Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

O gal pasidalintumet kas info apie stalcius, bloom ir hettich..

kurie geresni, ziuriu ten visokiu sistemu yra..
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 02 18, 23:59)
O gal pasidalintumet kas info apie stalcius, bloom ir hettich..

kurie geresni, ziuriu ten visokiu sistemu yra..

Pas mane Hettich pritraukiami. Jau aštunti metai kaip tarnauja. Prikraunu nesvietiškai aš į juos ax.gif
Aišku, kai kalbėjau neseniai dėl mamos baldų su virtuvė baldų projektuotoja, tai užklausiau ar užtektų Hetticch ar geriau bloom, tai sako, jeigu ne tik prikraus, bet dar ir pasiremti sumastys, tai geriau bloom. Bet man kaip ir rašiau, kol kas laiko ir hettich 100mm, puodų pilni, aišku ramstytis nesiramstau biggrin.gif

Jeigu pas jus stalčiai nebus labai dideli, tai manau pilnai užteks Hettich.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 19 vasario 2013 - 07:53
Aš taip pat turiu Hettich thumbup.gif Tarnauja jau 6 metai smile.gif
Hettich savo gaminiams suteikia amžiną garantiją!!!!!!!!!
Stalčių bėgeliai, yra įvairių "svorio kategorijų", jei neklystu.
Jei virtuvė maža, didelių stalčių (daugiau nei 1metro) nedarykite - nepatogu, bet tokie man daug gražiau atrodo, bei daugiau sutalpini smile.gif Ypač jei turi vidinę organizaciją - spec.atramėlės, tai viduj tvarkingai visus puodus susidedi, ir jie niekur nelaksto, jei stalčius apytuštis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristilav @ 2013 02 18, 03:21)
Ar tikrai metalinis.Nes Seniukuose siandien kurius ziurejau buvo vienas modelis tik metalinis(nepatiko kad firmos uzrasas atspauzdintas ant virsaus)Bet gal ji ir pirksiu g.gif  Kiti 3(chromo spalvos ,nikelio,jodas) tikrai plasmse virsui.

Taip metalinis, jau atidariau ir sunkus.

QUOTE(Nanita @ 2013 02 18, 11:08)
daug dozatoriu vakar Sba oarduotuveje maciau.Ivairiu dydziu,spalvu yra.Kainos apie 25lt.

apelsinka,ar nupirkote Olivia stala?Vakar su MB tuoj pacioj Sba parduotuveje norejome pirkti bet is ekspozicijos neparduoda o jei uzsakyti tai apie trys menesius reikia laukti. doh.gif Beje sba puguau jus negu Audejus parduotuveja.Bet per nakt pagalvojus apsidziaugiau kad ji nenupirkau.Labai kedziu gobelenas sviesus.Turint vaika kuris neitin atsargus kedes reikes sveist ir sveist galausiai praras savo grozi.O kad parinkti nelabai koks pasirinkimas...Tai dar siandien i Nemunu baldu parde pavaziuosime.Net nezinojau apie sia par smile.gif duotuve jad egzistuoja

Taip, laukti visur reikia ilgai. Vienoje vietoje kur pigiausiai radau sake stalas butu kovo pabaigoje, o kedes geguzes antroje puseje. doh.gif
Del gobeleno ir stalo dydzio neuzsakineju, bijau kad neturesim kur praeiti. O pas mus dar virtuve kartu su prieskambariu. Ieinant is gatves is kart toks stalas stoves.
As pasimetus. Viena diena galvoju, kad nupirksim jei netiks i svetaine nunesiu (svetaineje dar irgi remonta reikia daryti doh.gif ), kita diena galvoju kad geriau siaura pastatyti.
Ir dar dazyta pluokste galvojau derinti prie stalo, nes jis nevisiskai baltas, toks pieno baltumo. O jei stala nepirksim tada gal balta uzsakyciau, o stala derinciau prie tamsios pluoktes.
Nanita, jei rasit ka nors grazaius praneskit gal ir man patiks biggrin.gif
Atsakyti
Jei ka rasiu butinai pranesiu. 4u.gif Bet jau kaip ir laikas spaudzia,ryt virtuvini atvez.Tai jauciu pirksime pirma daug maz patikusi nes kitaip reiks sena sratyt.Negalvojome kad ieskan stalo bus tiek galvos skausmo doh.gif
Atsakyti
Sveiki.
Gal kas nors man tundrai absoliuciai paaiskintu kaip teisingai baldininku klausti del stalciu irangos t.y. kai dideliuose stalciuose dar mazi stalciai yra ar tai ir yra tandemboxai?? Nes as jau nieko nebesuprantu.....Aciu. O gal ir austuju spintu iranga turi koki nors spec pavadinima???? g.gif
Atsakyti
Gal kam teko užsakinėti virtuvės baldus įmonėje "Vivaldi" pas Darių Kiaulakį?Kokie atsiliepimai būtų?Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Aciu atsakiusioms paie furnitura, o dar norejau paklausti gal cia yra dirbanciu su virtuvem ir zino, kurie pigesni hettich ar bloom?

kaip suprantu abu tiesiogiai kaune prekiauja furnitanas?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 02 19, 15:25)
Aciu atsakiusioms paie furnitura, o dar norejau paklausti gal cia yra dirbanciu su virtuvem ir zino, kurie pigesni hettich ar bloom?

kaip suprantu abu tiesiogiai kaune prekiauja furnitanas?

kiek baldžių klausiau, tai sakė skirtumas stalčiui apie 10 lt Hettich pigesni. Kiek tame tiesos nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 02 19, 15:29)
kiek baldžių klausiau, tai sakė skirtumas stalčiui apie 10 lt Hettich pigesni. Kiek tame tiesos nežinau  biggrin.gif

o kokia furnitura jus issirinkot? gal idomaus be stalciu norit deti?

as labai noreciau tu siukliadeziu, bet vienas baldininkas sake kad jos apie 600lt, kazkaip sunku patiketi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 19 vasario 2013 - 15:46
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 02 19, 15:45)
o kokia furnitura jus issirinkot? gal idomaus be stalciu norit deti?

as labai noreciau tu siukliadeziu, bet vienas baldininkas sake kad jos apie 600lt, kazkaip sunku patiketi..

pas mane išvis viskas labai paprasta, Blum'o tandembox 9 stalčiai ir vienas stalčius po plautuve su paspaudimu, ten bus šiukšlių dėžė. Bet į tą stalčių planuoju dėti kokias tris Ikea šiukšliadėžes, nes rūšiuojam, bet ant firminės pagailėjau pinigų smile.gif Net ir pas furnitūros tiekėjus jos baisiai brangios, bus gerai ir paprastos smile.gif Spintelės viršuj su paprastu tyliu uždarymu, tad jokių mandrybių nebus smile.gif Beje vakaar nusipirkau plautuvę, bet ne visai tokią, kokios norėjau doh.gif Pirkau aquasanito baltą su padėklu, jaučiu priežiūros reikalaus doh.gif Labai fainos jų plautuvės yra kvadratinės su lygiu padėklu, be jokių rėvukų, bet deja tokios su defektais nebuvo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 19 vasario 2013 - 15:51
QUOTE(irisas @ 2013 02 19, 15:51)
pas mane išvis viskas labai paprasta, Blum'o tandembox 9 stalčiai ir vienas stalčius po plautuve su paspaudimu, ten bus šiukšlių dėžė. Bet į tą stalčių planuoju dėti kokias tris Ikea šiukšliadėžes, nes rūšiuojam, bet ant firminės pagailėjau pinigų smile.gif Net ir pas furnitūros tiekėjus jos baisiai brangios, bus gerai ir paprastos smile.gif Spintelės viršuj su paprastu tyliu uždarymu, tad jokių mandrybių nebus smile.gif Beje vakaar nusipirkau plautuvę, bet ne visai tokią, kokios norėjau  doh.gif Pirkau aquasanito baltą su padėklu, jaučiu priežiūros reikalaus  doh.gif Labai fainos jų plautuvės yra kvadratinės su lygiu padėklu, be jokių rėvukų, bet deja tokios su defektais nebuvo  verysad.gif

gal baldininkas pasake atskirai furnituros kaina??

gali imesti ikea siukliadeziu nuoroda?

dziaugiuos del plautuves, tik ant baltos as turbut buciau nepasirasius biggrin.gif tiesa o prie kriaukles jie prideda sifona ar reikia atskirai pirkti??

zadu ir as aquasanita aplankyti, tik nezinau kada prisiruosiu smile.gif

o man dar iskilo klausimas tie tandembox tai juos sudaro visi trys sonai ir dugnas, ar cia tik soniniai du mechanizmai??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 19 vasario 2013 - 16:15