Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

sveiki, kadangi cia diskutavom, tai cia ir pasirodysim ka turim siai dienai, o ko neturim matosi ( plyteliu, rankeneliu, virsutiniu spinteliu ''karnizo'') biggrin.gif

user posted image

p.s. sienu ir stumdomu duru spalva bus keiciama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biškis: 19 vasario 2013 - 17:11
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 02 19, 16:02)
gal baldininkas pasake atskirai furnituros kaina??

gali imesti ikea siukliadeziu nuoroda?

dziaugiuos del plautuves, tik ant baltos as turbut buciau nepasirasius biggrin.gif tiesa o prie kriaukles jie prideda sifona ar reikia atskirai pirkti??

zadu ir as aquasanita aplankyti, tik nezinau kada prisiruosiu smile.gif

o man dar iskilo klausimas tie tandembox tai juos sudaro visi trys sonai ir dugnas, ar cia tik soniniai du mechanizmai??

nesakė, bet ne vienas baldžius panašiai kalbėjo. Nelabai tiesą pasakius gilinausi, nes jeigu būčiau labiau knaisiojus, tai iki šiol neturėčiau nei projekto nei užsakymo ir viskas dar toliau nusikeltų biggrin.gif
http://www.ikea.com/.../kitchen/20629/ tik nesuprantu kodėl jų tiek mažai g.gif ankščiau buvo daugiau pasirinkimų, rinkiniai tų pilkų po tris vnt., po vieną, kitų dydžių g.gif gal dar atsiras unsure.gif
Baltos ir aš bijau, bet kitokia man neįsipaišo, nes stalviršis šviesiai pilkas, balta kaitlentė, tai pasirinkimas buvo tik tokia arba plieninė smile.gif nežinau pasisekė ar ne, bet plautuvė pas mane antibakterinė biggrin.gif Vienintelė balta buvo, tai vadybininkas įprūdijo, kad tai geriau, negu paprasta biggrin.gif Ai, irgi nesigilinau biggrin.gif Sifoną pirkau pas juos atskirai, 20 lt, dar siūlė dozatorių už 35, bet pagalvojau SBA balduose pažiūrėt, arba nusipirksiu tada, jeigu važiuosiu skylę išmušt. Dar reikia pažiūrėti ar tilps jis, nes šalia bus indaplovė. Dėl tandembox nesupratau klausimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 19 vasario 2013 - 17:43
QUOTE(irisas @ 2013 02 19, 17:37)
nesakė, bet ne vienas baldžius panašiai kalbėjo. Nelabai tiesą pasakius gilinausi, nes jeigu būčiau labiau knaisiojus, tai iki šiol neturėčiau nei projekto nei užsakymo ir viskas dar toliau nusikeltų  biggrin.gif
http://www.ikea.com/.../kitchen/20629/  tik nesuprantu kodėl jų tiek mažai  g.gif ankščiau buvo daugiau pasirinkimų, rinkiniai tų pilkų po tris vnt., po vieną, kitų dydžių  g.gif gal dar atsiras  unsure.gif
Baltos ir aš bijau, bet kitokia man neįsipaišo, nes stalviršis šviesiai pilkas, balta kaitlentė, tai pasirinkimas buvo tik tokia arba plieninė smile.gif nežinau pasisekė ar ne, bet plautuvė pas mane antibakterinė  biggrin.gif Vienintelė balta buvo, tai vadybininkas įprūdijo, kad tai geriau, negu paprasta biggrin.gif Ai, irgi nesigilinau  biggrin.gif Sifoną pirkau pas juos atskirai, 20 lt, dar siūlė dozatorių už 35, bet pagalvojau SBA balduose pažiūrėt, arba nusipirksiu tada, jeigu važiuosiu skylę išmušt. Dar reikia pažiūrėti ar tilps jis, nes šalia bus indaplovė. Dėl tandembox nesupratau klausimo  biggrin.gif

aisku.. idomiai su tom siukliadezem ir as radau, bet net i vidu neina ieiti ir paskaitineti placiau... nu gal veliau atsiras

o kas del kriaukles, tai akmens mases supratau, o kaip su ta antibakterine?? Kokiu dar buna?
Papildyta:
QUOTE(Biškis @ 2013 02 19, 17:10)
sveiki, kadangi cia diskutavom, tai cia ir pasirodysim ka turim siai dienai, o ko neturim matosi ( plyteliu, rankeneliu, virsutiniu spinteliu ''karnizo'') biggrin.gif

user posted image

p.s. sienu ir stumdomu duru spalva bus keiciama  biggrin.gif

labai grazi spalvyte.. cia medis ar plokste? O stalvirsis medinis?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 02 19, 17:54)
aisku.. idomiai su tom siukliadezem ir as radau, bet net i vidu neina ieiti ir paskaitineti placiau... nu gal veliau atsiras

o kas del kriaukles, tai akmens mases supratau, o kaip su ta antibakterine?? Kokiu dar buna?

kituose ikea puslapiuose išvis nėra tų šiukšliadėžių blink.gif g.gif Akmens masės, bet man pripudrino, kad antibakterinė medžiaga (sidabras ar jo junginiai g.gif ) į masę įmaišyta, atseit tokios plautuvės LT nelabai parduodamos g.gif Šiaip būčiau pirkus tokią, nes labiau tiktų prie virtuvinio, bet kad jau antibakterinė lotuliukas.gif , tai tiko ir kitokia. Kitokių nežinau kokių dar būna g.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 02 19, 17:59)
kituose ikea puslapiuose išvis nėra tų šiukšliadėžių  blink.gif  g.gif Akmens masės, bet man pripudrino, kad antibakterinė medžiaga (sidabras ar jo junginiai  g.gif ) į masę įmaišyta, atseit tokios plautuvės LT nelabai parduodamos  g.gif Šiaip būčiau pirkus tokią, nes labiau tiktų prie virtuvinio, bet kad jau antibakterinė  lotuliukas.gif , tai tiko ir kitokia. Kitokių nežinau kokių dar būna  g.gif

http://www.aquasanit...larus-sr101-131 o tokiu buvo brokiniu?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 02 19, 18:12)

tokią baltą ir pirkau smile.gif o kitokių spalvų nežinau, nes ten reikia klausti smile.gif Bet nuvažiavus nesakyk, kad nori brokinės lotuliukas.gif Sakyk su defektais, nes velnių gavau kaip reikalas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 02 19, 18:16)
tokią baltą ir pirkau smile.gif o kitokių spalvų nežinau, nes ten reikia klausti smile.gif Bet nuvažiavus nesakyk, kad nori brokinės  lotuliukas.gif Sakyk su defektais, nes velnių gavau kaip reikalas  doh.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif

patiko man tas ikea puslapis, ir nezinojau kad sba turi tiek visko namams, butinai aplankysiu kai vaziuosiu i furnitana pasizvalgyti idomybiu smile.gif

as kazkaip galvoju del to dozatoriaus, kazin ar jis nesimaisytu prie tos kriaukles kaip suniui penkta koja?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 02 19, 18:18)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif

patiko man tas ikea puslapis, ir nezinojau kad sba turi tiek visko namams, butinai aplankysiu kai vaziuosiu i furnitana pasizvalgyti idomybiu smile.gif

as kazkaip galvoju del to dozatoriaus, kazin ar jis nesimaisytu prie tos kriaukles kaip suniui penkta koja?? biggrin.gif

kažkur SM paskaičiau, kad viena moteris SBA balduose tų dozatorių po 25 lt matė, bet nežinau ar bus Kaune g.gif Reiks kada užsukt prie progos. Nors šiaip aš dėl jo abejoju, nes pjaut skylę reiktų ant padėklo, kad man nepatinka biggrin.gif kvadratinėj plautuvėj pjauna kažkur ant briaunų, tai mažiau maišosi, o apvalioje tai nelabai vieta gera doh.gif na, žodžiu dar apmastymų stadijoje esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 02 19, 18:16)
tokią baltą ir pirkau smile.gif o kitokių spalvų nežinau, nes ten reikia klausti smile.gif Bet nuvažiavus nesakyk, kad nori brokinės  lotuliukas.gif Sakyk su defektais, nes velnių gavau kaip reikalas  doh.gif  lotuliukas.gif

kiek mokejot? ax.gif kas ten per defektai buna?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 02 19, 18:24)
kiek mokejot?  ax.gif  kas ten per defektai buna?

mokėjau 197 lt, defektas - nedidelis brūkšnelis ant padėklo briaunos, toks kaip flomasteriu papiešta būtų, bet man tai ne kliūtis smile.gif kitiems kitokie defektai būna
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 02 19, 17:57)
labai grazi spalvyte.. cia medis ar plokste? O stalvirsis medinis?

fasadai ir stalvirsis medis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Biškis @ 2013 02 19, 19:31)
fasadai ir stalvirsis medis  4u.gif

super thumbup.gif ir atrodo gan greit pagamino jums smile.gif ar bus dar virš plautuvės lentynos, kurios buvo numatytos?
Ir be abejo labai smalsu kiek kainavo vien tik baldai? be santechnikos ir buitinės technikos smile.gif
Atsakyti