Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 152 tema

QUOTE(sayonara @ 2013 02 11, 10:47)
labas, aš labai piktas, gal kam komentarų norisi?  cool.gif

man noris, bet foto neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Na, padariau kitą variantą, man estetiškiau žiūrisi, tad komentuokit šį ax.gif

4ND - Mezgimo darbo kalendorius 2013 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tommika,

antros nekomentuosiu dėl laiko trūkumo ir kadangi pirma geresnė smile.gif
dėl pirmos. man gaila, kad nėnėra erdvės viršuje, nes siūlyčiau daryti kvadratą. lyginant abi foto, pirmoji akivaizdžiai gyvesnė, turinti daugiau informacijos, na, bent jau aš ją taip matau, kad niekas neapkaltintų kategorišku tonu smile.gif

man pirmoje patinka tas smalsus, gyvas, susidomėjęs žvilgsnis, toks vaikiškai neramus ir ieškantis. nuostabiai pasisukęs kūnas. gražus apdirbimas. ir vis tik bene vienintelis priekaištas - vietos žvilgsniui trūkumas. tarkim, antroje nuotraukoje žvilgsnis eina tokia kryptim, kad vietos kaip tik pakanka, o pirmoje kadangi jis aukštėliau nori stiebtis, tai klykiasi kvadrato smile.gif

Šiaip Tu šaunuolė. akivaizdu, kad į gerus nagus patekai, tai pirma, o antra, Tau tikrai matyt to ir tetrūko, postūmio, priežiūros, bendradarbiavimo, nes šuolis plika akimi pastebimas. Džiaugiuosi smile.gif čia rašau ne dėl to, kad nors ką nors gera parašyčiau, o nuoširdžiai tongue.gif na, ir todėl, kad pikčiurnos neišsigandai biggrin.gif
Atsakyti
piktoji Sayonara - gal kokį piktą komentarą mano ND su akiniais? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 02 11, 11:28)
čia rašau ne dėl to, kad nors ką nors gera parašyčiau, o nuoširdžiai tongue.gif na, ir todėl, kad pikčiurnos neišsigandai biggrin.gif

prisipažink, kad manęs pikčiurnos bijojai biggrin.gif
juokauju. Man atvirkščiai gera nuotaika, ryt egzaminas, nesimokinu o visokiu sh užsiimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 02 11, 10:48)
Labas rytas smile.gif

rodau savo NEcentruotus portretukus ir laukiu komentarų  rolleyes.gif

Gražu kaip smile.gif švelnu kaip pūkas. Įdomu būtų sužinoti, kas per apdirbimas.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 02 11, 10:32)
piktoji Sayonara - gal kokį piktą komentarą mano ND su akiniais?  tongue.gif

aš tai užskaityčiau. privaikė Tave stipriai, bet už reikalą smile.gif

nors akinių autoriaus nesimato schmoll.gif bigsmile.gif žiūrėk, kad kitą kartą tas versace matytųsi cool.gif

Yvette, ot ir nebijojau. pikčiurnos pikčiurnų nebijo, kaip kad zaraza k zaraze nelipnet..tongue.gif
Atsakyti
Vėl aš su 2ND blush2.gif
ISO 200 f/4
user posted image

ISO 400 /13
user posted image

ISO 800 f/25
user posted image

Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 02 11, 10:28)
Tommika,

Šiaip Tu šaunuolė. akivaizdu, kad į gerus nagus patekai, tai pirma, o antra, Tau tikrai matyt to ir tetrūko, postūmio, priežiūros, bendradarbiavimo, nes šuolis plika akimi pastebimas. Džiaugiuosi smile.gif čia rašau ne dėl to, kad nors ką nors gera parašyčiau, o nuoširdžiai tongue.gif na, ir todėl, kad pikčiurnos neišsigandai biggrin.gif

bigsmile.gif tokio komentaro iš pačios Sayonaros visai nesitikėjau bigsmile.gif jau galvojau, kai pasakys, tai maža nepasirodys hihihi.gif

ačiū už komentarą 4u.gif

o dėl Mokytojos tai labai džiaugiuosi ir bandau nepavest.. rolleyes.gif ir tikrai man reikėjo postūmio.. nes per savaitę NIEKO nebūčiau nufotografavus, jei ir toliau būčiau neturėjus Mokytojos.. o dabar kiek savo vaiko portretukų pridariau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2013 02 11, 10:42)
Gražu kaip  smile.gif švelnu kaip pūkas. Įdomu būtų sužinoti, kas per apdirbimas.

kad aš nelabai ką moku su tuo ps.. tik levelius pastumdau.. truputį kontrasto ir viskas.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommika: 11 vasario 2013 - 10:48
QUOTE(Tommika @ 2013 02 11, 11:46)

o dėl Mokytojos tai labai džiaugiuosi ir bandau nepavest..  rolleyes.gif ir tikrai man reikėjo postūmio.. nes per savaitę NIEKO nebūčiau nufotografavus, jei ir toliau būčiau neturėjus Mokytojos.. o dabar kiek savo vaiko portretukų pridariau  bigsmile.gif
Papildyta:

kad aš nelabai ką moku su tuo ps.. tik levelius pastumdau.. biški kontrasto ir viskas..  unsure.gif

klausyk, Mokytoja iš didžiosios raidės skamba kaip kokios sektos vadeiva lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 02 11, 10:43)
aš tai užskaityčiau. privaikė Tave stipriai, bet už reikalą smile.gif

nors akinių autoriaus nesimato schmoll.gif  bigsmile.gif žiūrėk, kad kitą kartą tas versace matytųsi cool.gif

gerai gerai tas privaikymas, aš nesipriešinu irnesakyk.gif per kančias į žvaigždes, eisiu tuoj vestuvių fotkint lotuliukas.gif

Nina Ricci, deja deja lotuliukas.gif lotuliukas.gif specialiai dėjau kita puse, nes jau per 2 ND su siūlais vijo mane nuimt etiketes siūlų, mol, ne reklamą fotkinu lotuliukas.gif tai pasimokiau, nebereklamuoju lotuliukas.gif cool.gif

Beje, kas dar nori užskaityt ir nebevaikyt? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 11 vasario 2013 - 10:53
QUOTE(Yvette @ 2013 02 11, 10:47)
klausyk, Mokytoja iš didžiosios raidės skamba kaip kokios sektos vadeiva  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti