erikamaja, tavo nuotraukos kaip visada su mintim ir kvepiancios pasakom
Patinka apdirbimas ir veiduko israiskele
Foggy, patinko tavo rankos... Pirmojoje gal kadravimas ir nuotraukos tamsumas kliuna, antra - man ziauriai patinka
Siaip labai grazios rankos... modeliuko ...
voveraite, patinka...Ramybe dvelkianti
Grudas tinka. Sviesa kairiame kampe veza. Gal tik ant rankos tiek daug sviesos ja kiek suplokstina...
kristalines, antroji mergytes foto butu super jei visas jos atspindys butu sutilpes i kadra. Taip norisi daugiau erdves jos zvilgsniukui. Spalvos labai mielos.
Merginos miske fotosesija (kiek suprantu su Ka fotografavote), man labai patinka...
Su veidrodziu - man kiek truksta apacios po veidrodzio remu, o atspindy apacios kiek daugoka..., bet mintis labai liuksine
Rytine kava, butu labai mielas portretukas (modeliukas labai fainas), bet man labiausiai kliuna tai, kad plauku ir kuno juoduma susilieja, sudarydami neaiskia figura...
PBP, nesinori centrines kompozicijos..., merginos veide nrisi isjaustos/tikros emocijos, fonas sparnus daro vos iziurimus...
Suprem, JB spalvu atzvilgiu geriausia.
Smilguna, nematau taves Flick... Noreciau kadravimo kt var. parodyti... Man pirmoji foto labiau patinka, tik tas rieskutes su mazylio pedutem kiek is arciau norisi matyti, kad jos labiau akcentuotusi ir nepasimestu kadro margume.
Maksim Shumilin Say parodyta ranku foto nerealiai patiko. Neitiketinas paprastumas.