Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(ValSve @ 2013 02 19, 18:45)
super  thumbup.gif ir atrodo gan greit pagamino jums smile.gif ar bus dar virš plautuvės lentynos, kurios buvo numatytos?
Ir be abejo labai smalsu kiek kainavo vien tik baldai? be santechnikos ir buitinės technikos smile.gif

dabar gaminama ta lentyna 4u.gif bus pilnas to kampo ispildymas ; tokia mini indauja, plius siek tiek atviros vietos 4u.gif

na tas greit negreit...Neskubinom mes meistrelio, nebuvom ispraude i remus. Vien tik baldai 4800, stalciu begeliai ir dureliu vyriai blum, su stabdziais .
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 02 19, 17:10)
sveiki, kadangi cia diskutavom, tai cia ir pasirodysim ka turim siai dienai, o ko neturim matosi ( plyteliu, rankeneliu, virsutiniu spinteliu ''karnizo'') biggrin.gif

user posted image

p.s. sienu ir stumdomu duru spalva bus keiciama  biggrin.gif

Vuo, kaip thumbup.gif Lauksim foto kai viskas bus išbaigta 4u.gif

Kaip tas maišytuvas jums? Beieškodama gartraukio, radau Tekos maišytuvus doh.gif Tai va tokį patį ir nužiūrėjau blush2.gif Tik įdomu ar patogus, nesitaško labai aplink ant stalviršio?
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 02 19, 20:50)

Kaip tas maišytuvas jums? Beieškodama gartraukio, radau Tekos maišytuvus doh.gif Tai va tokį patį ir nužiūrėjau blush2.gif Tik įdomu ar patogus, nesitaško labai aplink ant stalviršio?

cia frankes maisytuvas 4u.gif sunku pasakyti kaip bus kai naudosimes g.gif Pries tai turejom toki vos virs kriaukles, tai prakeikiau, kai pakist reikedavo ka didesnio isplauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 02 19, 18:27)
mokėjau 197 lt, defektas - nedidelis brūkšnelis ant padėklo briaunos

o ar yra defektuotų kriauklių pasirinkimo?
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 02 19, 21:21)
cia frankes maisytuvas  4u.gif sunku pasakyti kaip bus kai naudosimes  g.gif Pries tai turejom toki vos virs kriaukles, tai prakeikiau, kai pakist reikedavo ka didesnio isplauti  doh.gif

Aaaa, tai jūs dar neišbandėt blush2.gif

Aš tai šitą nužiūrėjau, jis su ištraukiamu dušeliu ir kaina juokinga lyginant su Franke blush2.gif
user posted image
Tik neįsivaizduoju ar bus patogus doh.gif

Beja ir plautuvę radau Tekos tokią pačią kaip ir Frankės, kaina dvigubai mažesnė unsure.gif Tik ir dar neapsisprendžiu ar reikalingas man tas mažasis dubuo g.gif
Va tokia
user posted image
Atsakyti
kristinka 2010,
Blum ar Hettich, ar FGV ar Grass, Jums kaip vartotojai jokio skirtumo nėra, visi jie maždaug lygiaverčiai, veikia gerai ir tarnaus labai ilgai. O rinktis reikia tai ką siūlo Jūsų baldininkas, nes jis galbūt ne pas visus tiekėjus prekiaujančius paminėtų firmų furnitūra turi nuolaidas, o pas vieną ar du iš jų, tad nupirks pigiau. Bladinkas yra įpratęs montuoti vienos ar kitos firmos furnitūrą, tad darbą atliks geriau ir greičiau, sugaiš mažiau laiko, sugadins mažiau nervų, tad ir atlygio nepanorės didesnio. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 19 vasario 2013 - 23:08
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 02 19, 23:01)
kristinka 2010,
Blum ar Hettich, ar FGV ar Grass, Jums kaip vartotojai jokio skirtumo nėra, visi jie maždaug lygiaverčiai, veikia gerai ir tarnaus labai ilgai. O rinktis reikia tai ką siūlo Jūsų baldininkas, nes jis galbūt ne pas visus tiekėjus prekiaujančius paminėtų firmų furnitūra turi nuolaidas, o pas vieną ar du iš jų, tad nupirks pigiau. Bladinkas yra įpratęs montuoti vienos ar kitos firmos furnitūrą, tad darbą atliks geriau ir greičiau, sugaiš mažiau laiko, sugadins mažiau nervų, tad ir atlygio nepanorės didesnio.  smile.gif

supratau..
Atsakyti
Biškis,grazu 4u.gif Mano kazkas panasau bus,turiu omeny fasada.Pergyvenau kaip su sviesiu fasadu ziuresis juoda orkaite,bet visai,is jusu foto,matau,kad gerai smile.gif

tik susinervinau,kad mano kaitlentes kantais,ta juostele aplink-sidabrines spalvos.O issirinkau bronzines spalvos rankineles ir karniza planoju bronz.plyteles,jei surasiu su auksiniu atspalviu..Vien zo,kaip as apie kaitlente pamirsau doh.gif sviesis ta sidabrine juosta ne i tema doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 20 vasario 2013 - 10:11
QUOTE(Nanita @ 2013 02 20, 10:10)
Biškis,grazu  4u.gif Mano kazkas panasau bus,turiu omeny fasada.Pergyvenau kaip su sviesiu fasadu ziuresis juoda orkaite,bet visai,is jusu foto,matau,kad gerai  smile.gif

tik susinervinau,kad mano kaitlentes kantais,ta juostele aplink-sidabrines spalvos.O issirinkau bronzines spalvos rankineles ir karniza planoju bronz.plyteles,jei surasiu su auksiniu atspalviu..Vien zo,kaip as apie kaitlente pamirsau  doh.gif sviesis ta sidabrine juosta ne i tema  doh.gif

paimat ir nupuraskiat ta kantuka bronzine spalva biggrin.gif su automobiliniais dazais...
nors nemanau kad ten labai jlausis ir taip...
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 02 19, 19:31)
fasadai ir stalvirsis medis  4u.gif

labai jauki ir grazi lb lb 4u.gif (tik mano akiai but dar geriau derejus gal balta kriaukle blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 02 20, 11:31)
paimat ir nupuraskiat ta kantuka bronzine spalva  biggrin.gif  su automobiliniais dazais...
nors nemanau kad ten labai jlausis ir taip...

Nepagalvojau apie lengvesne iseiti biggrin.gif jau vyrui zyzt pradejau,kad reikia butinai naujos kaitlentes biggrin.gif bet kai isimuontos baldai,manau neturi labai krist i akys smile.gif

Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 02 19, 21:40)
o ar yra defektuotų kriauklių pasirinkimo?

negaliu pasakyti, aš atėjau, pasakiau ko konkrečiai reikia, tai buvo tik vienas variantas, pasirinkimo neturėjau smile.gif Kitų modelių ir spalvų gal ir daugiau yra, reikia klaust smile.gif
Atsakyti