QUOTE(femme @ 2013 02 11, 19:23)
aš atsimenu laukdamasi pirmagimio kraupdavau, kaip turinčios vaikų mane "auklėjo" - "oi pamatysi baigsis ta tavo tvarka, tuoj bus šokoladiniai sūreliai, trupiniai lovoje, stalas lips kaip medum suteptas, visur pirštų antspaudai...."
tai gal mane tiek šokiravo tas pavaizdavimas sutirštintom spalvom, kad pasakiau sau "pas mane namuose taip nebus"
todėl valgymas nuo mažens tik prie stalo, pavalgė - iškart plaut rankų, šalia lėkštės servetėlė (
juokas juokais, bet savo akimis mačiau, kai atrodo kultūringas, suaugęs žmogus paima alyvuogę pirštais, juo aplaižo ir po kelių minučių lėtai nuleidžia ranką ir nusivalo į sofos gobeleną ), jokių vaikščiojimų namie su batais ir pan.
Vaikams svarbiausia asmeninis pavyzdys
Viens prie vieno, ir man taip sakė, maždaug "pažiūrėsim, kaip tos tavo baltos kėdės atrodys, kas iš sofų su gobelenu liks ir kokios spalvos sienos po metų kitų pasidarys". Jei leisi vaikams daryt ką nori, tipo saviraiškos neribosi (kaip ne vieni dabar "auklėja"), tai tikrai neaišku, kaip ne tik baldai, bet ir visi namai gali atrodyti
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2013 02 11, 19:44)
Nepamenu, ar sita jau ziurinejom. Baltu namu fanems
http://www.weranda.p...awendowe-swieta
Patiko, nors visai balti namai man nelabai, bet čia tiek baltos atspalvių ir taip subtilu
Dar patiko žurnalinis staliukas, gal kas matėt kur nors ką nors panašaus?
Papildyta:
Rek, dėl tavo namų kilusios mintys
Pirmiausia tai, kas patiko. Gražus miegamasis, įdomios veidrodinės durys. Tik lovatiesė ten netinka, ieškok tinkamesnės. Koridoriaus kampelis su juodu Arianna šviestuvu man labai
Šviestuvo spalvą atkartoja laiptų turėklai
Jei būtų galima daugiau pamatyt laiptinės ir šviestuvų būčiau dėkinga, nes vis dar svarstau, ar man kabint šiuos šviestuvus savo laiptinėj, ar ieškot kitų. Žodžiu, padėtum apsispręst
Labiausiai (kaip ir daugumai) kliūna svetainės akmens siena. Ją, kaip jau kažkas ir minėjo, galima nesunkiai patvarkyti prilipinant to pačio akmens ir išlyginant tuos iškandžiojimus, o po to arba rėminti ją, arba ne, priklausomai, kaip atrodys po patobulinimo. Baldus buvo galima irgi kitokius rinktis, bet čia jau sudėtingiau, kadangi reikalingos nemažos investicijos keičiant. Bet kėdes galima bandyti aprengti kokiu audiniu, derančiu prie būsimų užuolaidų, ant stalo padėlioti padėkliukų ir vaizdas tikrai pasikeičia. Sėkmės kuriantis!