Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

man tai nuo vakar nervai nelaiko, jauciu teks keist ir grindis, bet turbut tai misija neimanoma, kai jau virtuvinis stovi,,, g.gif tiek metu atlaike ir nesiskundziau tikrai visur lygu grazu nei isiplete nei atsilupo nei atsislinko ir prie spinteliu ziurejau kad deretu pasirodo bereikalo tiek vargau,,,kazka blogai vyras nedasuko ar uzisilauze persilenke ta vandens zarnele, (sunkus dabar ziauriai priejimas ten gavos kai viskas susimontavo,,ir prilasejo,, pakele vienoj vietoj ties kriaukles spintele grindi,,,, cray.gif cray.gif cray.gif ne taip ziauriai bet va matomoj vietoj tik ieinant i virtuve ir va jaucias man einant,,,,ka dabar daryt nenoriu net ruostis vaiko gimtadieniui doh.gif doh.gif kad but taip lengva sakyciau plest ir kazka kito det,,,bet kaip dabar kai viskas jau stovi,,,,,,, verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 02 20, 11:23)
labai jauki ir grazi lb lb  4u.gif (tik mano akiai but dar geriau derejus gal balta kriaukle  blush2.gif )

biggrin.gif bučiau norėjus baltos, bet tokios didelės skandinaviško tipo... Tačiau su mūsų virtuvės gabaritais, stalvirsio būt nerasta tada . O dabar santechnika ''susišaukia''su orkaite 4u.gif
Atsakyti
Elenna, Įmanoma pakeisti grindis atlaisvinat kojelias vieną po kitos. T.y. atlaisvinus vieną kojelę į ištraukti grindų dalį į kurią kojelė remiasi, po to įdėti naują dalį ir vėl įveržti kojelę. Įdomu ar apatinės spintelės prie sienos prisuktos ir keliuose taškuose prisuktos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 02 20, 12:57)
man  tai nuo vakar nervai nelaiko, jauciu teks keist ir grindis, bet turbut tai misija neimanoma, kai jau virtuvinis stovi,,, g.gif tiek metu atlaike ir nesiskundziau tikrai visur lygu grazu nei isiplete nei atsilupo nei atsislinko ir prie spinteliu ziurejau kad deretu pasirodo bereikalo tiek vargau,,,kazka blogai vyras nedasuko ar uzisilauze persilenke ta vandens zarnele, (sunkus dabar ziauriai priejimas ten gavos kai viskas susimontavo,,ir prilasejo,, pakele vienoj vietoj ties kriaukles spintele grindi,,,, cray.gif  cray.gif  cray.gif ne taip ziauriai bet va matomoj vietoj tik ieinant i virtuve ir va jaucias man einant,,,,ka dabar daryt nenoriu net ruostis vaiko gimtadieniui  doh.gif  doh.gif kad but taip lengva sakyciau plest ir kazka kito det,,,bet kaip dabar kai viskas jau stovi,,,,,,, verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Uzjauciu console.gif
Ziurint kaip pasikele laminato krasteliai kambaryje tai net minties nebuvo deti virtuveje laminata. Tik plyteles.
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 20, 14:15)
Elenna, Įmanoma pakeisti grindis atlaisvinat kojelias vieną po kitos. T.y. atlaisvinus vieną kojelę į ištraukti grindų dalį į kurią kojelė remiasi, po to įdėti naują dalį ir vėl įveržti kojelę. Įdomu ar apatinės spintelės prie sienos prisuktos ir keliuose taškuose prisuktos?  g.gif

bet ar uzteks tiek prieit tik kojeles sukinant g.gif
prie sienos ma rods kad neprisuktos, nes ten gipsas dejos, slepe vamzdzius, prie jo tik pristume greiciausiai tai nebent spinteles padaliam isrinkinet g.gif biggrin.gif bet baisu del tos didziosios dalies kur eina kampu jungias kaip sita paskui apeit, jei dedant visas is naujo, arba jei rast tokio laminato tik ties va vieta pakeist
arba isvis drastiskai linoliaumu istiesiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir bus slykstu lotuliukas.gif nors dabr mac iau graziu buna, ale ma ne tas kazkaip
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2013 02 19, 12:57)
Jei ka rasiu butinai pranesiu. 4u.gif Bet jau kaip ir laikas spaudzia,ryt virtuvini atvez.Tai jauciu pirksime pirma daug maz patikusi nes kitaip reiks sena sratyt.Negalvojome kad ieskan stalo bus tiek galvos skausmo  doh.gif

drinks_cheers.gif
Lauksiu nuotrauku thumbup.gif
QUOTE(irisas @ 2013 02 19, 16:51)
pas mane išvis viskas labai paprasta, Blum'o tandembox 9 stalčiai ir vienas stalčius po plautuve su paspaudimu, ten bus šiukšlių dėžė. Bet į tą stalčių planuoju dėti kokias tris Ikea šiukšliadėžes, nes rūšiuojam, bet ant firminės pagailėjau pinigų smile.gif Net ir pas furnitūros tiekėjus jos baisiai brangios, bus gerai ir paprastos smile.gif

As irgi sugalvojau toki varianta, tik klausimas ar desit uzdaromus kibirus ar ne?
Kaip isivazduoju butu patogiau paspausti stalciuka, atsidaro ir iskart imesti ka nori. Bet bijau del kvapo. Galvoju kaip ta dangti galima butu sumontuoti, kad uzdarus stalciuka ir kibiras uzsidarytu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2013 02 20, 13:26)
bet ar uzteks tiek prieit tik kojeles sukinant  g.gif
prie sienos ma rods kad neprisuktos, nes ten gipsas dejos, slepe vamzdzius, prie jo tik pristume greiciausiai tai nebent spinteles padaliam isrinkinet  g.gif  biggrin.gif bet baisu del tos didziosios dalies kur eina kampu jungias kaip sita paskui apeit, jei dedant visas is naujo, arba jei rast tokio laminato tik ties va vieta pakeist
arba isvis drastiskai linoliaumu istiesiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir bus slykstu  lotuliukas.gif nors dabr mac iau graziu buna, ale ma ne tas kazkaip
Užteks vietos. Jeigu kojelės reguliuojamą dalį pasukus neužtenka vietos, tai galima atlaisvinti ir nusukti pačią kojelę, žinoma spintelę parėmus kitoje vietoje. Keista, kad neprisuka spintelių apatinių prie sienos, ir prie gipso kartono galima prisukti su spec. tvirtinimo detalėmis. Aš prisuku tvirtai, tai galima užsilipti ant spintelės, pašokinėti ir nieko neatsitiks. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 20 vasario 2013 - 13:41
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 20, 13:31)
drinks_cheers.gif
Lauksiu nuotrauku  thumbup.gif

As irgi sugalvojau toki varianta, tik klausimas ar desit uzdaromus kibirus ar ne?
Kaip isivazduoju butu patogiau paspausti stalciuka, atsidaro ir iskart imesti ka nori. Bet bijau del kvapo. Galvoju kaip ta dangti galima butu sumontuoti, kad uzdarus stalciuka ir kibiras uzsidarytu? g.gif

Kibirai neuždaromi, bet jie nedideli, tad kvapo nebijau, juolab maisto atliekos keliaus į kompostavimo konteinerį net nepasiekus šiukšliadėžės. Dangčio man nereikia, papildomas valymo paviršius lotuliukas.gif Aš visiška nevala doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 02 20, 14:45)
Kibirai neuždaromi, bet jie nedideli, tad kvapo nebijau, juolab maisto atliekos keliaus į kompostavimo konteinerį net nepasiekus šiukšliadėžės. Dangčio man nereikia, papildomas valymo paviršius lotuliukas.gif Aš visiška nevala  doh.gif

aisku.

O ka dedate i irankiu stalciuka? As galvojau is ikejos uzsakyti skirtukus, bet nezinau kiek vienetu man reikes 60 cm plocio stalciukui.
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 20, 14:43)
aisku.
O ka dedate i irankiu stalciuka? As galvojau is ikejos uzsakyti skirtukus, bet nezinau kiek vienetu man reikes 60 cm plocio stalciukui.
My Webpage

įrankių stalčiuje baldžių numatytas dėklas, o į kitus irgi galvoju dėt tokius skirtukus, bet juos pirksiu nebent po to, kai bus sumontuota virtuvė, jeigu prireiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 20, 14:40)
Užteks vietos. Jeigu kojelės reguliuojamą dalį pasukus neužtenka vietos, tai galima atlaisvinti ir nusukti pačią kojelę, žinoma spintelę parėmus kitoje vietoje. Keista, kad neprisuka spintelių apatinių prie sienos, ir prie gipso kartono galima prisukti su spec. tvirtinimo detalėmis. Aš prisuku tvirtai, tai galima užsilipti ant spintelės, pašokinėti ir nieko neatsitiks.  smile.gif

Nuejau pas savo baldininka paklaust kuris montuoja dabar virtuvini ar prisuko apatines spinteles,sako ne,niekad neprisuku g.gif Pasiziureji i mano 50kg.svorio ir pasake,sokti drasiai galesiu lotuliukas.gif

Bet susinervinau pamacius sujungimo juostele doh.gif kuri sujungia stalvirsio kampa.Mano virtuve L formos.Pasake taip reikia.Nu kaip man ji negraziai atrodo doh.gif

As ka tik is Senuku.Pilna ten visokiu dozatoriu.Jie tame skyriuje kur viskas vonios kambariui.Kokiu tik nori yra.Viena sau nusiziurejau kaip is akmens atrodo.Ir akmens firma.Ir kaina 15 lt. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 20 vasario 2013 - 15:51
sveikos, o kuom yra ypatingos granitinės kriauklės? arba lietos?
susidarė įspūdis kad dabar visi tik tokias deda g.gif KODĖL?
jos nesibraižo, nesimato lašiukų? ar yra kokia didesnė paslaptis
Atsakyti