Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Granitinės plautuvės kuria prabangos pojūtį, ant jų nesimato vandens lašai, vanduo jose nesitaško ir t.t. Privalumų daugiau turi kokybiškesnės plautuvės: Franke ar Blanco (antibakterinės, atsparios braižymui, aukštai temperatūrai, rūgštims), visos kitos - prastesnės kokybės, t.y. keičia spalvą (nuo maisto, karšto vandens), sunkiau valosi, dėmių atsiradimo rizika. Aišku, daug kas priklauso nuo šeimininkės įpročių bei priežiūros. Gal kuri turi ir paprastesnę granitinę ir nesiskundžia smile.gif
Trūkumas - didesnė kaina bei priežiūra (jei turite baltą ar juodą). Pati turiu juodą Franke, priežiūros nereikalauja, bet nuo dėvėjimosi (jau 6metai) šiek tiek pašviesėjo. Bet ne tiek, kad būtų akivaizdžiai matytųsi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
priartejo ir mums virtuves projektavimo darbai. Dabar dairomes internete, bet aisku norisi ir atsiliepimu isgirsti. Labai patiko "GOBANA"baldai, gal kuriai teko susidurti. Nepigus atrodo, nors musu virtuve didele, tai ir taip jau nusiteike, kad nemazai teks pakloti. Taigi laukiu gal kam teko su jais bendrauti.
Tiesa, dar klausimas, ar nuejus pas baldininkus reikia papildomai moketi uz tai, kad mazdaug paskaiciuotu kaina?
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 02 19, 18:10)
sveiki, kadangi cia diskutavom, tai cia ir pasirodysim ka turim siai dienai, o ko neturim matosi ( plyteliu, rankeneliu, virsutiniu spinteliu ''karnizo'') biggrin.gif

user posted image

p.s. sienu ir stumdomu duru spalva bus keiciama  biggrin.gif

Labai panasi i jusu virtuve radau wub.gif smile.gif
user posted image
Atsakyti
To [quote=Biškis,2013 02 19, 18:10]
Labai grazi virtuve.

Papildyta:
[quote=kristinka_2010,2013 02 19, 16:45]o kokia furnitura jus issirinkot? gal idomaus be stalciu norit deti?

as labai noreciau tu siukliadeziu, bet vienas baldininkas sake kad jos apie 600lt, kazkaip sunku patiketi..
[/quote]
Siuksliadeziu buna visokiu. Katalogine kaina daugiausia yra uz 600 lt pasirinkimas, bet yra ir uz 470 ir siek tiek virs 200. Bet tos uz 200 kur spinteles duris atsidarai ir istrauki ranka siuksliadeze kad isvaziuotu..Kitas gali tvirtint, kad isvaziuotu kartu su durelem ir t.t. ir pan. As cia apie tas kur galima rusiuot, kur susideda siuksliadeze is dvieju, triju ar keturiu deziu. Bent kiek as varciau furnituros katalogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nateja: 20 vasario 2013 - 22:20
QUOTE(miig @ 2013 02 20, 16:52)
sveikos, o kuom yra ypatingos granitinės kriauklės? arba lietos?
susidarė įspūdis kad dabar visi tik tokias deda  g.gif  KODĖL?
jos nesibraižo, nesimato lašiukų? ar yra kokia didesnė paslaptis

tik nereikia cia,kad visi...man pvz granitine kriaukle uznesa i klozeta,todel ir nedejau,o kurie deda lai pasisako kokia cia paslaptis g.gif
Papildyta:
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 20, 17:22)
Granitinės plautuvės kuria prabangos pojūtį, ant jų nesimato vandens lašai, vanduo jose nesitaško ir t.t. Privalumų daugiau turi kokybiškesnės plautuvės: Franke ar Blanco (antibakterinės, atsparios braižymui, aukštai temperatūrai, rūgštims), visos kitos - prastesnės kokybės, t.y. keičia spalvą (nuo maisto, karšto vandens), sunkiau valosi, dėmių atsiradimo rizika. Aišku, daug kas priklauso nuo šeimininkės įpročių bei priežiūros. Gal kuri turi ir paprastesnę granitinę ir nesiskundžia smile.gif
Trūkumas - didesnė kaina bei priežiūra (jei turite baltą ar juodą). Pati turiu juodą Franke, priežiūros nereikalauja, bet nuo dėvėjimosi (jau 6metai) šiek tiek pašviesėjo. Bet ne tiek, kad būtų akivaizdžiai matytųsi  smile.gif

ka toki sukelia?-prabangos pojuti>? thumbup.gif .....bomzui mano audi simtas taip pat sukelia prabangos pojuti g.gif
Atsakyti

ka toki sukelia?-prabangos pojuti>? thumbup.gif .....bomzui mano audi simtas taip pat sukelia prabangos pojuti g.gif
[/quote]
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 20, 17:22)
Granitinės plautuvės kuria prabangos pojūtį, ant jų nesimato vandens lašai, vanduo jose nesitaško ir t.t. Privalumų daugiau turi kokybiškesnės plautuvės: Franke ar Blanco (antibakterinės, atsparios braižymui, aukštai temperatūrai, rūgštims), visos kitos - prastesnės kokybės, t.y. keičia spalvą (nuo maisto, karšto vandens), sunkiau valosi, dėmių atsiradimo rizika.

nezinau kiek tiesos bet mums baldininkas sake kad siai dienai AQUASANITA kriaukles nieko nenusileidzia kokybe Franke....anksciau buvo prastesnes, bet dabar pradejo naudoti kazkokia sudedamaja dali kita ir kokybe tipo nenusileidzia tik kaina zymiai mazesne
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 20, 15:47)
Nuejau pas savo baldininka paklaust kuris montuoja dabar virtuvini ar prisuko apatines spinteles,sako ne,niekad neprisuku g.gif Pasiziureji i mano 50kg.svorio ir pasake,sokti drasiai galesiu  lotuliukas.gif
Prisukti apatines spinteles prie sienos nėra sunku. Man geriau prisukti negu, kad po poros metų paskambintų nepatenkinti klientai ir sakytu, spintelės išsijudino. Pvz. mano garbingo amžiaus mama atsistodama nuo kėdės tvirtai įsitveria į stalviršį, tai gerai, kad spinteles tvirtai prisukau prie sienos. Neprisukus spintelių jos ilgainiui išsireguliuoja, tarp fasadų tarpeliai tampa šleivi kreivi. Gali ir nuo sienos atsitraukti. Nežinau kaip daro kiti, bet aš dėl visokio tvirtumo kartais gal ir persistengiu, bet klientams nuo to tik geriau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 21 vasario 2013 - 09:20
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 21, 10:17)
Prisukti apatines spinteles prie sienos nėra sunku. Man geriau prisukti negu, kad po poros metų paskambintų nepatenkinti klientai ir sakytu, spintelės išsijudino. Pvz. mano garbingo amžiaus mama atsistodama nuo kėdės tvirtai įsitveria į stalviršį, tai gerai, kad spinteles tvirtai prisukau prie sienos. Neprisukus spintelių jos ilgainiui išsireguliuoja, tarp fasadų tarpeliai tampa šleivi kreivi. Gali ir nuo sienos atsitraukti. Nežinau kaip daro kiti, bet aš dėl visokio tvirtumo kartais gal ir persistengiu, bet klientams nuo to tik geriau.  smile.gif

Daugiau tokiu atsakingu darbotuoju smile.gif Jauciasi,kad mylite savo darba.Jei mano baldininkas neprisuka,tegul.tikiuosi zino ka daro.Neeisiu gi dabar aiskinti,visai nieko neismananti,kad reikia taip o ne kitaip smile.gif

apelsinka wink.gif,nupirkome mes pagaliau stala thumbup.gif balta,tiksliau pieno baltumo,apvalu.Tip top spalva i struktura kaip virtuvinio fasadas.ir keturios kedes.Medinis,uosis.Tik neisiskleidzia.Galejo padaryti,plius 200t ir iki veliku butu padare bet laikas spaudzia tad paemem kas buvo smile.gif Pirkome Skrajoj.Musu komplektas lietuviu gamybos.Skurdokas Skrajoj pasirinkimas sviesiu bet jei nebuvai tuoj parduotuvei,uzsuk,gal is katalogo ka issirinksi,uzsakysi.
Nieko,kad tujinu? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 21 vasario 2013 - 09:37
QUOTE(Nanita @ 2013 02 21, 09:27)
Neisiu gi dabar aiskinti,visai nieko neismananti,kad reikia taip o ne kitaip smile.gif
Žinoma taip. Viskas gal bus gerai. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 21 vasario 2013 - 10:04
QUOTE(Erne1 @ 2013 02 21, 01:29)
nezinau kiek tiesos bet mums baldininkas sake kad siai dienai AQUASANITA kriaukles nieko nenusileidzia kokybe Franke....anksciau buvo prastesnes, bet dabar pradejo naudoti kazkokia sudedamaja dali kita ir kokybe tipo nenusileidzia tik kaina zymiai mazesne

Tai gali būti tik kalbos.. Aš irgi girdėjau, bet pas vieną draugę yra ši kriauklė, tai ji spalvą jau spėjo pakeisti...iš baltos į purviną gelsvą... Šiaip ar taip rizikuojate Jūs, nes tokiai kriauklei suteikiama 5 metų garantija, paskaitykite, ką rašo ant Aquasanitos kriauklių garantijos ir pvz. Franke ir suprasite, apie ką eina kalba smile.gif

Nes pvz. jei susigundote gera kaina ir įsigyjate pigesnę, bet po 2 metų matote, kad ją jau verkiant reiktų pakeisti, tai ne viskas taip paprasta: plautuvė prie stalviršio yra klijuojama ir yra didelė rizika, kad gražiai kriauklės išlupti nepavyks - sugadins stalviršį. Ir ką tai reiškia? Ogi reikės pirkti ne tik plautuvę, bet ir naują stalviršį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 21, 13:01)
Tai gali būti tik kalbos.. Aš irgi girdėjau, bet pas vieną draugę yra ši kriauklė, tai ji spalvą jau spėjo pakeisti...iš baltos į purviną gelsvą... Šiaip ar taip rizikuojate Jūs, nes tokiai kriauklei suteikiama 5 metų garantija, paskaitykite, ką rašo ant Aquasanitos kriauklių garantijos ir pvz. Franke ir suprasite, apie ką eina kalba smile.gif

Nes pvz. jei susigundote gera kaina ir įsigyjate pigesnę, bet po 2 metų matote, kad ją jau verkiant reiktų pakeisti, tai ne viskas taip paprasta: plautuvė prie stalviršio yra klijuojama ir yra didelė rizika, kad gražiai kriauklės išlupti nepavyks - sugadins stalviršį. Ir ką tai reiškia? Ogi reikės pirkti ne tik plautuvę, bet ir naują stalviršį smile.gif

nu tik nereikia gasdinti zmoniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif puikiai meistrai isima ir ideda kriaukles ir niekas ten neissilupa. tik jei nuspresite deti kita forma tada jau gali buti problema bet ir vel jei bus didesne puikiai graziai isideda. Svarbu meistra protinga tureti mirksiukas.gif
Atsakyti