Gotte man I varianto tekstūra geresnė už II varianto, o va dėl spalvos - II variantas mielesnis, švelnesnis
QUOTE(Suprem @ 2013 02 13, 15:04)
Man ir įdomu, skambinkit Bet ir bijau ką parodys po to Jau žinau, kad šviesinti reikia, nes daugelį nuotraukų matau laaabai baltai
ps Šian nuvažiavau į Laiptus, norėjau gi parodą pažiūrėti, kokia nemaloni moteriškė dirba Tik įėjau - Ko nori Pasigailėjau, kad geros nuotaikos buvau Parodos nepamačiau, žodžiu
ps Šian nuvažiavau į Laiptus, norėjau gi parodą pažiūrėti, kokia nemaloni moteriškė dirba Tik įėjau - Ko nori Pasigailėjau, kad geros nuotaikos buvau Parodos nepamačiau, žodžiu
Aš tai apšalau, kai sulyginau savo naujojo monitoriaus vaizdą su laptopo j/b rodo visiškai skirtingai ir noriu matyti vaizdą kuo tikresnį, nes nu kokia nesąmonė, kai matai vienaip, o yra visai ne taip
Eik eik labai keista, nes aš kai buvau, tai motera...o tiksliau jos abi buvo labai malonios dar pakalbėjom šiaip.... labai keista...gal kita pamaina o tai ką, neįleido????
QUOTE(gotte @ 2013 02 13, 16:12)
oba...o aš kai nenusimanau apie techninius dalykus, tai galvojau, kad sukalibravimas - visam gyvenimui o čia gaunasi kad tik iki kompo perinstaliavimo
Esu girdėjusi, kad kalibruot reikia karts nuo karto, nes išsiderina...bet nžn tikrai ar taip yra...o gal ir nuo moniko priklauso...
QUOTE(gotte @ 2013 02 13, 17:10)
gerai, kad du sumetei, matosi skirtumai Man patinka antrosios spalvingumas, bet nei viena tekstūra nepatinka, bet čia skonio reikalas Kodėl taip kadruoti nusprendei? spec kirtai dešinę ar taip gavosi? Nes man labai kadravimas nesižiūri, tik nepagalvok, aš pati su juo turiu problemų
Bet jei vis dėlto reiktų rinktis tekstūras iš šių 2, tai imčiau pirmą. Nors nuimčiau visai jas
QUOTE(mamagute @ 2013 02 13, 16:17)
nu ką aš galiu pasakyt- šiaip kaip ir balta. Bet tikrinant RGB -skirtumas kai kur iki 8 punktų. Jei labai preciziškai žiūrėt- gal daugoka Va fonas- skirtumas max 3 punktai tik. Tiesa, AUTO yra mažesnis skirtumas tarp RGB lyginant su rankiniu...
Tegu labiau patyrusios pasisako. Man tai baltai atrodo
gaila, kad as neturiu kur vis ta RGB patikrint, pas mane tik diagramas jo rodo Beje, cia esme yra kad tiek pagrindas, tiek daiktas balti butu, ar kad baltam fone teisingai daiktas baltas butu? Nes nustatineju custom wb pagal taisykles, logiskai mastant, neturi blogai gautis. Ar tai reikstu, kad mano laiskas siaip nera idealiai baltas?
Krispuka, ir aš užskaitau
Niu va padariau su dryžuotesne textura, bet spalvingumo tokio jau nepavyksta išgauti...toks žaidimas čia..textura savo atspalvį irgi meta matyt man taskuotam variante gražiau plaukai matosi, jų faktūra, taip pat ausis. Spalvingumas man irgi pirmo varianto geriau. O vat textura gal tikrai antrojo
Niu va padariau su dryžuotesne textura, bet spalvingumo tokio jau nepavyksta išgauti...toks žaidimas čia..textura savo atspalvį irgi meta matyt man taskuotam variante gražiau plaukai matosi, jų faktūra, taip pat ausis. Spalvingumas man irgi pirmo varianto geriau. O vat textura gal tikrai antrojo
kai pirma rodei šią foto, tai puoliau valyt monitoriaus, galvoju, negi aptaškiau...
Man tai ne tokia tekstūra Patiko spalviškumas. grakščios rankos, na ir dešinės daugiau norėtųsi
gotte
keliausiu prie dirbtino apsvietimo
keliausiu prie dirbtino apsvietimo
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 13, 16:19)
gerai, kad du sumetei, matosi skirtumai Man patinka antrosios spalvingumas, bet nei viena tekstūra nepatinka, bet čia skonio reikalas Kodėl taip kadruoti nusprendei? spec kirtai dešinę ar taip gavosi? Nes man labai kadravimas nesižiūri, tik nepagalvok, aš pati su juo turiu problemų
Bet jei vis dėlto reiktų rinktis tekstūras iš šių 2, tai imčiau pirmą. Nors nuimčiau visai jas
hm...reikia jaučiu pailsėti truputį ir pagalvoti, ar verta man su šia foto dar kažką vargti, ar ne man kažkodėl norisi to tapybiškumo nuotraukoje, norisi ją sudirbti su textūra... taip jau būna man
Turiu ir su nenukirsta dešine, bet ten plaštakų įtempimas matyti, todėl pasirinkau šią foto. Čia rankos atsipalaidavę visiškai. Aš nežinau, ką ta dešinė keistų? ką parodytų? kodėl blogas tas kirtimas? su dešine jau būtų tobula? Man asmeniškai tai ne... va šitoj vietoj aš turiu gana tvirtą nuomonę (ne taip, kaip diskutuojant apie textūros reikalingumą )
gal išvis geriau perfotografuoti..labiau viską apgalvojant žodžiu, užkūrėt man čia minčių bet smagu
QUOTE(Amade @ 2013 02 13, 17:21)
gaila, kad as neturiu kur vis ta RGB patikrint, pas mane tik diagramas jo rodo Beje, cia esme yra kad tiek pagrindas, tiek daiktas balti butu, ar kad baltam fone teisingai daiktas baltas butu? Nes nustatineju custom wb pagal taisykles, logiskai mastant, neturi blogai gautis. Ar tai reikstu, kad mano laiskas siaip nera idealiai baltas?
prie diagramų dar yra "watch points" ( pas mane Nikon capture nx2 koregavimo programa), ten RGB reikšmes rodo.
Baltas daiktas bet kokiam fone.
Bet logiškai galvojant, jei kažkur fotkinsi, kur bus TIKRAI baltas daiktas ,ir teisingai nusistatysi WB (sakai, kad tą supranti), tai ir rezultatas bus geras.
Gal dar kas susimylės pakomentuot
QUOTE(Inza @ 2013 02 13, 16:21)
niu bet cia tik mano pradziamokslininkes mintis
xixi
QUOTE(Amade @ 2013 02 13, 16:54)
5 ND natūrali šviesa - Laiškas iš Portugalijos
na va, dabar visi žinos kur tu gyveni..
man lyg fokuso trūksta paskutiniojoje
man pati foto labai patinka, gražios rankos, bet irgi kliūna nukapota ranka..
Spalviškai labiau pirmoji ir tie taškiukai kliūna būtent viršutinėje nuotraukos dalyje..
QUOTE(gotte @ 2013 02 13, 17:29)
hm...reikia jaučiu pailsėti truputį ir pagalvoti, ar verta man su šia foto dar kažką vargti, ar ne man kažkodėl norisi to tapybiškumo nuotraukoje, norisi ją sudirbti su textūra... taip jau būna man
Turiu ir su nenukirsta dešine, bet ten plaštakų įtempimas matyti, todėl pasirinkau šią foto. Čia rankos atsipalaidavę visiškai. Aš nežinau, ką ta dešinė keistų? ką parodytų? kodėl blogas tas kirtimas? su dešine jau būtų tobula? Man asmeniškai tai ne... va šitoj vietoj aš turiu gana tvirtą nuomonę (ne taip, kaip diskutuojant apie textūros reikalingumą )
gal išvis geriau perfotografuoti..labiau viską apgalvojant žodžiu, užkūrėt man čia minčių bet smagu
Aš klausiu dėl to, kad įdomu ir įdomu ar kompoziciškai gerai atlikta man asmeniškai trūksta wa, todėl ir domiuosi, gal kiti [senbūviai] pakomentuos?
QUOTE(krispuka @ 2013 02 13, 16:39)
va , šis užskaitytas, bet jei tai buvo baltas samtelis, tai jis geltonuoja rankiniam...Tai kokiais kriterijais vadovautis-nžn...
QUOTE(Rittule @ 2013 02 13, 16:36)
xixi
Spalviškai labiau pirmoji ir tie taškiukai kliūna būtent viršutinėje nuotraukos dalyje..
jau ten kokia 15 metu kažkas kitkas gyvena
kitoms irgi fokuso trūksta?