nezinau ar greit pavyks ismegint, bet butinai parasysiu kaip
QUOTE(agniukee @ 2013 02 15, 10:15)
nezinau ar greit pavyks ismegint, bet butinai parasysiu kaip
as irgi turiu klausima, gal zinot ar yra buitines technikos pardavimo forumas SM?
Turiu parduoti beveik nauja technika, naudojau apie 3 men, bet tai isejo, kad ten nebegyvensiu ir noreciau parduoti. Viskas su garantijom.
Arba gal cia galima ideti, mazu kam aktualu butu pigiau issgyti...
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 02 15, 13:32)
as irgi turiu klausima, gal zinot ar yra buitines technikos pardavimo forumas SM?
Turiu parduoti beveik nauja technika, naudojau apie 3 men, bet tai isejo, kad ten nebegyvensiu ir noreciau parduoti. Viskas su garantijom.
Cia http://www.supermama...?...5876&st=432
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 02 15, 12:32)
kur buvai anksciau kai ma reikejo
QUOTE(Danbo @ 2013 02 15, 16:46)
jeigu ta 5viete, tai ten vien keramines, ar indukciniu kazkiek vnt yra?
Kaitlente vien elektrine, norejom ir svarstem apie indukcine, bet musu seimoje ji surinko daugiau minusu nei pliusu
QUOTE(Elenna @ 2013 02 13, 17:16)
nu va ikeliu savaja , pasireiskit tik fotikas suds tai sunku perteikt tirkaji vaizda ir kaip suprantama dar daug visko truksta( saldytuvo kedziu plyteliu akcentuku,ant langu kazko
URL=http://www.radikal.ru][/URL]
URL=http://www.radikal.ru][/URL]
LAbai graži virtuvė , aplamai džiugu, kad patenkinta tiek sienu spalva, tiek virtuves spalva
O aš dar norėčiau paklausti dėl garų surinkėjo, kaip Jūs ten jį gudriai paslėpėt, gal net foto būtų galima , ir kiek cm tarpas tarp virsutiniu spintelių ir stalviršio?
Ir dar, dėl plautuvės juodos spalvos, kaip ji Jums, ar labai matosi vandens lašai? Šiuo metu turiu tokią pat kaip GAbby _jz, tai tikrai baisu negu baisiau man ji , tai dabar renkuosi akmens masės smėlinės arba juodos spalvos. Jūsų virtuvėje man labai gražiai atrodo, ir dera viskas: orkaitė, kaitlentė ir plautuvė - viskas juoda.
QUOTE(wspring @ 2013 02 15, 17:28)
LAbai graži virtuvė , aplamai džiugu, kad patenkinta tiek sienu spalva, tiek virtuves spalva
O aš dar norėčiau paklausti dėl garų surinkėjo, kaip Jūs ten jį gudriai paslėpėt, gal net foto būtų galima , ir kiek cm tarpas tarp virsutiniu spintelių ir stalviršio?
Ir dar, dėl plautuvės juodos spalvos, kaip ji Jums, ar labai matosi vandens lašai? Šiuo metu turiu tokią pat kaip GAbby _jz, tai tikrai baisu negu baisiau man ji , tai dabar renkuosi akmens masės smėlinės arba juodos spalvos. Jūsų virtuvėje man labai gražiai atrodo, ir dera viskas: orkaitė, kaitlentė ir plautuvė - viskas juoda.
aciu
is tikruju man ji realybej zymiai grazesne, foto kazkaip sumenkina vaizda, siaip esu patenkinta kol kas viskuo. kriaukle juoda taip pat, kol kas valymas tik pabaigus plaut nugrezta sluoste perbraukiu ir viskas jokiu demiu plemu, visa grazi matine palieka, kaip bus toliau matysiu ( tik kaitelente ne, nes jau prieziura kaip gabbyz sake blizgink ir blizgink, nors jei reiktu is naujo pirkt vistiek turbut tokia pirkciau )
tarpas 46 cm
kada turesiu daugiau laiko pafotkinsiu visa gartaukio mechanizma
QUOTE(Elenna @ 2013 02 15, 18:23)
tarpas 46 cm
o kodėl toks pasirinkimas,o ne standartinis 50 cm?
QUOTE(kristilav @ 2013 02 14, 18:09)
O ar tas dozatoriaus virsus ar metalinis,nes Ermetaze yra tik tokie plasmasiniai lenkiski .Man nepatiko Franke apie 170 -200lt.O gal jau ir brangiau.Pagailejau pinigu Sako Ikejos nebrangiu yra.Lauksiu Ikejos Vilniuje kad paciupinet paciai Labai jau mane tas ploviklio buteliukas nervina O Senukuose pries puse metu nebuvo dozatoriu
As pirkau kauno senukuose, ten gal triju rusiu yra, galit paziuret ju internetinej pardej. Blizgiu virsum, matiniu kaip pas mane, ir juodas tipo akmens mases. Blizgus apie 30lt, matonis virs 60lt, man jis toks rimtesnis pasirode, nesalyciau, kad plastmasinis...
QUOTE(xde @ 2013 02 15, 21:54)
o kodėl toks pasirinkimas,o ne standartinis 50 cm?
Ale net ir 50cm zymiai per mazai ziurint i rekomendacijas lyg... Juk coa dujine kaitlente
O man tai negaila ksinas parasyt, juk vis tiek ne karya rasiau mazdaug sumas na taip, musu virtuvyte kukli, bet man ir nereikia paauksuoyos ar ismanios, sumokejom 2900lt. Nors kiti ir uz 6000lt buvo paskaiviave uz ta pati.
QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 16, 11:20)
Ale net ir 50cm zymiai per mazai ziurint i rekomendacijas lyg... Juk coa dujine kaitlente
O man tai negaila ksinas parasyt, juk vis tiek ne karya rasiau mazdaug sumas na taip, musu virtuvyte kukli, bet man ir nereikia paauksuoyos ar ismanios, sumokejom 2900lt. Nors kiti ir uz 6000lt buvo paskaiviave uz ta pati.
Aciu, kad paraset kaina, pati ieskau meistru panasaus dydzio virtuves irengimui, tad labai naudinga zinoti konkrecias kainas uz konkrecia virtuve
QUOTE(gabby_jz @ 2013 02 16, 12:20)
Elenna ides foto, kai galės, kaip ten ištikro su tuo garų surinkėju yra. Manau (nes pati planuoju taip daryti), kad garų surinkėjas yra tokiame aukštyje, kokie yra techniniai reikalavimai, tik pačios durelės yra ilgesnės, na kad su kitomis eitų lygiai.
Butumem ir i 2,5 itilpe, bet gi prinervinau tuos meistrus ir stalvirsi, ir plokstes gi issirinkau is tu, su kuriom jie nedirba nu bet del stalvirsio tai labai dziaugiuosi
Aj beje o dar kazkas klause del tamsiu fasadu, tai manau labai nuo krentancios sviesos priklauso,na ir nuo teksturos, pas mane gili tekstura, maniau labai matysis viskas, bet gal sviesa tinkamai krenta, nes visiskao nieko nesimato, nors is arti is sono matosi, kad yra kazkokiu antspaudu
***** su tais lieciamais tel nesamone rasyt
Aj beje o dar kazkas klause del tamsiu fasadu, tai manau labai nuo krentancios sviesos priklauso,na ir nuo teksturos, pas mane gili tekstura, maniau labai matysis viskas, bet gal sviesa tinkamai krenta, nes visiskao nieko nesimato, nors is arti is sono matosi, kad yra kazkokiu antspaudu
***** su tais lieciamais tel nesamone rasyt