pamiršau paminėti, buvau parodoje Nuorodoje surašyti autoriai. Džiaugsmas akims.
Kelias Ansel Adams fotografijas mačiau. Nerealiai atspausdintos.
Jurzole, Sea girl, ačiū
RK, nelabai.Tie balti kažkas atrodo kaip pleiskanos.Apdirbimas pilkas, apačia į juodumą.Ni.Veido išraiška irgi ne, kažkokia skausminga
RK, nelabai.Tie balti kažkas atrodo kaip pleiskanos.Apdirbimas pilkas, apačia į juodumą.Ni.Veido išraiška irgi ne, kažkokia skausminga
QUOTE(Inza @ 2013 02 11, 22:10)
Keistai atrodo, kai plaukuose lyg sniegas, o fonas tiesiog pilkas Atrodo studijoje pasnigo Ir veidas keistas, gal per pilkas? bet as nelabai dar nusimanau, tik savo nuomone norejau pareiksti
Cia lauke, snigo sniegas. Sonai nuvignetinti.
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2013 02 11, 22:19)
Net nebuvo minties del pleiskanu, gi jos taip nekaba ant plauku . Paltas juodas apacioj .
***, o man patiko .
QUOTE(Suprem @ 2013 02 11, 22:26)
RK-o kam lauke toki portreta daryti? Nei sviesos idomios, nei fono... Man jau geriau portretas su pusimi ar krumu Siaip plaukai susivele, israiska nesuprasi ka sakanti Galetu kur svajingai i sona ziureti... Grazus modeliukas, panaudok dar
Todel kad is daug foto sumasciau is vienos foto padaryt vat ka . Su pusim ir krumu buvo irgi. Merginai si labai patiko, nors ir originala mate.
Tuoj da imesiu kazka .
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 02 11, 20:44)
Sveikos , kokias 2 temas praleidau, nes nebespejau skaityt, labai daug temoj namu darbu .
Idomu, a nors kiek tobuleju
(nesikabinejant prie kokios sruogos kreivos )
Idomu, a nors kiek tobuleju
(nesikabinejant prie kokios sruogos kreivos )
Nevinjetuočiau ir kitaip kadruočiau Pabandyk, manau turėtų geriau būti
RK, vinjetavimas man labiausiai rėžia akį, netinka jis čia visai, ir veidas pilkas Kadruočiau kitaip.
jurzole aciu
turiu du TAIP , dar truksta vieno, mano 4 ND 9 psl
turiu du TAIP , dar truksta vieno, mano 4 ND 9 psl
Turiu ir as sio to temai rankoms ,ka jau mano sunelis papozavo su savo rankytem
krispuka, berniuko portretukas mielas, ramus, bet mano akiai pilkšvokas jb ir fonas erzinantis - mano galva, jis foto tik betvarkės priduoda, neįtaigus, nesustiprina berniuko portreto, o atvirkščiai - sujaukia jį Tai nebuvo snapshotas, tad ir foną galėjai pritaikyti tinkamesnį, apgalvotą
Atnešu ir aš keletą kadrų.