QUOTE(sayonara @ 2013 02 11, 15:18)
nu rimtai, geriau kaip kažkuri mergina išlankstyk kokią gervę ar laivelį..
o aš nepatariu lankstyt.. nes galvoju, jei būčiau pasirinkus kitą daiktą, o ne tas popierines gerves, bučiau žymiai greičiau atsiskaičius 5 ND..
pats popierius turi mėlynumo.. o dar išlankstytos detalės meta šešėlį, tad reikėjo papildomai padirbėt su apšvietimu..
p.s. Inza neseniai bandė su išlankstyta gėle daryt.. ir vis neatsiskaitydavo.. patariau pakeist objektą ir atsiskaitė iš karto..
na, čia mano toks asmeninis pastebėjimas.. gal kitiems ir iš karto pavyks padaryti.. gal tik aš tokia nevykėlė..
QUOTE(Tommika @ 2013 02 11, 15:05)
taip skubejai padaryt, kad net horizonto linijos nesuziurejai
ten baltas pagrindas ant minkšto paviršiaus padėtas ir įdubęs, perdarau
auto
debesėlis
custom
na, kaip?
Prikibot technologijų amžius. Užsimanė. "eik gerves lankstyti..."
QUOTE(R.i.R. @ 2013 02 11, 15:10)
Ir tamsu. Objektas vėlgi šiaip sau.
na, bet pvz reik ir tokį fotkint, kai reklamuoji Man kažkaip atrodo, toks neutralus, nepretenzingas... Na, meno nedaug čia, bet minimali tvarka yra (arba ją galima dar tobulint komponuojant kitur)...
QUOTE(sayonara @ 2013 02 11, 15:18)
nu rimtai, geriau kaip kažkuri mergina išlankstyk kokią gervę ar laivelį..
šito tai nesugebu geriau numegsiu baltą kepurę kokią specialiai ND
QUOTE(Tommika @ 2013 02 11, 16:30)
o aš nepatariu lankstyt.. nes galvoju, jei būčiau pasirinkus kitą daiktą, o ne tas popierines gerves, bučiau žymiai greičiau atsiskaičius 5 ND..
pats popierius turi mėlynumo.. o dar išlankstytos detalės meta šešėlį, tad reikėjo papildomai padirbėt su apšvietimu..
va, va ir aš norėjau siūlyt kažką paprastesnio dėl tų lenkimo linijų ir šešėlių... Na bet susidorojai, įgavai praktikos, tai Tau tik į naudą
sveikos
berots tommikos berniukas buvo nu as nzn su savo keturiom akim man truksta fotkei astrumo fokuso ar cia specialiai ta migla uzdeta kad taip atrodo cia toks sumanymas
va suprem vaikiukas daug daug aiskresnis ryskesnis
berots tommikos berniukas buvo nu as nzn su savo keturiom akim man truksta fotkei astrumo fokuso ar cia specialiai ta migla uzdeta kad taip atrodo cia toks sumanymas
va suprem vaikiukas daug daug aiskresnis ryskesnis
QUOTE(Amade @ 2013 02 11, 16:31)
pirmose dvejose taip gražiai fokusas, o trečiojoj jau pametei. Be to, tamsu.
Suprem, veido oda negera (spėju, atspalvį nuo fono pagavo), šviesinčiau, o gal net į j/b versčiau (nes man ta spalva per ryški, nustelbia vaikiuką, bet čia gal skonio reikalas), o pataisiusi veido spalvą gal dar šviesinčiau.
QUOTE(kristalines @ 2013 02 11, 15:31)
Prikibot technologijų amžius. Užsimanė. "eik gerves lankstyti..."
kad nedaug baltų daiktų turiu, toks ir technologijų amžius. O lankstyt tai jau visai ne man
QUOTE(Suprem @ 2013 02 11, 15:39)
vienas TAIP, ką kitų pipetės rodo? Ar kažkas su kompozicija? Tamsumas?
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2013 02 11, 15:52)
pirmose dvejose taip gražiai fokusas, o trečiojoj jau pametei. Be to, tamsu.
ok, liks rytojui tada... vakare gal prie lempos bandysiu, jei išeis...
Suprem, su odos spalvyte tikrai nekas