Labas rytas,
nagi, ateinu su n-tuoju variantu. Matau, vakar kilo diskusijų dėl to, kas yra BALTAS daiktas. Mano sprendimas toks - užrašų knyga ir tas išpeiktasis LG, nes jis yra tikrai BALTAS, knyga irgi balta, na, bet gali kilti niuansų, kaip kad su laiškais. Tai dėl LG prašau nebambėkit, nebent šiaip bendras kompozicinis vaizdas negražiai sudėtas.
Laukiu komentarų su pipetėm ir kompozicijos.
5 ND natūrali šviesa
auto
debesiukas
custom
gal pavyko?
QUOTE(Amade @ 2013 02 14, 11:45)
Labas rytas,
As neuzskaitineju, bet iskart matosi kad antroje, trecioje foto fokusas pamestas. Bet kompozicija man patinka
Na, lyg ir sutvarkiau fokusą
auto
cloudy
custom
kaip dabar?
auto
cloudy
custom
kaip dabar?
QUOTE(gotte @ 2013 02 13, 19:23)
ir man įdomu aš jeigu po teisybei tai mažai domiuosi tuo "kaip turi būti", nes galvoju, kad pati turiu "pamatyt", "pajausti", o jei nejaučiu, vadinasi esu netikėlė, jei nemoku - vadinasi ne man skirta..
kita vertus, gal dėl to, kad mažai domiuosi tuo "kaip", neturiu ir gero rezultato...na čia toks diskusinis reikalas
kita vertus, gal dėl to, kad mažai domiuosi tuo "kaip", neturiu ir gero rezultato...na čia toks diskusinis reikalas
Aš nesakau, kad tu neturi gero rezultato
QUOTE(voveraite1302 @ 2013 02 14, 01:27)
Šiandienos pažaidimas, na, jau pusvalandukas, kaip vakarykštis
http://farm9.staticf...c14b52db4_n.jpg[/img][/url]
http://farm9.staticf...c14b52db4_n.jpg[/img][/url]
O geras, aš vis planuoju savo auksą taip nufotografuoti Patiko
QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 14, 10:23)
Ooo, LABAI patiko net šypsena išlindo, laaabai.
Amade -> Gaila, bet telefono neužskaitau vien dėl telefono Bet jei atsiras, kas užskaitys, mano ne neklausykit
na, visgi nepraeina tas LG ok, be jo...
auto
cloudy
custom
alergija pradeda reikštis baltai spalvai
auto
cloudy
custom
alergija pradeda reikštis baltai spalvai
QUOTE(Amade @ 2013 02 14, 14:12)
šauniai sugalvojai
Man tai po 5 nd mėlynai sp. buvo alergija, nes visur ir viskas mėlynuoti pradėjo
Nu wa, be telefono kur kas geriau Užskaityčiau, bet man rodos, kad custum geltonuoja
man custom baltas
Sveikos, bandau su 4 ND.
4ND.
4ND.
[quote=voveraite1302,2013 02 14, 01:27]
Labai graziai suzaista,zavi foto
[quote=Sea Girl,2013 02 14, 10:23]
Labas rytas, jau visos nusiprauset?
grazu, rysku, svelnu, na kaip padaryti tokia foto, kap neuzrasoja niekas?
Tiesa laba diena, pagaliau mano leliai uzmigo eisiu namu darba galvot, na sunku su 5 ND, bandziau jau siandien ir su cukrum, tai ne geltonuoja jizai , bandziau ant dantu sepetelio dantu pasta uzdet, irgi nesigavo, nevisiskai baltas pasirodo
Labai graziai suzaista,zavi foto
[quote=Sea Girl,2013 02 14, 10:23]
Labas rytas, jau visos nusiprauset?
grazu, rysku, svelnu, na kaip padaryti tokia foto, kap neuzrasoja niekas?
Tiesa laba diena, pagaliau mano leliai uzmigo eisiu namu darba galvot, na sunku su 5 ND, bandziau jau siandien ir su cukrum, tai ne geltonuoja jizai , bandziau ant dantu sepetelio dantu pasta uzdet, irgi nesigavo, nevisiskai baltas pasirodo