QUOTE(PBP @ 2013 02 11, 17:20)
Sveikos gyvos
labas labas pikta teta, as noriu gaut per kupra Savaitgali pagaliau pajudinau sedimaja po ziemos miego. Si karta labai daug demesio skyriau rankom. Turiu daug nuotrauku su ivairiomis ranku padetimis. Ir is ties pati pamaciau kiek itakos duoda ranku kalba. Tiesa, foto dar netvarkytos, tai dar negaliu pasidalinti FS geriausiais kadrais. Bet viena pirmuju atnesu, nes ilgai ties sia ilgai kraipau usa ir negaliu apsisprest ar pasiteisino cia centravimas ar visgi reikia kirpt. Labai idomi senu vilkiu nuomone
Kritika ir komentarai laukiami
labas labas pikta teta, as noriu gaut per kupra Savaitgali pagaliau pajudinau sedimaja po ziemos miego. Si karta labai daug demesio skyriau rankom. Turiu daug nuotrauku su ivairiomis ranku padetimis. Ir is ties pati pamaciau kiek itakos duoda ranku kalba. Tiesa, foto dar netvarkytos, tai dar negaliu pasidalinti FS geriausiais kadrais. Bet viena pirmuju atnesu, nes ilgai ties sia ilgai kraipau usa ir negaliu apsisprest ar pasiteisino cia centravimas ar visgi reikia kirpt. Labai idomi senu vilkiu nuomone
Kritika ir komentarai laukiami
flickre pakomentuosiu, bet gal tik rytoj, šiandien aš per daug durnai nusiteikusi galiu netyčia ką nors ne taip pasakyti
Suprem, senute ar ne, bet komentuot vienodai galima Aciu uz nuomone. Turiu ir is arciau ir su taisyklinga kompozicija. Bet bandau ir eksperimentuot, idomu pasizaisti
Ai man per savaitgali tiek prisake, kad ko gero jau skaudziau but negali, tai nebijau nieko
QUOTE(sayonara @ 2013 02 11, 16:57)
flickre pakomentuosiu, bet gal tik rytoj, šiandien aš per daug durnai nusiteikusi galiu netyčia ką nors ne taip pasakyti
Ai man per savaitgali tiek prisake, kad ko gero jau skaudziau but negali, tai nebijau nieko
QUOTE(PBP @ 2013 02 11, 18:01)
Suprem, senute ar ne, bet komentuot vienodai galima Aciu uz nuomone. Turiu ir is arciau ir pagal su taisyklinga kompozicija. Bet bandau ir eksperimentuot, idomu pasizaisti
nu čia dabar.
aš skaudžiai stengiuosi nesakyt, bet kartais priima kaip nors durnai, tai žinai, laikuji bėgant imi frykintis.. o aš vis tik į gruboką atvirumą linkus, nu tingiu aš cackintis meiliai ryt pažadu pakomentuot, jei ne, primink.
QUOTE(sayonara @ 2013 02 11, 17:02)
nu čia dabar.
aš skaudžiai stengiuosi nesakyt, bet kartais priima kaip nors durnai, tai žinai, laikuji bėgant imi frykintis.. o aš vis tik į gruboką atvirumą linkus, nu tingiu aš cackintis meiliai ryt pažadu pakomentuot, jei ne, primink.
Sutarta ryt lauksiu kritikos, jei ka ateisiu primint Man patinka kai nevynioja zodziu i vata, megstu konkretuma. Tai kai jau rasysi, tai dek nuo dusios, man dabar toks vampyriskas mokymosi etapas, kad noriu viska susiriurbt ir mokytis, mokytis, mokytis..
QUOTE(kristalines @ 2013 02 11, 18:06)
Sakau, kad kažką pamiršau. Man, tai vienos geriausių tavo foto
QUOTE(Alabama @ 2013 02 11, 18:44)
Patiko tavo foto.
Sėdžiu "apsipatenkinus" dbr Ačiū!
PBP -> ir man susilieja, per šviesu, įdomu kitas pamatyti.
Duokit man kokią užduotį, ka..Plyz plyz plyz.
QUOTE(Alabama @ 2013 02 11, 19:14)
Panašumai tarp žmogaus ir medžio. Rask tris jų ir pateik kaip tris koliažus.
QUOTE(Alabama @ 2013 02 11, 18:14)
Judesys....
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 11, 17:11)
*Sėdžiu "apsipatenkinus" dbr Ačiū!
** PBP -> ir man susilieja, per šviesu, įdomu kitas pamatyti.
** PBP -> ir man susilieja, per šviesu, įdomu kitas pamatyti.
* Ir turetum but, nes tikrai labai grazus portretas
** Su sviesumu itariau, kad persistengiau. Cia galet nauja mano liga, bet kol neisiautejau, tvarkydama likusias turesiu omenyje, kad neperspausciau sviesindama
QUOTE(Yvette @ 2013 02 11, 18:20)
Panašumai tarp žmogaus ir medžio. Rask tris jų ir pateik kaip tris koliažus.
Super.
Ačiū.
Laba, grazios Ranku nuotraukos. Labiausiai isimine Vilnies nuotrauka
Alabama, sveikinuu, nuostabi ta tavo kasdienine foto
o la la la, labai dekui uz komentara mano jb vaiko portretui del kaires....na man ten jos reikia
Del nuotrauku iseminmo/neisemimo...bet tarkim jei tema jau uzdaryta, kodel negalima isimti... na ne iskart, bet man asmeniskai nesinori kad tarkim nuotrauka kabetu forume visam laikui
As praeitoj temoj jb portreto dar neisemus, bet tarkim siai temai jau einant i pabaiga zadu isimti...dar be to komentaru apie ta foto vistiek nera (iskyrus viena)
Noriu pagirti Tommika, labai patinka pirmasis maziaus portretas, bet sutinku su komentarais kad truksta erdves zvilgsnio kryptin.
noisy-B, grazus portretas, labai grazus jb, jei kabinetis tai noretusi siek tiek daugiau vietos desineje...na kad ranka nebutu atsiremus i nuotraukos krasta.
PBP, nepatinka man centravimas siame kadre
Alabama, sveikinuu, nuostabi ta tavo kasdienine foto
o la la la, labai dekui uz komentara mano jb vaiko portretui del kaires....na man ten jos reikia
Del nuotrauku iseminmo/neisemimo...bet tarkim jei tema jau uzdaryta, kodel negalima isimti... na ne iskart, bet man asmeniskai nesinori kad tarkim nuotrauka kabetu forume visam laikui
As praeitoj temoj jb portreto dar neisemus, bet tarkim siai temai jau einant i pabaiga zadu isimti...dar be to komentaru apie ta foto vistiek nera (iskyrus viena)
Noriu pagirti Tommika, labai patinka pirmasis maziaus portretas, bet sutinku su komentarais kad truksta erdves zvilgsnio kryptin.
noisy-B, grazus portretas, labai grazus jb, jei kabinetis tai noretusi siek tiek daugiau vietos desineje...na kad ranka nebutu atsiremus i nuotraukos krasta.
PBP, nepatinka man centravimas siame kadre