaciją apsigynęs yra. Žinoma jis ne firmoje dirbą, o pats sau vienas, pagal rekomendacijas ir eilė pas jį yra, tenka palaukti. Aš metus laukiau. Likau absoliučiai viskuo patenkintas, tad vertėjo laukti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nanita @ 2013 02 21, 15:23)
Man kaip tik dabar montuoja kriaukle ir skyle ispjove jau kai stalvirsis buvo prisuktas prie spinteliu  smile.gif

Gal uždėtas ant spintelių, o ne prisuktas? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 21 vasario 2013 - 15:30