Įkraunama...
Įkraunama...

Kanarų salos

QUOTE(Maja_vilma @ 2013 02 07, 21:32)
O as visai noreciau pamatyti abu reiskinius ir su debesimis, gal juose ir vaikscioti galima? biggrin.gif

Be abejonės galima biggrin.gif tik ar labai malonu bus tai kitas klausimas smile.gif drėgna, vėsu ir nieko nesimato biggrin.gif va virš debesų, ar po jais jau kita kalba. Aišku, kaip kam...

QUOTE(Aukštaitė @ 2013 02 10, 20:26)
Tikiuosi dar ir karnavalo kazkiek matet, nors jis gana liudnai Tenerifej prasidejo... verysad.gif

O kas nutiko? Buvom Santa Cruze sekmadienį, smagu, linksma, nuotaikinga. Galėjau tik įsivaizduot kas ten dėsis antradienį, nes mes jau skridom namo.

Na, man Tenerifė paliko mažesnį įspūdį nei tikėjausi. Gyvenom pietuose, aplankėm vakarinę dalį, na tarpekliai įspūdingi, pagalvosim dar dėl žygio Barranco de Masca iki paplūdimio, jei teks toj pusėj buvoti. Apskritai vakarinė dalis man priminė Madeirą, ypač El Garachico, jaukus miestukas, bet vos ne viens prie vieno panašus į Porto Moniz Madeiroje. Pietūs - turistiški, nes gyvenom Palya de las Americas. Del Duque paplūdimys tikrai mielas, playa de las Vistas nepaliko jokio įspūdžio, kiti daugiau mažiau vienodi. Ištrūkę buvom iki Santa Cruz. Miestas absoliučiai nepatiko, vos išlipus norėjosi važiuot atgal biggrin.gif Vienintelis pliusas - artėjantis karnavalas: triukšmas, emocijos, išmoningai persirengę žmonės, šventės nuotaika. Kadangi važiavom viešuoju transportu ir pataikėm ant piko, kai visas jaunimas traukė į Santa Cruz, tai įsivaizduokit kokioj atmosferoj tą pusantros valandos važiavom biggrin.gif Emocionalūs, klegantys, dainas traukiantys, spalvingi paaugliai - nu žodžiu buvo ganėtinai linksma.
Na ir žygis iš Parador de las Canadas iki Vilaflor. Viskas praėjo puikiai, viską spėjom, net atėjom anksčiau laiko. Teidė, nu gražu, bet... gal per daug tikėjausi. Manau, mes į ją nebekopsim, kaip kad buvom pasižadėję sekančiai viešnagei į Tenerifę. Na, mums nepasirodė ji to verta, tuo labiau kad kopimas ir ilgas, ir nelengvas, ir pastoviai ant saulės g.gif
O visa kita žygio dalis buvo puiki, tad pabandysiu atiduot duoklę šiai naudingai temai smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
....
Papildyta:
Paisaje Lunar
[attachmentid=226926]

O buvom to kalno viršuje...
[attachmentid=226927]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liniokas: 14 vasario 2013 - 14:55
QUOTE(liniokas @ 2013 02 14, 14:58)
Apskritai vakarinė dalis man priminė Madeirą, ypač El Garachico, jaukus miestukas, bet vos ne viens prie vieno panašus į Porto Moniz Madeiroje.

Kuri sala paliko didseni ispudi, Madeira ar Tenerife?
Atsakyti
Laba dienele 4u.gif

Na laukem laukem ir sulaukem, mums jau ryt Ta diena smile.gif kylam ryta.
Labai rupi skrydis ir vaikai, bet rodos apsirupinom ju uzimtumu rolleyes.gif
Grisiu kovo 1, pasidalinsiu ispudziais smile.gif
Iki
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2013 02 14, 15:58)
Be abejonės galima  biggrin.gif  tik ar labai malonu bus tai kitas klausimas  smile.gif  drėgna, vėsu ir nieko nesimato  biggrin.gif  va virš debesų, ar po jais jau kita kalba. Aišku, kaip kam...
O kas nutiko? Buvom Santa Cruze sekmadienį, smagu, linksma, nuotaikinga. Galėjau tik įsivaizduot kas ten dėsis antradienį, nes mes jau skridom namo.

Na, man Tenerifė paliko mažesnį įspūdį nei tikėjausi. Gyvenom pietuose, aplankėm vakarinę dalį, na tarpekliai įspūdingi, pagalvosim dar dėl žygio Barranco de Masca iki paplūdimio, jei teks toj pusėj buvoti. Apskritai vakarinė dalis man priminė Madeirą, ypač El Garachico, jaukus miestukas, bet vos ne viens prie vieno panašus į Porto Moniz Madeiroje. Pietūs - turistiški, nes gyvenom Palya de las Americas. Del Duque paplūdimys tikrai mielas, playa de las Vistas nepaliko jokio įspūdžio, kiti daugiau mažiau vienodi. Ištrūkę buvom iki Santa Cruz. Miestas absoliučiai nepatiko, vos išlipus norėjosi važiuot atgal  biggrin.gif Vienintelis pliusas - artėjantis karnavalas: triukšmas, emocijos, išmoningai persirengę žmonės, šventės nuotaika. Kadangi važiavom viešuoju transportu ir pataikėm ant piko, kai visas jaunimas traukė į Santa Cruz, tai įsivaizduokit kokioj atmosferoj tą pusantros valandos važiavom  biggrin.gif Emocionalūs, klegantys, dainas traukiantys, spalvingi paaugliai - nu žodžiu buvo ganėtinai linksma.
Na ir žygis iš Parador de las Canadas iki Vilaflor. Viskas praėjo puikiai, viską spėjom, net atėjom anksčiau laiko. Teidė, nu gražu, bet... gal per daug tikėjausi. Manau, mes į ją nebekopsim, kaip kad buvom pasižadėję sekančiai viešnagei į Tenerifę. Na, mums nepasirodė ji to verta, tuo labiau kad kopimas ir ilgas, ir nelengvas, ir pastoviai ant saulės  g.gif 
O visa kita žygio dalis buvo puiki, tad pabandysiu atiduot duoklę šiai naudingai temai  smile.gif
Papildyta:
smile.gif
Papildyta:
....
Papildyta:
Paisaje Lunar
[attachmentid=226926]

O buvom to kalno viršuje...
[attachmentid=226927]

Kaip dziugiu skaityt kad jums su tuo zygiu viskas pavyko puikiai. thumbup.gif
Grazios foto smile.gif , kalniukai-krateriukai kiek primena Lanzarotes peizaža (zinoma be medziu smile.gif ). mirksiukas.gif
Del pacios Teides virsunes, tai kai jau esam buve ant Etnos (kaip sakau ant gyvo padaro vaiksciojom biggrin.gif ), tai ir man tokio wow wow nebuvo, tikrai grazu, nieko negali sakyti, bet kai turi su kuo palyginti, matyt kitaip jau viskas atrodo. Etna man didesni ispudi paliko. Nors siaip sie abu ugnikalniai tikrai skirtingi. mirksiukas.gif

O del karnavalo Tenerifeje, tai vos ne pirma diena, kai vyko karalienes rinkimai, viena is dalyviu virto gyvu fakeliu, uzsidege, labai apdege, nezinia ar isgyveno...
Na bet apie tokius liudnumus nesinori daug kalbeti...
Smagu, kad gerai leidot laika drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 14 vasario 2013 - 15:32
QUOTE(Elvita @ 2013 02 14, 15:20)
Kuri sala paliko didseni ispudi, Madeira ar Tenerife?

Kol kas Madeira smile.gif Bet aš dar nebuvau Tenerifės šiaurinėje dalyje. Anagos kalnų apylinkės turėtų būti labai gražios. O be to Madeira buvo pirmoji mūsų aplankyta sala, gal dėl to ir tas įspūdis toks stiprus išlikęs ax.gif Pamenu vos neapsižliumbiau, kai važiavom į oro uostą biggrin.gif Nors ir dabar buvo labai gaila palikti tą šilumą, saulę ir grįžti į savo pilką ir niūrią tėvynę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2013 02 14, 15:30)
Kol kas Madeira  smile.gif  Bet aš dar nebuvau Tenerifės šiaurinėje dalyje. Anagos kalnų apylinkės turėtų būti labai gražios. O be to Madeira buvo pirmoji mūsų aplankyta sala, gal dėl to ir tas įspūdis toks stiprus išlikęs  ax.gif  Pamenu vos neapsižliumbiau, kai važiavom į oro uostą  biggrin.gif Nors ir dabar buvo labai gaila palikti tą šilumą, saulę ir grįžti į savo pilką ir niūrią tėvynę  rolleyes.gif

Mums atvirksciai, pirma aplankyta sala buvo Tenerife. Tai dabar bus puiki proga sulyginti su Madeira smile.gif
Anagos kalnai is tiesu ispudingi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 02 14, 15:27)
Del pacios Teides virsunes, tai kai jau esam buve ant Etnos (kaip sakau ant gyvo padaro vaiksciojom  biggrin.gif ), tai ir man tokio wow wow nebuvo, tikrai grazu, nieko negali sakyti, bet kai turi su kuo palyginti, matyt kitaip jau viskas atrodo. Etna man didesni ispudi paliko. Nors siaip sie abu ugnikalniai tikrai skirtingi. mirksiukas.gif

O del karnavalo Tenerifeje, tai vos ne pirma diena, kai vyko karalienes rinkimai, viena is dalyviu virto gyvu fakeliu, uzsidege, labai apdege, nezinia ar isgyveno...
Na bet apie tokius liudnumus nesinori daug kalbeti...
Smagu, kad gerai leidot laika  drinks_cheers.gif

Jau paskaičiau apie tuos įvykius Tenerifėj. verysad.gif

O dėl Teidės, tai vat, kad jau yra su kuo lyginti. Mes irgi ir Etnoj buvom, ir Strombolio besispjaudantį ugnikalniuką aplankę. Tai mums tikrai pakako vaizdo iš apačios. Nu negali sakyt, gražu, bet abejoju, kad mes gaišim laiką pasikelt bent jau keltuvu. Yra dar kur pavaikščioti ir ką pamatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2013 02 14, 15:30)
O be to Madeira buvo pirmoji mūsų aplankyta sala, gal dėl to ir tas įspūdis toks stiprus išlikęs  ax.gif

drinks_cheers.gif
tikrai kad taip. mūsų pirma sala buvo Gran kanarija, iki šiol favoritė iš visų lankytų salų biggrin.gif
norėčiau ten gyvent. va, o Tenerifėj ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele72 @ 2013 02 14, 15:57)
drinks_cheers.gif
tikrai kad taip. mūsų pirma sala buvo Gran kanarija, iki šiol favoritė iš visų lankytų salų  biggrin.gif
norėčiau ten gyvent. va, o Tenerifėj ne  unsure.gif

O as nesutinku biggrin.gif Mes pirmiausia aplankem Tenerife, bet pries GK ji nublanko.
O dabar kuo toliau skaitau, tuo daugiau mastau, kad po Madeiros nublanks visos Kanaru salos, o gal ir ne, bus matyt smile.gif
Atsakyti
Musu pirma kelione ir sala buvo Tenerife, tai wow koks ispudis po siai dienai, nors kitur irgi labai faina.
O apie Madeira kalbama, kad po jos daug kas nublaksta. Na tikiuosi, kada irgi apsilankyti ten.
Atsakyti
Madeira lyginant su Tenerife yra daug žalesnė. Beje, ten draudžiama laikyt ožkas, nes tipo ožkos ir nugraužė Tenerifės salą, dėl to šioji liko daug plikesnė biggrin.gif Nežinau kiek čia tame tiesos, tiesiog tokią "pasakaitę" esu girdėjus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 14, 16:01)
O as nesutinku  biggrin.gif Mes pirmiausia aplankem Tenerife, bet pries GK ji nublanko.
O dabar kuo toliau skaitau, tuo daugiau mastau, kad po Madeiros nublanks visos Kanaru salos, o gal ir ne, bus matyt  smile.gif

nu čia irgi tiesos yra.
man asmeniškai, tenerifės su gran kanarija net nėr ką lygint smile.gif
va Rodą kokį galiu dar sulygint, Kretos irgi ne. bet čia kiekvienam savo privalumai. nėra prasmės nei lyginti, ginčytis biggrin.gif
madeiroj nebuvau. bet tikrai, ten žiemą man rodos pakankamai šalta, ar ne?
Atsakyti