Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 16, 10:20)
sumokejom 2900lt. Nors kiti ir uz 6000lt buvo paskaiviave uz ta pati.

ačiū už info.O kiek m2?Kokią furnitūrą rinkotės?
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 02 15, 21:54)
o kodėl toks pasirinkimas,o ne standartinis 50 cm?

del ilgo dujinio slepiamo katilo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 16, 11:20)
As pirkau kauno senukuose, ten gal triju rusiu yra, galit paziuret ju internetinej pardej. Blizgiu virsum, matiniu kaip pas mane, ir juodas tipo akmens mases. Blizgus apie 30lt, matonis virs 60lt, man jis toks rimtesnis pasirode, nesalyciau, kad plastmasinis...  g.gif

Ale net ir 50cm zymiai per mazai ziurint i rekomendacijas lyg... Juk coa dujine kaitlente smile.gif
O man tai negaila ksinas parasyt, juk vis tiek ne karya rasiau mazdaug sumas smile.gif na taip, musu virtuvyte kukli, bet man ir nereikia paauksuoyos ar ismanios, sumokejom 2900lt. Nors kiti ir uz 6000lt buvo paskaiviave uz ta pati.

esmej, kad gartraukis daug auksciau , kaip ir priklauso mergai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 16, 12:47)
Butumem ir i 2,5 itilpe, bet gi prinervinau tuos meistrus biggrin.gif ir stalvirsi, ir plokstes gi issirinkau is tu, su kuriom jie nedirba biggrin.gif nu bet del stalvirsio tai labai dziaugiuosi smile.gif
Aj beje o dar kazkas klause del tamsiu fasadu, tai manau labai nuo krentancios sviesos priklauso,na ir nuo teksturos, pas mane gili tekstura, maniau labai matysis viskas, bet gal sviesa tinkamai krenta, nes visiskao nieko nesimato, nors is arti is sono matosi, kad yra kazkokiu antspaudu smile.gif
***** su tais lieciamais tel nesamone rasyt biggrin.gif

tai modernas-tapsnokli isigijot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 02 16, 13:39)
ačiū už info.O kiek m2?Kokią furnitūrą rinkotės?

Gaunasi 3,4m baldu, furnitura paprasta biggrin.gif Atsivercia tai smagiai spintukes virsun, paleidi ir letai kyla, tik nusileidziant prilaikau, kad nesitrenktu biggrin.gif na bet is esmes maniau bus prastesnis variantas su tom atverciamom biggrin.gif stalciai guoliniai, tik po kriaukle brangesni begeliai su atmetimu.
QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 02 16, 19:39)
tai modernas-tapsnokli isigijot thumbup.gif

Nea, neisigijau, paturejau kai jie tik atsirade buvo, grizau prie klavos tongue.gif bet taip atsitiko, kad mano technika pasimaudyt norejo, tai tel su internu nebeveikia, pc irgi taisykloj biggrin.gif tai ant vyro tel prisijungiau, bet cia jau visai ne i tema biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 17 vasario 2013 - 11:15
QUOTE(kristilav @ 2013 02 14, 18:09)
O ar tas dozatoriaus virsus ar metalinis,nes Ermetaze yra tik tokie plasmasiniai lenkiski schmoll.gif .Man nepatiko schmoll.gif Franke apie 170 -200lt.O gal jau ir brangiau.Pagailejau pinigu ax.gif Sako Ikejos nebrangiu yra.Lauksiu Ikejos Vilniuje kad paciupinet paciai  tongue.gif Labai jau mane tas  ploviklio buteliukas nervina doh.gif O Senukuose pries puse metu nebuvo dozatoriu schmoll.gif

Kodel plasmasiniai? As siandien ermitaze nupirkau metalini lenkiska apie 40lt kainavo mirksiukas.gif
Va toki
user posted image
Atsakyti
QUOTE(apelsinka:) @ 2013 02 18, 02:27)
Kodel plasmasiniai? As siandien ermitaze nupirkau metalini lenkiska apie 40lt kainavo  mirksiukas.gif
Va toki
user posted image

Ar tikrai metalinis.Nes Seniukuose siandien kurius ziurejau buvo vienas modelis tik metalinis(nepatiko kad firmos uzrasas atspauzdintas ant virsaus)Bet gal ji ir pirksiu g.gif Kiti 3(chromo spalvos ,nikelio,jodas) tikrai plasmse virsui.
Atsakyti
daug dozatoriu vakar Sba oarduotuveje maciau.Ivairiu dydziu,spalvu yra.Kainos apie 25lt.

apelsinka,ar nupirkote Olivia stala?Vakar su MB tuoj pacioj Sba parduotuveje norejome pirkti bet is ekspozicijos neparduoda o jei uzsakyti tai apie trys menesius reikia laukti. doh.gif Beje sba puguau jus negu Audejus parduotuveja.Bet per nakt pagalvojus apsidziaugiau kad ji nenupirkau.Labai kedziu gobelenas sviesus.Turint vaika kuris neitin atsargus kedes reikes sveist ir sveist galausiai praras savo grozi.O kad parinkti nelabai koks pasirinkimas...Tai dar siandien i Nemunu baldu parde pavaziuosime.Net nezinojau apie sia par smile.gif duotuve jad egzistuoja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 18 vasario 2013 - 10:10
Ačiū Gabby už kodus. Gyvai juos pasižiūrėjus, tai nelabai derinasi, o foto taip spalvas perteikia, kad atrodo tikrai gražiai.
Jei nepavyks susitaikyt su ta gelsva Bolderajos spalva, bandykit tuos fasadus pasikeist, kaina nebus didelė, ir tie nuogastavimai praeis smile.gif
Čia patarimas ir toms, kurios nenori daug investuoti - jei senos virtuvės karkasas geras, pasikeiskite tik fasadus - ir Jūsų virtuvė atrodys kaip nauja smile.gif Pigu ir paprasta smile.gif
Žinoma, visas išdėstymas pasiliks tas pats, bet atsinaujinimui - nuostabus būdas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2 Spurgytes @ 2013 02 18, 11:45)
Čia patarimas ir toms, kurios nenori daug investuoti - jei senos virtuvės karkasas geras, pasikeiskite tik fasadus - ir Jūsų virtuvė atrodys kaip nauja smile.gif Pigu ir paprasta smile.gif
Žinoma, visas išdėstymas pasiliks tas pats, bet atsinaujinimui - nuostabus būdas 

bet ar paprasta rasti baldininką tokiam menkam užsakymui? g.gif
Atsakyti
Pabandyti verta, kažkas vis tiek apsiims daryti. Galima ir be montavimo- jei vyras pats sugebės prisukti, tiesiog pasakyti, kokie durelių matmenys su kantu (briauna) ir išpjaus pagal norimą plokštę, prisuks lankstus. Aišku, reikia įvertinti, koks kantas uždėtas: popierinis (prasčiausias), 0,4mm ar 2mm - tam, kad matmenys senų ir naujų durelių atitiktų.
Atsakyti
del gartraukio spec konstrukcijos biggrin.gif foto imesiu kita sav, mirksiukas.gif nes db lb ner laiko, dukriaus gimse arteja tai visokiu reikaliuku daug blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 18 vasario 2013 - 14:04
QUOTE(xde @ 2013 02 18, 14:38)
bet ar paprasta rasti baldininką tokiam menkam užsakymui? g.gif

aisku,kad paprasta bigsmile.gif
Atsakyti