tynka kokios foto fainos ir mielos
kaip padaryti tokias spalvas, noriu ismokti
QUOTE(krispuka @ 2013 02 14, 11:27)
čia, manau, nemažai įtakos turėjo tai, kad buvo gera šviesa lauke.. na, debesuota diena, ir radau kuriuo kampu geriausiai atrodė.. modeliukai stovėjo atsisukę į saulę, nors ji ir pasislėpusi už debesų, bet vis tiek yra skirtumas iš kurios pusės fotkinsi.
O po to su lightroom truputį paredagavau, bet nedaug.. exposure į vieną ar kitą pusę, tada truputį daugau kontrasto, clarity ir sharpness, kai kuriose temperature ir tint šiek tiek pastumdžiau. Bet kai gerą šviesą pagauni, tai ir jau "daryt" spalvas darbas nedidelis lieka.
Va, taip geriau (kairėj pirminis variantas)?
tynka lb fain sesija, desinej 1000%
kazka ir as cia primaigiau va staigiai namuose pavadinimu Siais metais Valentinas vienas, pereitais metais mergaiciu apsuptyje svente darzelyje, o dabar del ligos sedi va pasonej
QUOTE(Yvette @ 2013 02 14, 17:17)
o tu jau atsiskaitei? sveikinu
Traukiu į sąrašą. Tau surašysiu meilės laišką, jei atsiųsi el. pašto adresą... Bet paskui atsakymo iš manęs iki šeštadienio nelauk. Leiskit dar man visos kiek atsipūsti ok? Dar ryt ir paskui vėl viskas stos į senas vagas mano pasaulėlyje.
Traukiu į sąrašą. Tau surašysiu meilės laišką, jei atsiųsi el. pašto adresą... Bet paskui atsakymo iš manęs iki šeštadienio nelauk. Leiskit dar man visos kiek atsipūsti ok? Dar ryt ir paskui vėl viskas stos į senas vagas mano pasaulėlyje.
TEIP atsiskaičiau. Neįtikėtinai greit su 5 ND pavyko
einu rasyt tau adresą
QUOTE(Suprem @ 2013 02 14, 17:41)
Amade-sveikinu
ačiū ačiū didžiuojuosi savim, nes prieš peadedant veltis į ND žaidimą, nesitikėjau, kad gausiu TIEK naudos
3 ND 1 dublis
55 mm
35 mm
28 mm
55 mm
35 mm
28 mm
Laukiu ir as dar 2 uzskaitymu, jau galeciau dirbtiname apsvietime nd daryt
QUOTE(Yvette @ 2013 02 14, 16:17)
Tiesa, su domino namų darbus norėjau pagirti. Liuksiškai padirbėjai su visais ND.
ačiū už gerą žodį seniai seku šią temą, kai pradėjau skaitinėti daug mergaičių, kurios jau senutėmis patapo buvo tik besijungiančios.. Matosi kaip kitos patobulėjo ir kokią pažangą padarė, o aš ką - tyliai sau galvoje pakomentuoju nuotraukas ir tuo viskas baigiasi.. iš pradinio taško niekur ir nepajudu, o ir todėl, kad retai fotoaparatą paimu į rankas. Todėl pagalvojau, kad pats laikas jungtis ir mokintis.